![]() |
GİTMESİN DİYENLER BURAYAA !!!
[CENTER][IMG]http://img2.blogcu.com/images/f/a/t/fatimazehramerinos/gitme_1_.jpg[/IMG][/CENTER]
[B] BÜLENT HOCAMIZIN GİTMESİNİ İSTEMEYENLER BURADA GÖRÜŞLERİNİ BİLDİRSİNLER LÜTFEN[/B] [B] [CENTER] GİTMEEEEEEEEE HOCAM GİTMEEEEEEE [/CENTER][/B] |
Cevap: GİTMESİN DİYENLER BURAYAA !!!
[B]Ben de kalmasını istiyorum tam da takımı düzeltmişken nerden çıktı bu istifa Sivasspor'u Avrupa Kupalarına taşıyan Bülent Uygun sokağa atılmamalı ben inanıyorum ki eğer kalırsa B.Uygun takımı adam gibi adam yapar ayrıca yönetim kurulunun da istifasını kabul edeceğini sanmıyorum kısacası Bülent Uygun kalmalı[/B]
|
burda kalmasın diyenler bence adreslerini yazsınlarda kına gönderelim.kınayı yaksınlar şimdiden..
yeni qelecek adam takımı tanıyana kadar zaten küme düşeriz.kialıp orta sıralara kafaya oynatacak birisini sanmıorum bu saatten sonra enazından bülentle bişiler olabilir olmasada bülentle düşelim |
[COLOR="Red"][FONT="Century Gothic"][B]hocammmmmmmmmmmmmmmmmmm gitmeeeeeeeeeeeeee[/B][/FONT][/COLOR]
|
bende gitmesini istemiyorum bülen hocanın elbette hatalar yapmış olabilr ama asla hakareti küfrü haketmemiştir hem ona küfredenler sivasa ne yaptılarda bu hakkı kendilerinde görüyolar bu onların cahilliği lütfen hocam onların adına özür dilerizzz bizi bırakmayınn
|
aslinda ben bu istifanin bir güven tazeleme olmasini istiyorum bülent hocaya izin verilmeyecektir.ama su istifa diyen ...beyinliler simdi gitsin biryerlerine kina yaksinlar.bizi ligde gücümüz yetmeyecek 15-16 takimdan daha ileriye götürenlere yapilan bu dengesizligi kabullenemiyorum.
|
Kabul Etmiyoruz!
Uzunca Bülent hocamızdan bahsetmek istemiyorum yaptıkları ortadadır.İstifasını isteyenler kadar istemeyen taraftarlar olarak istifasını kabul etmediğimizi bildirmek istiyoruz...
|
Cevap: Kabul Etmiyoruz!
[B]GİTME HOCAM BIRAKMA BİZİİİ !!!!!!!!!!!!!!!!!11[/B]
|
[QUOTE=yener_sahin;569475]burda kalmasın diyenler bence adreslerini yazsınlarda kına gönderelim.kınayı yaksınlar şimdiden..
[/QUOTE] [B][FONT="Century Gothic"]bende mum gonderecegim, cunku yakinda onu mumla ariyacaklar...[/FONT][/B] |
Evet bence de gitmesin. Gitmemeli.
VESSELAM. |
Cevap: Kabul Etmiyoruz!
[B]BÜLENT UYGUN GİTTTTTTTTTTMMMMMMMESSSSSSSSİİİİİİİNNNNNNN[/B]
|
Bülent hocam yanlız bırakma ne olur bizi
|
Arkadaşlar gitmeyi kafasına koymuş ve takımdan soğumuşsa zaten bu saatten sonra kalsada yararı olmaz.
