![]() |
Yiğido Patlarsa Lig Sarsılır !
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//oyuncular/ersenm.JPG[/IMG]
Kırmızı-Beyazlılar'ın golcü ismi Ersen Martin, FANATİK'e çarpıcı açıklamalar yaptı: İçimizde kazanamamanın stresi var. Bir patlarsak bizi kimse tutamaz. Taraftarlarımız biraz daha sabretsin... Bu sezon ligde geride kalan 7 haftada yalnızca bir puan toplayabilen Sivasspor’da Ersen Martin, taraftarların yüreğine su serpti. FANATİK’e konuşan golcü futbolcu, söze taraftarlarından özür dileyerek başlarken, “Kariyerim boyunca çok kritik goller attım. Ancak Sivasspor’da altı pas içinde topu üst direğe nişanlıyorsam, biz gerginiz demektir. Sivasspor geçmişte önemli başarılara imza atmış bir kulüp. 2 sezondur yapılanlar da ortada, lütfen bizi anlayışla karşılasınlar. İçimizde kazanamamanın stresi var, bir patlarsak lig sarsılır” dedi. [B]12. adama seslendi[/B] Taraftarlarından takıma desteklerini sürdürmelerini isteyen yıldız oyuncu, “Şu anda tam destek zamanı. Gol kaçırsak da, yenilsek de bizleri alkışlasınlar, arkamızda olsunlar. Alkışlanacak bir teknik heyetimiz, alkışlanacak bir takımımız var. Lütfen, şu ana kadar yeterince puan kazanamadık, galip gelemedik diye bizi yerden yere vurmayın” açıklamasını yaptı. [B]M.Ali Sabuncu/Fanatik[/B] |
"Yiğido patlarsa lig sarsılır"
[B]Kırmızı-Beyazlılar'ın golcü ismi Ersen Martin, FANATİK'e çarpıcı açıklamalar yaptı: İçimizde kazanamamanın stresi var. Bir patlarsak bizi kimse tutamaz. Taraftarlarımız biraz daha sabretsin[/B]
Bu sezon ligde geride kalan 7 haftada yalnızca bir puan toplayabilen Sivasspor’da Ersen Martin, taraftarların yüreğine su serpti. FANATİK’e konuşan golcü futbolcu, söze taraftarlarından özür dileyerek başlarken, “Kariyerim boyunca çok kritik goller attım. Ancak Sivasspor’da altı pas içinde topu üst direğe nişanlıyorsam, biz gerginiz demektir. Sivasspor geçmişte önemli başarılara imza atmış bir kulüp. 2 sezondur yapılanlar da ortada, lütfen bizi anlayışla karşılasınlar. İçimizde kazanamamanın stresi var, bir patlarsak lig sarsılır” dedi. 12. adama seslendi Taraftarlarından takıma desteklerini sürdürmelerini isteyen yıldız oyuncu, “Şu anda tam destek zamanı. Gol kaçırsak da, yenilsek de bizleri alkışlasınlar, arkamızda olsunlar. Alkışlanacak bir teknik heyetimiz, alkışlanacak bir takımımız var. Lütfen, şu ana kadar yeterince puan kazanamadık, galip gelemedik diye bizi yerden yere vurmayın” açıklamasını yaptı. |
Cevap: "Yiğido patlarsa lig sarsılır"
[B]sen bi patlama yapsan ersen herkes patlama yapacak sizden önce bizlerde patlama yapacağız taraftar olarak tabiki[/B]
|
KESİNLİKLE KATILIYORUM. yiğidolarımıza destek olmalıyız arkadaşlar. inşallah kazanmaya başlarsak ligde yine söz sahibi olan takımlardan biri oluruz. [B]2 yıldır süper ligde şampiyonluk yarışı veren yiğidolarımız bizi fazlasıyla gururlandırdı. şimdi bu kötü günlerinde hep destek tam destek sloganını takımımız için kullanmalıyız[/B]. inşallah geçen yıl ki başarılı dönemlerine dönecek sivassporum.lütfen sabırla destek verelim...
|
[B]yaw bu taraftar yine iyi sabretti.. daha nası destek olak okadar başarının üstüne böyle bir düşüş yaşadık, yine futbolcumuzu ve bülent hocayı alkışladık.. asıl onların artık patlama yapıp bizi eski günlerimize getirmesi lazım... bizde destek hiçbir zaman bitmez... [COLOR="DarkRed"]dün, bugün, yarın ve sonuna kadar..[/COLOR][/B]
|
sen kimi kandırıyorsun top oynamayı unutmuşuz demiyonda .biraz sabredin diyorsun .takımı küme düşürdünüz sayılır sabır istiyon ben senin yerinde olsam .futbolu bırakırım.
|
Cevap: Yiğido Patlarsa Lig Sarsılır !
