![]() |
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/oyuncular/1.yildizsev.jpg[/IMG]
Sakatlığı nedeniyle yaklaşık 4 aydır sahalardan uzak kalan ve Gençlerbirliği ile oynanacak 9. hafta maçında forma giymesi beklenen Mehmet Yıldız'da şok gelişme. Dizindeki sakatlığı nükseden kaptanın, bir kez daha ameliyat masasına yatacağı öğrenildi. Sezon başında dizinden bir operasyon geçiren milli futbolcunun, üçüncü kez sahalara dönmesi ertelenirken, kemikte oluşan ödem yüzünden bir türlü sağlığına kavuşamıyor. 28 yaşındaki yıldız oyuncunun 2 hafta sonra kontrolden geçerek durumunun netleşeceği belirtildi. Bu arada, Mehmet’in ünlü Alman doktor Wolfhard tarafından ameliyat edileceği kaydedildi. |
Cevap: 1 Ameliyat Daha (Mehmet YılDız'a)
Herşeye Tıp alanında Çare var ama Bir Kemikte Oluşan Ödeme Yok İLginç Yeni Doktorlar Lazım Bu takıma .
|
Artık bu sezon Mehmet ten verim almamız imkansız, Yönetimin yapacağı tek şey Ankaraspordan Mehmetin yerine bir transfer yapmasıdır.Mehmetin iyileşmesine ümit bağlar isek işimiz yaş, geçmiş olsun üzüldüm nasıl bir tedavi yönetmi uygulandı nasıl bir sakatlıktı anlayamadım gitti
|
Geçmiş OLsun DİYELİMMM başkada bişe diyemeyiz artık ama inşallah doğru değildir zaten yaş Gelmiş 30 'a ... Ama Mehmet Yıldız ne olursa olsun bu takımın yıldızı Tekrar Geçmiş OLsun.
|
bu ne be yuh artık şampiyonlar ligine giden takımın doktorlarına bak adamı bitirdiler bilerekmi yapıldı acaba
KAPTAN SENİ SEVİYORUZ BİR AN ÖNCE TAKIMA DÖÖN ÖZLEDİK GOLLERİNİ |
[B]tıb gelişti ancak :).................[/B]
|
mehmet ten bu sene verim alınmaz artık yerine bir adam alınmalı.işler hep ters gidiyor hadi hayırlısı
|
mehmet bu sezon oynayamaz bari yönetim onun yerini dolduracak bir oyuncu alsada biraz takım rahatlasa zaten durumumuz ortada allah sonumuzu hayretsin
|
Cevap: Sahada Yıkılmadı Masadan Kalkamıyor
Allah şifa versin.................................
|
[B]Başlık durumu özetlemiş. Yazıklar olsun bir tane yıldız oyuncumuz vardı onuda deneme tahtası yaptırdık.
Böylece Mehmet ilk yarıyı kapatmış oldu...[/B] |
[B]zamanında Alman doktor Wolfharda gitseydiya şimdimi akıllarına düştü
becerisizlikten başka birşey değil tıb gelişti bizden bukadar işte:)[/B] |
[B]
Kaptan biran önce SENİ SAHALARDA GÖRMEK İSTİYORUZ[/B] |
ya ıse bak sacmalık adam en ufak bır amelıyattan kac hafdadr aylardır cekyor
|
mahvoldu adam ya bu nasıl bi ameliyattır sakatlıktır çok yazık
|
[B]Bencede Mehmet Yıldızdan ilk yarı faydalanamayacağız anlaşılan[/B]
|
[QUOTE=Salim58;573306]
tıb gelişti bizden bukadar işte:)[/QUOTE] Tıb gelişti ama eğer kemik iltihabı varsa ve ciddiyse belkide hiç bir zaman sahalara dönemeyebilir. Umarım ciddi değildir ve sadece basit bir vakadır. Kemik iltihabının malesef tedavisi yok ve sürekli nüks etme riski olan bir hastalık. |
mhmeti bitirdiniz beee yeter oyunbu oynuyosunuz siz
|
[QUOTE=shang;573335]mahvoldu adam ya bu nasıl bi ameliyattır sakatlıktır çok yazık[/QUOTE]
İnşallah basit bir ödemdir ve Ameliyatla tedavi edilir. Kemik iliğine geçmedikçe ve iltihap oluşturmadıkça sorun olmaz tedavi olur. ama basit bir ödem değilde kemik iliğinde iltihap olmuşsa çok uzun zaman sahalara dönemeyebilirde. |
[COLOR="Red"][FONT="Century Gothic"][B]Gecmis olsun, boylece ilk yariyi kapatti desenize, ikinci yarida formuna kavusuyum falan filan derken, bir zaman kaybi da orada yasanir. [/B][/FONT][/COLOR]
|
[QUOTE=sevda58;573346][COLOR="Red"][FONT="Century Gothic"][B]Gecmis olsun, boylece ilk yariyi kapatti desenize, ikinci yarida formuna kavusuyum falan filan derken, bir zaman kaybi da orada yasanir. [/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
Evet malesef kapattı. Ödemli bölgenin ameliyat edilerek tedavi edilmesi gerekiyor. Tabi ne derece onuda bilmiyoruz. doğru düzgün açıklamada yapmıyorlar. Geçici ödemse ameliyat olduktan bi kaç hafta sonra çalışmalara başlayabilir. Tek temennimiz kemik iliğine etki etmiş bir iltihap olmasın. |
Acikcasi cok üzüldüm mehmetin adina gecmis olsun ALLAH´acil sifalar versin.Mrhmeti gecen sene devre arasindan sonra en cok elestirenlerden biride bendim ama bu sene gördük mehmetin kadroda olmasi bile yetiyormus.Basliktada oldu gibi sahada yikamadilar masada bitirdiler mehmedim tez zamanda saglina kavusursun insallah.
