![]() |
Seyirci Sayısı 7880
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/taraftar/taraftar-2.jpg[/IMG]
Sivasspor-Antalyaspor karşılaşmasını biletli olarak takip eden seyirci sayısı 7880 oldu. 5-10-20 TL'den satılan müsabaka biletlerini alarak 4 Eylül Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada takımlarını destekleyen yiğidolar ekiplerinin sahadan 2- 0 galip ayrılmasında üzerlerine düşen görevi yaptı. Bu karşılaşmayı Antalya'dan gelen 25 biletli taraftarda takip etti. Sivasspor'un iç sahada oynadığı müsabakalarda karşılaşmaları takip eden seyirci tablosu ise şöyle oldu: Trabzonspor 14.507 Diyarbakırspor 7.203 Bursaspor 6773 Antalyaspor 7880 [B]Sivas Anadolu Gazetesi[/B] |
Cevap: Seyirci Sayısı 7880
YUKARIDAKİ TABLOYA BAKSINLARDA UTANSINLAR BÜLENT UYGUNUN İSTİFASINI İSTEYENLER.ŞİMDİ DİYECEKLERKİ TAKIM KÖTÜYDÜ O YÜZDEN TARAFTAR AZ DİYE. ÖNEMLİ OLAN İYİ GÜNDE DEĞİL KÖTÜ GÜNDE DE TAKIMIN VE TEKNİK HEYETİN ARKASINDA DURABİLMEK.HAAAA BU ARAD GEÇEN YIL TAKIM ŞAMPİYONLUĞADA OYNARKEN STAD ZATEN DOLMUYORDU.GS FB BJK MAÇLARI HARİÇ. O MAÇLARDA DA RAKİP TARAFTAR DOLDURUYORDU.
|
[B]Evet kardeşim doğrusun birazda kusuru kendimizde aramalıyız son iki sezondur fırtınalar estiren sivassporumuz malesef seyirci konusunda sınıfta kalmıştır buna istanbul ankara ve diğer iller dahil[/B]
|
[FONT="Comic Sans MS"][B]malesef acı gerçek taraftarımız kötü herkez elide çekirdek 90 dakka çıtlıyorlar bu ne ya şampiyonluğa oynuyoruz tezahürat yapacağı yerde çekirdek yiyenlere sesleniyorum maça gelmesinler lütfen kuru kalabalık yapacaklarına hiç gelmesinler daha iyi burdan yiğido gençliğe selamlar onlarda olmasa tezahürat eden kalmayacak. o ruh malesef yok sivas taraftarında bi eskişehir bursa kadar olamıyoruz eskişehirin stad bizimkinin yarıs kadar çıkan ses bizim 3 katı :mad:[/B][/FONT]
|
[B]rakamlar düşük baya bu günlerde takımın yanında olamayacaksak peki nezaman olacağız tam bu zor günlerde takımın taraftar desteğine ihtiyacı var gelin bunu yapalım yapmaya çalışalım [/B]
|
Antalya maçında seyirci vardı ama sadece ağızlarında çekirdek müsabakayı temaşa ediyorlardı.Profesyonel bir taraftar topluluğu yok, bunun yönetim tarafından teşkilatlandırılması ve en iyi tekonolojinin kullanılarak 4 eylül stadının rakiplerin uğultu yerine tezahüratla psikolojik baskı altına alınması gerekir.Maçta izlenimim bizim seyircilerin maçı televizyondan seyreder gibi davranmasıydı.Birde bazı taraftarların desteke yerine küfürler savurmasıydı.Bazen kendi takımı aleyhine bazen rakip takım aleyhine bazende hakem aleyhine bol bol hakaret ve küfür yağdırdılar.Bunlar profesyonel seyirci olamaz.Seyirci sözel olarak takımına destek olandır.Küfürle değil, tezahüratla destek olmak rakibi de bu şekilde baskı altına almak gerekir diye düşünüyorum.
