SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   4 Eylül Stadyumu / Sivasspor Tesisler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=35)
-   -   İşte size rüya stad (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=27525)

KAOS 11.10.2009 15:48

İşte size rüya stad

Yeni teknik direktör stadımızın durumu için ne der bilemiyorum, Bülent bey teknik direktörlük yanında kulübün sahibiymiş gibi stat projeleri de hazırlamıştı, hatta burada anketi yayınlanmıştı.
Bülent bey ile birlikte o fikirlerde mazide yerini almıştır.
Ben sizle 2014 kış olimpiyatları için Rusya da inşası planlanan stadyumun prototip resimlerini paylaşmak istedim, buyurun.

[IMG]http://imggaleri.hurriyet.com.tr/LiveImages/Foto%20Haber/Böyle%20stadyum%20görülmedi/04.jpg[/IMG]

[IMG]http://imggaleri.hurriyet.com.tr/LiveImages/Foto%20Haber/Böyle%20stadyum%20görülmedi/01.jpg[/IMG]

[IMG]http://imggaleri.hurriyet.com.tr/LiveImages/Foto%20Haber/Böyle%20stadyum%20görülmedi/02.jpg[/IMG]

[IMG]http://imggaleri.hurriyet.com.tr/LiveImages/Foto%20Haber/Böyle%20stadyum%20görülmedi/03.jpg[/IMG]

Salim58 11.10.2009 16:08

Cevap: İşte size rüya stad

[B]ben artık yeni bi stadın yapılacağına hiç ihtimal vermiyorum bi rüya idi uyandık bitti diyelim mevcut olan stadla devam son hali iyi gibi zemin çok güzel bi sürü harcama yapılmış biraz zor yapılır yenisi şu an için böyle gözüküyor ilerisi için neler olur bilemem

ayrıca link teki resimler güzel zaten hep güzel olanı resimlerde görüyoruz :)[/B]

pover58 11.10.2009 16:24

paylaşımın için teşekkür ederim ancak ben çok begenmedim aslen ihtiyacımızda yok.kaldıki bu başbakan sözde vermesine ragmen yapmaz yapmıyacakta sivasa bir çivi bile çakmadı olanıda elimizden bir bir alıyorlar.sivas tamamen sahipsiz kaldı.

sivaslitaner58 11.10.2009 16:31

stadyuma hic benzemiyor yaw bu biz en iyisi kaldigimiz yerde kalalim daha iyi

TS58 13.10.2009 21:08

RÜYALAR GERÇEK OLSA,

SİVAS'A STAD YAPILIRDI,

ŞAMPİYON OLSUN DİYE

HER MAÇ ALINIRDI.

yigidomurat 13.10.2009 21:11

kusura bakmada arkadaşım futbolcular orda striptiz mi yapacak ya o nasıl bi stat öyle.bizim statımız yiğidolara yakışır olmalı bence

07reis58 13.10.2009 21:15

[B]muhteşem bi stad bu inş birgün bizimde güzel bir stadımız olacak ve her maç dolacak!![/B]

hoLiGan Enes 13.10.2009 22:10

[B]BENCE BU STAD DEĞİL[/B]:D:D:D

[B]

NE OLDUĞUNUDA BİLMİYORUM[/B]

sivaslimete 13.10.2009 22:44

Kardesim ben 4 Eylülü suanki haliyle begeniyorum kalsin bence yeni stada da gerek yok.

sinansakru 13.10.2009 22:57

Süper Duruyor Tipi rengi hoş değil kırmızı beyaza boyadınmı Süper ötesi olur 45-50 bin kişide rahat alır ama gereksiz olur yane

titizyiğido 13.10.2009 22:58

bu sattan başka herşeye benziyo.........allah kimseye böyle stat vermesin......:D

KAOS 13.10.2009 23:12

Cevapların bir kısmının ya kedi-ciğer ilişkisine birer örnek teşkil ettiğine inanıyorum ya da espriden ibaret olduğunu düşünüyorum..
Yahu siz ne diyorsunuz, ne demek striptiz ne demek yakışmaz? Hiç mi estetik duygularınız yok?.....

Besyo_cu 14.10.2009 00:16

[B]Yılan derisi gibi muazzam bir stat tasarımı olmuş ışıklandırma ile korku verici bir stad haline gelir. O stadda birde ses ambiansı mükemmel olursa işte o zaman bu stadyum tam bir cehennem olur...Rakip takım için Yılanın sizi yutup sindirmeye çalıştıgını hisseder ve boğulursunuz...[/B]

karahisarli 14.10.2009 00:43

[QUOTE=KAOS;572672]Yeni teknik direktör stadımızın durumu için ne der bilemiyorum, Bülent bey teknik direktörlük yanında kulübün sahibiymiş gibi stat projeleri de hazırlamıştı, hatta burada anketi yayınlanmıştı.
Bülent bey ile birlikte o fikirlerde mazide yerini almıştır.
Ben sizle 2014 kış olimpiyatları için Rusya da inşası planlanan stadyumun prototip resimlerini paylaşmak istedim, buyurun.
[URL="http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay.aspx?cid=27103&rid=2"]link[/URL][/QUOTE]

baska bir stadi tanitirken bile eski hocamiza laf atiyorsunuz bu kadar komik duruma düsmenize gerek yok

tanju_58 14.10.2009 00:59

[QUOTE=karahisarli;573229]baska bir stadi tanitirken bile eski hocamiza laf atiyorsunuz bu kadar komik duruma düsmenize gerek yok[/QUOTE]

haklısın abi bu millet çalışanı bişeyler yapmaya çalışanı sevmez zaten.hocanın sivası nasıl sahiplendiğini vurgulamış oldu.bülent hocanın sadece stad değil başka projeleride vardı bunlardan haberdarmı acaba...

