![]() |
Maçı Değerlendirelim Gs 2 - Ss 0
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=14789&token=18450[/IMG] [B]
Galatasaray 2 - 0 Sivasspor maçı hakkında ki görüşlerinizi bekliyoruz[/B] [B]Maçın yıldızı kimdi ? Maçın en kötüsü kimdi ? Maçta göze çarpanlar ? Ne gibi eksiklerimiz var ? Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? Taraftar nasıldı ?[/B] |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
[COLOR="Red"][FONT="Century Gothic"][B]Bu sene isimiz gercekten zor,
mac hakkinda da: gese kotu bizde kotunun kotusuyuz....[/B][/FONT][/COLOR] |
[B]kötü berbat bi futbol hatalar başka ne anlatılırki
futbol hariç herşey var ....[/B] |
Bir Bucaspor'un performansının yanına bile yaklaşamadık diyeyim varın gerisini siz anlayın ...
|
Gerçekten hiçbirşey oynamadık.galatasaray iyi gününde olsa farklı biterdi..Mehmet Yıldızın ne kadar önemli bir futbolcu olduğunu bir kez daha gördük..Bu senenin mevcut kadro yapısıyla çok zor olacağı apaçık ortada :(( umaRım Devre arası en az 4-5 takviye yapılır.En çok da Muhsin hocaya üzüldüm..Çıldırdı adam saha kenarında..
|
[B]Öncelikle oyun mantelitesiyle başlayayım;rakib ilk golü atana kadar ilerde tek adamımızla mücadele ettik ve golü yedikden sonra normale döndük bu seferde golü çıkaracaz diye debelendip durduk ve çıkaramadık....
ilk golde yasin in adamı kaçırmasıyla golü yedik,bu adamdan bir an önce kurtulmamız lazım.. ikinci golde ise böylesine tecrübeli bir kalecinin topu oyuna sokamaması beni çok öfkelendirdi eminimki maçı izleyen arkadaşlarımızıda çileden çıkarmıştırr.. sahada bişeyler yapmaya çalışan bi erman vardı helal olsun.. forvet oynayan adamdan çok ofsayta düşmese 4-4lük oyuncu.. biraz daha dikkat etmeli.. takım olarak çok kolay top kaybı yapıyoruz adam 2 metreye isabetli pas atamıyor bu maçın çoğu bölümünde tekrarlandı... galiba ilk devreyi düşme potasında kapatacağız bu acı gerçek :( ama bu lig Sivasspor suz olmaz,olmayacakda..[/B] |
[B]bu kadarmı kötü top oynanır ya kaleyi tutan şut yok hayret bişey ya bucaspor bile bizden daha güzel futbol sergiledi gs'e. top dolaştıramıyoruz ilerde top tutamıyoruz,en önemliside petkoviçin hatası tabiki amatör kalecinin yapmayacağı hatayı yaptı ve maçı kopardı.[/B]
|
abi zaten gs maçına herkes gs nin alacağını düşünyordu.nitekim öylede oldu.hatta kimilerimiz 3-1 4-1 gibi farklı biter demişti.bu maçın tek artısı iddaa'da üst diyenleri yanıltması.başka bir artısı yok.iki takımda futbol oynamadı.şimdi önemli olan kayseri maçı,bu maça kilitlenmemiz lazım.evimizde puan toplamamız lazım.sivasspor gününde olduğunda neler yaptığını herkes gördü.demem o ki takımımıza sahip çıkalım.kayseri maçı full çekelim.
|
pek iyi değildik ki ya yine yenildik
|
[COLOR="Red"][FONT="Century Gothic"][B]Yenilmemizide bosverdim, sahada oyun diye birsey yoktu, rakiplerin puan kaybediyor, dibden cikmak icin firsat, ne yapip edip bu maci alacaginiza sahada geziniyorlar, ve bu firsatlari hep elimizin tersiyle itiyoruz.. [/B][/FONT][/COLOR]
|
[B]Büyük maçların küçük kalecisi Petkoviç oldugu sürece biz 3 büüyklerden puan almayı unutalım.