|
[QUOTE=mcmv-58;570810]YUKARIDAKİ TABLOYA BAKSINLARDA UTANSINLAR BÜLENT UYGUNUN İSTİFASINI İSTEYENLER.ŞİMDİ DİYECEKLERKİ TAKIM KÖTÜYDÜ O YÜZDEN TARAFTAR AZ DİYE. ÖNEMLİ OLAN İYİ GÜNDE DEĞİL KÖTÜ GÜNDE DE TAKIMIN VE TEKNİK HEYETİN ARKASINDA DURABİLMEK.HAAAA BU ARAD GEÇEN YIL TAKIM ŞAMPİYONLUĞADA OYNARKEN STAD ZATEN DOLMUYORDU.GS FB BJK MAÇLARI HARİÇ. O MAÇLARDA DA RAKİP TARAFTAR DOLDURUYORDU.[/QUOTE]
bülent ugyun'un istifası ile bunun arasında nasıl bağlantı var hocam bir açıklada bizde aydınlanalım....bu tablo tabiki utanılacak bir tablodur bu bilet fiyatlarıyla....o zaman şöyle yapalım, stad full çekmediği maçlarda takımı eleştirmeyelim..uyarmı sana? |
[B]maçlara beleş girenleri sanırım bu sayıya katmadınız[/B]
|
taraftar kendi hatalarını hiç görmüyor adam bi kere maça zor gelir hertürlü yorumu yapar ayıp ayıp bülent son dakikaya kadar hata benim dedi en azından dik durdu 7880 kişilik taraftarında 50 kişisi bağıran 20 kişi playbec geriside çıtlamacı eee tek suçlu bülentmi yoksa 12 . adam mı allah aşkınaaaa:mad:
|
[QUOTE=BeYLeRBeYi58;570838]taraftar kendi hatalarını hiç görmüyor adam bi kere maça zor gelir hertürlü yorumu yapar ayıp ayıp bülent son dakikaya kadar hata benim dedi en azından dik durdu 7880 kişilik taraftarında 50 kişisi bağıran 20 kişi playbec geriside çıtlamacı eee tek suçlu bülentmi yoksa 12 . adam mı allah aşkınaaaa:mad:[/QUOTE]
hocam haklısın ama bağırmayla zirve yapılsaydı bjk hersene avrupa şampiyonu olurdu!!! |
keşke her maç trabzon maçı gibi olsa 14binlere oynasak
|
[QUOTE=shang;570842]keşke her maç trabzon maçı gibi olsa 14binlere oynasak[/QUOTE]
bu takım sahipsiz hocam...Mecnun Başkan olmasa bu takım dağılır gider..taraftar bile sahiplenmiyor...ama bakıyorum forumda herkes bunu unutmuş!!! takımı bugünlere getirenler, takımı sırtlayan futbolcular, eski teknik adamlar vs... herkes uygun'un Sivasspor'a katkılarından bahsediyor...kimse sivas'ın ve futbolcuların hatta başkanın ve eski teknik adamların ona verdiklerini konuşmuyor... bu takım sahipsiz hocam..ve bu şehre süperlig fazla...kaldıramıyoruz |
[QUOTE=sensetik;570828]bülent ugyun'un istifası ile bunun arasında nasıl bağlantı var hocam bir açıklada bizde aydınlanalım....bu tablo tabiki utanılacak bir tablodur bu bilet fiyatlarıyla....o zaman şöyle yapalım, stad full çekmediği maçlarda takımı eleştirmeyelim..uyarmı sana?[/QUOTE]