58zarali 14.10.2009 01:33

hiç güzel değil yeni stad falan yok hikaye bunlar

GuVeN 14.10.2009 02:47

bana yeni stad falan demeyin:(((

BeYLeRBeYi58 14.10.2009 08:38

valla mevcut stadla kalmayalım yapılabiliyorsa yapılsı ilerisini düşünmek gerek bence imkan varken yapılsın varsa tabi çünkü gün gelecek stada sığmayacağız...

dragon_58 14.10.2009 08:55

yapılır elbet bür gün .

kemalk58 14.10.2009 09:43

ÇOK GÜZEL GÖRÜNÜYOR.
AMA GERÇEK ŞUKİ BAZI YİĞİDOLARIN YAZDIĞI GİBİ ; SİVAS A STAD YAPIMI ŞİMDİLİK BOŞ LAFLAR...
O STADI YAPTIRACAK ; SÖZÜ GEÇEN BİR MİLLETVEKİLİMİZ VAR MI BİLMİYORUM..
SİVAS SAHİPSİZ ; İNANIN BUNA ; SAHİP ÇIKIYORUZ DİYENLER , HEP BOŞ İŞLERLE UĞRAŞILIYOR.
ONUN İÇİNDE STADI UNUTUN ....ÇOKKKKKKKKKK UZUN BİR SÜRE İÇİN....:D

yigido_sampiyon 14.10.2009 09:50

[B]stad projesi iyi hoşta, 30.000 kişilik stad yapıp bizi aleme rezilmi edeceksiniz!!!

shaktar donetsk maçında bile stadta sadece 10.000 kişi maç izledi...son uefa kupası şampiyonu dolduramadı stadı!!!

mevcut stad bu taraftara fazla bile!!![/B]

KAOS 14.10.2009 10:25

Bazı arkadaşlar:
Ben yeni stat yapılsın demedim, benim söylemediğim lafları bana mal etmeyin lütfen.
Ben burada haber okurken fark ettiğim ve çok beğendiğim bir stadın görüntülerini paylaştım, dünyada neler oluyor bizde neler oluyor maksadı ve paylaşım amaçlı bir eylemdi.
Kaldı ki Sivas'ta şu an yeni stada bende karşıyım
Bülent bey ile ilgili yazımdaki kinayeyi anlamayanlara da lafım yok

kaptann58 14.10.2009 10:29

stadla ne işimiz var arkadaşlar biz önce ligde kalalım vede stadımızı doldurup takımımıza destek olalım hayal kurmayı bırakın akıllı olun

_bling_lady- 14.10.2009 14:59

sivas 4 eylül bundan daha güzel ama netice verilen sözlerin hic birri tutulmuyor!yeni bi stadimiz olsa daha güzel olur tabiki.
sanki biz kücük cocukmus gibi bizi anca böyle yalanlara avutuyorlar!

Sivas Meydan 15.10.2009 03:13

Yeni bir stad isteriz elbette saat şu anda 04:12 rüya görmeye müsaitiz yani..

cabuker 15.10.2009 09:17

4 eylül ün kale arkaları yaklaştırılsın başka bir şey istemiyorum :) içinizde hala stadı bekleyen var sa daha çoooooooooook bekler. bırakın stadı otoyol bile sivas tan gitti. yukarıya aldılar ankaraya yapılan ankara arena nın adını duyan var mı? gören varmı?
adamlar ankaraya ankara arena adı altında bir stad yapıyorlar sessiz sedasız sivas daha çoook bekler

adalı 23.02.2010 19:15

stad degil karanlık bi kutuya benziyor bence üstü açilip kapanan stad olacak purojede öyle görünüyodu her sistem var yeni yapılacak stadda sivas seyircisine yakışır olacak bide koltuklar elektirikli olsun millet oturamasin hep tezevrat yapsın elemin kralı yigido gençlik

mustafa_kavak58 23.02.2010 19:48

bence sivasa stad felan yapilmaz kac sene oldu yapilcak diye hayal bosuna gecen sporx da gördüm euro2016 ankara antalya bursa eskisehir istanbul izmir kayseri ve konya peki neden bunlarin arasinda sivas yok hayret vallah sitenin linki :[url]http://www.sporx.com/fotogaleri/?frm_id=9151&resim=2[/url]

58MUAMMER58 23.02.2010 20:18

PAYLIŞIMIN İÇİN TEŞEKKÜR SİVASA YENİ STAD YAPILACAĞINA İNANIYORUM ANCAK UCUZA GETİRİLECEK UCUBE OLMAMALI 30000 AŞAĞI OLACAKSA HİÇ YAPMASINLAR 4EYLÜL 5 10YIL İDARE EDER.YAPILMIŞLARI KALDIRMASINLARDA.:mad:

babapiton 23.02.2010 20:47

Abdullatif Şener olsaydı suan stadımızın %50 si bitmişti,Sivas'a sahip çıkacak milletvekili lazım...

