![]() |
TSL/Sivassporumuz-Kayserispor Tahmin ve Yorumlar
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=14800&token=4070][img]http://resimzade.com/Show.html?i=14800&token=4070[/img][/url][url=http://resimzade.com/Show.html?i=14801&token=4116][img]http://resimzade.com/Show.html?i=14801&token=4116[/img][/url]
[B]Tarih: 08.11.2009 Saat: 16:00 Stat: Sivas 4 Eylül Stadyumu Yayın: [COLOR="Red"]Lig Tv[/COLOR] (77.Kanal) TURKCELL SÜPER LİG 12.HAFTA KARŞILAŞMASI Ligde sıkıntılı günler geçiren Sivassporumuz kendi evinde sahaya çıkıyor.Taraftarının desteğine güvenen Sivasspor, Kayserispor karşısında.Takımımıza bu karşılaşmada başarılar diliyoruz.Haydi Sivasspor,Seninleyiz!Unuttur bizlere Galatasaray mağlubiyetini! Sivasspor - Kayserispor maçının tahmin ve yorumlarınızı bu başlık altında toplayalım.[/B] |
Cevap: TSL/Sivassporumuz-Kayserispor
[B]Artık rakibin kim oldugu önemli değil. Deplasmanda varlık gösteremıyoruz ne olursa olsun sahamızda Kayseriyi yenmeliyiz.[/B]
|
[COLOR="Red"][FONT="Century Gothic"][B]Malesef Sivassporumuzun bir haftasi bir haftasini tutmadigi icin, tahminde bulunmam cok zor...
tabi yinede insallah kazanan taraf biz oluruz insallah..[/B][/FONT][/COLOR] |
Cevap: TSL/Sivassporumuz-Kayserispor Tahmin ve Yor
YASİN ÇAKMAK- PETKOVİÇ-MUSA- ERSEN MARTIN varsa çok ama çok zor.
1 puan alırsak başarıdır. |
Kayseri'yi elbette yeneceğiz, yenmek zorundayız, yenmeliyiz, başka yolu mu var? Evimizde üç puan alamayacaksak, Kayseri'ye Sivas'ta kaybedeceksek nasıl ligde kalacağız? Elbette yeneceğiz, elbette bu krizden çıkacağız. 38 yıl umutla, dört gözle beklediğimiz bu ligi asla terketmeyeceğiz.
Kısacası alacağız, ilk yarıda en azından 17-18 hatta mümkünse 20 puana ulaşarak, ve devre arasında Muhsin Hoca'nın yapacağı çok kritik ve yerinde 3-4 transferle ikinci yarı coşacağız. Sivassporumuzdan hiçbir zaman ümidimizi kesmedik, kesmeyceğiz de! Haydi Sivas'ım ez şu Kayseri'yi morallerimiz yerine gelsin. Geleceğe umutla bakalım! |
Bu maçtan hiç ümidim yok hayırlısı:confused:
|
[B][COLOR="Red"]Anadolu derbisi niteliğindeki bu karşılaşmayı sanırım digitürkde yayınlayacak,haftaya galibiyet elde etmemiz hepimizin temennisi ama bu hiç de kolay olmayacak.Bu sene kayseri iyi takım kurdu ve kolay kolay yenılmıyorlar.1-0 olsun bizim olsun inşallah![/COLOR][/B]
|
Ben güveniyorum bu maçta Sivassporumuza... Hem de gol yemeden 2-0 alacak...
|
[B]zor maç olacak gerçi bu saatden sonra bütün maçlar final maçıda inş bu maçdan 3 puan alacaz başka yolu yok...[/B]
|
.......................petkovic.................=akin
..apo......sedat....murat.....hayro.......=ugur,yasin,mbemba,faru k,ferhat .................ibrahim dagasan.............=kadir pekmezci ..musa...........zita........erman...........=Sezer badur,agbetu .............kamanan....ibrahim sahin......=Ersen Martin,Mehmet Yildiz (sakat) abdurrahman dereli herhalde haftya oynar baya olduu |
Fb Kayserının elınden zor kurtuldu.Haftaya işler çok zor çok.. Allah yardımcımız olsun inşallah.
|
Kayseri çok diri bir takım.Ancak evimizdeki bu maçın ehemmiyetini hocamız kafaalrına vura vura anlatacaktır..
|
gs macindaki gibi sayisiz pas hatasi yapmazsak top kaptirmazsak kendi ayagimizdaki topun basinda üc kisi toplanmazsak ayagimizin dibinden gecen toplara müdahele edersek pas verirken basimizi kaldirirsak rakip defansin arkasina adam kacirirsak rakip sahada seri paslar yaparsak yeneriz diyecem ama bu defansla hücum oynayamayiz güven vermiyorlar orta saha hücuma yeteri kadar destek veremiyor ilk defa sizden nefret eder oldum yaptiginiz hatalar sayisiz yasin,sedat,faruk bu takima ancak yedek olursunuz forvetde de is yok devre arasi cok transferler yapilmali petkovic gitmeli sizden ancak mahalle takimi olur:mad:
|
Son iki haftada olduğu gibi bu hafta da kendi sahamızdaki maçı alacağız inşallah...
|
fener maçındaki gibi oynarsa işimiz zor. bir kişininde yasini tutması lazım.
|
[B]Tabiki sivassporumuz kazanacaktır[/B]
|
[B]Kayserispor ezeli rakibimiz bizim tarih boyu.
