SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Bunlar sivaslı değil! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=27664)

yeniceri_can 27.10.2009 15:34

Bunlar sivaslı değil!

[B]sivas universitedeki cumhuriyet unı bjk gurubu bizim maçta organize yapacaklarmış güya...ve yazdıkları şeylere bakın.bunu yazanlar sivaslı.olmaz olsun böyle sivaslı.sıte forumlarında yazıkları bir kaç şeyi aşağıya eklıyorum.daha neler neler var.sadece 2 ornek asagıda...
sizce bunlar sıvaslımı?

söz de sivaslıların memleketıne memleketının takımına yazdıklarına bakın.utanın utanın.yürekliyseniz yapında gorelımmmm.kullanıcı adlarını sansürledim açık hedef olmasınlar...[/B]

[IMG]http://img272.yukle.tc/images/46251.jpg[/IMG]

[IMG]http://img270.yukle.tc/images/22942.jpg[/IMG]

[B]not:araştırdım bunları yazanlar sıvaslı sozde[/B]

karakocyakup58 27.10.2009 15:37

Cevap: Bunlar sivaslı değil!

HANGİ SİTE BURA BAKALIM NAASIL SİVASLILARMIS

karakocyakup58 27.10.2009 15:38

ÖYLE BİR PANKART AÇARLARSA KOSKACAMAN PANKART YAZARIM BEN

SİVASLI P... LER İSTANBULU DESTEKLER DİE

kocakss58 27.10.2009 15:42

Bence onlara yazılacak en güzel pankart.sivaslının tohumu,bilmem kimin yer b..k'unu.onlara verilecek en ince mesaj olur.

kemalk58 27.10.2009 15:43

SENCE ONLAR SİVASLIMI ?
BENCE DEĞİL .......
MUTLAKA BİR KARIŞIM VARDIR. KANLARINDA ;
ÇÜNKÜ SİVAS LI OLUPTA BUNU YAPANIN KANINDAN ŞÜPHE EDERİM...
NE DEMİŞLER ;
[COLOR="Blue"][B][U][SIZE="6"]NE MUTLU TÜRKÜM VE NE MUTLU SİVASLIYIM DİYENE [/SIZE][/U][/B][/COLOR]

Yildizelili58 27.10.2009 15:50

KANI BOZUK LES KARGALARI

BIZ BIZE YETERIZ

HOCAM SIVASDA YÜRÜTMEYIN YETER CÖKÜN KARTALA

KANGAL GIBI;)

ahbey 27.10.2009 15:53

Herkesin bir yarası var ... Onların yaraları nerelerinde bakmak lazım...

kongre 58 27.10.2009 15:57

ahhh su site yönetimi olasa bu kani bzuk sütü bozuklara daha cok sey yazardim amaa....ahh yönetim ahh

kakikli 27.10.2009 15:57

topunuuuu diicem amaaa neysee hadii, onlar duymak istediğini duymuştur kulakları çinlio sanırım!!!

kongre 58 27.10.2009 15:59

o memleketin ekmegini yiyip o yere ihanet edenler gün gelir baska bir yerlerinden baska bisey yerler gercek sivaslilara degil lafim yanlis anlasilmasin

tanju_58 27.10.2009 16:02

sivas cumhuriyet üniversitesinde okuyorlar diye sivaslımı oluyo herkes.sapla samanı ayırmasını bilelim arkadaşlar.

yeniceri_can 27.10.2009 16:03

[QUOTE=tanju_58;577343]sivas cumhuriyet üniversitesinde okuyorlar diye sivaslımı oluyo herkes.sapla samanı ayırmasını bilelim arkadaşlar.[/QUOTE]

