![]() |
Biletler Bugün Satışta!
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/2008yeni/bilet.jpg[/IMG]
Turkcell Süper Lig'in 8. haftasında oynanacak Sivasspor-Antalyaspor karşılaşmasının biletleri bugün satışa çıkacak. Süper Lig'de geride kalan 7 haftada alınan kötü sonuçların ardından çıkışa geçmeyi hedefleyen Yiğidoların, Pazar günü sahasında yapacağı Antalyaspor karşılaşmasının biletleri İstasyon Caddesi'ndeki Kongre Müzesi bahçesinde yer alan Sivasspor büfesinde satışa çıkacak. Saat 15:00'da başlayacak karşılaşmanın bilet fiyatlarının maraton 10, VİP B 20, kale arkası 5 TL olması bekleniyor. [B]Sivas`ın Sesi Gazetesi[/B] |
Cevap: Biletler Bugün Satışta!
[B]herzamanki tarife haydin yiğidolar maça[/B]
|
bu maçı alacagımızı düşünüyorum.2 1 veya 3 2 alırız gibi geliyor.hadi yigidom stadda yerini al.bu takım ne bülent in nede yasinin bu takım bizim ve biz sahip çıkacagız.
|
Az önce gittim biletler çıkmamıştı.Görevli,ne zaman geleceğini de bilmediğini söyledi.:)
|
Gıdeım ıyı Kotu Destek VereLım TaraftarLık Kazanmaktan once Destek Vermektırr
|
mecbur gidecez ...............................
|
GİTMİYORUM YAZIK DEĞİLMİ BİZLERE HER HAFTA GİDİYOZ BAĞIRIYOZ TAKIMA DESTEK OLUYOZ AMA SONUÇ NEY LİGİN DİBİNDEYİZ GİTMEYECEM DAHA YAZIK PARAMA YAZIK ARKADAŞ
|
Şu dakika itibariyle biletler hala satışta değil!:)
|
[B]Saat 16.00 çivarı bilet satışı yoktu ve ne yazıkki bilet gişemiz kapalıydı.[/B]
|
[B]Sivasspor taraftarının sonuç ne olursa olsun duygularını bir kenara bırakıp mantıklı düşünerek fedakarlık yapmaları gerekli diyorum ...........
''' Yensede yenilsede kalbimiz sizlerle yiğidolar .......[/B] |
[B]haydi bastir sivassporummmmmmmmm, allahin izniyle alicagiz bu macii[/B]
|
[QUOTE=besyo_cu;568147][B]Saat 16.00 çivarı bilet satışı yoktu ve ne yazıkki bilet gişemiz kapalıydı.[/B][/QUOTE]
[B]ne bilet gişesi ne de sivasspor ürünlerinde duran görevli arkadaşlar görevli oldukları işi adam akıllı yapmıyorlar[/B] |
takım sonuncu diye bilet almamak taraftarlığa yakışmaz.bizler sivası şampiyon olacak diye sevmedik,kupalar alsın diye de sevmedik.avrupada başarılar elde etsin,kupalar alsın diye hiç sevmedik.biz sivasım seni karşılıksız sevdik.yensende yenilsen de;amatöre düşsende.her zaman seninleyiz.iyi günde kötü günde her zaman yanındayız...
|
[B]ne futbolcuya ne yönetime ne teknik kadroya aşkımız sizlere degil renklere[/B]
|
Geçen hafta sonuçları vererek İBB maçı için yazmıştım şimdide antalyanın durumuna bakalım
Antalya -Ankaraspor 0-1 Beşiktaş-Antalya 2-0 Antalya-Kasımpaşa 2-0 Eskişehir-Antalya 2-1 Antalya-MKE Ankara 1-0 Trabzon-Antalya 3-1 Sivasspor-Trabzon 1-2 Antalya-Fener 1-2 Fener-Sivasspor 3-0 Sonuç net bülent hoca adamlar nerdeyse tüm maçlarında bir gol atmışlar buda demektirki bizede atacaklar ona göre tedbir almalısınız. Geçmişte antalyanın çıkışını durdurmuştuk umarım bu maçta bizim çıkışımız olur. Eğer bu maçıda kaybedersek beldi sadece 15.haftadaki maçı alabiliriz buda 18.haftaya kadar olan bütün maçları kaybedeceğimizi gösteriyor. Hocam tablo çok kötü buna bir son vermeliyiz artık sivasın maçını elim yüzüme kapalı seyrediyorum hocam lütfen bari 2 yıl önceki gibi antalya bizim çıkışımız olsunda artık elimizi yüzümüzden çekerek izleyelim. |
takım iyi durumdayken herkes gıdıyor onemli olan kötü günde yanında olmak. karda kısta sogukta yagmurda gıttım ınadına yıne gıdıcem
|
[B]HAYDİ MAÇA YİĞİDOLAR İYİ GÜNDE VE KÖTÜ GÜNDE HER ZAMAN TAKIMIMIZIN YANINDA OLALIM !!!![/B]
|
Gidipte Destek Verenlerin isi Rast Gelsin..