TANK GİBİSİN DAHA BİREBİRDE ADAM GEÇTİĞİNİ GÖRMEDİK SENİN HER TARAFIN PATLASA NE YAZAR
|
sonuna kadar arkanızdayız ama şu antalya maçını alın
|
inşallah ersen ve sivassporum bu taraftarların yüzünü kızartacaklardır. başarının herkes arkasında olur arkadaşlar.önemli olan zor dönemlerde takıma destek olabilmek, gerçek yiğido bu olmalı. kimin aklında hayalinde sivasspor süper ligde şampiyonluk yarışı içinde olacak düşüncesi vardı. lütfen biraz daha sabır yiğidolar. takımımızı iyi günlerde görmek istiyorsak destek olalım.[B] İYİ GÜN DOSTU OLMAYIN[/B]
|
[QUOTE=SivasSpor.Com;567971][IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//oyuncular/ersenm.JPG[/IMG]
Kırmızı-Beyazlılar'ın golcü ismi Ersen Martin, FANATİK'e çarpıcı açıklamalar yaptı: İçimizde kazanamamanın stresi var. Bir patlarsak bizi kimse tutamaz. Taraftarlarımız biraz daha sabretsin... Bu sezon ligde geride kalan 7 haftada yalnızca bir puan toplayabilen Sivassporda Ersen Martin, taraftarların yüreğine su serpti. FANATİKe konuşan golcü futbolcu, söze taraftarlarından özür dileyerek başlarken, Kariyerim boyunca çok kritik goller attım. Ancak Sivassporda altı pas içinde topu üst direğe nişanlıyorsam, biz gerginiz demektir. Sivasspor geçmişte önemli başarılara imza atmış bir kulüp. 2 sezondur yapılanlar da ortada, lütfen bizi anlayışla karşılasınlar. İçimizde kazanamamanın stresi var, bir patlarsak lig sarsılır dedi. [B]12. adama seslendi[/B] Taraftarlarından takıma desteklerini sürdürmelerini isteyen yıldız oyuncu, Şu anda tam destek zamanı. Gol kaçırsak da, yenilsek de bizleri alkışlasınlar, arkamızda olsunlar. Alkışlanacak bir teknik heyetimiz, alkışlanacak bir takımımız var. Lütfen, şu ana kadar yeterince puan kazanamadık, galip gelemedik diye bizi yerden yere vurmayın açıklamasını yaptı. [B]M.Ali Sabuncu/Fanatik[/B][/QUOTE] BU MACIDA ALAMASSANIZ ARTIK KIM PATLAMA YAPAR BELLI OLMAZ.LAF YAPANA KADAR BIRAZDA SAHADA IS YAPSANIZ COK IYI OLACAK BAY ERSAN MARTIN..!!!. |
ya ersen sen ve yasin oynamasa takım belki patlıyacakta sizin sayenizde bitürlü patlıyamıyoruz.
|
[B]Ben Ersen'e güveniyorum üzerinde büyük şansızlık var bir gol atarsa ve takımda kazanırsa buna inanıyorum ki bizi tutamazlar. Bu takımda iş var sadece herkes işini yapsın yeter.
Ersenin taraftar hakkında söylediklerine katılmamak elde değil. Ne olursa olsun Stadyumdayız...[/B] |
Son 3 maçtır nerdeyse 30 tane net pozisyon ve atılan gol sayısı sadece 1.Bu takımın forveti sensin Ersen.Bu hafta patlamazsanız biz patlarız merak etme!
|
isyan eden kalbimizi biraz olsun duy yeter
|
SİVASSPOR TARAFTARI GİBİ ADAM GİBİ ADAM BAŞKA TARAFTAR YOK. BAŞKA BİR TAKIM OLSA BAŞKA İLDE OLSA SİZİ GÖRDÜKLERİ HER YERDE MEYDAN DAYAĞI ÇEKERLERDİ. OYSA BİZ HALA SİZLERE SAYGI DUYUYORUZ VE BEKLİYORUZ. HALBUKİ DİĞER ŞEHİRLERDE OLDUĞU GİBİ YAPIP 7. HAFTA SONUNDA HOCANIZDAN FUTBOLCUSUNA KADAR BİR MEYDAN DAYAĞI HAKETMİŞTİNİZ AMA BİZİM EFENDİLİĞİMİZE VERİN. YİNEDE SABIRLA BEKLİYORUZ. BAKALIM NOLACAK.
