SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Yeni teknik direktör Muhsin Ertuğral mı ? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=27456)

SivasSpor.Com 05.10.2009 13:57

Yeni teknik direktör Muhsin Ertuğral mı ?

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/1.yenihocaa.jpg[/IMG]

Sivasspor'da boşalan teknik direktör koltuğuna Muhsin Ertuğral'ın getirileceği tahmin ediliyor.
15 Ekim, 1959 İstanbu'da doğan, teknik direktör ve eski futbolcu Muhsin Ertuğral Almanca, Türkçe ve İngilizce konuşabilmektedir.

Ertuğral uzun yıllardır Afrika'da teknik direktörlük görevini yerine getirmiş, Kaizer Chiefs ve Ajax Cape Town adlı Güney Afrikalı takımlarını çalıştırmıştır. Kaizer Chiefs'e Afrika kupa galipleri kupasını kazandırmıştır.

Bir zamanlar Trabzonspor'da Yılmaz Vural'ın yanında teknik direktör yardımcılığı da yapmıştır.

[B]Sivas Hürdoğan Gazetesi[/B]

Besyo_cu 05.10.2009 13:59

Cevap: Yeni teknik direktör Muhsin Ertuğral

[B]Uzun yıllar Afrikada hocalık yapmış haliylede Avrupa Futbolundan baya uzaklaşmış. Türkiye ve Sivasspor'a uyumu çok zor olacak ama Afrika Kupası kazanmak çok zordur bunu başardıysa boş adam değil demektir. Bakalım kulupten resmi bir açıklama gelecek mi ?[/B]

AYDIN1985 05.10.2009 14:00

eger haber dogruysa, Sivasporumuza hayirli ugurlu olsun, Allah untandirmasin.

sivaslihakan 05.10.2009 14:02

kim bu adam gic duymadim basarilari nelerdir bize uyum saglarmi iyi düsünmek lazim neden hic türkiyede takim calistirmamis

hoLiGan Enes 05.10.2009 14:03

[B][CENTER]...........................Bülent Uygun............................[/CENTER][/B]

altuntas58 05.10.2009 14:03

[B]Hayırlısıyla olsun bakalım görelim zaman neyi göstere[/B]cek

svsli585858 05.10.2009 14:04

[FONT="Comic Sans MS"][B]kendisini tanımıyorum geldiyse hayırlı uğurlu olsun camiamıza. inşallah başarılı olur [/B][/FONT]

Salim58 05.10.2009 14:04

[B]hiç duymadığım bi isim gelirsede hayırlı olsun deriz bekleyip görelim[/B]

furkancfc 05.10.2009 14:05

Sakın Kulak Asma Bu .... Basına Severiyoruz Seni Bülent Hoca !

davulcu 05.10.2009 14:06

Bülent hocanın yerinin dolmayacağı garantileşti

kiNgSiZe58 05.10.2009 14:06

[B]Ya bu adam afrikada takim calistirmis, afrika ligi bizim ligten kat kat daha düsük. bence basarili olamiyacak..! Sivasspor alt yapisindan biri gelsin..![/B]

# Kamanan 05.10.2009 14:09

bülent hocayı istiyorus!!!!!:mad::mad::mad:

SenSetik 05.10.2009 14:09

Adam daha gelmeden tartışmaya başladınız...Bu adam çalıştırdığı kulübe afrikada kupa kazandırmış..durun bakalım bi gelsin...yönetim anlaşsın...bir iki maça çıksın...devre arası transferlerini yapsın...olmadımı...tamam hep beraber eleştirilerimizi yapalım ondan sonra...

# Kamanan 05.10.2009 14:11

evet bu adam gelir önce şhri tanımaya çalışr sonra futbolculrı tanımaya çalışr snra takvie ister oooo bakarsnız 2-3 szon geçmiş

yeniceri_can 05.10.2009 14:11

[B]bu kim arkadaş .yapmayın ya yapmayyın...[/B]

levent87 05.10.2009 14:15

bu kim yaa hiçbir başarısı yok afrika liginin kalitesi bizim ligden daha düşük

kakikli 05.10.2009 14:23

[QUOTE=davulcu;570299]Bülent hocanın yerinin dolmayacağı garantileşti[/QUOTE]

kimse alternatifsiz değildir, kalıcı olan sivasspordur...

yiğido61 05.10.2009 14:24

sivasspor gibi kendini avrupada tanıtmış bir kulübe bu hoca yakışmadı...
saygılar...

