SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sivasspor Eriyor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=27743)

SivasSpor.Com 08.11.2009 17:32

Sivasspor Eriyor

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//fruit/1.svskayseri.jpg[/IMG]

Turkcell Süper Lig'de 12. hafta maçında Sivasspor ile Kayserispor karşı karşıya geldi. 4 Eylül Stadı'ndaki mücadeleyi Kayserispor 4-2 kazandı.

[B][B]Cangele'den dört asist: 2-4[/B][/B]

Turkcell Süper Lig'de 12. hafta maçında Sivasspor ile Kayserispor karşı karşıya geldi. 4 Eylül Stadı'ndaki mücadeleyi Kayserispor 4-2 kazandı.Anadolu derbisi olarak nitelendirilen maça, Kayserispor ev sahibi Sivasspor'a oranla daha atak başladı. Çok sayıda gol pozisyonuna giren Kayserispor, 7. dakikada [B]Gökhan Emreciksin[/B] ve 34. dakikada [B]Makakula[/B] ile bulduğu gollerle ilk yarıyı 2-0 önde kapadı.

[B]İKİŞER DAKİKA ARAYLA GOLLER[/B]

İkinci yarıya Sivasspor golle başladı. 49. dakikada [B]Yannick Kamanan[/B]'ın golü ile aradaki fark 1'e inerken; 51. dakikada [B]Gökhan Emreciksin[/B] ile Kayserispor müsabakada 3-1 öne geçti. İki dakika sonra [B]Ariza Makukula[/B] kendisinin ikinci, takımının ise 4. golünü kaydetti.
Sivasspor 73. dakikada [B]Sedat Bayrak[/B] ile bir gol daha buldu ve maçın sonucu tayin edildi. Yiğidolar kendi evinde Kayserispor'a 4-2 yenildi.

[B]Kayserispor'da Cangele yaptığı 4 asist ile maçın gizli kahrmanıydı.[/B]

Bu galibiyetle Kayserispor 22 puana yükselirken; Sivasspor ise 7 puanda kaldı.
[IMG]http://adm.sporx.com/img/2009/11/081257695008.jpg[/IMG]

[B]TARAFTARLAR ARASINDA GERGİNLİK[/B]

Maçın ilk yarının bitiş düdüğünün ardından havuz tarafı kale arkası tribünündeki Kayserisporlu taraftarlarla Sivassporlu taraftarlar arasında gerginlik yaşandı. Kayserisporlu taraftarların Sivasspor aleyhine yaptığı tezahüratlar nedeniyle çıkan gerginlik sonrası, Kayserispor taraftarlarının olduğu bölümde güvenlik önlemleri artırıldı.

[B]MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)[/B]

[B]7. dakikada Kayserispor'un golü geldi. Ceza alanının sol çaprazında topla buluşan Cangele, meşin yuvarlağı ceza alanı içerisinde bekleyen Gökhan Emreciksin'e doğru gönderdi. Göğsüyle yumuşattığı topu kafasında sektirerek iki rakibini geçen Gökhan, ayağının içiyle yaptığı vuruşla meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu: 0-1[/B]
8. dakikada Musa'nın sağ kanattan yaptığı ortada, Erman'ın kafa vuruşunda kaleci Suleymanou üzerine gelen topu kontrol etti.
9. dakikada Erman'ın ceza alanı dışından çapraz pozisyonda sert şutunda, Aydın'a çarpan top kornere çıktı.
13. dakikada gelişen Sivasspor atağında, topla hızlı bir şekilde ceza alanına hareketlenen Erman'ın, müsait pozisyonda yerden yaptığı vuruşta, kaleci Suleymanou meşin yuvarlağı kontrol etti.
19. dakikada savunmanın arkasına yerden gönderilen topa hareketlenen Cangele, bir anda kaleci Petkoviç ile karşı karşıya kaldı. Cangale'nin yakın mesafeden vuruşunda meşin yuvarlak, öne doğru açılarak açıyı daraltan kaleci Petkoviç'e çarparak kornere çıktı.
28. dakikada Gökhan Emreciksin'in sağ kanattan ceza alanı içerisine yaptığı ortada, uygun pozisyondaki Furkan istediği kafa vuruşunu yapamayınca meşin yuvarlak auta çıktı.
29. dakikada Erman'ın sol kanattan kullandığı serbest atışta Sedat'ın ceza alanı içerisinden yaptığı kafa vuruşunda top üst direğe çarparak auta gitti.
30. dakikada savunmanın arkasına gönderilen topa hareketlenen Makakula, bir anda Petkoviç ile karşı karşıya kaldı. Makakula'nın vuruşunda top, öne doğru açılarak açıyı daraltan kaleci Petkoviç'e çarptı. Petkoviç'ten dönen topu, savunma Makakula'dan önce uzaklaştırdı.
[B]34. dakikada Kayserispor farkı 2'ye çıkardı. Sağ kanattan orta çizgi yakınlarında kazanılan taç atışını Aydın, uzun bir şekilde Sivasspor ceza alanına doğru kullandı. Taç atışından gelen topu önünde bulan Cangele, meşin yuvarlağı bekletmeden Makakula'ya doğru çıkardı. Müsait pozisyondaki Makakula, ayağıyla dokunarak topu filelerle buluşturdu: 0-2[/B][I]

[/I][B]MAÇTAN DAKİKALAR (İKİNCİ YARI)[/B]

[B]49. dakikada sol kanattan süratle hareketlenen Kamanan'ın ceza alanına içinden çaprazdan yaptığı vuruşta, meşin yuvarlak ağlarla buluştu: 1-2 [/B]