Yasin , Murat ve Petkoviç bu takımda oynayacak kapasitede oyuncular değil. Sahada biraz mücadele eden Sedat ve Erman vardı. Gecen hafta attıgı 2 gol ile yaşayan Cihan sahada hiç yoktu. Kamanan gezindi durdu. Musa ise hiç bir olumlu hareket yapmadan macı tammladı. Bizim rakibimiz gs değil haftaya mutlak Kayseriyi yenmeliyiz.[/B] |
[QUOTE=ahmetbaba;578583]abi zaten gs maçına herkes gs nin alacağını düşünyordu.nitekim öylede oldu.hatta kimilerimiz 3-1 4-1 gibi farklı biter demişti.bu maçın tek artısı iddaa'da üst diyenleri yanıltması.başka bir artısı yok.iki takımda futbol oynamadı.şimdi önemli olan kayseri maçı,bu maça kilitlenmemiz lazım.evimizde puan toplamamız lazım.sivasspor gününde olduğunda neler yaptığını herkes gördü.demem o ki takımımıza sahip çıkalım.kayseri maçı full çekelim.[/QUOTE]
Kardeş haklısın özellikle ilk devre sonuna kadar özellikle içeride seyirci desteğiyle alınabilecek kadar puanı toplamak lazım..Sivaslı yiğidolar size çok iş düşüyor.Bu takımı yalnız bırakmayın.BU LİG SİVASSIZ OLMAZ.... |
Kadro'yu dağıtır ikinci lig futbolcularıylada şampiyonluğa oynarım.
Şapkadan tavşan çıkarırım diye havalara girersen işte bu sonuçlarda kaçınılmaz olur. İlk devre sonuna kadar bişey değişmez belki en fazla bir galibiyet birde beraberlik alırız ama ikinci yarı kadroda iyi bir revizyon şart. |
[B]Türbülent Sistemini bitirdik [COLOR="Red"]TOP[/COLOR]Bülent sistemide geçtik
[COLOR="YellowGreen"]Efsane nin çok uykusu Vadı Geri Uyudu [/COLOR]:rolleyes: [COLOR="Olive"]Bunlara oyuncu diyenin Allah bin Belasını Versin [/COLOR] [COLOR="Green"]Suç oyuncularda değil bunları takıma sokanda [/COLOR] [COLOR="Gray"]Bu takımı Mourinho Gelse kurtaramaz [/COLOR] [COLOR="Lime"]Transfer Döneminde takımın hepsini satıp sil baştan yapılmalı yerine başkan cebindeki paraları çıkarıp oyuncu diyeceğimiz oyuncu alınmalı[/COLOR] [COLOR="DarkGreen"]Bir dahaki maçta yasin le petkoviçi oyunda görürsem Munhsin hoca nın da bişeyden anlamadığını anlarım[/COLOR][/B] Hata kimsede değil Bülent i adam sananda[B] ![/B] |
NE YORUMU YAPACAZ REZALET..................... böyle OLMAZZZZZZZZZZZZ
|
[B]Soylenecek Fazla Bir Soz Yok...Takim Oyunu yok...Ruh Yok...Yokta Yok[/B]
|
bizim takımı bu hallere düsürenler utansın...! [B]bülent efendı takımı bozdu dagıttı gitti.[/B] muhsin hoca ne yapsın simdi...! bu petkovic nedir ya her onemlı macta hata? yasin desen yürüyen odun, musa bitmis, digerleride top benden gitsinde nereye giderse gitsin havasında...ruh yok mucadele yok azim yok istek yok yok oğlu yok...! Mourinho gelse ne yazar bu takıma....
|
maçın yıldızı sedat bayraktır
maçın kötüleri faruk,dağaşan,kamanan,cihan,sezer,musa,murat,PETKOVİÇ gözr çarpanlar atağa çıkamıyolar orta saha denen birşey yok kaleci zaten yok eksiklerimiz neredeyse her şeyimiz eksik genel görüş galatasaryda oynamadı iki tane baldan gol boldu petkoviç sayesinde ama tabi şans ön plana çıktı haftaya kayseriyi ezelim:D |
Galatasaray 2 - 0 Sivasspor maçı hakkında ki görüşlerinizi bekliyoruz
Maçın yıldızı kimdi ? bizim açımızdan yıldız falan yoktu.. Maçın en kötüsü kimdi ?hepsı bırbırınden kotuydu,petkovıc bır mac daha bızlerın hayallerını yıktı sagolsun:mad: Maçta göze çarpanlar ?büyükkk boşluklar,dizboyu vefasızlıklar.. Ne gibi eksiklerimiz var ?maca cıkmadan kaybetmısız,ıstek yok ruh yok..şuda bır gercek bizde bu sene yukardakı takımlara karsı cıkabılecek kadro yok1 Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ?en cok taraftarın ılgısızlıgıne uzuldum,tamam hava kotuydu ama bahane degıl,hıc bı zamanda bahane olamaz Taraftar nasıldı hangı taraftar? bi kaç kişi gördük ama,serapmıydı gercekmıydı anlamadım.gıdenler varsa alınlarından öperım,helal olsun hepsıne.. |
Macin Kotusu Yasin ve petkovic
Macin yildizi hakem di |
Mactan goze carpanlar ise sivasspor iyi top yapmaya baslamis ama anlasamiyorlar hep luzumsuz toplar rakibe verilen paslar,Mehmet yildizin olmayisindan ileri giden toplar hemen geri donuyor bence ibrahim sahin cikmamaliydi oyundan,Zita ilk onbirde baslamaliydi,sezer erken cikti oyundan kamanan hic bisey yapamadi konsantrasyon eksikligimiz var kendimize guvenimizz kaybolmus allah yardimcimiz olsun insallah haftaya kayseriyi yenerizz yoksa cok kotu ligin ilk yarisi bitti halen 20 puani yakalayamadik
|
maçın yıldızı muhsin hoca çıkıp o açıklamayı yapmak her babayiğidin harcı değil kendisini kutluyorum futbolumuzu konusmanın pek manasıda yok hocanında dediği gibi herkez işine bakacak arkadaş hayalet gibi gezilmez
|
Oyuncularımız hem mahalle takımı gibi oynuyor hem de oraya buraya saldırıp kavga çıkarma hevesindeler.
