![]() |
Sivasspor'da Hoca Öyküsü
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/1.ertugral.jpg[/IMG]
Bülent Uygun'un istifasının ardından teknik direktörlük görevi için Muhsin Ertuğral ile anlaşan Sivasspor'da hoca arayışları sırasında ilginç olayların yaşandığı ortaya çıktı. Uygun’un görevi bırakırken Başkan Mecnun Odyakmaz’a, “Benim yerimi bu saatten sonra Güvenç Kurtar doldurur” dediği öğrenildi. Odyakmaz’ın da ilk tercihinin Samet Aybaba olduğu, ancak bu hocanın 800 bin TL istemesinden dolayı anlaşma sağlanamadığı belirtildi. İbreyi bu yüzden Ertuğral’a çeviren Kırmızı-Beyazlılar’ın patronun, başarılı teknik adamla aylık 25 bin dolara anlaştığı ifade edildi. Fanatik |
Cevap: Sivasspor'da Hoca Öyküsü
[B]Bülent Hoca , Güvenç Kurtar'ı mı önermiş Şaka mı bu...[/B]
|
güvenç kurtar, samet aybaba, yılmaz vural, bıktık bunlardan artık ya.. bunlardan biri gelse çok üzülecektim.. farklı bir isim çok iyi oldu bence..
|
arkadaslar benmi yanlıs goruyorum yoksa muhsin hoca sir alex fergusonlar yan yanamı oturuyor ?
|
[QUOTE=besyo_cu;571774][B]Bülent Hoca , Güvenç Kurtar'ı mı önermiş Şaka mı bu...[/B][/QUOTE]
[B]güvenç kurtar yılmaz vural ve bunun gibi teknik direktörlerin lisansını iptal etmek lazım[/B] |
bülent efendi giderken sivası bitirmek istiyomuş demekki
|
arkadaşlar muhsin hocanın yanında sir alex ferguson var bu ne zamanın resmi
|
[B]sir alex ferguson la fotografı var inşallah bu resmi sivasspordada çekinir inşallah !!![/B]
|
başarıya aç insanlar lazım bize.yeni hocamız bunu başaracak diye umut ediyoruz.
|
[B]Sen yanlış görüyorsan bende görüyorum demek :)
[/B] [QUOTE=DeathRow;571781]arkadaslar benmi yanlıs goruyorum yoksa muhsin hoca sir alex fergusonlar yan yanamı oturuyor ?[/QUOTE] |
[QUOTE=burakkova;571779]güvenç kurtar, samet aybaba, yılmaz vural, bıktık bunlardan artık ya.. bunlardan biri gelse çok üzülecektim.. farklı bir isim çok iyi oldu bence..[/QUOTE]
bu adamların hangisi bişi başarmış merak ediyorum. Çok güzel tespitte bulunmuşsun Burak kardeşim. Bu adamlardan biri gelseydi kesinlikle küme düşerdik derdim ama Muhsin hocayı tanımıyoruz bekleyip görcez |
hoca baya basarılı helal olsun sir alex fergusonla oturuyor umarım bu bızı mahcup etmez
inşallah cıkısa gecer |
en buyuk korkum tkaımın basına yılmaz vural hıkmet karaman guvenc kurtar gıbı bnzerı hocaların gelmesıydı...her ne kadar kısılık olarak cok ıyı olsalarda genelde anadolu takımlarının kume dusmemesı ıcın butun sezon her mac 1puan ıcın maclara cıkan mantelıteye sahıpler...gercı sımdı gelen hoca da zamanında yılmaz hocanın yardımcılını yapmıs ama bulent hoca gelınce de on yargılı konusmusdum ınsallah yıne oyle olur da takım bulent hocann aldıgı gıbı 0 dan en ustlere dogru tırmanır...