BUNDAN ÖNCE 6 TANE MESAJ YAZDIM BU SİTEYE. HATTA MESAJLARIMDAN SONRA BİR KAÇ KENDİNİ BİLMEZ BENİM SİVASLI OLMADIĞIMI SÖYLEYİP SİTEDEN BANLANMAM GEREKTİĞİNİ BİLE SÖYLEDİLER. ŞİMDİ İSTİFAYLA TRİBÜNLERİN DOLMAMASININ NE ALAKASI VAR DİYORSAN ŞÖYLE DÜŞÜN SEN 18 BİNLİK STADINA ANCAK 6 7 BİN SEYİRCİ (DİKKAT ET SEYİRCİ DİYORUM TARAFTAR DEMİYORUM . TARAFTAR DERSEN BU ANCAK 1000 2000 CİVARLARINDA) TOPLAYABİLİYORSAN BU ŞAMPİYONLUĞA OYNAYIP LİGİ 2. BİTİRDİĞİMİZ ZAMANLARDA DAHİL.ŞİMDİ O SEYİRCİ DEDİĞİMİZ KİŞİLERDE BU BAŞARIYI YAŞATMIŞ HOCANIN DAHA İLK TRABZON MAÇIDA DAHİL İSTİFASINI İSTİYORSA O YÜZDEN VAR İŞTE İSTİFAYLA STADIN DOLMASININ ALAKASI. |
[B]anlamadığım bu stadın kapasitesi kaç bu hafta bayağı bi doluluk oranı vardı konbineler bu sayıya dahilmi yoksa satılan bilet sayısımı acaba antalya taraftarı sayılacak kadar azdı ben 23 olarak saydım [/B]
|
[QUOTE=mcmv-58;570847]BUNDAN ÖNCE 6 TANE MESAJ YAZDIM BU SİTEYE. HATTA MESAJLARIMDAN SONRA BİR KAÇ KENDİNİ BİLMEZ BENİM SİVASLI OLMADIĞIMI SÖYLEYİP SİTEDEN BANLANMAM GEREKTİĞİNİ BİLE SÖYLEDİLER. ŞİMDİ İSTİFAYLA TRİBÜNLERİN DOLMAMASININ NE ALAKASI VAR DİYORSAN ŞÖYLE DÜŞÜN SEN 18 BİNLİK STADINA ANCAK 6 7 BİN SEYİRCİ (DİKKAT ET SEYİRCİ DİYORUM TARAFTAR DEMİYORUM . TARAFTAR DERSEN BU ANCAK 1000 2000 CİVARLARINDA) TOPLAYABİLİYORSAN BU ŞAMPİYONLUĞA OYNAYIP LİGİ 2. BİTİRDİĞİMİZ ZAMANLARDA DAHİL.ŞİMDİ O SEYİRCİ DEDİĞİMİZ KİŞİLERDE BU BAŞARIYI YAŞATMIŞ HOCANIN DAHA İLK TRABZON MAÇIDA DAHİL İSTİFASINI İSTİYORSA O YÜZDEN VAR İŞTE İSTİFAYLA STADIN DOLMASININ ALAKASI.[/QUOTE]
ben üslubu adaba uygun her türlü tartışmaya açığım....bu forumun amacı bu zaten insanların fikirlerini yazması....ama terbiye sınırlı dahilinde...15 yaşında çocuklar var bu sitede kalkmış babası amcası yaşındakilere kınalı mınalı mesajlar yazıyor..ayıptır yahu.... ben taraftarım, her zamna bu takımın karşılıksız arkasındayım...hiç kimse benim Sivasspor sevgimin önünde değildir...bülen uygun profosyenel biçimde çalışan bir teknik adamdır ve istediğim gibi eleştiririm...kimsa bana bu yüzden hakaret EDEMEZ... |
[QUOTE=sensetik;570851]ben üslubu adaba uygun her türlü tartışmaya açığım....bu forumun amacı bu zaten insanların fikirlerini yazması....ama terbiye sınırlı dahilinde...15 yaşında çocuklar var bu sitede kalkmış babası amcası yaşındakilere kınalı mınalı mesajlar yazıyor..ayıptır yahu....
