![]() |
Diyarbakırspor Ligden Çekiliyor
[B]
Diyarbakırspor'un bugün karşılaştığı Gaziantepspor maçında hakem Süleyman Abay'ın tek taraflı ve yanlı bir tutumla Diyarbakırspor'u sahada katletmesinin ardından Şok bir karar geldi, Diyarbakırspor'un Galatasaray maçına çıkmayacağı belirtildi. Maç sonrası oldukça sinirli olduğu öğrenilen Diyarbakırspor Kulübü başkanı Çetin Sümer, şu açıklamayı yaptı "Gerek TFF, gerekse MHK'nın elele vermesi neticesinde bu ligde istenmediğimiz artık aşikardır." BAŞKAN ÇETİN SÜMER, maç sonrası açtı ağzını yumdu gözünü, Sümer, "TFF'nin ve MHK'nın Diyarbakırspor maçlarına gönderdiği hakemler, lig başından beri vermiş oldukları çok açık net hatalı kararlar kamuoyunun gözleri önünde cereyan etmektedir. Bugün Gaziantepspor maçını yöneten Süleyman Abay sahaya sadece bizleri mağlup etmek için çıkmıştır. Üzüntümüz asla yenilgiden değildir, bizlere karşı art niyetli kararlardır. Diyarbakırspor bu ligde, bu şekilde asla olmayacaktır. Önümüzde ki hafta Galatasaray maçına ve bundan sonra oynanacak hiç bir maça çıkmıyoruz. Buyursunlar kendileri oynasınlar. Bu şekilde bu ligin piyonu olamayız. Bundan önce, oynanan Bursa maçında yaşadığımız vahim olayların ardından bizlere verilen sözler, maçlarımızda temiz ve art niyetsiz hakemler gönderilmesine yönelik sözler aldık ama, sahada bunların aksine resmen bizleri mağlup etmek için verilen hakemler artık bardağı taşırmıştır. Elbette futbol 3 neticeli bir oyundur, ligden çekilmemiz sadece bu maça bağlanmasın. Biz artık bu ligde istenmediğimizi anladık. Bu şekilde, bu hakemlerle bu ligi bitirmemizi kimse beklemesin, Diyarbakırspor kulübü bundan böyle liglerde olmayacaktır. Sahamızda oynadığımız Fenerbahçe maçında aldığımız 2 maçlık ceza, arkasından Bursa maçında yaşadıklaırmız, İBB maçı, Antalya maçı bunları herkes bir kez daha izlesin. Fener maçında 2 pet şişe yüzünden sahamızı kapatanlar, bu olayların kat be kat fazlasını yapan Antalyaspor _ Fenerbahçe maçı sonrası olayları sadece para cezası ile geçiştirdiler. Çünkü saha kapama cezası verseler, Antalyaspor bizimle oynayacaktı, vermediler. Gaziantep maçı öncesi 3 sarı kartı bulunan oyuncularımız Barış ve Ayman'a, maç içerisinde gösterilen komik sarı kartların altında, sadece önümüzdeki hafta oynayacağımız Galatasaray maçı vardır. Çünkü bu sarı kartları gören bu iki oyumuzda Galatasaray maçında cezalı duruma düşürüldü. Bu şekilde Diyarbakırspor artık bu liglerde, bu şekilde yer almayacaktır." dedi. [/B] |
Cevap: Diyarbakırspor Ligden Çekiliyor
[B]cikarlar ;) bunlar spekulasyondan oteye gitmez.[/B]
|
[COLOR="Red"][FONT="Century Gothic"][B]Gecenlerde de ligden cekileceklerdi:D[/B][/FONT][/COLOR]
|
Bunlarda ligden çekilirizi dillerine pelesenk etmişler ... En ufak bir olay olsa yok çekiliyoruz yok bilmem ne .. Hayır neyin primini yapmanın peşindesin..Bugüne kadar sayısız hata oldu ligde herkes her an çekildik çekiliyoruz diye pusudamı beklesin... İşine gelmeyince top benim oynamıyorum diyemezsin,yok öyle ...
|
Yok yaaaaa!!!!!!!!!! Altay'ı, Konya'yı evinizde döve döve yenip lige çıkarken nerdeydiniz....Herkes unutsada ben unutmadım size yapılan kıyakları...İşte bu tek taraflı, at gözlüğüyle yapılan yorumları çekemiyorum arkadaş...
|
[QUOTE=SenSetik;578685]Yok yaaaaa!!!!!!!!!! Altay'ı, Konya'yı evinizde döve döve yenip lige çıkarken nerdeydiniz....Herkes unutsada ben unutmadım size yapılan kıyakları...İşte bu tek taraflı, at gözlüğüyle yapılan yorumları çekemiyorum arkadaş...[/QUOTE]
[B]Ustam Oyle Guzel Birsey Yazmissin ki Katilmamak Elde Degil...Bravo[/B] |
[B]diyar zaten bu lige yakışmıor ama o maça çıkarlarr ...[/B]
|
ligden çekilmezlerde ama güzel kamuoyu yaratıyorlar valla
|
[B]Diyarbakırspor süper ligi hak etmiyor zaten süper lige nasıl çıktıgınız da aşikar[/B]
|
Çok güzel bir karar. bence HEMEN ÇEKİLİVERİN. Hatta sizden önce DİYARBAKIR BELEDİYESPOR ligten çekilsin.
