SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Kamanani özledik!!! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=27345)

sabanoh 27.09.2009 01:11

Kamanani özledik!!!

Bülent bey bir kaç maçtir, en iyi oyuncumuz olan Kamanani ya yedek tutuyor yada hiç oynatmiyor.
Bizim takim çok iyi gidiyor, o yüzden oynatmiyor desem yalan olur.
Ben nedenlerini arastiriyorum fakat bulamiyorum.
Kamanan da form düsüklügü vardir belki, onun nedeni maalesef bülent bey dir.
Geçen sene Kamanan hemen takima uyum sagladi,bu sene ise hiç oynamiyor.Yoksa tz teknik direktörü Broos un alanzinho ya yaptigi gibi bülent bey yoksa gözden mi çikartti KAMANANi.
Insallah sakattir da o yüzden oynatmiyor onu.
Kamanan ibrahim ikilisi çok is yapar zita ile.

Besyo_cu 27.09.2009 01:19

Cevap: Kamanani özledik!!!

[B]Bende bunu çok merak edyorum. Sezon başı takımın en formda oyuncusuydu. Ne oldu yedek kalmaya başladı bilmıyorum.

İst. B.B maçında Mehmet Yıldız yok Ersen yok bu iki önemli oyuncumuzun yokluğuna rağmen Kamanan oynamıyorsa ne zaman oynayacak diye düşünmeden de edemıyorum.[/B]

subasi29 27.09.2009 01:24

iyide kardesim sebebi nedir? bu adami klubede oturtmak icin mi aldi getirdi en kotu gunumuzde iyi oyuncumuzu neden oynatmiyor?

kadir0911 27.09.2009 01:26

[B]Sivasspor Camiasi dogru dürüz bir aciklamada yapmiyor...
Profesyonellikle alakasi yok.[/B]

oNuR 27.09.2009 01:30

Bülent hoca kendi adıma söyleyeyim ben harbiden çok merak ediyorum neden oynatmıyosun..

sewaz58 27.09.2009 01:31

Ben bugünde ve genel olarak Bülent Bey'in yabancılara bi takıklığı olduğunu düşünüyorum..Belki çok saçma ama benim kişisel düşüncem bu ki alınan yabancıları hiç değerlendirememiz de buna bir işarettir kanımca ...

tuffi5819 27.09.2009 03:45

ONDE KAMANAN IBRAHIM OYNASA ARKALARINDA ZITA OYNASIN GORUN BAKALIM GOLLERIII

hunter 27.09.2009 04:51

belki kamananda menajerliğini bülente vermediyse ondan oynatmaz sömürücü ka.at

GokhanTurna 27.09.2009 07:04

Küme düşürmeye mi çabalayıyor anlamadım elinde Kamanan gibi ligin en iyi 3 forvetinden biri var ve sen oynatmıyorsun yazık başka bişi demiyorum

Salim58 27.09.2009 07:35

[B]kamananı çok az oynatıyor gerekli verimide alamıyor sonradan oyuna giren oyuncudan fazlada birşey beklenmez sebebi ney bi açıklansada öğrensek[/B]

H_Turan 27.09.2009 08:15

Bülent Uygun Artık Suyun ısındı Kaynıyor İstifa et kurtulalaılm senden.

kocakss58 27.09.2009 08:39

kamananın neden oynatmadığını anlamış deyili.kendi saha ve seyircimiz önünde.ayrıca zitayı oyundan alması başlıbaşına çok büyük bir yanlışı oldu.

ready 27.09.2009 08:45

[B]gecen sezon gönüllerin şampiyonu diyordunuz alın size gönüllerin şampiyonu her maçda saçmalayan bir teknik adam transferleriyle gönderdigi futbolcularla kendi kuyusunu kazan ne varki kendi kazdıgı kuyuya kendi düşmezken olan kulube ve taraftara oluyor bu kafada devam ederse bank asya ya dogru gideriz[/B]

H_Turan 27.09.2009 09:26

Bülent Uygun Sivassporda Babasının çiftliği gibi hareket ediyor.

ready 27.09.2009 09:31

[QUOTE=Piri_reis;566694]Bülent Uygun Sivassporda Babasının çiftliği gibi hareket ediyor.[/QUOTE]