bu arada resımdekı ferguson...afrıkada hocamızın eskı kaizer chiefs takımıyla manchester unt. takımı arasındakı bır dostluk macının dan estantane...macı 4 0 kaybetmısler özet goruntusu [url]http://www.takil.net/video/kaizer_chiefs_0__4_manchester_united_tvRwhvifcFf0E.htm[/url] |
güvenç kurtar samet aybaba adamların gezmedikleri batırmadıkları takımmı var bunların artık bu saatten sonra futbola verecekleri bi şey yok işi paraya ticarete bozmuz bu adamlar boşversene ne hocası
|
Bence bu haberin yalan olma olasılığı çok yüksek.. Gerçi doğru olsa da olmasa da değişen birşey yok,teknik direktör seçimi konusunda en doğru karar verildi çünkü diğer teknik direktör havuzundaki hocalarla bir arpa boyu ilerleyemezdik ...Yeni teknik direktörümüz camiamıza hayırlı olsun,inşallah bizlere güzel başarılar yaşatır ...
|
guvenc kurtar kim yaww :D valla nasip iste bakin farkimiz gosterdik flas bir isim oldugunu dusunuyorum ben simdiden tedirginim ki elimizden hemen alirlar diye cunki basarili olacagina %90 eminim goreceksiniz bu adamla bizim buyuklugumuz ikiye katlayacak ve super oyuncularimiz olacak [U]dususumuz kotu oldu ama donusumuz muhtesem olacak kimse suphe etmesin [/U]
[B]sivasspor fark yaratir!![/B] |
guvenc kurtar bizde napacak? cok sukur gelmedi
|
bendemi yanlış görüyorum muhsinin yanındaki
sir alex ferguson mu |
öncelikle evet muhsin hoca sir alex fergusonla yan yana oturuyor.hocalara gelince de ne sameti ne aybabası ne güvençi ne kurtarı arkadaşlar.bunlardan biri bize gelse idi çok üzülürdüm.Türkiye'den sadece ersun hoca olabilirdi.yine en güzelini getirdik bence inşallah başarılı olur ertuğral hoca.ayrıca samet de sanki çok büyük bir hoca da parayı beğenmiyormuş..))
|
kapali bir kutu ne yorum yapilabilirki ne adini ne sanini duyduk simdiye kadar muhsin diye bir sporcu bile hatirlamiyorum insallah beklenene cevap verecek kapasitededir bulent uygun takima kendi kapasitesinin en iyisini verdi gelebilecegi nokta burasiydi cok dogru karar vermis egitime devam etme karari almakla eger muhsin hoca nin bilgi ve yetenekleri bulent hocadan kat kat fazla degilse bir is yapamaz bunuda zamanla sabir edip gorecegiz cunku hicbir bilgim yok kendisi hakkinda
|
[QUOTE=mucahitbaba58;571832]guvenc kurtar kim yaww :D valla nasip iste bakin farkimiz gosterdik flas bir isim oldugunu dusunuyorum ben simdiden tedirginim ki elimizden hemen alirlar diye cunki basarili olacagina %90 eminim goreceksiniz bu adamla bizim buyuklugumuz ikiye katlayacak ve super oyuncularimiz olacak [U]dususumuz kotu oldu ama donusumuz muhtesem olacak kimse suphe etmesin [/U]
[B]sivasspor fark yaratir!![/B][/QUOTE] İnşallah her şey dediğin gibi olur. |
eee arkadaşlar boşuna dememişler şıracının şairi bozacı olur diye.bülent gider ayak bize en büyük kazığını atmak istemişte ALLAHtan başkanımız uyanık ta tongaya düşmemiş.ulan sen kimsinde senin yerin dolmayacak be,şu ukalalığa bakarmısın ya hiç grurundan taviz vermiyor adam ya.ama o da haklı onun boşluğunu zaten doldursa doldursa güvenç kurtar doldurur:D VALLA BU MUHSİN BABAYA BENİM KANIM ACAYİP ISINDI.BİDE ADIDA MUHSİN OLUNCA ...YANİ BÜLENTTEN BAŞKA KİM GELİRSE GELSİN BENİ BU KADAR TAKIMDAN SOĞUTABİLECEĞİNİ ZANNETMİYORUM.(tabi beterin beteri var,ALLAH korktuğumuza uğratmasın bizi)
|
[QUOTE=sinan-58;571792]arkadaşlar muhsin hocanın yanında sir alex ferguson var bu ne zamanın resmi[/QUOTE]
ya harbiden ha o benimde dikkatimi çekmişti ama ben alex ferguson değildir diyodum.ama şimdi sende aynı şeyi söyleyince acaba gerçekten o mu diye diye aklımdan geçmedi değil,üstelik alex amca dinleyici pozisyonunda,yani muhsin babayı dinliyo,çaktın köfteyi.abi İNŞALLAH çok kaliteli bir hoca aldık gibi geliyor bana bakalım hakkımızda hayırlısı |
bu arada benim kafama bişey takıldı arkadaşlar ya.bu samet denen hoca bozuntusu 800 bin isterken,ersun paşa 1 milyar 600 bin isterken muhsin hoca nasıl olduda böyle az bir rakama imza atabildi.yani adam bir futbolcudan bile az para alacak(bizim futbolculardan yani) ki hayri kazmasının bile hatırı sayılır bir para aldığını duydum.yani bundan bişey çıkarmı bilmiyorum tabide bakalım hakkımızda hayırlısı olsun...