ben taraftarım, her zamna bu takımın karşılıksız arkasındayım...hiç kimse benim Sivasspor sevgimin önünde değildir...bülen uygun profosyenel biçimde çalışan bir teknik adamdır ve istediğim gibi eleştiririm...kimsa bana bu yüzden hakaret EDEMEZ...[/QUOTE] KİMSE KİMSEYE HAKARET ETME HAKKINA SAHİP DEĞİL ZATEN. AYRICA DAHA LİG BAŞLAMADAN SİVASTA OYNANAN ANDERLECHT MAÇINDA TRÜBÜNDE KAÇ BİN SEYİRCİ VARDI SÖYLERMİSİN BANA. BEN O MAÇIN ERTESİ GÜNÜDE MESAJ YAZDIM BELKİ TARİHİMİZDE OYNADIĞIMIZ VEYA OYNAYACAĞIMIZ İLK VE TEK ŞAMPİYONLAR LİGİ MAÇIYIDI O. DEDİĞİM GİBİ BUNDAN ÖNCEKİ MESAJLARIMI OKURSAN NE DEMEK İSTEDİĞİMİ ANLARSIN KARDEŞ. |
Bilet Fiyatlari Cok Cazip,Seyirci Gelmiyor...Sivas Bize Harikalar Diyarindan Bir Parcalar Sundu,Kiymetini Bilemedik Takim Ne Kadar iyi Oynadiysada Seyirci Gelmedi...Gelenler Zaten Belli Basli Kisiler Veya Gruplar...Gidipte Destekleyen Herkese Cani Gonulden Tesekkur Ediyorum...
|
hocam ben bu eleştirilerimi 3 yıldır en ağır biçimde yapıyorum zaten Sivas halkına yeri geldiğinde gurbetçilere...ama bun bülent uygunla bağdaştırmak, onun başarısızlığına bu gibi sebepler göstermek bana doğru gelmiyor...İBB napsın o zaman...bak senelerdir ligde kalmayı başarıyorlar...seyirci ekstra bir motivasyon ve itici güçtür...ama başarısızlığın hiçbir zaman sebebi olarak bu gösterilemez...
bunun dışında zaten hemfikiriz ;) |
[QUOTE=sensetik;570861]hocam ben bu eleştirilerimi 3 yıldır en ağır biçimde yapıyorum zaten Sivas halkına yeri geldiğinde gurbetçilere...ama bun bülent uygunla bağdaştırmak, onun başarısızlığına bu gibi sebepler göstermek bana doğru gelmiyor...İBB napsın o zaman...bak senelerdir ligde kalmayı başarıyorlar...seyirci ekstra bir motivasyon ve itici güçtür...ama başarısızlığın hiçbir zaman sebebi olarak bu gösterilemez...
bunun dışında zaten hemfikiriz ;)[/QUOTE] DOĞRU HAKLISIN İBB KÜMEDE KALMAYI BAŞARIYOR AMA BİZİM YAKALADIĞIMIZ BAŞARIYI YAKALAYABİLDİLERMİ PEKİ.BANA SORARSAN KARDEŞ BU BENİM ŞAHSİ FİKRİM.BİR GALATASARAY TARAFTARI OLARAK BÜLENT UYGUNU PEK SEVMEM. AMA SEVMEMEK YAPTIĞI İŞE SAYGI DUYMAMAK SİVASA YAŞATTIKLARINI GÖRMEMEK ANLAMINA GELMEZ.BANA GÖRE BÜLENT UYGUNUN OPSİYONU KREDİSİ DOLMAMIŞTI HENÜZ.SİVAS HALKI AHDE VEFAYI BİLİRDİ.BU DURUMDA BİLE BÜLENT UYGUNA DESTEK VERİLEBİLİRDİ DİYE DÜŞÜNÜYORUM |
DAHA NE BEKLENİYORDUKİ. TARAFTARI BİLE TAKIMDAN SOĞUTMUŞLARDI. NASIL HEZİMETE UYRAYACAK TAKIM DİYEMİ GİTSELERDİ. DEMEKKİ HOCANIN GİTMESİ İSABET OLMUŞ. TARAFTARI TÜRİBÜNE ÇAĞIRMANIN BAŞKA ÇARESİ YOKTU. TARAFTAR OLMADAN TAKIMDA OLMAZ. ALLAH HAKKIMIZDA HAYIRLISINI VERSİN. KOSKOCA STADA 7880 SEYİRCİ GELİYOR NE KADAR ÜZÜCÜ.SAHAMIZDA DİYARBAKIRA BİLE YENİLDİKTEN SONRA HANGİ SEYİRCİYE GEL DİYECEKSİNİZKİ.
