![]() |
Kayseri Hazırlıkları Başladı
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//idman/1.idmanertugrall.jpg[/IMG]
Süper Lig'in 12'inci haftasında Kayserispor ile karşılaşacak olan Sivasspor bu karşılaşmanın hazırlıklarına başladı. Haftasonu 4 Eylül Stadyumu'nda Kayserispor'u konuk edecek olan Sivasspor karşılaşmanın hazırlıklarını bugün çift idman yaparak başladı. Sabah yapılan antrenmanda Galatasaray maçında forma giymeyen futbolcular kapalı sahada teknik direktör Muhsin Ertuğral kontrolünde çalıştı. İdman sırasında sol eline top çarpan takım kaptanı Hayrettin Yerlikaya sakatlandı. Sağlık görevlileri tarafından hastaneye götürülen Hayrettin Yerlikaya'nın sol eli atele sarıldı. Akşam idmanıda kar nedeniyle kapalı sahada yapıldı. Akşam saatlerinde gerçekleştirilen antrenmana hafif sakatlıkları bulunan Yasin Çakmak, Musa Aydın, İbrahim Şahin, sol eli sakatlanan Hayrettin Yerlikaya katılmadı. Onur Tuncer, Uğur Kavruk ise salonda çalıştı. |
Cevap: Kayseri Hazırlıkları Başladı
0 puan bekLiyoruz :@.................
|
iyi çalışın ve çalış malrınızı sahada uygulayın bana pek uyuluyorsunuz gibi gelmiyor kar altında çalışmakta herkese nasıp olmuyor :D sogugu sert insanı mert diyarı temsil ediyorsunuz hakkını verin o formanın 3 puan bizim olur inş
|
Allah Yardımcısı Olsun Yiğidolarımızın :)
|
haydi yigidolar!!!! bari kayserilere yenilmeyelim:D
|
[B]Kayserispor ve Sivasspor karşılaşmasında başarılı bir oyun sergilemelerini bekliyoruz.[/B]
|
BU MAÇ AYNI ZAMANDA BİR ANADOLU DERBİSİ O YÜZDEN KESİNLİKLE BU MAÇI KAZANMALIYIZ HATTA EZMELİYİZ GAYSERİYİ ZATEN LİG TV MAÇI CANLI VERİCEK SİVASIM KESİN GALİP GELECEK:D:D:D
|
[B]Kayseri Karsisinda Disiplini Elden Birakmamaliyiz,Takim Oyunu ile Galip Gelebiliriz...Gecen Senede Berabere Kalmistik...Zor Gececek[/B]
|
çok zor maç kusura bakmayın ama gs maçındaki futbolla çok zor
|
işallah yeneriz kayseriyi haydi yiğidolar in oynamasa iyi olur
|
yasin oynamasa daha iyi olur ama
|
[B]GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET GALİBİYET[/B]
|
Artık takımda yapılması gereken şey belli. Alt yapıdan bir kaç futbolcuyu maçlara çıkartmak lazım. Takımın morali bozuk, futbolcular her maça yenilicez gözüyle bakıyorlar. En azından alt yapıdan çıkan futbolcu kendisini ispatlamak isteyeceğinden deli gibi koşacak ve kendisine verilen fırsatı değerlendirmek isteyecektir. İlk başta Yasin'in takımdan uzaklaştırılması gerekli, büyük takımdan geldim ben egosuyla hiç bir çaba göstermiyor, ve zaten hiçbir kabiliyeti yok. Taştan kale yapılan mahalle maçında bile oynatılmaması gereken bu futbolcunun takımdan uzaklaştırılması ve acilen çalışkan genç bir oyuncunun alt yapıdan defansa getirilmesi gerekiyor. Aynı takviyenin orta sahaya da yapılması gerekiyor. Ben bu bozuk moralli takıma taze kan girmedikçe dirilebileceğimizi düşünmüyorum.
|
[COLOR="Red"][FONT="Century Gothic"][B]insallah bu maci aliriz, gecen haftayi telafi etmek icin.. [/B][/FONT][/COLOR]
|
Son oynadıgımız gs macındakı oyunu gördükten sonra antreman yapmaya hiç gerek yok evde otursalar maç günü gelseler daha iyi oynardık.
|
inşallah yeneriz. başka söyleyecek bir sözümüz kalmıyor. hoca ne derse desin futbolcular kendi bildiklerini okudukça yapacak bişey yok.