Bundan sonra devre arasına kadar toparlanamayız... |
şimdi hocaya birşey demek istemiyorum elimizdeki en iyi kadroyu çıkardı.ilk yarı böyle gideriz ama umarım 2.yarı transferlerle açılırız
|
sadece erman çabaladı o kadar gerisi fıs.......
biraz haysiyet biraz şerefleri olsa en azından mücadele ederlerdi afedersiniz ama hepsinin ...........mış (havalanmış) ağır konuşmak istemezdim ama insanın da bir yere kadar sabrı var... eğer oynamıyacaklarsa A2 kadrosuyla çıkalım... yada ankaraspor gibi yapalım... |
[B]öyle berbat oynadikki ben utandim sivassporun yerine.. böylede olmazki.. Niye yenemiyelim gs'i? niyee olmasin yani. Siz cikip beraberlik icin oynarsaniz tabi yenilirsiniz. Hedefiniz yukarida olucakki arasindan cikan nimetleri topluyasiniz. Hepsi berbat oynadi hepsi. Erman birtek cabaladi ama bosss. bir kisile gol olmaz.[/B]
|
toparlanma süreci zita mbangoye ilk onbirde oynasaydi ve ferhat bikmaz ikisd süper... kamanan nin top kontrolü berbat i. sahin yavas cihan tecrübesiz vs. defans gercekten öz oldurdu orta saha yokkkkkkkkkkkkkkkk
|
Cevap: Maçı Değerlendirelim Gs 2 - Ss 0
bu maçı ve içini boşalttığı takımı bülent hocanın değerlendirmesini çok isterdim....takımdan yolladığı Tum ve Murat'ıda bugün bir seyredin lütfen...Murat harika bir futbol oynadı...Tum Denizli'de tek golü atarak takımının galip gelmesine katkı sağladı....Teşekkürler bülent uygun......
|
[B]bizim yıldız bir oynumuz yoktu bu maçta hakem ilk yarı sonunda ve maçın diğer dakikalarında gereksiz gösterdiği kartlar var bu bizi olumsuz etkiledi galatasaray çok iyi futbol oynamadı sadece pozisyon değerlendirmesini iyi biliyorlar
Takımda uyuşmazlık devam ettiği sürece ne kadar hoca değiştirsekte düzelemeyiz [/B] |
ben maçı canlı izledim size oynayan oyuncular hakkındaki fikrimi söyleyecem kısaca...
petkoviç:maçı satan adam murat:pek görmedim sahada sedat:üzerine düşeni yaptı yürekli topçu yasin:yeter artık olmuyor cihan:sahada gören varsa söylesin musa:nerde o eski musaaa ibrahim dağaşan:hiçbir katkısı yoktu erman:çok istekli ve başarılıyıdı ama yanlız kaldı kamanan:kadroya neden giremediği ortadaydı pili bitmiş adamın ibrahim şahin:hırslıydı ama top gelmediki faruk bayar:oda iyiydi ama ayak uydıranı yoktu ferhat:sonradan girdi bence başarılıydı yasinden kat kat üstün zita:oda bir haftalık topçuymuş bursa maçında gördük. sezer:başarısız olduğu için alındı söze gerek yok. |
Yasin Çakmak gitmezse bu takım küme düşer.Ayağının altından top kaçırıyor.Yediğimiz 19 golün 15 i onun hatası beleş mi geldi
|
Takim hic mücadele etmiyor, bugün sahada iyi oynayan iki futbolcu vardi Faruk ve sedat
|
[B][B]tek kelimeyle rezalet bir futbol bi de üstüne üslük kalecinin vurdum duymazlıgı[/B][/B]
|
Staddan yeni eve geldim. Dört yıldır üst üste Ali Sami Yen'e gidiyorum, bu izlediğim dördüncü maç en şahsiyetsiz, en beceriksiz, en kötü oyun oynadığımız maç oldu. Daha önceleri de hep yenilmiştik ancak hiç bu kadar aciz duruma düşmemiştik. İlk defa bir maç için keşke gelmeseydim dedim, ortada oyun, kalite, beceri vs hişbirşey yoktu, hadi bunlardan geçtim kazanma isteği ve özgüven yoktu! Sahada ne istediğini bilmeyen, sağa sola koşturup duran, gölgesinden korkar vaziyette ayağında top tutmak istemeyen, iki pas yapılsa üçüncüsünü rakibe illa ki veren bir futbolcu topluluğu vardı. Buz gibi havada üşüdüğümüzle kalakaldık.