|
EN ÖNEMLİSİ BAĞIRIYORUZ DİYORLAR. BİRKAÇ TARAFTAR MÜSVETTESİ AĞIZLARINDA KÜFÜRLER VE BAŞLIYORLAR KALK KALK KALKMAYAN İBNE BUUMU TEZAHÜRAT. TARAFTAR BİLE 4 E 5 E BÖLÜNMÜŞ. YOK YENİÇERİLER YOK BİLMEM NE. ESAS BUNLARI ELEŞTİRİN. SEYİRCİ STADA GELMEK İSTEMİYOR. ŞU KÜÇÜCÜK ŞEHİRDE TARAFTAR BİRLİKTELİĞİNİ SAĞLAYAMAYANLAR BURADA VATANDAŞI ELEŞTİRİYORLAR SONRADA BÜLENT UYGUN GİTMESİN VEFASIZLIK YAPILDI FALAN HİKAYE OKUYORLAR. ADAM GİBİ MAÇ İZLEYİN. KÜFÜRLER SÖYLEMEYİN BAKIN MAÇA NASIL İNSANLAR GELECEK AİLESİYLE.
|
[QUOTE=hiko58;570868]DAHA NE BEKLENİYORDUKİ. TARAFTARI BİLE TAKIMDAN SOĞUTMUŞLARDI. NASIL HEZİMETE UYRAYACAK TAKIM DİYEMİ GİTSELERDİ. DEMEKKİ HOCANIN GİTMESİ İSABET OLMUŞ. TARAFTARI TÜRİBÜNE ÇAĞIRMANIN BAŞKA ÇARESİ YOKTU. TARAFTAR OLMADAN TAKIMDA OLMAZ. ALLAH HAKKIMIZDA HAYIRLISINI VERSİN. KOSKOCA STADA 7880 SEYİRCİ GELİYOR NE KADAR ÜZÜCÜ.SAHAMIZDA DİYARBAKIRA BİLE YENİLDİKTEN SONRA HANGİ SEYİRCİYE GEL DİYECEKSİNİZKİ.[/QUOTE]
YAŞ OLARAK BENDEN ÇOK BÜYÜKSÜNÜZ GEÇEN YIL SAHAMIZDA YENİLGİ ALMAMIŞKEN ŞAMPİYONLUĞA OYNARKEN KAÇ KİŞİ GELİYORDU STADA.ŞİMDİ SEYRİCİNİN GELMEMESİNİ BU SENEKİ BAŞARISLIĞA BAĞLAMASIN KİMSE.SİVAS HALKIDA TARAFTARIDA ŞAPKASINI ÖNÜNE ALSIN DÜŞÜNSÜN. BEN SİZE EN GÜZEL ÖRNEĞİ VERİYORUM DAHA LİG BAŞLAMAMIŞ VE ANDERLECHT MAÇINDA STAD BOŞ. |
[QUOTE=mcmv-58;570870]YAŞ OLARAK BENDEN ÇOK BÜYÜKSÜNÜZ GEÇEN YIL SAHAMIZDA YENİLGİ ALMAMIŞKEN ŞAMPİYONLUĞA OYNARKEN KAÇ KİŞİ GELİYORDU STADA.ŞİMDİ SEYRİCİNİN GELMEMESİNİ BU SENEKİ BAŞARISLIĞA BAĞLAMASIN KİMSE.SİVAS HALKIDA TARAFTARIDA ŞAPKASINI ÖNÜNE ALSIN DÜŞÜNSÜN. BEN SİZE EN GÜZEL ÖRNEĞİ VERİYORUM DAHA LİG BAŞLAMAMIŞ VE ANDERLECHT MAÇINDA STAD BOŞ.[/QUOTE]
SEVGİLİ KARDEŞİM TARAFTARIN TEPKİSİ HAZIRLIK MAÇLARINDA BAŞLADI. EĞER TAKİP ETTİYSEN. SATILAN FUTBOLCULAR VE ALINAN FUTBOLCULAR ARASINDAKİ DENGESİZLİK YÜZÜNDEN TARAFTAR İSYAN ETTİ. HERKES HERBİŞEYİ BİLİYOR KARDEŞİM. HERKES FUTBOLDAN ANLIYOR. BİLİKANIN GÖNDERİLİP YERİNE YASİNİN ALINMASINA NASIL OLUMLU BAKMIYORSA ERSEN MARTİN GİBİ KAZMANIN DA BALİLİ VE TUMUN YERİNE ALINMASINI O KADAR HAZMEDEMEDİ. LÜTFEN TARAFTARI SUÇLAMAYIN. FUTBOL GÖRSEL BİR SPOR DALI. İNSANLAR HOŞLANACAKKİ GELSİN. DAHA MANTIKLI DÜŞÜNELİM. |