[B]as olan sivasspor kulubüdür herkes gidici kalıcı olan taraftardardır birilerinin bunu kafasına sokması lazım[/B]

kiNgSiZe58 27.09.2009 09:38

[QUOTE=ready;566696][B]as olan sivasspor kulubüdür herkes gidici kalıcı olan taraftardardır birilerinin bunu kafasına sokması lazım[/B][/QUOTE]

aynen kardesim, cok haklisin........

cılgınsivas58 27.09.2009 09:44

bülent bey agbetuyuda met ediyodu oda kamanan gibi az oynuyor hç oynamıyo desek doğru olur agbetuyu madem çok beğendin neden oynatmıyon:confused:

sivaslimete 27.09.2009 10:22

Kardesim Takimin bu kadar kötü oynarken gol yollarinda etkisizken Kamanani nasil oynatmaz bu adam anlamiyorum yaa.

Metal Gear 27.09.2009 10:28

Kamanan bu ligin en iyi forvetlerinde.Her takımın kadrosunda görmek için can atacağı bir forvet.Ama bizde oynamıyor.Ne tuhaf!

yorumcuyuz 27.09.2009 10:44

menejerliğini bülente vermediği için oynatılmıyor olabilir mi...!

pover58 27.09.2009 10:48

poçekoyu bitirdi bülen şimdi sıra kamananda galiba.yazık ya bu adamda hiç allah korkusu yokmu.kamanan ibrahim arkalarında zita çok iş yapar ben bunu tesbit ediyorum hocanın gözüde görmez olmuş yazık oluyor takıma aldıkları yere geri götürüp bırakmayımı düşünüyorlar galiba. başkanım lütfen gönder bülenti onun burada işi bitti.4 net pzisyondan birini bile atamazsan düşünmek lazım topçular bülenti artık sallamıyor.başarı bu şartlarda hayal bile degil.

ercan_dpinar 27.09.2009 10:49

şu an takımdaki en iyi ileri uç elemanı ama ne hikmetse oynamıyor

yigidocengiz 27.09.2009 10:59

bülentin yanlışları bir değilki kardeşim hangi birini sayasın.bi kamananla kalsa iyi.şu hayrettin dene kasapa,sedat denen takoza,yasin denen kazmaya bu kadar tahammül ediliebilir mi ya aklım almıyo bi türlü

sivaslihakan 27.09.2009 11:22

ya bu bülent hoca hem hocalik hem menejerlik nasil yapiyor yönetim neden izin veriyor böyle birseye normal birseymi acaba

ready 27.09.2009 11:24

[QUOTE=sivaslihakan;566776]ya bu bülent hoca hem hocalik hem menejerlik nasil yapiyor yönetim neden izin veriyor böyle birseye normal birseymi acaba[/QUOTE]

[B]federasyon kurallarına göre yasak bir adam ya meneger olur ya da teknik direktör iki görevi bi arada yapmak yasak ispatlanırsa hem kulüp hem hoca ceza alabilir[/B]

aerdogan 27.09.2009 11:28

ersen martini oynatıyorr türk futbolu kazanıyor ne bu şaçmalık bülent yaa kamanan gibi bi adamın var ve yedek oturtuyon şaçmalıyorsun farkındamısın bilmem ama taraftarın sabrı kalmadı sanmaki taraftar senden yana sanma ki bu takımdan gitmem açıklama yapmışın küfür edilene kadar burdayım die bi küfür duyarsan sonu gelmez 4 eylülde haberin olsun 7 maçta 1 puan alıyorsun her maçtan sonra aynı yorum kendini geliştri yaa allah aşkına yenilirsek bütün suç benimdir diyorsun ozaman nolur bırak git ya yeter sivas üzerinden ticaret yaptın sivaslıya sevdirdin kendini gittin dikimevi gitmesin die büyükanıtla konuştun ama bence yalan eger öyleyse sivas kanalında cıkardı bu haber cıkmadı ama inan sabır felan kalmadı 2 sene ümitlendirdin sonrada şaçma sapan oyunlar oynattın elimiz boş döndük yazık yaa -30 larda stadı dolduran taraftara yazık gecen sene şaçma sapan açıklamalar yaptın yedek külübesini kırdın ee bu sene hiç mi hakem hatası olmuyor neden kırmıyorsun yedek külübesinide ellerin cebinde süt dökmüş kedi gibi maçı izliyon sende biliyorsun işler yolunda gitmiyor ve sen bu takımdaykende gitmeycek yaptıgın transferler gönderdigin futbolcular tam bi şaçmalık neyine güvenip takımı bozdun ermanı ne die aldın muratı faruku neden gönderdin dialloyu neden gönderdin sonrada defansa adam aradın erseni alana kadar bank asyada ne futbolcular var onları gözün görmedimi tum ve syllaya yaşlı demişin ama gidiyorsun erseni alıyorsun açıklarmısın neden böle bi transfer politikası izliyorsun