|
Ersen,Antalya maçında ya sizin ya da bizim patlamamız kaçınılmaz.Umarım patlayan taraf siz olursunuz.
|
[B]yaa abi bi defol git senden bi halt olmaz [/B]
|
ÖNCE TARAFTARA
bu takım bizim adımızı taşıyor.her şeye rağmen her zaman her yerde Sivaslı olduğumuzu ve bu takımın bizim olduğunu unutmayalım.sivas dün başarmışsa bugünde başaracak güçtedir. ERSAN MARTİNE evet sivaslı başka birile göre sabırlı çıktı.sizi sevmesinden ve inanmasındandır.Size çok iş düşüyor sayın ersan martin.tecrübenizle bu takımın yeniden yükselişe geçmesinde etkin güçlerden biri olduğunuzu unutmayınız. |
herkes kendi kendine patliyo . ama zarari kendine oluyo ,yani sivasa oluyo sivaspor patlama deyil cikis yapacak ama sansizliklar bizi birakmiyo m,yildiz onur sezer ve daha nekadar ,sakatlarimiz var bilmiyom ama allahin izninen duzelecekler .onlar benim gozumde yeni transfer gibi gorunuyo ama tek bu vutbolcularinan olmuyo forum dusuklu yasiyan vutbolcu arkadaslarinda kendine geklmesi lazim .insallah o zaman sivas oyle patlama yapacaki ligi yakacak allahin iznine ben guveniyom ve inaniyom ,ne yaparlarsa yapsinlar arkasindayim cunku herkes bir takimim tuta bilir ama herkes sivasli olmaz sivas bizim kimsenin deyil oo yuzden sayip cikip destekliyelim taraftar olarak herkes allah emanet olsun sivasta hocaya emnet tamer holland
|
bos kaleye Gol atamıyorsun kardesım ne ayak ?
|
bunları söyleyene bak çay demle..:)... ersen ... sen önce adam gibi oyna da ondan sonra taraftardan alkış bekle.yıllardır sivassporu takip ediyorum ve ilkkez sivassporlu bir futbolcunun aleyhtarlığını bu derece fazla yapıyorum.diğerlerine hadi amenna da sen bu takıma layık değilsin ersen martin.hala aklımda valla bu erseni antep beğenmedi sivasspor gidip kaptı.haydaaaaaaaaaa...
|
[B]Bu maç ve her maç her zaman desteçiniz Sivassporum...[/B]
|
[COLOR="Green"][FONT="Century Gothic"][B]insallah antalya macinda patlayan taraf taraftar degilde siz olursunuz... [/B][/FONT][/COLOR]
|
SANA GÜVENİYORUM ERSEN SONUNA KADAR SEN ÇOK KALİTELİ İYİ BİR FUTBOLCUSUN AMA SENİ ANLAYAN YOK
|
bırak laf yapmayı da işini yap.dikili ağaç gibi duruyorsun sahada.
|
hadi bakalım biz hep arkanızdayız zaten ne olursa olsun bu hafta artık şu patlama gerçekleşsın artık demi
|
NE GOLCÜ AMA 7.HAAFTA SONUNDA GOL KRALLIĞINDA LİDER ERSEN MARTİN DİŞLERİNDE DİŞ KALMAMIŞ SAÇINDA SAÇ KALMAMIŞ TOP OYNUYOR NERDEN BULUYOZ BU DÖKÜNTÜLERİ
|
işte simdi erseni sevmeye basladım hadi ersen sende patla takımda :D
|
[B]Ersen Martin henüz Sivasspor'u sevindiremedi. 'Ve taraftarında kendisini çok eleştirmesine neden oldu her maç sonrası yorumlarda bunu okuduk..