SONRA BUNU KAN DAVASINA DÖNDÜRMENİN BİR ALEMİDE YOK SİVASS ÇOK BÜYÜK VE ONURLU BİR CAMİA. NEDEN BİR KİŞİYE ENDEKSLENİYORKİ BAŞARI. GEÇEN YIL VALLAHİDE BİLLAHİDE STAD İYİYDİ. BU SENE BOŞ OLABİ,LİR AMA SEYİRCİ GEÇEN YIL HİÇTE YALNIZ BIRAKMADI SİVASSPORUNU. ZATEN BAŞKA SİVASSPORDA YOK. BÜLENT GİDER AHMET GELİR MEHMET GELİR. MUTLAKA İYİ ŞEYLER OLACAKTIR. CANINIZI SIKMAYIN.
|
[B]tamam bazı taraftarlar vefasızlık ve dengesizlik yaptı peki bu zor durumda bizi neden bırakdın BÜLENT hoca[/B]
|
[B]adamlar başlıyor neymiş efendim ayaga kalkmayan bursalı olsun şu sivasda ki taraftar gitsin bir bursa bir bursa bir çarşı bir ankaragücü bir eskişehir trübünlerinde maç seyretsinler baksınlar trübüncülük nasıl yapılıyormuş bursalı futbolcular ısınmaya çıkmış adamlar başlıyor top bursa bursadan erkek çıksa ankaragücü gelir sivası destekler adamlar başlar ..... mı ankaragücü bu arkadaşlar taraftarlık yaptıklarını sanıyorsa eksik olsun öyle taraftar[/B]
|
böyle taraftar olmaz olsun be sivassporum sampiyon olsa tvden cekirdek yiyerek izlerler yuh be
|
BİRDE EN ÖNEMLİSİ SİVASTAN AMİGO YETİŞMİYOR. RAHMETLİK AMİGO İHSANDAN SONRA SİVASA AMİGO GELMEDİ. BAKINIZ BEŞİKTAŞTA ÇARŞININ AMİGOSUNA İNSANIN KANI DONUYOR. BİR TARAFTAR BU KADAR BAĞIRABİLİRMİ. YADA DİĞER TTAKIMLAR. BİZDE İSE TARAFTAR BÖLÜNMÜŞ . NE YENİÇERİSİ KERDEŞİM BURASI NERESİ. TEK BİR TARATAR TOPLULUĞU NEDEN OLMUYOR. BUNLARIN TARAFTARI BÖLMEKTEKİ AMACI NE. NE KAZANÇLARI VAR BUNLARIN. BİR DEPLASMANA GİDİYORSUNUZ. OTOBÜSTEKİ DİĞER KİŞİLERİN MASRAFINI KARŞILIYORSUNUZ. NEYMİŞ ONLAR BAĞIRACAKMIŞ. NASIL İŞ BU YA. TARAFTAR BÖYLEMİ OLUNUR BİLMİYORUM. SONRADA DEPLASMANA NEDEN KİMSE GİTMİYOR DENİYOR. NEDEN GİTSİNKİ. ADAM SON PARASINI VERİYOR BELKİ. BİRDE DİĞER KİŞİLERİN MASRAFINI KARŞILIYOR BİR SÜRÜ ASALAK. BİZ DAHA TARAFTAR OLMAYI BECEREMEDİK. BİR ŞÜKRÜ SARAÇOĞLU STADININ YANINDA DURUN BAKIN. TARAFTAR NASIL OLUYOR. ADAM EŞİNİ ALMIŞ ÇOCUĞUNU ALMIŞ MAÇA GİDİYOR SAYGILI VE KÜFÜRSÜZ. BİZDE NELER OLUYOR . BEN İSTEMEZMİYİM EŞİMLE ÇOCUĞUMLA MAÇA GİTMEYİ. O SAYGISIZ KENDİNİ BİLMEYEN KİŞİLER TEMİZLENMEDİKÇE BİRAZ ZOR TARAFTARIN GİTMESİ..
|
bu tablo yönetimin eksikliğidir.
|
