![]() |
LIG TV Sivasspor-Kayserispor
Sivasspor macini lig tv canli yayinlayacaklar.... Saat TS 16.00.. hayirlisi insallah 3 puan aliriz
|
Cevap: LIG TV Sivasspor-Kayserispor
inşaallah üç puan alırız...artık puanlara hasret kaldık.
|
[B]GALİBİYETTEN BAŞKA DÜŞÜNCCEMİZ YOK BU MAÇTA !!![/B]
|
LİG TV DE SİVASIN STADINI GÖRMEYELİ ÇOK OLDU. İNŞALLAH GALİP GELİRİZDE BARİ BU 2 HAFTASONU YÜZÜMÜZ GÜLER
|
[B]uzakta olanlarda canlı izler enazından
sivastaki yiğidolar stada [/B] |
bayram değil seyran değil eniştem beni niye öptü derlerya... lig tv'nin kafasına taş mı düştü bizim maçı yayınlıyor, hayret !!!
|
[B][COLOR="Red"]inşallah bizler stadı doldurur destekleriz,ekran başında olanlarda gönülden destekler ve 3 puanı alırız.[/COLOR][/B]
|
inşallah alacağız bu maçı.....
|
yukarı kızılırmak derbisini inşallah kazanırız
|
guzel bir haber biz ist den izleye bilecegiz ligtvnin yaınlamısı kayserinin 5. sırada olmasına baglıyorum geçmişteki istenmeyen olaylarında olması anadolu derbisi havası yaratmaya çalışılıyor
|
nede olsa önemli iki takımın mücadelesi ve tabiki bursanın aynı havayı vermediklerini anladı lig tv sivasa döndü yavas yavas dönüyoruz
KAYSERYİY ANADOLU DERBİSİNDE EZECEZ |
sonun da canlı izleyebileceğiz maçımızı
|
[QUOTE=SenSetik;579763]bayram değil seyran değil eniştem beni niye öptü derlerya... lig tv'nin kafasına taş mı düştü bizim maçı yayınlıyor, hayret !!![/QUOTE]
Bu sorunun cevabi gayet acik... Her hafta 4 mac canli yayinlaniyor.. FB bay + 1 derby var Yani bu hafta 4 büyüklerin sadece 2 maci olmus oluyor o yüzden geriye kalan 2 maci anadolu takimlarinin maclarini yayinliyacaklar. Bunlardan birisi Bursa maci (yukarilara oynadigi icin) Ikincisi Sivas-Kayseri maci (anadolu derbisi ve Kayserinin yukarilara oynadigi icin) |
ohh be gene sivas macimizi lig tv de izleyebilecegiz
|
Yalnızca seyirci desteği ile yenebiliriz Kayserisporu. Takımın durumu ortada. TVden canlı olması gurbettekileri sevindirsin . Sivas'taki yiğidolar olarak maçımızı gene staddan seyredelim.
Rakip atak ,korner ve frikiklerde ıslıklayalım, koltuklara vuralım, bizim ataklarda destek olalım. Toplu tezahüratlara katılalım. Allah'ın izniyle bu maçı da alacağız. Bir de yönetimden rica. Stadın en dışındaki kontrol turnikelerini girerken anlayoruz da, maç çıkışında eziyet oluyor, yığılma oluyor. Maç çıkışlarında o bölüm açılamaz mı? Umarım bu maç sonunda gene beklemeden eve gideriz. |
Özel bir durum yok. Fenerbahçe maç yapmadığı ve bizimde yukarılara oynadığımız için yayınlanıyor bu maç.
LigTV'den Anadolu takımlarına birşey beklememek lazım. Onların düzeni sözde büyüklere kurulu ve bu düzene kanıpta sözde başarı taraftarlarından para kazanmaya dayalı.. Umarım bizim maçta dolar stadyum, zevkli bir maç olur ;) |
inşallah başarılı sonuçlar alırız da bütün maçlarımız naklen yayınlanır.. :)
|
[B]Allah'tan kayseri yukarılara oynuyor. Yoksa bu maç nasıl canlı olabilir :D :D[/B]
|
yinede bizim kapasıtemiz belli kayserıyi yenip noktasini koruz. Birdaha duzelemez
|
[QUOTE=SenSetik;579763]bayram değil seyran değil eniştem beni niye öptü derlerya... lig tv'nin kafasına taş mı düştü bizim maçı yayınlıyor, hayret !!![/QUOTE]
O bizim maçı yayınlamıyo Kayserinin maçını yayınlıyooo yoksaa sivas yayınlarmı |
yeneriz insallah bu macimizi haydi sivas
|
ya abi ben lise 1 e gidiyorum dershanem var hafta sonu bilerek maç saatlerini dershane saatlerine mi getiriyorlar nidiolarsa dershaneden kaçmadan maça gidemiyoruz neden itiraz etmiyorlar anlamıyorum ki sivasta gençlerin maça gitmesini istemiyorlar galiba antep maçında dershaneden kaçtım babamdan bi ton fırça yedim olmaz böle şey yhaaaa :mad::mad:
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:42. |