![]() |
Ferhat: ''Toparlanmamız lazım''
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/oyuncular/1.ferhatbikmaz.jpg[/IMG]
Sivasspor formasıyla ilk maçına çıkan Ferhat Bıkmaz, Galatasaray maçını ve takımın gidişatını değerlendirdi... Ferhat Bıkmaz'ın açıklamalarından Ajansspor.com'un derledikleri şöyle: "İlk maçım Süper Lig'deki.. 2-0 yenildik kötü oldu.. 1 puanla ayrılmak istedik.. Haftaya Kayserispor maçı var o daha önemli. Ona konsantre olmamız lazım. Durumumuz belli, 7 puanımız var, toparlanmamız lazım.. Kayseri maçından 3 puanla ayrılmamız lazım. Hocamız bence çok iyi, takıma hemen uyum sağladı.. Bugünkü maç biraz zor oldu.. İlk yarının sonunda golü yemesyedik, belki puanla ayrılabilirdik ama olmadı işte [B]Ajansspor[/B] |
Cevap: Ferhat: ''Toparlanmamız lazım''
[B]HADİ FERHAT DAHA ÇOK ÇALIŞ PERFORMANSINI AL BİZSANA GÜVENİYORUZ[/B]
|
[B]Hoca Bundan Sonra Ferhati Oynatir....Ileriki Haftalarda Performansi Artar insallah[/B]
|
[B]Ferhat cok genc. Ve cok yetenekli olucagina inaniyorum. Nitekim bizim defansda suanki durum olarak problem yok ortasahada var. Defans neyapsin eger ortasahadaki adamlar toplari ileri götüremiyorsa.. Bir misal musa.. hic oynuyamadi bügün. Erman yine calisdi biraz.. Ibrahim berbat.. Cihan cabaladi Erman gibi ama cok top kaybetti. Zita bence 11`de oynamali!!!!!! Kamanan'a top gelmiyorsa napsin.. Arkadan bi isabetli öne dogru top vuran yok. Kalecimiz öyle iyiki toplarin hepsini karsi takima vuruyorrrrr. Neyse uzun lafin kisasi, berbat oynadikkkkk.. [/B]
|
faruk bidaha oynamasın ne yapıyo lan öyle gelen geçen çalıma diziyo ferhat ve hayro sol beklermiz
|
Ben ışık gördüm bu çocukta, bir iki hareketi tam beceri ve profesyonellik doluydu.
AYK |
aslında defans hatalar yapıyor ama adamlar napsın abi 90 dk bizim ceza sahasında oynanıyor oyun bu futbolcularda makina değilki orta saha ve ilerde top tutup yapacak basacak kimse yok hele bu maçta hiç yok dağaşan sezer cihan sadece bedenleri ordaydı 3 tane kuka koysan bundan farklı olmazdı
|
Hayrettin'e gösterilen sabrın yarısı Ferhat'a gösterilsin, Türk futbolu inanın yeni bir yıldız kazanacak...Ahan da buraya yazıyorum :)
|
izlediğim kadarıyla sen yetenekli bi oyuncusun ferhat sana güveniyoruz belliki muhsin hocada güveniyor başarılar.yasini kes yeter.
|
kimi oynatirsa oynatsin ama hirsli ciksinlar sahaya ve petkovici lutfen yedek
|
ferhat yetenekli bir oyuncuya benziyor,bugünkü maçta oyunun yönünü soldan sağa çeviren bir pas attı gayet net ve isabetliydi, umarım daha iyi olur ve formayı kapar...
|
Bugünkü maçta ve daha önce Shaktar Donesk maçında olumlu izlenim bıraktı bende. Yaşı da genç. Bence istikrarlı olabilir. Cihan gibi bir hafta iyi bir hafta kötü olmasında.
|
ferhat bülent uygunun kaprisleri yüzünden ligin 8 haftası fora giyememiş ayrıca 1 maç hariç avrupa maçlarımızda da oynayamamıştı.
bu çocuk geleceğin ardası semihi nihatı olabilir. yeterki 2-3 maç banko oynasın. ben defalarca yazdım bizim en iyi oyuncumuz ferhat. |
[B]Bir tek Ferha tile olucak iş değil zaten.
Haftaya Kayserispor Sivasspor karşılaşması var ama Kayserispor'uda hafife almamak gerekiyor. Rakibi küçümsemek yenilgiyi getirir.[/B] |
ferhat sen yeterki iyi ol koçum,orayıda ne hayri dene takoza nede faruk denen .... kaptır.bu takımda oynamayı hakeden sesin o iki s... değil.hadi koçum elinden geleni yapta,bi daha formayı sırtından çıkarma.
|
oyuna sonradan giren zita ve ferhat cok hirsliydi azda olsa iyi oynadilar belki bu deyisiklikler bizim fark yememizi engelledi belki budeyisiklikleri daha erkenyapsaydik mac dahafarkli olabilirdi
|
ferhat bu takımda banko oynaması gereken oyuncuların başında geliyor.ama hoca ona şans vermiyor.nedenini de çözemedim ben.
|
bu oyuncular 3.lig oyuncuları bunları niye alıyoz anlamadım ahhh büleny hoca ahhhh
|
ALIN SİZE SOL KANAT..ADAM GENÇ MİLLİ TAKIMDA TAKIR TAKIR OYNUYOR..SEN HEMEN FARUK'U KOY..KOY OYNASIN ÇOCUK.İLERDE ÇOK İYİ FUTBOLCU OLACAKSIN DEVAM ET ASLANMIM ÇALIŞMAYA..SANA O KORİDORDA İHTİYAÇ VAR
|
müjdeli haberi muhsin ertugral hoca dün verdi mehmet yıldız 10 gün sonra takımla birlikte çalışmalara başlıyormuş yani futbul hayatının bitmesi gibi bir safsata yok bu konu ile ilgili konu açmak istedim ama yetkim yok :mad::D
|
HOCA FERHATA DAHA ÇOK FIRSAT VERECEK GALİBA KESİN YETENEKLİ BİRİ İYİ DEĞERLENDİRMEK LAZIM..***:rolleyes:
|
[B]sevgili ferhat yolun açık olsun...500 tane hayrettin ve faruk edersin başarılar[/B]
|
Ben İnanıyorumki Ferhat Çok Yetenekli Bir Oyuncu
Hayrettin Yada Faruk Oynarken Sol Kanadımız Otoban Oluyor Saç Baş Yolduruyor İkiside Ferhat Formayı Bir Alırsa Kolay Kolay Vermez Bence:) |
2 3 mac sonra ferhat artık sol kanatta banko oynamaya baslar dıye dusunuyorum
|
valla işin açıkçası siz hiç bir şekilde beraberliği kurtaramazdınız bi tane dahi şutunuz yok rakip kaleye nasıl beraberliği yakalayacaktınız ki?yazık valla çok yazık..:(((
|
ya bülent uygun kendi sitesine de girip ferhatı oynat diye yazmıştım.burada belki 30 dan fazla mesajımda ferhatdan yetenekli bir oyuncu olduğundan bahsettim.
bülentin forma vermediği bir oyuncuydu.muhsin hocamız bu işi hakkaten biliyor. biz kayseriyi yeneriz .buna inanıyorum.taKIM HAKKATEN OLMUŞ.İYİ OLMUŞ YANİ. |
mehmetle ilgili açıklama yapıldıysa sitemiz haberini yayınlar yakında arkadaşlar.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:39. |