dogunun hakan şükürü dedigin adamı neden diyarbakıra gönderdin agbetuyu neden göndermek istedin mbemba neden oynamıyor ersene nasıl tahammul ediorsun kamanan neden yedek oturtuyorsun BÜLENT ARTIK YEDEK SİVASLININ SABRI TAŞIYOR ....

yigido_furkan 27.09.2009 11:29

Sİvasta saten herkes futbolu cok ıyı bılıyor bı bulent hoca bılmıyor. kamanan oyun ıcınde olmuyor ayagına top gelırse oynuyor ve AÇIK alan oyuncusu. bunun en iyi örnegini Sivastakı son bursa macında gördük ibrahim şahın oyundayken sureklı pozısyon bulduk cunku mucadelecı bır oyuncu ıbrahım bozuyor defansın dengesını ama ibrahim sakatlandı cıktı kamanan girdi ileri gücümüz bitti pozısyon bulamadık. yanı sızın haftada 1 gördügünüz oyuncularla Bülent hoca her gün beraber

aerdogan 27.09.2009 11:31

fenerden yasini alcagına 3 tane genc alsaydın yeterdi yada bilicayı 5.4 milyon euro yaa gönderseydin yasin denen salak dengesiz onlara kalsaydı sedat ve yasin iki dengesiz bi oldu defansta harikalar yaratıyor ama bülent bey hala bi çözüm bulamadı bulamzki elinde futbolcu yok elindeki hazır dialloyu gönderirsen çözüm bulamazsın

aerdogan 27.09.2009 11:33

[QUOTE=yigido_furkan;566788]Sİvasta saten herkes futbolu cok ıyı bılıyor bı bulent hoca bılmıyor. kamanan oyun ıcınde olmuyor ayagına top gelırse oynuyor ve AÇIK alan oyuncusu. bunun en iyi örnegini Sivastakı son bursa macında gördük ibrahim şahın oyundayken sureklı pozısyon bulduk cunku mucadelecı bır oyuncu ıbrahım bozuyor defansın dengesını ama ibrahim sakatlandı cıktı kamanan girdi ileri gücümüz bitti pozısyon bulamadık. yanı sızın haftada 1 gördügünüz oyuncularla Bülent hoca her gün beraber[/QUOTE]

furkan peki ersen martin ne yapıyor söler msiin sen bu takımın taraftarısın biz neyiz abi ya siz iyi yönden izliyorsunuz yada biz futbolu bilmiyoruz sylla açıklama yapmış bülent hoca gecen seneden beri yabancıları göndermek istedi die sölesene ersen martin napıyor yada sendemi menfaatcisin

ready 27.09.2009 11:35

[B]herkes kendi çapında biraz futbol bilgisi vardır olmayan da zaten bellidir bu kadar yanlışa ragmen körü körüne neyin ne oldugunu gözleriyle gördügü halde yanlışı savunmaya devam eder[/B]

aerdogan 27.09.2009 11:37

cok ama cok haklısın ersene göz yumanlar kamananın begenmiyorlar

Murat ARICI 27.09.2009 11:49

KAMANAN GİRERSE GOL ATAR ABİ NİYE OYNATSIN..BİRAZ DAHA SAÇ BAŞ YOALIM BAŞIMIZDA SAÇ KALMASIN 100 LÜK AMPÜLE DÖNSÜN BAŞIMIZ SONRA OYNATIR..:(

aerdogan 27.09.2009 11:51

balili de küstü gitti kamananda bırakır gider sölemesi benden

yigido_furkan 27.09.2009 11:55

[QUOTE=aerdogan;566793]furkan peki ersen martin ne yapıyor söler msiin sen bu takımın taraftarısın biz neyiz abi ya siz iyi yönden izliyorsunuz yada biz futbolu bilmiyoruz sylla açıklama yapmış bülent hoca gecen seneden beri yabancıları göndermek istedi die sölesene ersen martin napıyor yada sendemi menfaatcisin[/QUOTE]