|
[B]25 bin dolara iyi para ve bu anlaşma Sivasspor için iyi snuçlar getireceği kanısındayım.
Aslında başta konuşmak yanlış diyorum bakacağız değişen ne olucak, ama umutlu olduğumuzda aşikar yani.. Bülent beyin önerisi konusuda düşündürücü???[/B] |
[QUOTE=yigidocengiz;571879]bu arada benim kafama bişey takıldı arkadaşlar ya.bu samet denen hoca bozuntusu 800 bin isterken,ersun paşa 1 milyar 600 bin isterken muhsin hoca nasıl olduda böyle az bir rakama imza atabildi.yani adam bir futbolcudan bile az para alacak(bizim futbolculardan yani) ki hayri kazmasının bile hatırı sayılır bir para aldığını duydum.yani bundan bişey çıkarmı bilmiyorum tabide bakalım hakkımızda hayırlısı olsun...[/QUOTE]
Hoca Türkiyede çalışmayı çok istiyormuş o yüzden para konusunu ikinci planda tutmuş. Biraz başarılı olurda iyi kariyer yaparsa zaten oda 1 milyon'dan aşağı çalışmaz bi kaç sene sonra. Adı duyulmadığı için vede türkiyedeki kariyerinin başında olduğu için çok daha azına bile razı olurdu. Hayrettin kazmasınıda inşallah şu takımdan keser ve yerine Afrikadan iyi siyahi Bilica gidince bu adamda bitti. yerine sağlam bi adam şart. |
[QUOTE=SivasSpor.Com;571773]
Uygun’un görevi bırakırken Başkan Mecnun Odyakmaz’a, “Benim yerimi bu saatten sonra Güvenç Kurtar doldurur” dediği öğrenildi. Odyakmaz’ın da ilk tercihinin Samet Aybaba olduğu, ancak bu hocanın 800 bin TL istemesinden dolayı anlaşma sağlanamadığı belirtildi. [/QUOTE] Haber doğrumu bilmiyorum ama doğruysa bülent hoca beni arasınlar diye yada gider ayak bi kazık atıyım diye güvenç kurtar'ı önermiştir. Güvenç Kendini kurtarır ama her gittiği takımda olduğu gibi bu takımıda Batırır. Samet aybaba denen adamın ne başarısı varsa 800 bin TL istiyor. Tabi samet aybabayı alınca yönetimin Numune Hastenisiyle anlaşması vede bir tanede ambulans alması gerekiyor. Geçen sene Gençlerbirliği maçında olduğu gibi rahatsızlanırsa Olurda Kalp krizi geçiripte kulübün başını ağrıtmasın. |
hayırlısı olsun.genç hocalardan birinin başa gelmesini istedim.inşaallah başarılı oluruz yeni hocamızla...
|
bülent hocamız sivasspor arpalığında yedi içti hem midesini doldurdu hemde kasasını
gider ayak eski hocasına bir kıyak geçeyim demiş sivaspor arpalığından birazda o yesin demiş bize bizi sahilenecek bize 5 milyonluk seyirci demeyecek şehrimizi küçümsemeyecek sağa sola hatalarını kapatmak için saldıran hoca olmayacak onun bunun kulubünün hakkında yorum yapmayacak hoca lazım senin antipatin yüzünden istanbuldaki yediğimiz maçlardaki küfürün haddi hesabını geçti günahların sevabını geçti sonunda yönetimi başkanıda bıktırdın eğer eski bülent olaydın bırak 7 maç 70 maçta yenilsen mecnun başkan senden vazgeçmezdi bir şapkanı önüne koy düşün yeni hocamız ise araştırdığım bildiğim kadarıyla haddinden fazla efendi kendini bilen kişi hocalığını oyunu okumasını taktik değişikliklerini göreceğiz |
bülent uygun sporlular görsünler tavsiye eetttiği hoca kim. güvenç kurtar. buda bülent uygun sevdalılarına kapak olsun. gerçi başkanın tercihide kötü. bu adam iyi bulunmuş. kim akıl ettiyse allah razı olsun.