Bu şekilde gitmesi tabiki hoş değil ama bu sonu birazda kendisi hazırladı. Gereksiz demeçler vermese ve sadece işine konsantre olsaydı geçen sene tarihe geçecekti ama eline geçen fırsatları malesef iyi değerlendiremedi. Hem kendisine hemde takımına yazık etti. Verdiği demeçler ve geçen seneki konuşmalardan sonra zaten çok yıpranmıştı. Hem dinlenmeye hemde biraz değişikliğe ihtiyacı var. Bi sene dinlenip yeni bir başlangış yaparsa çok daha başarılı olacaktır. inşallah yaptığı yanlışlar onun için öğretici olmuştur. Emeklerinden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz ve bundan sonraki kariyerinde kendisine başarılar diliyoruz. Bülent Hoca başarılı olsa, Lig Şampiyonu olsa yada Uefa'da final oynatsaydıda gidecekti. gitmesi kaçınılmazdı zaten. tabi bu şekilde gitmesi üzücü ama bu birgün mutlaka olacaktı. Bundan sonra görev yönetime düşüyor. İyi olup olmadıklarını ve zor gündede başarılı olup olamayacaklarını göstermelerinin tam zamanı. Bu süreçte bizde anlayacağız, geçen senki başarıda yönetim katkısı ne kadardı gerçekte bu işi iyi yapabiliyorlarmı yapamıyorlarmı. |
gürün devlet hastanesi acil servisi gürün/ sivas
kınalarınızı bekliyorum :))))) |
[B]HOCAM GITME LÜTFEN SIVASSPORUN SANA IHTIYACI VAR; LÜTFEN ISTIFANI GERI AL BÜYÜKLÜK SENDE KALSIN, ISTIFA DIYEN TOP TARAFTARLARDIR ONLAR ZAMANLA SUSARLAR YETERKI DEVAM YENELIM,,![/B]
|
Gitsin diye son 3 haftadır, İSTİFA ! Naraları atanlarda, Müsait yerlerine KINA YAKSINLAR !!
Vesselam.:mad: |
hayır hayır kabul etmesin yönetim bu istifayı. yoksa çok pis küfrederim :)
|
yönetim geri çevirir istifayı diye düşünüyorum. sonuçta başkanla hocanın bi dostlugu var, daha samimi bi konuşmayla istifa geri çevrilebilir
|
SIDDETLE KALMASINI ISTIYORUM HERKES ÜZERINE DÜSENI YAPMALI HOCAMIZI IKNA ETMELI GITME HOCAM SANA YAKISMAZ YARI YOLDA BIRAKMAK
|
BAŞKA BÜLENT HOCAYI BIRAKMAZ RAHAT OLUN. BANA KALIRSA KALACAK,güven tazelemek için istifa ettıgını dusunuyorum.(aziz yıldırımda cok bıraktı zamanında ama kaldı)hatta ve hatta takımı aşka getirmek için bile yapmış olabilir hoca,tabi bunlar varsayım hepbırlıkte görecegız,gidiyorsa yolu açık olsun.. hersey ıcın tesekkurler..
|
hocaaaammmm biziiiiiii bırakma şampiyonluk borcun var bize ödemeden nereye
|
Bülent hoca sakin gitme sen gidersen SIVASSPOR ne olur?
bundan sonra hersey düzelecek INSALLAH... moralimiz cok bozuldu lütfen gitme :( SIVASSPOR senin sayende iki senedir bukadar basarili sivasspora senden daha iyi bir hoca gelemez LÜTFEN KAL... iyi haberleri bekliyoruz |
Bu sekilde gitmesi Delikanli bir davranis degil, hayal kirikligi yasiyorum, benim tanidigim Bülent Uygun bu olamaz...
Kalmasi gerekir, ve Takimi toparlamakta onun göreviydi!!!! |
Sevgili ağabeyim Bülent...