|
galibeyet beklemiyorum tek beklediğim oyunculardan sert futbol ve bir kaç kayserilinin sakatlanması tolunaya da uyuz oluyorum biri onu da sakatlasa keşke; geçen sene yaptıklarını Onura yapılanları unutmadım böyle adamların Türk futbolu içerisinde olmaması lazım
|
şöyle istatistiki bir bakış yapalım:
1-g.antep feneri resmen madara etti sonraki hafta biz antebi 3-0 gibi net bir skorla geçtik 2-o hafta fener g.sarayı yendi sonraki hafta g.saray bizi madara etti 3-geçen hafta kayseri feneri mahvediyordu fener zor kurtuldu son 3 haftada fenerin yendiği takıma yenilip yenildiği takımı yeniyoruz kaysrei ilede bu istatistik ışığında berabere kalmamız yada kayseri fenerden daha üstün oynadığı için yenmemiz gerekir ama takımın oynadığı oyunlada bu zor gibi gözüküyor hayırlısı bakalım inşallah yeneriz ama ne yalan söyleyeyim pek umutlu değilim |
[B]haydi görelim sizleri bu hafta almamız lazım bu maçı
hani bu hafta baklavalı ziyaret yokmu bi görelim bakalım ..[/B] |
bu hafta kesin kazanmalıyız yoksa ileriki zamanlar daha çok zorlanırız hadi >>Sivasspor<< alşu maçı
|
yenmemiz şart,yenmemiz şart,yenmemiz şart,inşallah
|
yeter artik toparlanin :mad: siz sigvassporlusunuz caninizi disinize takip oynayin yoksa sivasi terkedip gidin:mad:
|
KAYSERİYİ KESİN YENECEĞİMİZE İNANIYORUM HOCAMIZ SAHAMIZDAKİ MAÇLARA DAHA İYİ MOTİVE EDİYOR DEPLASMAN KORKUSU BU SEZON BİZİ PERİŞAN ETTİ...***:)
|
bu derbi maçını almak şart oldu. ya sahte sivassporlular ortaya çıkıpta yenemeyiz falan demesinler. yeniceğiz başka çaresi yok. umudumuzu kesmiyceğiz tamammı.
|
hadi hayırlısı inşallah kazanırız
|
bu hafta pastirma haftasi hayde bire pehlivan:D
|
Öncelikle Selamlar,
Kayserispor - Sivasspor maçına "derbi" yakıştırması yapan arkadaşları anlamıyorum. Gerek şahsımca, gerek Kayserispor camiası olarak 2 çeşit derbimiz vardır. 1. Erciyesspor ile olan maçlarımız 2. İstanul takımlarıyla olan maçlarımız Saygılar. |
[QUOTE=Kayseri/seri;580084]Öncelikle Selamlar,
Kayserispor - Sivasspor maçına "derbi" yakıştırması yapan arkadaşları anlamıyorum. Gerek şahsımca, gerek Kayserispor camiası olarak 2 çeşit derbimiz vardır. 1. Erciyesspor ile olan maçlarımız 2. İstanul takımlarıyla olan maçlarımız Saygılar.[/QUOTE] ukalalık da diz boyu.hadi ercıyes tamam,bide istanbul takımlarıymış,havaya girmeniz için daha çok erken canlar.. saygılar |
kayserili sen git takımıni destekle buraya fitne cikarmaya gelme..
|
[QUOTE=GuVeN;580108]ukalalık da diz boyu.hadi ercıyes tamam,bide istanbul takımlarıymış,havaya girmeniz için daha çok erken canlar..
saygılar[/QUOTE] Biz hiç bir zaman 4. büyük ya da 5. büyük biz olduk deyip, sonra ki sezon başarısızlık elde etmedik. Herkesin ne olduğunu, ne derece başarılı olduğunu, nasıl bir klüp olduğunu biliyorum/biliyoruz. ;) Buraya ortalığı karıştırmak için değil, maç hakkında bilgi almak ve maç hakkında birkaç kelam etmek için geldim. Ortalığı karıştırmak net başından olmaz, gerekte yok öyle şeylere. :rolleyes: |
[QUOTE=Kayseri/seri;580084]Öncelikle Selamlar,
Kayserispor - Sivasspor maçına "derbi" yakıştırması yapan arkadaşları anlamıyorum. Gerek şahsımca, gerek Kayserispor camiası olarak 2 çeşit derbimiz vardır. 1. Erciyesspor ile olan maçlarımız 2. İstanul takımlarıyla olan maçlarımız Saygılar.[/QUOTE] evet haklısın kayseri sivası hiç yenemiyor boyle derbimi olur yine biz yeneceğiz kahrolsun kayseri özgür kalsın eşekler |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:07. |