BeYLeRBeYi58 05.10.2009 14:25

[B][U][FONT="Comic Sans MS"][SIZE="6"][COLOR="Red"]BÜLENT HOCA GERİ GETİRİLSİN KAMPANYASI AÇILMALI[/B][/B][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/U][/B]

kiNgSiZe58 05.10.2009 14:37

[B]Arkadslar, bütün külüblerin kötü zamanlari olmusdur bu teknik direktörün sucu degildir oyuncularin sucudur, dün galatasaray nasil 3:0 yenildi? hangisi ciktida rijkaardi sucladi? hic kimse cünki onun sucu yoktu oyuncular isteksizdi. bizde böyle degil bizde hemen teknik direktör suclaniyor.. ahha giti bülent hoca kim gelicek simdi? 3gen kafa sahibleri bulsun bakalim bülent uygun kadar hirsli ve yetenekli adam. yeni tenik adam gelse bile önce zaman istiyecek 2-3 ay gibi ayni olay suan trabzonsporda oluyor.. hugro broos gönderiliyormus..[/B]

yiğido61 05.10.2009 14:38

[QUOTE=BeYLeRBeYi58;570316][B][U][FONT="Comic Sans MS"][SIZE="6"][COLOR="Red"]BÜLENT HOCA GERİ GETİRİLSİN KAMPANYASI AÇILMALI[/B][/B][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/U][/B][/QUOTE]
Çok gereksiz kendi kararını verdi bizlerin saygı duyması lazım.

effenberg 05.10.2009 14:40

Sayet olursa ben olumlu bakiyorum........
Cünkü kendisi yillardir yurt disinda calismis biri Almanya dahail birikimini olumlu kulanirsa basari yakalar.
Birde Afrika yi iyi tandigi icin yetenekli Futbolcular ve Futbolcu adaylarini kolaylikla Sivasspor getirebilir..
Altadaki Link de genis bilgi var google den..

[url]http://www.google.de/search?hl=de&source=hp&q=muhsin+ertugral&meta=&aq=6&oq=muhsin[/url]

ahbey 05.10.2009 14:44

[SIZE="5"][FONT="Fixedsys"]Yeni hoca imzayı atana kadar inanmam[/FONT][/SIZE]

burakplt 05.10.2009 14:52

bu kötü gidişte bazı insanlar bu sene sivasın küme düşeceğini söylüyordu kızıyorduk ama bu değişiklikle bu oran daha da arttı

medya58 05.10.2009 14:55

arkadaşlar profosyonellikte duygusallıga yer olmamalı bülent hoca sivasspor için büyük şeyler kazandırdı. ama hiç kimse bi takımda kalıcı olmaz fatih terimde gs 5 sene üst üste şampiyon etti ama ömür boyu takımın başında kalmadı şimdi formdaki yazılanları okuyorum yok geri gelme kampanyası başlatalımda felanda filanda yeni gelen hocayı begenmiyorlar gelecek hocaya destek olunmalı bir takımda kimse kalıcı olmaz kalıcı olan sadece takımdır bülent hocanın yolu açık olsun ama kendine yakışanı yaptı bence onun için takıma ve yeni gelen hocaya destek olunmalı

hiko58 05.10.2009 14:56

ŞU HOCA BEĞENMEYEN FUTBOL FAKİRLERİNE ŞAŞIRIYORUM. YAHU NE ÇABUK UNUTTUNUZ. BİZ BÜLENT UYGUNU SİVASSPORUN BAŞINA GETİRDİĞİMİZDE ADAM TEKNİK DİREKTÖR BİLE DEĞİLDİ. O ZAMAN SİVASA YAKIYORDUDA MUHSİN HOCAMI SİVASA YAKIŞMIYOR. YAPMAYIN ALLAH AŞKINA. BÜLENT UYGUNU BÜLENT UYGUN YAPAN SİVASTIR. SİVASIN SAYESİNDE BİŞEY OLDU. NEDEN BİLGİ VE BİRİKİMİ OLAN BİRSİNİ İSTEMİYORSUNUZ NEDEN KARŞI ÇIKIYORSUNUZ. TAMAM MUHSİN HOCANIN İSMİ PEK DUYULMADI. BENDE DUYMADIM ARAŞTIRIYORUZ. AMA BÜLENT UYGUNDAN ÇOK TA KÖTÜ BİRİSİ DEĞİL. ADAMIN HİÇ DEĞİLSE KAZANDIĞI KUPA VAR. İRANDA ÇALIŞTI DİYE MUSTAFA DENİZLİYE KÖTÜ DE. KOREDE ÇALIŞTI DİYE ŞENOL GÜNEŞİ KÖTÜLE. VARSA YOKSA BÜLENT UYGUN YAPMAYIN UFKUNUZU GENİŞ TUTUN. ORTALIKTA DOLAŞAN KAŞARLANMIŞ HOCALAR GELMESİNDE KİM GELİRSE GELSİN. O ZAMAN BAŞARIDA GELİR. SANIRIM YÖNETİM ÇOK AKILLI KARARLAR VERİYOR. KAŞARLANMIŞ HOCALARDAN UZAK DURUYOR. ALLAH HAKKIMIZDA HAYIRLISI NEYSE ONU VERSİN.