[QUOTE=hiko58;570876]SEVGİLİ KARDEŞİM TARAFTARIN TEPKİSİ HAZIRLIK MAÇLARINDA BAŞLADI. EĞER TAKİP ETTİYSEN. SATILAN FUTBOLCULAR VE ALINAN FUTBOLCULAR ARASINDAKİ DENGESİZLİK YÜZÜNDEN TARAFTAR İSYAN ETTİ. HERKES HERBİŞEYİ BİLİYOR KARDEŞİM. HERKES FUTBOLDAN ANLIYOR. BİLİKANIN GÖNDERİLİP YERİNE YASİNİN ALINMASINA NASIL OLUMLU BAKMIYORSA ERSEN MARTİN GİBİ KAZMANIN DA BALİLİ VE TUMUN YERİNE ALINMASINI O KADAR HAZMEDEMEDİ. LÜTFEN TARAFTARI SUÇLAMAYIN. FUTBOL GÖRSEL BİR SPOR DALI. İNSANLAR HOŞLANACAKKİ GELSİN. DAHA MANTIKLI DÜŞÜNELİM.[/QUOTE]
okadar oyuncu zevkıne satıldı demı saten. calısıyomusun bilmiyorum ama sana calıstıgın yerde aldıgın ucretın 5 katını verseler sen calıstıgın yerde devam edebılırmısın.Bilicada oyle Sivasta aldıgı paranın 5 katını fbde alıyor oyuncuda tabı gıtmek ıster. balılı dıosun daha Antalyasporda kadroya gıremıyor. Tamam tum gecen sene gercekten cok buyuk ısler yaptı ama bu sene beledıyespora pek bişey veremıyor. saten tumu Sıvasspora getırende Bulent hocaydı geldıgınde senın ersene dedıgını dıolardı bu agır adamı napıcaz. adam gıdınce kıymete bındı. sen taraftara suc bulma dıosun. gecen sene şampiyonluga gıderken son 2 3 macı cıkar hangı mac stad ful doldu. bıletler 5 10du yıne. ama bızım seyrıcı macı kahveden ızlemeyı tercıh ettı. hangı macı taraftar destegı ıle kazandı bu takım?? Herkes cok sey bıldıgını sanıyor ama hıc nedenlerını dusunmuyor |
[QUOTE=yigido_furkan;570905]okadar oyuncu zevkıne satıldı demı saten. calısıyomusun bilmiyorum ama sana calıstıgın yerde aldıgın ucretın 5 katını verseler sen calıstıgın yerde devam edebılırmısın.Bilicada oyle Sivasta aldıgı paranın 5 katını fbde alıyor oyuncuda tabı gıtmek ıster. balılı dıosun daha Antalyasporda kadroya gıremıyor. Tamam tum gecen sene gercekten cok buyuk ısler yaptı ama bu sene beledıyespora pek bişey veremıyor. saten tumu Sıvasspora getırende Bulent hocaydı geldıgınde senın ersene dedıgını dıolardı bu agır adamı napıcaz. adam gıdınce kıymete bındı. sen taraftara suc bulma dıosun. gecen sene şampiyonluga gıderken son 2 3 macı cıkar hangı mac stad ful doldu. bıletler 5 10du yıne. ama bızım seyrıcı macı kahveden ızlemeyı tercıh ettı. hangı macı taraftar destegı ıle kazandı bu takım?? Herkes cok sey bıldıgını sanıyor ama hıc nedenlerını dusunmuyor[/QUOTE]