[B]oradaki notu okudunmu arkadaşım[/B]

noname87 27.10.2009 16:43

Boşverin arkadaşlar; bu dingillerin başkanları tribünleri kökten temizleyecek o zamana kadar yazıp eğlensinler:D

kanımaksa58 27.10.2009 17:13

[B]kanı bozuklar işte onlar bi halt yiyemezde önemli olan bizim güzel pankartlar açıp takımımıza destek vermemiz lazım kim ne halt yerse yesin adamlar michael e bile ömrünün yarısını beyaz yarısını siyah geçiren bilmem neli diye yazdılar bizdede her maçta şöyle ilgi çekici bişiler yazılsa tüm medya yazsa dese işte yiğidolar maçta şu pankartı açtı şöle böle gazetelere taşınsa fotolar bilmem anlatabildimmi !!![/B]

58delikanli58 27.10.2009 17:16

umarim bir gün allah nasip eeder de gözleri acilir!!!!!!!1

winner58 27.10.2009 17:16

herkes sivaslı olmaz onlar sivaslıyım diye geçinen pe...........lerdir

Hani derler ya kangal ürer topu sürer yiğidodur bu sehir yiğitler yaşar ama çakallar yaşayamaz

winner58 27.10.2009 17:18

herkez sivaslı olamzzz sivaslı olmak bir gururdur

fatihtuztas 27.10.2009 18:24

öyle sivaslılara(!) söylenecek söz belli de malesef terbiyem müsade etmiyor onlar sivaslı olamaz zaten...

58_babacan_58 27.10.2009 18:48

[B]BUNLARIN SİVASLI OLDUĞUNDAN ŞÜPHE DUYARIM MUTLAKA İSTANBUL KANI TAŞIYORLAR[/B]

ready 27.10.2009 19:18

maç öncesi çarşı polarlarını gizleyerek stada gidenler statda aslan kesiliyor fakat maç sonrası meydanda görülen dayagı yiyor:D:D

SS'li 27.10.2009 20:22

Siz asıl gidin sivastuning sitesinde ki mesajlara bakın. Ne kadar fenerli gs li varmış sivaslılar arasında yaw bana artık tiksinme geldi.

sevda58 27.10.2009 20:31

[QUOTE=SS'li;577416]Siz asıl gidin sivastuning sitesinde ki mesajlara bakın. Ne kadar fenerli gs li varmış sivaslılar arasında yaw bana artık tiksinme geldi.[/QUOTE]

[FONT="Century Gothic"][B]Evet bi ara bu benim de gozume carpmisti....:confused:[/B][/FONT]

subasi29 27.10.2009 21:14

Bunu Yazanlarin Kani Bozuk :D Bizim Kanimiz Kirmizi Onlarinki Siyah At Pislikleri....Siddete Karsi DEGILIM

07reis58 27.10.2009 22:06

[B]bizim sivasın taraftarı maç öncesi maç sonrası bunlara sağlam bır dayak atmadığı sürece bu devam edecek bjk fb gs için geçerli ama sağlam bır dayak ve dayaklar oldugu zaman bak bakalım gıyebılıyorlarmı o formaları!!![/B]

altuntas58 27.10.2009 22:24

[B]Büyütülmüş istanbul takımlarının peşine düşenlerin sivaslılığından şüphe ederim trabzonun taraftarını hiç sevmem ama adamlar tek ses,tek yumruk ,tek yürek olmakta bir numaralar bizim olardan ne eksiğimiz var neden takıma şanlı sivassporumuza sahip cıkmıyoruzda entirikacı şikeci takımları sahipleniyoruz [ bizler yiğidolar MAC KAZANANA KADAR DEĞİL MEZARA KADAR SİVASSPORLU RUHU TAŞIYALIM [/B]

efendigardaş 27.10.2009 22:26

KESİN SİVASLI DEĞİLDİR UNİVERSİTEDE OKUYAN BEŞİKTAŞLILARDIR YOKSA O KADAR KANSIZ OLAMAZLAR...***:mad:

sevda58 27.10.2009 22:31

[QUOTE=efendigardaş;577461]KESİN SİVASLI DEĞİLDİR UNİVERSİTEDE OKUYAN BEŞİKTAŞLILARDIR YOKSA O KADAR KANSIZ OLAMAZLAR...***:mad:[/QUOTE]