kiNgSiZe58 05.10.2009 14:57

[B]tamam artik küme 'ye selam verelim, yeni sezon bank asyadayiz.. böyle taraftar olduktan sonra 3.lig 'e hatta ayni yimpas yozgat'a döneriz hic sasmayin...Sonra gevezeler gider gercek taraftar yine kalir. Merak etmeyin biz herzaman sivasspor lu olucagiz..![/B]

[QUOTE]2006-2007 sezonunda takımı 12 puanla ligin 17. sırasında teslim aldıktan sonra sezon sonunda ligi 48 puanla 7. sırada tamamlamasını sağlayan Bülent Uygun, 2007-2008 ve 2008-2009 sezonlarında ise Sivasspor'u adeta ligin zirvesine çıkardı.[/QUOTE]

hasretimsin_58 05.10.2009 15:06

sivasspor hakkinda hayirlisi olsun umarim bu gelecek hoca herkimse en iyisini basarir diyorum saygilarla amsterdam west li yigidolar

KAOS 05.10.2009 15:18

Bu haberi çok önce duydum, hatta rivayet doğru ise bir kaç hafta önce görüşülmüş, anlaşılmış,
Bu açıdan yönetimin bir b planının olduğu açığa çıkar bu da iyi bişeydir..
Bence doğru ise çok iyi bir karar, kafasını yurt içine gömmüş, dünyadaki futboldan habersiz bir Bülent Uygun yerine doğru bir karar..
Bülent beye verilen bilmem kaç yıllık kredinin birazını hak etmelidir.
Hani şu habire antrenör değüiştiren bir takım olmak istemiyorsak biraz sabır...

teknik 05.10.2009 15:22

muhsin hoca G.Afrikada hocalık yapıyor.Ama sezonu hatırlamıyorum ama Malatyaspor'UN BİR SEZON HAZIRLIĞINI YAPTIRMIŞTI.hATIRLARSINIZ EFFA YI GETİRMİŞTİ.O sezon ligden düştüler.Lig recrübesi olmayan hoca.Ayrıca Bank Asya da denedi başarılı olamadı.Hayırlısı burası sivas.En olmayacak insanlar oldu burda.Örnek Hakan BAYRAKTAR,Servet,

Dağcı 05.10.2009 15:26

[COLOR="Blue"]Muhsin Ertuğral imza atmadan yorum yapmak çok doğru olmasa gerek. Muhsin Ertuğral kendisini özellikle Güney Afrika'da ispatlamış bir teknik adam.[/COLOR]

[I]Zaire’nin teknik direktörlüğüne getirildiğinde Afrika Uluslar Kupası eleme grubunda sonuncu durumda olan takım, Ertuğral’la birlikte büyük bir çıkış yakalamış ve Afrika Uluslar Kupası’nın çeyrek finaline dek yükselmiş. O dönemki Zaire millî takımında N’Dayi Kalenga ve Andrei Kona gibi tanıdık futbolcuların oynadığını da ayrıca belirtelim. [/I]

[I]Kaizer Chiefs takımı ile Afrika Kupa Galipleri Kupası başta olmak üzere birçok kupayı havaya kaldırdı.[/I]

İnternet'ten derlenmiştir.