|
Gaffar Okkan hatırına lige çıkarıldığınız günleri unutmayın!
|
[B]ÇOKTA TINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN[/B]
|
[B]Çocuk oyuncağına çevirdiler bu işi çekilinde görelim :)[/B]
|
[B]diyar bu sezon daha en az 10 kere ligten cekilir :-D[/B]
|
bunlar bunu devamlı yapıyor ve federasyonu etkilemeye çalışıyorlar .bunlar istiyorki her şey güllük gülistanlık olsun yemezler .bizi nasıl şampiyon etmediler .bunlar olur alışacaksınız beyler .ayrıcalık yok çekiliyorsan çekil bunu reklam yaparak yapma bağzılarını etkti altına alıp ligi garanti altına almaya çalışıyorlar .
|
[B]diyer konu neden kapandı acaba son bilgi yeterli değil .?
birleşse olmazmıydı olmaz tabi biz bir normal üyeyiz dimi.? aynı konuyu açsam hemen birleşir burda bi çarpıklık yokmu.?[/B] [B]yorum yapmayada gerek yok bu konuya yazımıda silin formdan konuyuda kaldırında fazla yer kaplamasın bari...[/B].:) |
[QUOTE=Salim58;578924][B]diyer konu neden kapandı acaba son bilgi yeterli değil .?
birleşse olmazmıydı olmaz tabi biz bir normal üyeyiz dimi.? aynı konuyu açsam hemen birleşir burda bi çarpıklık yokmu.?[/B] [B]yorum yapmayada gerek yok bu konuya silin yazımı[/B].:)[/QUOTE] Sayın Hocam; açmış olduğunuz konu Bursaspor maçından sonraki açıklamalarla ilgili olduğu için kilitlenmiştir.Başka bir açıklaması yoktur, size karşı bir art niyet olduğunu düşünmeniz beni şaşırttı doğrusu.Açtığınız konu güncelken zaten 100 den fazla yorum yazılmış.Böyle bir düşünce olsaydı konu o zaman kilitlenirdi.Umarım açıklamam yeterince tatmin edici olmuştur. |
[QUOTE=SenSetik;578925]Sayın Hocam; açmış olduğunuz konu Bursaspor maçından sonraki açıklamalarla ilgili olduğu için kilitlenmiştir.Başka bir açıklaması yoktur, size karşı bir art niyet olduğunu düşünmeniz beni şaşırttı doğrusu.Açtığınız konu güncelken zaten 100 den fazla yorum yazılmış.Böyle bir düşünce olsaydı konu o zaman kilitlenirdi.Umarım açıklamam yeterince tatmin edici olmuştur.[/QUOTE]
[B]tatmin oldum sağolun ilginiz için teşekkürler .konu yorum sayısı değilki buda 100 yorumu geçince kapanırmı acaba siz kendi düşüncenizde zaten haklısınız bırakında bizde kendi düşüncemizde haklı olalım olmazmı.[/B] |
[B]diyarbakır ligden kolay kolay çekilmez bunlar hep oyunun bir parçası federasyonu etkilmeye çalışıyorlar.. Diyarbakırspor ne süper ligi ne de amatör ligi hak ediyorlar[/B]
|
çokta lazımsınız sanki çekilin kardeşim sizi tutan yok.
|
[B]Zaten lige yakışmıyosunuz...Hadi naş naş ....[/B]
|
Gündemde Kalmak İçin Yapıyorlar Bunu Onlarda Çekilecek Yürek Yok:)
|
reklam kokan hareketler bunlar dün ziya aydın ********i çıkmış siyasi diyor demezlermi adama bire ******** sivası sivasda yendin trabzonu trabzonda yendin o zaman siyaset yokmuydu
bizim denizlide 3 puanımız gasp edildi sesimiz çıkmadı size ne oluyor futbolcuların önde diye yattığı yerden kalkmasın zamandan çalmaya çal çirşefce bir futbol oynat sonra siyasi de PKK de demogoji yap |
keşke çekilselerde rahatlasak 1 takım düşer o zaman
|
Aslin da bu baskan denilen zat cekilmeli ...............