|
[B]Bahane yok mazaret yok ne olursa olsun pazar 4 Eylüldeyiz.[/B]
|
[QUOTE=rallicifurkan;568114]GİTMİYORUM YAZIK DEĞİLMİ BİZLERE HER HAFTA GİDİYOZ BAĞIRIYOZ TAKIMA DESTEK OLUYOZ AMA SONUÇ NEY LİGİN DİBİNDEYİZ GİTMEYECEM DAHA YAZIK PARAMA YAZIK ARKADAŞ[/QUOTE]
lütfen bencede gelme yazık parana,o parayla bi paket sigara alırsın ömrün uzar..offff offff... |
bu hafta bu stad ya dolacak ya dolacak. güzel bi pazar gecırmek ısteyen herkes stada.3 puan haftasını kacırmayın:)
|
[QUOTE=GuVeN;568245]lütfen bencede gelme yazık parana,o parayla bi paket sigara alırsın ömrün uzar..offff offff...[/QUOTE]
Abi bilet aldınmı?Almadıysan beraber alalım.Kalabalık olalım |
[QUOTE=ONUR;568248]Abi bilet aldınmı?Almadıysan beraber alalım.Kalabalık olalım[/QUOTE]
birlikte olalım diye almadım.stadda senın yerın benım yerım muhabbetı donuyor malum:) |
[QUOTE=GuVeN;568250]birlikte olalım diye almadım.stadda senın yerın benım yerım muhabbetı donuyor malum:)[/QUOTE]
Tamam o zman abi bunu en kısa sürede konusup halledelim :) Erkenden alalım biletlerimizi :) |
[QUOTE=ONUR;568252]Tamam o zman abi bunu en kısa sürede konusup halledelim :) Erkenden alalım biletlerimizi :)[/QUOTE]
[B]biletleri almadan haberim olsun gelme ihtimalim yüksek yol uzun iş izin vermesede sivasspor sevdası herşeyden üstün geleceğim inşallah[/B] |
BAŞKA ÇAREMİZMİ VAR MECBUREN GİDECEĞİZ.
|
[B]Biletler çok makul fiatlarda satılıyor haydi yiğidolar dolduralım 4 eylülü sivassporumuzu hiç susmadan destekleyelim[/B]
|
Biletler bugün itibariyle kongre müzesi yanındaki gişede satımaya başlandı...ben alırken daha bir çuval bilet vardı...haydi pazar olmadan tüketelim biletleri arkadaşlar...
takımın bize en çok ihtiyaç duyduğu günler bugünler...iyi gün dostu olmayalım..trübünleri bu kötü günlerde doldurabilmek önemli olan... |
[QUOTE=sensetik;568382]Biletler bugün itibariyle kongre müzesi yanındaki gişede satımaya başlandı...ben alırken daha bir çuval bilet vardı...haydi pazar olmadan tüketelim biletleri arkadaşlar...
takımın bize en çok ihtiyaç duyduğu günler bugünler...iyi gün dostu olmayalım..trübünleri bu kötü günlerde doldurabilmek önemli olan...[/QUOTE] [B]yer ve mekan aynı pazar günü sabah bilet buluruz demi[/B] |
[QUOTE=Salim58;568391][B]yer ve mekan aynı pazar günü sabah bilet buluruz demi[/B][/QUOTE]
pazar günü sabaha bilet büyük ihtimal bulunur...ama orada kalmazsa statta kesi oluyor...dışarıdan gelenler için mutlak pazar sabaha statta bilet ayrılıyor... zaten bitmez pazara kadar...1 kişi bile yoktu ben gittiğimde sıra bekleyen...saat 12:30 gibi... |
[B]o syadyum sivaslıların ve sivasspor taraftarınındır her ne olursa olsun oraya gitmek sivaslıların mecburiyetidir.[/B]
|
haydi takımımızı yanlız bırakmayalım
|
bilet fiyatları her zaman ki gibi gayet ucuz inşallah taraftarlarımız istanbuldaki gibi takımı yalnız bırakmaz da her şey istediğimiz gibi olur.
|
şu fiyata TSL maçı seyrediyosunuz hala gelmiyosunuz hayret bişey
|
HEP DESTEK TAM DESTEK SİVASLI DOGDUK SİVASLI ÖLÜRÜZZZZZZZ
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:48. |