Birkaç lavuğun cılız seslerine bakıpta onbinlerce seveninizi ve sivassporu boynu bükük bırakmayın |
Bülent Uygun hiç bir zmaan taraftarı dinlemediğini düşündüm hep...Bari bu sefer dinlede kal şu takımda...Bende istemiyorum asla
|
[B]BÜLENT HOCA GİTME BU TAKIM SENSİZ OLMAZ [/B]
|
bülent hoca bizi bırakmaaaa bırakmaaaaa
bülent hoca bizi bırakmaaaa bırakmaaaa..... |
Bu ligde 18 tane gemi var.Her geminin bir kaptanı var.Bülent hoca sen bu geminin kaptanısın.Gemiyi en önce fareler terk eder.En son kaptan terk eder.Sen bu geminin kaptanı olduğuna göre hiçbir yere gidemezsin.Seni istemeyenler zaten sivaslı değildir.Bundan sonraki görevinde(yani sivassporda) görevinde başarılar diliyorum...
SAYGILAR |
[B][COLOR="Red"]GİTME HOCAMM ! BİZİ BU UZUN YOLLARDA BIRAKMA ! SENSİZ OLMAZ !
DÖN BİZEEEEEEEE YENİDENNNNNNNNNN N ' OLURRRRRRRRRRRRR ! ? [/COLOR][/B] |
GITME HOCAM GITME .SON 2.3 SEZONDUR SIVASIMIZA FUTBOL OLARAK VE KARIYER OLARAK TA COK SEY VERDIN SANA SONSUZ TESEKKÜRLER.BÜLENT HOCAMIZI CEKEMIYENLER GITMESINI ISTORDU KIM BUNLAR GS.BJK.TS.TARAFTARLARI FENERBAHCELI OLDUGU ICIN VE SIVASIMIZI COK SEVDIGI ICIN .AMA GERCEK SIVASLI VE SIVASSPOR TARAFTARLARI SANMIYORUM GITMESINI ISTEMEZ.GITME HOCAM GITME
|
[QUOTE=junior_69;569499]gürün devlet hastanesi acil servisi gürün/ sivas
kınalarınızı bekliyorum :)))))[/QUOTE] kinalarin yanina birde kinaci gönderelimmi?malum gicisiyorsa o isede bir baksinlar. sizin gibi insanlar hep sehrimizin geri kalmasina sebep oldular allah sizlerden bu sehri korusun |
Sakın Kulak Asma Bu İbne Basına Seviyoruz Seni Bülent Hoca ! Gitme Hocam Bu Takımın Sana İhtiyaçı Var
|
3 PUAN ALDIK SEVINEMIYORUZ HOCAM SENIN YÜZÜNDEN GITME KAL SEVINDIR BIZI
|
[B]HOCAM NE YAPTIN YA SIMDI GIDILECEKM ZAMANMI YA SEN KIMIN ICIN BURDASIN BIZKERICIN SIVAS ICINMI YOKSA SANA GAZETELER BASIN YOLUYLA ISTIFAYA ZORLUYANLAR ICINMI GIDERSEN KIMI MUTLU EDECEKSIN KIMI MUTSUZ EDECEGINI BILIYORSUN YAPMA BÜLENT ABI[/B]
|
hocam gitme bu takımın sana ihtiyacı var uzun yıllar daha bu takıma hizmet vereceğini düşünmüştük bırakma bu takımı
|
Köpeğin olalım gitme hocam yazılacak çok destan var
|
Sivasspor yönetimi şimdiye kadar olduğu gibi yine Türk futboluna örnek olmalı. Vefasız büyükler gibi ilk fırsatta hoca değiştirmemeli.
Sir Alex Ferguson & Manchester United <=> Bülent Uygun & Sivasspor |
uLan Bulent Hoca Gıderse MAca Gıdersem bır kez ********m
|
GİTME HOCAM BIRAKMA BİZİİİ sen kalmalisin hocam
|
[QUOTE=sivaslikizZ;569511]Bülent hoca sakin gitme sen gidersen SIVASSPOR ne olur?
bundan sonra hersey düzelecek INSALLAH... moralimiz cok bozuldu lütfen gitme :( SIVASSPOR senin sayende iki senedir bukadar basarili sivasspora senden daha iyi bir hoca gelemez LÜTFEN KAL... iyi haberleri bekliyoruz[/QUOTE]Malesef Başkanımız ve yönetimimizde istifa edeceklermiş |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:41. |