SEN EĞER YAPILAN TRANSFERLERİ ÇOK OLUMLU BULUYORSAN SANA BENİM SÖYLEYECEK HİÇ BİŞEYİM YOK VE SENİNLE BU KONUYU TARTIŞAMAM. BÜTÜN FUTBOL KAMUOYU TRANSFERLERİN YANLIŞ YAPILDIĞINI SÖYLERKEN SEN YERİNDE DİYORSAN SANA SÖYLENECEK HİÇ BİR SÖZÜM YOK. SANA BAŞARILAR DİLİYORUM. SAYGILARIMI SUNUYORUM. DİĞER KONULARDA İSE TARTIŞMAK İSTEMİYORUM. BAKIN YENİ HOCAMIZ GELİYOR. ALLAH YARDIMCISI OLSUN. |
cok az en az 12 bın kısı gelmesı lzm
|
hadi bu gençler macında tribünleri dolduralım
|
[QUOTE=sensetik;570840]hocam haklısın ama bağırmayla zirve yapılsaydı bjk hersene avrupa şampiyonu olurdu!!![/QUOTE]
dogru bjk sampıyon olurdu ama "taraftarı" yanı destek verenı olmayan takımda da kımse birseyler yapamaz... |
Gecen yil kacan sampiyonluga kahrolduk tabiiki de, üzülmedigim tek konu seyirciydi,bir takim sampiyonluga oynuyorda stad tiklim tiklim dolmuyorsa o seyirci sampiyonlugu haketmiyor demektir.Tezahürat tabiiki herkesin harci degil belli aliskanliklar organizeler istiyor ama hic degilse 4 eylül ün tam dolu olmasi lazimdi gercekten yazik! Taa 3. ligdeyken, bu takim 2. lige 1.lige cikarsa buraya en az 20-25 bin kisilik stad lazim olur diyorduk, bos konusmusuz.
|
Gercekten seyirci sayisi cok cok düsük ..
Birde yeni Stad planlari vardi sanirsam bu seyirci kapasitesi ile Stad zor yapilir.. |
[B]her maçta çekirdek yiyen ve hiç sesi çıkmayan.. sesi çıktığında da bülent istifa diyenler çekirdekçiler yazıklar olsun size hemi..[/B]
|
[QUOTE=FatihCan;571033][B]her maçta çekirdek yiyen ve hiç sesi çıkmayan.. sesi çıktığında da bülent istifa diyenler çekirdekçiler yazıklar olsun size hemi..[/B][/QUOTE]
iyi güzel de ama cekirdekci denilen seyirci topkugu en az yine maclara gelmis(geliyorlar).Peki gelmeyenlere ne demek gerek???? Simdi amacim cekirdekci denilenleri savunmak degil... Amacim seyircinin niye gelmedigi... |
[B]3.lig takımıyız sanki şu rakama bak yaa koskoca sivas 15.000 lik stadı doldurmuyor yazıklar olsun[/B]
|
yadaha ne olcak buda iidr ama galıbıyet geldı ya o yeter 9. haftada deplasmanda yenersek burdakı maç çok zevklı gecer
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:26. |