[FONT="Century Gothic"][B]Var abi var, kansizi var, adam sivasli kendi diyor febeliyim, geseliyim suyum buyum diye, bizim burda cokk..[/B][/FONT]

yigidocengiz 27.10.2009 22:35

ulan bunları bi elime geçirirsem var ya ibreti alem için atatürk heykelinin önünde dansöz kıyafiti giydirir,oynatırdım da içlerinden biri kız galiba,en azından resmi var.ama önemli değil onada ince ayar verirdik aslında.

yukarıyıldızlı 27.10.2009 22:36

yazık çok yazık hem de onlar büyük bir gafletin içine düşmüş memleketine faydası olmayanın vatana millete ne faydası olacak ki ALLAH ıslah eylesin...

YARALI_AŞIK 28.10.2009 01:34

bunlar SİVASLI ama SİVASSPORLU değil. Tutmak zorundada değiller. Ama şehrimizde başka takım renkleriyle gezenlerin veya çalışma yapanların azalması için DAYAK atmamız lazım. buda ayrı bir konu.

YARALI_AŞIK 28.10.2009 02:19

[QUOTE=SS'li;577416]Siz asıl gidin sivastuning sitesinde ki mesajlara bakın. Ne kadar fenerli gs li varmış sivaslılar arasında yaw bana artık tiksinme geldi.[/QUOTE]

Rüştü baba halleder. halleder. halleder.
Yapcak bişey yok.

karakocyakup58 28.10.2009 08:29

[QUOTE=ready;577408]maç öncesi çarşı polarlarını gizleyerek stada gidenler statda aslan kesiliyor fakat maç sonrası meydanda görülen dayagı yiyor:D:D[/QUOTE]

he he doru geçen sene gs yle oynadıgımız son maçta sivasa dev ekran kurulmuştu o maçtaa sivasta 10 kişilik bi guruba tekme tokat girmişlerdi :d

necmettin_akcay 28.10.2009 09:35

arkadaşlar bir tv kanalında feneriumda alışveriş yapan birisi sivasspor maçıyla ilgili yorum yaparken,ben de sivaslıyım ama bugün onları yeneceğiz diyor
ulan utanda söyleme

yigidomurat 28.10.2009 11:07

ya arkadaşlar bırakın şunları SİVASlı veya değil.onlar SİVASlı olsa kaç yazar olmasa kaç yazar.SİVASLI olarak biz yeteriz aleme,şunları kaale bile almaya değmez

paulll 29.10.2009 19:30

[B]aşın kendinizi biraz.
isteyen istediği takımı tutar.
bunun memleketle falan alakası yok.[/B]

sivaslimete 29.10.2009 20:35

Arkadaslar bunlara hakikaten bir dayak atmanin vakti geldi.Nasil ts macindan önce tsliler'e dayak atildiysa nasil tsliler otel'e ve hayat agacina kacip sigindiysa bunlara'da ayni tarife uygulanmasi lazim hele öyle bir pankart acarlarsa Konuk takim cikisinda beklemeli ben sahsen bu isi her türlü olaya kadar götürürüm tribün cocuguyum cünkü.

aykut-akay 29.10.2009 22:38

[B]hangi site arkadaslar o rasi ????????????[/B]

stain 29.10.2009 22:51

olay aslında psikolojik, sosyolojik vs vs vs

sivasta devlet memuru, sivaslı olan ve istanbul yalakası bir adamı düşünün, bu adam sivasspor varken gider bir istanbul takımına sevdalanır, sürekli o takımın maçlarını izler, o takımın sohbetini yapar, o takımın ürünlerini kendine ve çocuklarına alır vs vs vs