bn menfaatcı felan degılım bn Sivasspor taraftarıyım ıyı gunde kotu gunde. şimdi ersen martın gecen sene tumun yaptıgını yapmaya calısıyor gelen topları ındırmeye calısıyor. kamananla özellıklerı farklı oyuncular. bn yazarken ersen cok ıyı felan demedım. Eger gıttıysen bursa macında görmussundur kamanan gırdı ne yaptı? pek bısey yapamadı orta sahaya gelıp top almak zorunda kaldı neden cunku Bursa kapanmıstı oyle bı savunmada iş yapmaz kamanan bunu anlamak ıcın cok görmek yetiyor saten. yanı elestiri yapamadan önce bi düşünmek gerekıyor

aerdogan 27.09.2009 12:00

[QUOTE=yigido_furkan;566824]bn menfaatcı felan degılım bn Sivasspor taraftarıyım ıyı gunde kotu gunde. şimdi ersen martın gecen sene tumun yaptıgını yapmaya calısıyor gelen topları ındırmeye calısıyor. kamananla özellıklerı farklı oyuncular. bn yazarken ersen cok ıyı felan demedım. Eger gıttıysen bursa macında görmussundur kamanan gırdı ne yaptı? pek bısey yapamadı orta sahaya gelıp top almak zorunda kaldı neden cunku Bursa kapanmıstı oyle bı savunmada iş yapmaz kamanan bunu anlamak ıcın cok görmek yetiyor saten. yanı elestiri yapamadan önce bi düşünmek gerekıyor[/QUOTE

maça gittim izledim kamanan bişey yapamadı dogrudur ama yaptıgı maçlarda oldu bunu da kimse inkar etmesin hem kamananın yerine ibonun yerine sen olsan kimi sokardın oynunaa

yigido_furkan 27.09.2009 12:07

[QUOTE=aerdogan;566827][QUOTE=yigido_furkan;566824]bn menfaatcı felan degılım bn Sivasspor taraftarıyım ıyı gunde kotu gunde. şimdi ersen martın gecen sene tumun yaptıgını yapmaya calısıyor gelen topları ındırmeye calısıyor. kamananla özellıklerı farklı oyuncular. bn yazarken ersen cok ıyı felan demedım. Eger gıttıysen bursa macında görmussundur kamanan gırdı ne yaptı? pek bısey yapamadı orta sahaya gelıp top almak zorunda kaldı neden cunku Bursa kapanmıstı oyle bı savunmada iş yapmaz kamanan bunu anlamak ıcın cok görmek yetiyor saten. yanı elestiri yapamadan önce bi düşünmek gerekıyor[/QUOTE

maça gittim izledim kamanan bişey yapamadı dogrudur ama yaptıgı maçlarda oldu bunu da kimse inkar etmesin hem kamananın yerine ibonun yerine sen olsan kimi sokardın oynunaa[/QUOTE]

bn sna kamanan kotu demedım. yanı her mac kamanana göre degıl demek ıstedıgım. mesela ıstda gs bjk fb ıle oynarsın kontra atak oynarsın kamanan oynar ama kapanan takımlar karsında etkısız kalır demek ıstedıgım bu. yoksa kamanan cok suratlı topa ıyı vuran bır oyuncu gecen sene yaptıklarını bılıyoruz gördükte ama Bulent hocada bızım kadar bılıyodur yanı hadı hocalıgı bılmıyor desek(ki bnce cok ıyı bılıyor ve oynu okuyor) kaç yıl futbol oynadı karara saygılı olalım.

aerdogan 27.09.2009 12:10

gecen sene fener maçında 4-2 lik maçta orta sahayı boşalttı onu geçtim gaziantep maçı 1-0 öndesin 2 yarıya onlar forvet alıyor sen orta sahadan 2 adam cıkarıyorsun bu mu futbol okumak sölesene bana

yigido_furkan 27.09.2009 12:13

kaybettıgı macları soyluyosun pekı bnde sana sunu soyluyum gecen sene bız kac macı 2. yarıda cevırdık en az 10 mac ılk yarı berabere 2. yarı bızım galıbıyetımızle bıttı. ılla kotuyumu gorecez yanı

aerdogan 27.09.2009 12:15

ama bahsettigim maçlar en önemli maçtı antep maçı şampiyonluktan etti bunuda senin görmen lazım

yigido_furkan 27.09.2009 12:17

sen o 2. yarılarda o maçları cevırmesen antep macının bı onemı olmayacaktı ama

WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:37.