aslanefe58 05.10.2009 15:31

muhsin ertuğral bildiğim kadarıyla almanyada yetişmiş bi hoca. köln ve standart liege takımlarında futbolculuk yaptı. bi kaç yıl önce feldkamp gidince galatasarayın başına gelecekti olmadı. trabzonsporun her zaman istediği bi hoca. afrikanın tüm futboluna hakim ancak bu sizi yanıltmasın. sadece afrika değil avrupada da iyi tanınan bi hoca. ne kadar doğru bilmiyorum ama alex fergusonla iyi dost diye biliyorum. genelde agresif bi futbol oynatan 3 - 5 - 2 yi benimseyen bi hoca. sivassporunda geçmişte ilgilendiğini ve başkanın yıllardır onu takip ettiğini iyi biliyorum.
bülentin geldiğinde sahip olduğu kariyerle kıyaslanmayacak bi adam. futbolcularıyla çok sıcak ve yakın ilişki kurabilecek bi karakter. çok efendi kültürlü bi adam. gerisini bekleyip göreceğiz hayırlısı olsun...

serserilerin_prensi 05.10.2009 15:32

inşallah hayırlısı olur ama BÜLENT HOCANIN YERİ DOLMAZ TABİKİ....

özgühertaş 05.10.2009 15:39

bülent uygun ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

pover58 05.10.2009 15:40

başkan aldıysa tamamdır başarılar dilerim.bülenti de kimse tanımıyordu teknik direktör olarak.geldi ve başardı.muhsin ertugral da başaracaktır.

bozkurt187 05.10.2009 15:42

bence cok yanlis bir tercih olur

karakocyakup58 05.10.2009 15:56

arkadaşlar futbolculardan tutun teknik drektör teknik drektör den tutun teknik heyete karar hepsi işçii bunlar hepsi istenirse degişebilen kişiler başkanımıza güvenmek zorundayız

mesocan 05.10.2009 15:58

ya İsmail Kartal'a ne oldu?
Kaçınız hatırlıyor?
Nerede ne yapıyor, kim ilgileniyor..

Bırakın duygusallığı ve gerçekçi olun arkadaşlar..

Giden gitmiştir.. Önümüze bakmak lazım.. Tanımadığınız bilmediğiniz bir hocayı önyargılarla değerlendirmemek lazım..

Hele biri gelsin de görelim...

Kibrisli 05.10.2009 16:02

[QUOTE=aslanefe58;570357]muhsin ertuğral bildiğim kadarıyla almanyada yetişmiş bi hoca. köln ve standart liege takımlarında futbolculuk yaptı. bi kaç yıl önce feldkamp gidince galatasarayın başına gelecekti olmadı. trabzonsporun her zaman istediği bi hoca. afrikanın tüm futboluna hakim ancak bu sizi yanıltmasın. [B]sadece afrika değil avrupada da iyi tanınan bi hoca. ne kadar doğru bilmiyorum ama alex fergusonla iyi dost diye biliyorum[/B]. genelde agresif bi futbol oynatan 3 - 5 - 2 yi benimseyen bi hoca. sivassporunda geçmişte ilgilendiğini ve başkanın yıllardır onu takip ettiğini iyi biliyorum.
bülentin geldiğinde sahip olduğu kariyerle kıyaslanmayacak bi adam. futbolcularıyla çok sıcak ve yakın ilişki kurabilecek bi karakter. çok efendi kültürlü bi adam. gerisini bekleyip göreceğiz hayırlısı olsun...[/QUOTE]

[IMG]http://1.bp.blogspot.com/_jL4DATnM_jw/SbeiOm0ZVoI/AAAAAAAABxA/iKZmp5JG9Bk/s1600/muhsinertugral3.jpg[/IMG]

[IMG]http://1.bp.blogspot.com/_jL4DATnM_jw/SbehYADbYCI/AAAAAAAABwo/LqBf14ggt2M/s1600/muhsinertugral2.jpg[/IMG]

Denizlispor da da görev yapmış iyi bir teknik direktöre benziyor... Bülent Hoca'nın kendi kişisel tercihidir... Sonuçta gitmek istiyorsa yapabileceğimiz birşey yok... Türkiye'den olmayacaksa yurtdışından bir Türk teknik direktör olması en iyisi... Ayrıca Fransızca da biliyor, Afrikadaki iyi oyunculardan da getirecektir...

Metal Gear 05.10.2009 16:07

Bizim ismini duymamış olmamız onun kalitesinni az olduğunu göstermez.Bence faydalı olur!

WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:51.