niye, niye niye? hiç düşündünüz mü? bu sevimsiz, çirkin, şahsiyetsiz olan, sayıları binleri hatta onbinleri bulan karaktersiz yaratıkların beyninin içinde ne var merak ettiniz mi? ben merak ettim, düşündüm ve bir çıkarımda bulundum, işte sizinle paylaşıyorum:

en başından başlayayım, bu adam eziktir! evet evet ezik! hayata karşı ezilmiş... evde annesi, babası, karısı, vs vs vs okulda arkadaşları, dairede müdürü veya arkadaşları, orda burda şurda, herneyse bu tip sürekli tokat yemiştir, böyle yetişmiştir ve bir karakter kazanamamıştır... büyük olana, güçlü olana, süslü olana, yıldızı parlayana karşı hep özlem duyar, ona tapar, bu türün tanrısı güçtür, hep onun yanında hep onun yandaşı olmak ister... kendi karakteri, düşüncesi, beyni, aklı, gücü, şahsiyeti vs olmadığı için bu hasletleri güç sahiplerinde arar, onlara yavşaklık ederek var olmaya çalışır...

düşünün devlet dairesinde çalışan ve sivaslı olan ve bir istanbul takımı tutan şahsiyetsiz bir adam örneğini gözünüzün önüne getirin: örneğin bu hafta fener maçı aldı ya bizim karga kafalı hemen ertesi gün gidip, elin feneriyle var olduğunu çevresine ispatlamaya çalışacak, yav dün neeettik gsyi falan filan palavralar, veya başka zaman gs feneri yener gsli geri zekalılar başlarlar nasıl yendik, şu oldu bu oldu.... uzayıp gider yani...dikkat edin adamlar kendi varlığını topluma bu şekilde götermeye çalışıyorlar... yani taptıkları tanrıları vasıtasıyla, taptıkları güç vasıtasıyla....

veya bir öğrenci düşünün, lisede veya üniversitede, yukarıda bahsedilen ezik anne babanın ezik sıpası... annesi babası gibi onun da sırtına binen çok olur... vasıfsızdır, kafasızdır, şahsiyetsiz ve kültürsüzdür, varolmasının çıkar yolu güce taparak onun ışıltısının bir parça üzerinde görünmesini sağlamak, varolmaya çalışmak, saygınlık kazanma isteği vs vs vs...

bu omurgasız sıpa türü de yine omurgasız ebeveynleri gibi toplum içinde bir güce bağlanmak ve ancak bu şekilde kişilik ve saygınlık kazanmak umudu içerisinde olduğu için bu bataklıkta yaşamaktadır... yani doğal yaşam alanları bunlar...

bu adam türü omurgasızlar sınıfına girer, yetişme tarzı ezik olduğu için ve doğal olarak geçirdikleri evrim bunların zihni yapısını güçe tapar hale getirdiği için bu omurgasız türü için kendi şehri, memleketi, toprağı, vatanı vs vs vs güzellikler önemli değildir, o sadece darwin hazretlerinin beyan ettiği üzere evriminin gereği neyse onu yapar...

eeeeeee diyeceksiniz, bütün bunları niye söyledin, canım kardeşlerim suç bu adamlarda değil, yüce yaradan bunları böyle yaratmış, burda görev sivassporumuza düşüyor, sivasspor vesile olacak, büyüyecek, güçlenecek, ışıl ışıl olacak, sonra bu omurgasız ekibi ancak o zaman yine kendi karakterlerinin gereği olarak yüzlerini buraya çevirmek zorunda kalacaklar......

Akartuna58 30.10.2009 00:28

hangi babayigit cesaret eder böyle bi pankart sivasda acmaya ?

bu emo tipikli istanbul yalakalarimi acacak ?
acarlarsa acsinlar bizimkilerrde zaten dalacak adam ariyo xD

tekdoktirin 30.10.2009 02:21

GARDAŞ KOLAY BU İŞLER SIVAS TAKİLER İÇİN SÖYLÜ YORUM GEREİ Nİ YAPMAK BAK BİRDAHA OLUYORMU

WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:12.