![]() |
Gurbetçilerimize Uçuş Müjdesi
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//diger/1.asib_ucak.jpg[/IMG]
Geçtiğimiz sezonda iptal edilen Alman –Sivas direkt uçuşları ASİB’in girişimleri ve Sivaslıların yoğun talebi üzerine Öger Türk Tur tarafından yeniden başlatıldı. Öger Türk Tur’dan Atilla Berberoğlu sitemize yaptığı özel açıklama da; ‘’ Allah kısmet ederse 2010 Mayıs ayında Düsseldorf’dan Sivas’a ilk uçuş gerçekleştirilecektir. Bu kararımızda ASİB’in ısrarlı takibi ve Sivaslıların bu konuda ki hassasiyeti önemli rol oynamıştır. ASİB yönetim kuruluna Öger Türk Tur’a güveninden ve desteğinden ötürü teşekkür ediyorum. Öger Türk Tur Almanya – Sivas direk uçuşları Eylül ayı sonuna kadar devam edecektir. Siteniz aracılılığı ile Sivaslıların Almanya’nın hangi bölgelerinden sefer düzenlenmesini istediklerini de öğrenerek bu verilere göre program yapacağız. Öger Türk tur olarak Sivas’a yeniden sefer düzenleyecek olduğumuz için mutluyuz, inşallah Sivaslılarda bu seferlere teveccüh gösterek bize destek vereceklerdir.’’ Dedi. [B][I]Sivaslilar.Net Özel Haberi [/I][/B] |
Cevap: Gurbetçilerimize Uçuş Müjdesi
Almanyadakiler Nekadar Sansli Be Kismet Ayaklarina Geliyor Ha!!! Su Tarife Bizim Buralarada Gelse Nerde O Gunler....
|
Almanyadaki Türklerin en az %50'si Sivaslı diye biliyorum. Bence her zaman olması gerekliydi. Tekrar başlattıkları için teşekkürler gurbetteki vatandaşlarımız için hayırlısı olsun
|
[QUOTE=GokhanTurna;576228]Almanyadaki Türklerin en az %50'si Sivaslı diye biliyorum. Bence her zaman olması gerekliydi. Tekrar başlattıkları için teşekkürler gurbetteki vatandaşlarımız için hayırlısı olsun[/QUOTE]
[B]Bu dogru degil kardesim bölgelere göre degisiyor. 30-35% belki.[/B] |
Kayseri çilesinin bitecek olması çok güzel..
|
[B][COLOR="Red"]Elazığda bu konuda kamsamlı bi yatırım var bununla birlikte sanırım 5-6 ilde daha havayolu taşımacılığının gelişmesi için projeler olacakmış bu illerin içerisinde Sivas ta bulunuyo artık bizde memleketimizin ismini bu gibi çalışmlar içerisinde görmek istiyoruz.
Öger Türk Tur a böyle çalışma başlattıkları için teşekkürler umarım başarılı olur.[/COLOR][/B] |
[B]öger turun sivas seferlerinin baslayacak olmasi gercekten güzel birsey artik bizlere düsen görevlerde sivasli hemserilerimizi bu konuda bilgilendirip herkese ulasmasini saglamak diye düsünüyorum artik top sivaslilardda öyleyse almayadaki sivaslilari bilgilendirelim
artik sivasimizada destek olmanin tam zamani biletlerimizi Öger turdan alalim simdiden hazirliklarimizi yapalim [/B] |
Hadi hayirli olsun tüm sivasli hemserileriminde gözüleri aydin insallah bundan sonra ankara,ist yada kayseri degil direk sivasa ucacagiz kismet olursa.
|
[B]hayırlı olsun emeği geçenlere sonsuz teşekkürler..[/B]
|
Zaten Sivaslı kendi toprağında Sivasta değil heyrere dağılmış Sivaslı için güzel haber
|
hadi hayirli olsun digelim!!!!!