Gerçi çok fazla üzülmemize de gerek yok, zaten çok beklentimiz yoktu, belki bir puan alırız diye aklımızın ucundan geçmişti işte ama iyi günümüzde alamadık ki o bir puanı bugün mü alacaktık! Yine mahzun, yine hüzünlü buz gibi havada üşüdüğümüzle kalakaldık. Bu düşüncelerle staddan ayrılıp evimin yolunu tuttum. Artık bizim için yapacak tek iş, girebileceğimiz tek çıkar yol bir şekilde evimizdeki maçları alarak ilk yarıyı kapatabilmek. Deplasmanlardan hiç bir şey beklemeyelim derim. Bugün ki ne idüğü belirsiz, berbat gs karşısında puan çıkaramayan takım artık bu futbolla ikinci lig takımlarıyla deplasmanda oynasa yine tek puan alamaz. Fazla beklentiye girmeyelim, evimizdeki maçların artık bizim için ölüm kalım maçları olduğunu, ve bu maçlardan üç puan almanın yaşamamız için tek şart olduğunu bilelim. Futbolcuları tek tek değerlendirmek istemiyorum, genel olarak hepsi kötüydü zaten konuşacaksak iyilerden bahsedelim. Erman için sezon başında çok fazla olumlu görüşlerim yoktu ancak bu maçta gördüm ki takım için birşeyler yapmaya çalışan, emek veren, canı gönülden oynayan bir kaç futbolcudan birisi Erman. Onun da elbette hataları vardı ancak takımın en iyilerinden birisiydi. Ayrıca Murat Sözgelmez de elinden geleni yaptı. Sedat'ı buradan çoğu kez eleştirsek de kıymetini bilmemiz lazım. Elinden geleni yapıyor, ancak yanlız kalıyor, garibim ne yapsın, futbol mu oynasın, yanındaki canlı bombaya mı yoğunlaşsın? Diğer futbolcuları es geçiyorum. Taraftar ise bu güne kadar gördüğüm en az sayıdaki taraftardı, en iyi ihtimalle 200-250 kişiydik. Gerçi kimseye kızmıyorum, hemen her takım da işler kötü gitti mi taraftarın büyük çoğunluğu stada gelmez. Zaten gsliler de 25 bin kişilik stadda en çok 8-9 bin kişi varlardı. Gelenlere teşekkürler. |
[B]İçi boşaltılmış bu takımın. Biz Sivasspor'umuzun her zaman mücadele ederek oyunda olmasını bekliyoruz. Fakat sanki takıma sihirli bir değnek değmiş ne mücadele var ne istek var ne arzu var. Böyle oynarsanız bu ligde fazla işimiz olmaz. Şapkanızı koyun ortaya artık. Dünyanın en iyi teknik adamı gelse de bu mücadele ile ligden düşersiniz.
Bülent Uygun bu takımın bu hale gelmesinin tek sorumlusu sensin. Hiç ardına bakmadan da çekip gittin Yazıklar olsun...[/B] |
[B]son zamanlarda izlediğim en kötü ve sıkıcı maçtı...yazık oluyor sivasspora...[/B]
|
MAÇI İZLEDİM OYUNCULARIN HEPİSİ BERBAT SEZONUN İLKYARISINDA 11 OYUNCU ALMALIYZ BUNUN AKSİ MALUM SİVASSPOR BUCASPOR KADAR BİLE OYNAMADI BU TAKIMDAN NE BEKLENİR OYUNCULAR SOKAK TAKIMI GİBİ OYNADILAR GALİBİYET ANCAK HAYALDE KALDI
|
Bülent Uygun Bursa'da keyifle izliyordur herhalde takımı..
|
Sivasspor bu sene dayan
SENEYE ALLAH BÜYÜK. |
[B]artık yasinden tiksiniyorum...nasıl oynar bu adam...bari paftan genç 17-18 yaşında bi futbolcu oynatalımda bari bi kaç oyuncu kazanalım...[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:26. |