1.Diyarbakirspor-FB macin da cikan olaylar sonra cikan olaylari GSli taraftarlar cikarmistir demisti ilk önce sonra yanlis anlasildim diyerek kivirdi. 2.Bursaspor macin dan sonra yine yaygara yapmisti 3.Simdi yine yaygara yapiyor. Her cani istedigi zaman ligden cekilmek istiyor aslinda Diyarbakirlar bir olup bu adamin elini cektirmeliler Diyarbakirspor dan. Siyasete girmeden söyle bir analiz yapmak istiyorum, Süper lige Diyarbakirspor lazimdir ama böyle yöneticiler ile degil . Onlardami yoksa baska yerlerden emirler aliyorlar ortaligi karistirmak icin oysaki Dogudan daha fazla takim olmasi gerekken yillardir tek bir Diyarbakirspor ara sira gelip gidiyor bu kez bardagi tasiran yöneticiler ile gelmisler. Böyle külüp yönetilmez oyun bazan cocuklar gibi kayip edince küsüp aglamak olmaz cekileceksen sen cekil de Diyarbakirspora faydan olsun. |
[B]Medya'ya oynadıkları kesin. Bir şekilde durumu lehlerine çevirmeye çalışıyorlar. Ancak şu da bir gerçek ki her yerde pkk dışarı sloganını da duyuyorlar. Bunu içine sindiremeyenler olabilir ki haklıdırda.
Ne mutlu şehrime ki, mağlup olduğumuz maçtan sonra bile bu şekilde söylemlerde bulunmadık. Çekilir veya çekilmez beni çokta ilgilendirmez, ancak Sivas olarak sınavı geçtiğimiz için ayrıca gurur duyuyorum :)[/B] |
[QUOTE=GuNaY;579028][B]Çekilir veya çekilmez beni çokta ilgilendirmez, ancak Sivas olarak sınavı geçtiğimiz için ayrıca gurur duyuyorum :)[/B][/QUOTE]
Dediklerine katiliyorum Arkadasim, Eger Bursa da ve G.Antep de cikan olaylar Sivas da cikmis olsaydi kim bilir medya neler yazardi Sivas hakin da. |
[B]Teknik direktörleri Ziya Doğan GS maçını oynamak istiyormuş. Bu kaçıncı ligden çekilme. Kendilerini acındırmaktan vazgeçsinler artık...Herkes biliyor bunların Diyarbakırda nasıl misafirperver(!) olduklarını,nasıl maç kazandıklarını...[/B]
|
insallahta küme düserler,ligden cekiliyolarmista ligde istenmiyolarmista,terörist taraftari kim ister bu ligde demekki sivasin yerinde olsalar naparlardi,denizli macinda hakem denilen adi herif resmen üc puanimizi caldi maci katletti,alah sorsun onun hesabini,hakemler sayesinde puan alan diyarbakira bak ya zaten bu ligde kalmalari cok zor,küme düseceklerini anladilar heralde,oyuncularin parasini gene ödemiyolar,terör örgütüne harcadigi parayi diyarbakir birazda diyarbakirspora yardim etsin,bu ligde bi terörüst takim eksikti oda oldu,
|
bunların zaten ligde ne işi var defolsun gitsinler amaçları hep gündem yaratmak başka bişey değil
|
[B]Çıkarlaaaar....Lig'den Çekilme MEkilme Fason Hepsi[/B]
|
ÇOKTA TIIIIIINNNNNNNNN.
ÇOKTA TIIIIIINNNNNNNNN. |
Bursa da bazi olaylar olmustu gözle görülür hakli olarak tepki vermislerdi ama!
G.Antep de 2 gündür tüm tv yayinlarina bakiyorum bu kadar gürültü cikaracak hic bir sey göremedim adamlar resmen show yapmaya basladilar bazi kurumlari etki altin da birakmak icin. |
[B]bir zamanlar aziz yoldırımda böyle diyordu
başarısızlığa kılıf aramak kolaydır! son gaziantep maçında kendi hatalarından maçı ver sonrada ağla, kusura bakmasınlar ama önce hatayı kendilerinde arasınlar...[/B] |
Diyarbakir 2.Lige mi gidiyor ?
|
[COLOR="Red"][FONT="Century Gothic"][B]Az once haberleri izledim, ve dedilerki :
Diyarbakir gese macina cikacakmis, ikna etmislermi vs vs [/B][/FONT][/COLOR] |
cekilsinler sanki cok gerekli takım ve şehirlermiş gibi artislik yapıyolar
|
Bunlar kabak tadı verdi iyice.Bi zahmet gidin ya..
|
[B]Boş Karar Ne Çekılmesı Çıkmak İçin Neler Yapmadılarkiiİ!!
Lütfen Superligi Bu Sene Darma Duman Etmıyelım..!! 6S Maçınada Çıkmayacağız Diyorlar...!:) Güldürmeyelim...!![/B] |
[B]Yillar Once "Bizimkiler"Diye Bir Dizi Vardi....Ordaki Sarhos Cemil Aklima Geldi'Yazarim Gasteye Dusururum'Bunlarinkidr o Cinsten Ha Dustk Ha Ciktik Virt Zittt[/B]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:05. |