Bu açıklama sonrasında taraftarla arasındaki buzları eriteceğini düşünüyorum. ''Ancak gol olmadan bu buzların erimesi söz konusu olamaz....[/B] |
[B]ersen kendine gellll, biz 3-1 anderlechtde oynuyan erseni istiyoruz [/B]
|
________HADİİİİİİİİİİİİİİİİ Bİ PATLAYIN ARTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIKKKK____________SABIR TASIMIZ CATLAMADAN
|
... adam kotu oynuyosa daha beter olmasi icin islikliyonuz oburune bagriyonuz adam gibi hepsinizi bagriniza basaniz inan adamlar guvenc alacak hepside diyo taraftar arkamizda olsun bisey istiyolar ilgi ilgiyi ver gerisini adama birak hem sivasdaki taraftarin cogu ne bagirdigi bellisiz tum stad ayaga kalksin 2ligdeyken daha iyidik walla
|
Ersen sen zaten çoktan patladın Kulübün elinde.
Daha ne patlayacaksın. Zaten seni transfer edenlerin elinde patladın bundaki sonra bi daha patlama aman. Topu direkte nişanlıyomuşta gol olmuyormuş. Allahını seversen kimi kandırıyorsun. direkte kaç top nişanladın bu kadar hava basıyorsun. 7 haftada bi topun direkten döndü onla övünüyorsun. Guiza gol attı, Umut bulut Gol attı. trabzonun defans oyuncusu 3 - 4 tane gol attı. Bursanın kalecisi gol attı bi sen gol atamadın Ersen Martin. İstatiklerin berbat. Takımda en çok top kaybeden sensin. en isabetsiz pas yapan sensin. En az koşan mücadele eden sensin. Takımdaki en kötü oyuncu Yasin Çakmak'tan sonra sensin bide çıkmış konuşuyorsun. Sende biraz utanma olsa çıkıp konuşmazsın zaten. |
[B]ersen martin zaten adam olsa trabzonspor kovalamazdı adam olsa ispanyada ki kulübü küme düşmezdi..ispanya lig maçında dakka 85 oyuna giriyor ve 87 dakkada kırmızı kart yiyor takım 10 kişi kalıyor maçı 1-0 kaybediyorlar ersen martin denen bu embesil adamın nasıl futbolcu oldugunu varın siz yorumlayın [/B]
|
Ersen bey ne patlaması anlamadım daha ne bekleniyor anlamadım kümeye gidiyoruz puan durumuna bir bakıp öyle konuşsanız diyorum. Bu patlama senden değilde taraftardan olacak böyle giderse. Bu saatten sonrada senden bir atak beklemiyorum ama sivasın bu durumda olmasıda beni kahrediyor.
|
sen nediyon kardeşim senin her tarafın bomba olsa nereye zarar verirsin merak ediyorum
|
önce sen sahada güreş yapma.top oynamayı becer,gol at.gerisi gelir merak etme sen...
|
[B]BU MAÇIDA ALAMAZSANIZ TARAFTARLAR OLARAK BİZ PATLAYACAZ SİZE ONA GÖRE !!!![/B]
|
Torpilli forvet Ibrahim ve senin patliyacaginiz yok her hafta bizleri sinirden patlatiyorsunuz.... Ama oynatilirsa ben Kamanan a inaniyorum O patlama yapip hem bizi mutlu eder hem de Ona sans vermniyenleri utandirir...
|
[QUOTE=SivasSpor.Com;567971][
. [B]Bir patlarsak bizi kimse tutamaz. Taraftarlarımız biraz daha sabretsin[/B]... Bu sezon ligde geride kalan 7 haftada yalnızca bir puan toplayabilen Sivasspor’da Ersen Martin, taraftarların yüreğine su serpti. [B]İçimizde kazanamamanın stresi var, bir patlarsak lig sarsılır” dedi.[/B] [B]12. adama seslendi[/B] [B]Taraftarlarından takıma desteklerini sürdürmelerini isteyen yıldız oyuncu, “Şu anda tam destek zamanı. Gol kaçırsak da, yenilsek de bizleri alkışlasınlar, arkamızda olsunlar. Alkışlanacak bir teknik heyetimiz, alkışlanacak bir takımımız var. Lütfen, şu ana kadar yeterince puan kazanamadık, galip gelemedik diye bizi yerden yere vurmayın” açıklamasını yaptı[/B]. [B]M.Ali Sabuncu/Fanatik[/B][/QUOTE] Ya Ersen Futbol hayatin da Ligi sarsacak kadar hangi takim da Futbol oynadin?? Birak Ligi sarsamayi oynadigin Futbol ile ancak bu Lig de sen sarsilirsin.. Taraftar daha ne yapsin 21 puan dan ancak 1 puan alinmis yinede taraftar takimin arkasinda bu kadar kötü bir baslangic her hangi bir Süper Lig takimlarin dan birin de olmus olsaydi kim bilir neler olmustu.. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:53. |