NİHAT_EKİCİ 23.02.2010 21:37

NE STADI YA. YAPSALAR BİLE DERME ÇATMA KÖTÜ BİR STAD YAPIP BİZİM STADIN ARSALARINI YİYECEK BUNLAR, KALDIKİ AKP SİVASTAN HERGÜN BİŞEY GÖTÜRÜYOR. DİKİMEVİ GİTTİ BÖLGE MÜDÜRLÜKLERİ GİTTİ ŞİMDİDE TAPU KADASTRO VE DSİ GİDECEK DENİYOR. YAZIKLAR OLSUN HİÇBİR HÜKÜMET ZAMANINDA SİVASA BU KADAR KÖTÜLÜK YAPILMADI

subasi29 23.02.2010 22:22

Peki Merakumden Gorunecek mi? :D

bgürsoy 23.02.2010 22:57

yapılır yapılır..Sivas'a stad yapılır.. sonra da halihazırdaki stadımızın güzelim arsası üzerinden milyon liralar kar yapılır..
Aklımızı başımıza alalım bu şehre karşılıksız ne yapılmış ki stad yapılsın..tüccarlar gelecek, bizim malımızı bize satıp gidecekler..
Hem stadımız bize yetmiyor mu arkadaşlar?
Euro2016da aday şehirlerden mi olacağız?
Avni Aker'i Şükrü Saracoğlu'nu listeye almayanlar Sivas'ımı alacaklar..
Sivassporumuz bu sene ligden düşmesin başka birşey istemem..

yorgun(58) 24.02.2010 10:04

çok güzel bir stat degil hiç hoşuma gitmedi

asdera58 24.02.2010 10:26

ya arkadaşlar yorumları okudumda çoğunuz şöyle diyorsunuz boşverin stadı bu stad bize yeter 4 eylül felan tamm iyi hoşda bizim sivasımıza güsel bi stad yapılsa ne kadr menfaati olcağanı bilmiyorsunuz heralde türkiye maçları oynanabilir herhangi bir turnuva düzenlenebilir veya başka bir organizasyonlrda kullanılabilir buda sivas için çok büyük para kazanacığını gösteriri örneğin göz önüne kayseri stadını önüne alın türkiye maçları orada oynanıyor sonra türkiye AllStar basketbol turnuvası orda düzenledi ne para kırdı biliyormusunuz kayseri lütfen biras geniş düşünelimmm...

bgürsoy 24.02.2010 10:55

[QUOTE=asdera58;612345]ya arkadaşlar yorumları okudumda çoğunuz şöyle diyorsunuz boşverin stadı bu stad bize yeter 4 eylül felan tamm iyi hoşda bizim sivasımıza güsel bi stad yapılsa ne kadr menfaati olcağanı bilmiyorsunuz heralde türkiye maçları oynanabilir herhangi bir turnuva düzenlenebilir veya başka bir organizasyonlrda kullanılabilir buda sivas için çok büyük para kazanacığını gösteriri örneğin göz önüne kayseri stadını önüne alın türkiye maçları orada oynanıyor sonra türkiye AllStar basketbol turnuvası orda düzenledi ne para kırdı biliyormusunuz kayseri lütfen biras geniş düşünelimmm...[/QUOTE]

haklısın abicim biraz geniş düşünelim.. Stadımız da yapıldı uluslararası düzeyde Spor salonumuz da.. hatta herhangi bir organizyon için görev de alındı.. Söyler misin abicim organizyon için şehrimize gelecek misafirleri nerede ağırlayacaksın? Sadece Büyük Otel'de mi?
Önce altyapıyı kursunlar sonra stad yapsınlar..
Stadın yapılmasında tek bir amaç var.. Toki para kazansın..

davulcu 24.02.2010 11:15

kimse bize stat mtat yapmaz...........

Kemalraik 24.02.2010 12:26

O stadı ben istemem. O ne, modern ve salak görünüyor.

ercan_dpinar 24.02.2010 12:28

enterasan bir stad harbiden rüya gibi ama biraz abartılı olmuş gibi

SempaticH 24.02.2010 12:40

bu stad bize yeter de artar bnu bulamıyanlarda var ne gerek var stad yapılana kadar iş yeri açılsın gençler hep iş iş diye gitmedikleri kapı kalmadı onun için bize yeter şimdilik stadımız güzel oldu yenisi olunsa ne olacak önemli olan o stadı tıklım tıklım doldurmak kç maç doldurduk onu bir gözlemlemek lazım haa yapılmasına karşı da değilim ama şu anda gereksiz diyorum

WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:37.