|
nasıl iş bu ya anlamıyorum adamı harcadılar yazık ya bu nasıl doktor düzeldi deniyo tekrar sakat kafamı buluyolar
|
[I][B]BU SEZON MEHMETTEN PEK VERİM ALACAĞIMIZI SANMIYORUM 4-5 AY SAHALARDAN UZAK KALDI ESKİ PERFORMANSINI KAYBETMİŞTİR ŞANS BİZDEN YANA DEĞİL BU SENE BENCE ÇOK İYİ BİR FORVET ALMAMIZ LAZIM TAKIMA[/B][/I]
|
mehmet yildiz bitmis abi ya biz baska forvet arasak daha iyi olacak
|
arkadaşlar mehmetin bu konuda hatası ney anlayamadım bazı arkadaşlar iğneleyici laflar söylüyorlar da...
|
Mahalle aralarındaki sınnıhçı ya da kırıkçılara götürseler daha hızlı düzelirdi herhalde.Bu nasıl doktor!
|
Hepimizin isteği bir an önce aramıza dönmesi fakat bu gidişle döndüğü zamanda ne kadar verim alınabilir gerçekten şüpheli .. Allah acil şifa versin,hayırlısı olsun demekten başka birşey gelmiyor elden ...
|
bugun mehmet abi ne hıkmetse derse geldı :D
tabı hemen sakatlıgını sordum oda 3 4 hafta daha yokum dedı en kısa zamanda doner ıns. |
Geçmiş olsun Mehmet..Önümüzdeki sezon görüşürüz..
|
bunun oynayacağı falan yok ya defolsun gitsin bu saatten sonra bizede kendinede bi faydası olmaz bunun
|
çok isterdik aramızda olmasını ama nasıpten öte bir yol yoktur olan olmuş sadece iyileşmesini beklicez inşallah biran önce sahalara dönersin mehmet SENİ GERCEKTEN ÇOK ÖZLEDİK
|
haydaaa bu nasil is ya ne sanssız bir adam
|
hiç iyi olmadı be kaptan bu haber acil şifalar !!!! :S
|
SAĞLIK OCAĞINDAKİ KÖY DOKTORLARI BİLE SENİ 4 AYDA ÇOKTAN HAZIR HALE GETİRİRDİ ANLADIĞIM KADARIYLA ADAMLA İLGİLENEN YOK ADAMIN AYAĞI KIRILIYOR 6 HAFTADA GERİ GELİYOR DOĞRU DÜRÜST BİR ADAMA GÖRÜN ARTIK..
|
[QUOTE=yigidomurat;573435]bunun oynayacağı falan yok ya defolsun gitsin bu saatten sonra bizede kendinede bi faydası olmaz bunun[/QUOTE]
Bu nasıl bir laf, ne demek defolsun gitsin? Takıma hizmet vermiş biri, olumsuz fikrinde olsa böyle laflar sarf etmemek lazım.. |
[QUOTE=yigidomurat;573435]bunun oynayacağı falan yok ya defolsun gitsin bu saatten sonra bizede kendinede bi faydası olmaz bunun[/QUOTE]
murat kardeşim bu tarz yorumlar hiç hoş değil.Mehmet Yıldız ın bu takıma çok emeği var bu söylediğini haketmiyor.. |
yiğidomurat coşmuş :)
Herkes hain bir tek sensin kahraman murat efendi |
Mehmet'i devre arasında Galatasaray transfer edebilir.Baros yolcu öyle gözüküyor .Moskova ile ön anlaşma imzalamış.Yönetimde Mehmet'i oynatmayıp sakat diye Galatasaray'dan teklif geldi gönderdim der.Çünkü Mehmet Yılmaz'ın neler yapabileceği ortada eğer Sivas'a bu sene katkı sağlarda gönderilirse yönetim eleştirlere cevap veremez.
|
Yanlış yazmışım Mehmet Yıldız olacaktı:D
|
[B] Bu ne çirkin bir yorumdur böyle. Sen şakamısın ?[/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:40. |