Bu zor bir maç olucak gibi ama gs kadar hatta daha fazla istiyorum bu maç almamızı.[/B] |
kayseri-fener maçını izlemediniz heralde,ben izledim.bizim bu kayseriyi yenmemiz imkansız gibi bişey.yani yenilmeyecek bi takım değil ama biz çok kötüyüz,bu futbolla çok zor.yinede takımımıza sahip çıkıp türübünleri doldurmalıyız.
|
egerkı kayserıyıde yenemezsek ısımız ıcler acısı gellllllllll devre arası gellllllll kamanan ve zita haric dıger futbolculardan bıze hayır yok ancak ara transferde bır orta saha bır defans bırde forvet ancak lıgde kalmayı basarırız yoksa bıze bu gıdısle bank asya gozukuyor allah yardımcımız olsun ne dıyeyım
|
İşimizin zor olduğu kesin,kayseri çekilen takım gördümü iyi basıyor ve bunaltıyor ... Bizimde lig başından beri en büyük sıkıntımız gol yani gol yollarındaki etkisizliğimiz başımıza iş açabilir..Eğer bu maçı almak istiyorsak hücumu çok iyi becermemiz gerekir ki rakibe oynama fırsatı vermeyelim ... Ben galibiyet serimizi Allah'ın izniyle sürdürebileceğimize inanıyorum ..İnşallah galip geleceğiz bu maçtan yeter ki her zaman dile getirdiğimiz mücadele ruhu olsun ... Artık orası da hocamız ve futbolcular arasında,bekleyip göreceğiz ...
|
sıvas yenecektirrrrrrrrrrrrrr.........................................
|
[B][I]Artık bu maçıda kazanamazsak Ankaraspor ve ligden çekilen Diyarbakır'dan sonra düşen tek takım biz olacaz.![/I][/B]
|
[QUOTE=metin 07;578885][B][I]Artık bu maçıda kazanamazsak Ankaraspor ve ligden çekilen Diyarbakır'dan sonra düşen tek takım biz olacaz.![/I][/B][/QUOTE]
Diyarbakırın cekıldıgı yok...... |
[QUOTE=GuVeN;578886]Diyarbakırın cekıldıgı yok......[/QUOTE]
[B][I]Yok ama öyle bir söylenti var...[/I][/B] |
[QUOTE=metin 07;578889][B][I]Yok ama öyle bir söylenti var...[/I][/B][/QUOTE]
gördük o söylentileri:)ben cok kulak asmıyorum.. |
[B]zor bi maç olacağı kesin kazanmamız lazım kazanamazsak zor günler bizleri bekliyor ileriye umutla bakmamız için mutlak galip gelmemiz lazım ...[/B]
|
AMA BU RUHSUZ İSTEKSİZ FUTBOLDAN ANLAMAYAN ÜÇ PAS DAHİ YAPAMAYAN PRES NEDİR BİLMEYEN ADAM TUTAMAYAN TAKIMLA ZOR GÖRÜNÜYOR KAYSERİYİ YENMEK,AKŞAM FB. YE KÖK SÖKTÜRDÜLER.İNŞAAALLAH YENERİZ.
|
hiç ümidim yok...ama yine de çıkmadık candan umut kesilmez..takımı bu hale getirenler utansın..
|
düştük bile...takımı bu hale getirenler utansın.:mad:
|
[B]Kayseriyi maçından 3 puan almalıyız [/B]
|
[B]Allah yardımcımız olsun..........................[/B]
|
kayseriye verdim oyumu. diğer türlü yendiremiyoruz sivasımızı. belki işe yarar sivas kayseriye basar(Gol)
yakında kış kış cinler şarkısınıda söyleriz... işimiz bunlara kaldı. |
İşimiz Çok Zor İnşAllah 3 Puan Bizim Olacak:)
|
Her zaman derim Instanbul takimlarin dan puan alan Anadolu Takimlari bir sonraki hafta genelikle puan kayip etmislerdir.
Kayserispor dün FB yi II.yari sahadan sildi gereginden cok cok fazla efor sarf etti bizim maca kadar biraz zor toparalanirlar insallah da toparlanamazlar.:D Bundan dolayi kesinle yenecegiz diyorum Kayserisporu ama!! Bizim Futbolcular da yenmek iscin sahaya cikmalilar yoksa Hakem ile oynamak icin degil. |
[B]Kayseri zor gol yiyen bir takım. Kaleci Süleymanu'dan bir hediye de biz bekliyoruz. Ama bu kaleci Denizli kalesindeyken bizim maçlarda panter kesiliyordu.Neyseki yetenekli oyuncularımız vardı da gol atıyorlardı.Bu sezon zor gibi görünüyor.Skor tahminim Sivasspor : 1 Kayseri :1[/B]
|
sivas gibi bir takim ikinci lige dusemez ben inanmiyorum
ikinci yari oyle bir takim kurulacakki goreceksiniz serii yakalayinca hersey duzelecek |
Kayseripor.... çok ama çok zor ... Gönül Sivasspor kazansın istiyor ama bu takımla beraberlik bile iyi sonuç
|
[B]kayserinin tolunayın gazıyla maça fazlası ile asılacagını biliyorum...ama bu maçı mutlaka almamız gerek iyi bir seyirci destegiylede alacagımıza inanıyorum.allahın izniyle tabiiki[/B]
|
[B]TEK HEDEF GALİBİYET BAŞKA İHTİMAL YOK YANİ[/B]
|
[B]artık kayserisporu da yenelim eeee onu yenme bunu yenme kimi yenecek bu takım[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:24. |