|
işte bizim kızdığımız nokta bu körü körüne birilerine bağlanıyoruz. ve gelene karşı çıkıyoruz.yazık. adamın teklif ettiği hocaya bak. ortalığın kaşarlanmış isimlerinden güvenç kurtar. yazık ya.
|
[QUOTE=hiko58;571977]gerçi başkanın tercihide kötü. bu adam iyi bulunmuş. kim akıl ettiyse allah razı olsun.[/QUOTE]
Başkan'ın Samet Aybaba gibi bir adamı aklından geçirmesi bile başlı başına bir hata. Samet Aybaba hangi takımda ne yapmış, ne başarısı varsmışta kalkmış utanmadan 800 bin TL istiyor. Geçen sene ligi Ambülans'la bitirdiğini unutmamış galiba. İyi olsa CavCav bırakmazdı. |
[QUOTE=Shan58;572007]Başkan'ın Samet Aybaba gibi bir adamı aklından geçirmesi bile başlı başına bir hata.
Samet Aybaba hangi takımda ne yapmış, ne başarısı varsmışta kalkmış utanmadan 800 bin TL istiyor. Geçen sene ligi Ambülans'la bitirdiğini unutmamış galiba. İyi olsa CavCav bırakmazdı.[/QUOTE] hay ağzına sağlık be kardeşim. şu seçiminden dolayı yönetimi kutlamak gerek. sivasspor kaşarlanmış kişilere kalmadı. hakkımızda hayırlısı.. |
[B]Güvenç Kurtar,Yılmaz Vural,Samat Aybaba,Ersun Yanal gibi hocalardan biri gelmediği için çok sevinçliyim.Hani şöyle birşey olur ya bir teknik direktör gider ve ortada hep aynı isimler dolaşır sonra bu 4 isimden biri gelir.Bıktık artık böyle olmasından.Umarım yeni hocamız gereken başarıyı Sivaspor'la yakalar.[/B]
|
Adi Gecenler iyiki Gelmemis Yoksa Bizi Kanser Ederlerdi..
|
umarım sivasa ugurlar ve başarılar geitirrsın hocam
|
arkadaşlar bizim özelliğimiz burda ortaya çıkıyor işte yani bize yakışan kimse o geldi takımın başına vede inşallah çokta ii oldu.bu saatten sonra gelebilecek en ii hoca bence vede başarılı olacağına sonuna kadar inanıyorum.öncelikle bazı kendini bilmez birkaç kişiye şunu demek isterimönce saygının ne olduğunu öğreneceksiniz sonra saygılı olacaksınız.muhsin hocayı daha tanımadan görmeden pervasızca yapılan yorumları okudukça acaba bunlar nasıl yiğido diyorum yiğidoluk saygı demek edep demek efendilik demek ama onlar adınada birazda seviniyorum istedikleri herneyse olmadı diye muhsin hoca sivasımızı inşallah hak ettiği saygıyıda birliğide sağlayacak bütün yiğido kardeşlerime saygılar...
|
ya bn daha iyi birisini istiyodum ama istediği adamlardan en iyisi muhsin eruğral iyikide samet aybaba yılmaz vural fln gelmedi gelse takım amatör kümeye uçardı :D
|
bülent hoca giderayak nasıl olsa nerde boş oyuncu varsa bizim takıma doldurdu gitti. başlarınada boş bir teknik direktör koyarsam oda güvenç kurtar. hah şimdi böyle bir takıma öylede bir teknik direktör demiş. bakıyorumda biz bülent hocayla gerçekten olmayacağı başarmışız. bunun adı nedir bilmem ama bülent hocayla nasıl başardık hala şaşıyorum.
|
muhsin hocaya başarılar inş sivasspor hakettiği yerlere gelir
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:19. |