öger turun eskiden böyle seyi varmiydi? yeniden baslatacagiz diyorlar???? öger tur dan baska sivasa direkt ucus yapan firmalar varmi???? |
tebrik ederim allah kimseye memleket hasreti vermesin (AMİN)
|
[COLOR="Red"][FONT="Century Gothic"][B]Gercekten bu Sivaslilar icin guzel haber,
bizde gene sila yolu cilesini cekecegiz:D:D[/B][/FONT][/COLOR] |
müthis oldu ya... mayisda baslayip hic bitmez insallah...
o kadar ssivasli var ki olmamasi ayip bence... stuttgardt ve frankfurt sonrada berlinden olmali... gecen sene ben uctum stuttgardt dan sivasa... müthis bisey ya... devamli olmali... |
[B]ögerturun sivas seferlerinin yeniden baslatilmasi gerceken güzel
belirli bölgelerden ucuslarin olmasi iyi olacak, bir cogumuz sivas yozgat vs cevre sehirlere gidebilmek icin kayseriye ucuyorduk. Sivas seferlerinden hepimiz faydalanacagiz. ---MÜNIH ucuslarinin olmasini isterimmm :) ---- öger türk tura ve asibe bu girisiminden dolayi tsk ederim[/B] |
OH YA KISIN KAYSERIYE INMEMIZ LAZIM DEGIL.BU KIS ÖGER ILE DIREK SIVAS'A GELICEZ DEMEKKI MÜTHIS.
|
bunlar ne Düsseldorfundan bahsediyor anlamiyorum ya, Almanyadaki Sivaslilarin cogu Stuttgartta yasiyor.eskisi gibi yine Stuttgarttan sefer istiyoruz.Düsseldorf cok sacma olmus.hem sirf Öger Türk Tur degil biz THY ile Sivasa ucmak istiyoruz,cok pasif kalyior THY bu kounda.
|
[B]ASİB yönetim kurulunun bu girişimini yürekten kutlarım, tebrik ediyorum.
Hemşehrilerimizin, Kayseri, Ankara, İstanbul gibi zorunlu güzegah olayı da ortadan kalkmış oluyor. Öger Türk Tur firmasının Sivas'a Almanya'dan direk uçuş seferi proğramını da desteklemek hemşehrilerimize düşüyor. Bu arada, Öger Türk Tur frmasınınn irtibat büro telefon numaralarının verilmesi ile daha hızlı ulaşılarak geniş bilgi alınmasına vesile olunur kanaatindeyim. Hayırlı olsun. Emeği geçenleri tekrar tebrik ediyorum.[/B] |
[B]Asib'i bu güzel çalışmasından ötürü kutlarım. Teşekkurler Öğer Türk Tur...
Almanya'da bulunan bütün tanışlarımıza bu güzel haberi verelim.[/B] |
[B]Sivas imiz ve sivassporumuz icin gercekten guzel bi haber bu hafta sonu tatilinde bile sivas macini seyretmek icin gelenler olacaktir eminim buna .... bunun icin emegi gecen herkese tesekkur ederim...ama sadece almanyada sivasli yok hollandada ve fransadada var onlarida dusunerek daha kapsamli bi calisma yapilirsa guzel olur ortak calisma plani yapilsa sivasa direkt olarak giden yolcu sayisindada patlama olur hollanda ve diger avrupa ulkelerinden aktarmali almanya sivas seferi uygulanmasi olabilirmi acaba bu konuda bi calisma yapilabilirmi ben bunu merak ediyorum.....[/B]
|
arkadaslar sivasa nerden ucamak isdersiniz anketi kaldirildimi ? ben görüntülüyemiyorum da.
|
Su Kismet Bende Olsada iki Haftada Evimizdeki Maclara Gitsek Fenami OLUR
|
haydi sivaslı uçuşlarında mümkün olduğunca sivas uçuşlarını kullan, sivas kazansın, sivas gelişsin...
|
UMARIM STUTGARTTANDA BASLAR YAKINDA BIZ FRANSAD A YASAYANLARA EN YAKIN ORASI BOYLE BIRSEY BASLARSA NEDEN KAYSERIYE GIDELIMKI DIREK SEHRIMIZE INER UCAKTAN INDIGIMIZDE DOLANDIRILMA KORKUSU YASAMAYIZ YIGIDONUN YUZUNU GORUR GUVEN DUYARIZ INSALLAH
|
[QUOTE=SivasSpor.Com;576224][IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//diger/1.asib_ucak.jpg[/IMG]
Geçtiğimiz sezonda iptal edilen Alman –Sivas direkt uçuşları ASİB’in girişimleri ve Sivaslıların yoğun talebi üzerine Öger Türk Tur tarafından yeniden başlatıldı. Öger Türk Tur’dan Atilla Berberoğlu sitemize yaptığı özel açıklama da; ‘’ Allah kısmet ederse 2010 Mayıs ayında Düsseldorf’dan Sivas’a ilk uçuş gerçekleştirilecektir. Bu kararımızda ASİB’in ısrarlı takibi ve Sivaslıların bu konuda ki hassasiyeti önemli rol oynamıştır. ASİB yönetim kuruluna Öger Türk Tur’a güveninden ve desteğinden ötürü teşekkür ediyorum. Öger Türk Tur Almanya – Sivas direk uçuşları Eylül ayı sonuna kadar devam edecektir. Siteniz aracılılığı ile Sivaslıların Almanya’nın hangi bölgelerinden sefer düzenlenmesini istediklerini de öğrenerek bu verilere göre program yapacağız. Öger Türk tur olarak Sivas’a yeniden sefer düzenleyecek olduğumuz için mutluyuz, inşallah Sivaslılarda bu seferlere teveccüh gösterek bize destek vereceklerdir.’’ Dedi. [B][I]Sivaslilar.Net Özel Haberi [/I][/B][/QUOTE] Bunu devami gelir ama öger Türk Tur bunun arkasinda durursa gecen sene gitmedi gidemezdi bir yerden gitmek mümkün degil nedeni hem uzak oldu vede cok pahaliya geldi bunun icin kayseriyi sectiler. Ama yine aynisi olursa süpelerim var gitmez böyle Eyaletlere göre yapmalilar böyle bir secim olursa sivas ucagi bos gitmez ama eski düzene devam ederlerse tek yer uzak tek secim kayseri olur bunu öger türk tur degerlendirmeli o,zaman isleri iyi gider ve bizimde isimize yarar Düsünki Hannoverden cikacagim Stutgartdan binecegim olacak seymi yani 700 km yol gitmek aynen Düseldorf , ayni olay böyle yapacaklarsa hic yapmasinlar izinimizi agzimizdan burnumuzdan getirmesinler senede bir izine gidecegim bir o,kadarda para ödeyecegim 700 km de cabasi olacak bunu yapanlar kendilerine güldürüyor Almanyada en cok Sivasli var tek bir yerden gidecek olmasi komik beyler oturunda bir düsünün bu nedenle kayseri kazandi ve bizim yolculari aldi yani bizden Kayseri 1 - 0 önde bundan utanmamiz gerekken övünüyoruz sapkalarinizi öne indirin yüzünüzü görmesin kimse ayip ayip ASIB ,in girisimi bu ise yenilmis Kayseriye yani beni temsil etmiyor bunu kabullenmek zor onlar hazmetsinler edebilirlerse tabii |
*Emeği geçenleri içtenlikle tebrik ediyorum.*
. . . [B]ASİB[/B] kuruluşunun tüm faaliyetlerini bir torbaya koyun. - İsterseniz o torbayı, yaklaşan sevimsiz [B]NOEL[/B] yortusunun sevimli [B]NOEL BABA' [/B]sının sırtına yükleyin ve yılbaşında kapıdan-bacadan rastgele dağıtsın... - İsterseniz o torbayı, bir [B]DERVİŞ[/B]' in sırtına yükleyin ve sisli-puslu, gizemli-dumanlı havalarda ak sakallı [B]DEDE[/B] garibanlara dağıtsın... - Hatta, isterseniz o torbayı [B]ÇÖPE[/B] atın gitsin... Ancak, Yukarıda bahsi geçen bu faaliyetini de ayrı bir torbaya koyun ve [B]DENİZE[/B] atın. [B]BALIK [/B]bilmezse [B]HALIK[/B] (YARADAN) bilir. Bu durumda ben de derim ki : *Yahu kardeşim, [B]HALIK[/B] zaten herşeyi biliyor...! Biraz da [B]BALIK[/B] bilsin...!* |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:39. |