[B]50. dakikada Kayserispor farkı yine ikiye çıkardı. Ceza alanında kale çizgisine inen Cangele'nin ortaladığı topa dokunan Gökhan, meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 1-3 [/B]
[B]
52. dakikada ceza alanı içinde topu önünde bulan Makukula'nın vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu: 1-4 [/B]
60. dakikada Faruk'un uzak mesafeden sert vuruşunda meşin yuvarlak kaleci Suleymanou Hamidou'da kaldı.
63. dakikada ceza alanı dışında kazanılan serbest atışı kullanan Erman'ın plase vuruşunda köşeye doğru giden topu kaleci Hamidou tokatla çeldi.
68. dakikada bomboş pozisyonda kaleci Petkoviç ile karşı karşıya kalan Cangele'nin, kalecinin üzerinden yaptığı aşırtma vuruş istediği gibi olmayınca top auta çıktı.
[B]73. dakikada Sivasspor, farkı ikiye indirdi. Ceza alanı sol çaprazından kazanılan serbest atışı kullanan Erman'ın ortasında, ceza alanında oluşan karambolde, topu önünde bulan Sedat düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 2-4 [/B]
Maçın ilerleyen dakikalarında baskılı oynayan Sivasspor'un farkı azaltma çabaları sonuç vermeyince, maç 4-2 Kayserispor'un üstünlüğüyle sonuçlandı.

[B]SİVASSPOR: 2 - KAYSERİSPOR: 4 [/B]
[B]Stat:[/B] 4 Eylül
[B]Hakemle[/B]r: Özgür Yankaya, Erhan Sönmez, Ali Saygın Ögel

[B]Sivasspor[/B]: Petkoviç, Hayrettin (Dk. 46 Sezer), Sedat, Yasin, Abdurrahman, İbrahim Dağaşan, Faruk (Dk. 73 Zita), Ferhat, Erman, Musa, Ersen Martin (Dk. 46 Kamanan)

[B]Kayserispor:[/B] Suleymanou Hamidou, Ali Turan, Aydın, Serdar, Hakan, Alioum Saidou, Furkan, Gökhan Emreciksin (Dk. 90+1 Troisi), Mehmet Eren (Dk. 77 Savaş), Makakula (Dk. 81 Semih), Cangele

[B]Goller[/B]: Dk. 7 ve Dk. 50 Gökhan Emreciksin, Dk. 34 ve Dk. 52 Makakula (Kayserispor) Dk. 49 Kamanan, Dk. 73 Sedat (Sivasspor)

[B]Sarı kartla[/B]r: Dk. 17 Sedat, Dk. 40 Ferhat (Sivasspor), Dk. 44 Hakan, Dk. 62 Saidou, Dk. 79 Cangele (Kayserispor

subasi29 08.11.2009 17:35

Cevap: Sivasspor Eriyor

tam anlamiyla rezillik diz boyu....bulent hocanin eseri..sivasta biraktigi yasin kazigi burda kaldikca bize batmaya devam edecek..ruh felan kalmamis

DeathRow 08.11.2009 17:36

evet erioruz acilen takviye bi kac isminde kovulması lazım

oNuR 08.11.2009 17:36

Hayrettini kadro dışı bırakmak lazım.

SEVDAMSIN58 08.11.2009 17:42

YENI TRANSFERLERIN KESINLIKLE KOVULUP RESMEN KOVULUP YERINE YEDEKLERLE ILK YARIYI TAMAMLAYIP IKINCI YARI ICIN IYI TRANSFERLER YAPILMALI YOKSA SAMAR OGLANINA DONDUK GELEN VURUYOR GIDEN VURUYOR YAZIK NE BASARI GORSEYDIK NEDE BU KADAR REZIL OLSAYDIK BU NE ACIZLIK ALLAH ASKINA

sivasli215 08.11.2009 17:45

[B]devre arası şu takımdan 3-4 adam dışında hepsini yollayacaksın, başta ersen yasin uğur petkoviç...

paflarla çıksak bu kadar rezil oynamayız herhalde, averaj takımı olduk!

bülent uygun ve mecnun odyakmaz eserleriyle övünebilirler...:[/B]mad:

eyupk 08.11.2009 17:48

İlk yarı bitene kadar zor günler yaşıycağız gibi :confused:

shang 08.11.2009 17:48

erimişiz zaten ne eriyoruzu çok acı bu takım aynen 2.yarıda devam etse kesin düştük amma muhsin hoca 2 orta saha bi stoper getirirse sağlam ancak o zaman kurtuluruz

subasi29 08.11.2009 17:50

sivasli hayrettinin sivasliya armaganidir bu mac...

FANATIK YIGIDO 08.11.2009 17:54

butakimi bu halde gormek beni deli ediyor deliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:mad:

ayna26 08.11.2009 17:58

yoruma gerek yok her şey ortada.ligin ilk haftalarında yenilgiler karşısında denildi ki, 12.haftaya kadar düzelme olur, bakın 12,hafta düzelen bir şey yok.sanırım takımın gidişatı aklıma dahi getirmek istemediğim bir yere yönelmiş durumda, acilen sihirli bir dokunuş gerekiyor, bu da ilk onbirde revizyon.ruhsuz ve hata üstüne hata yapan oyuncuların yedeğe alınması, birbirleriyle uyumlu oynayabilecek özellikte ki oyuncuları kadroya almak, 2 hafta maçımız yok, bence bol çalışma ve hazırlık müsabakaları yapmalıyız.

yigido_sampiyon 08.11.2009 18:01

[B]başarılı takımı dağıtıp yerine ruhsuz ve mücadelesiz bir takım kurup, bahanelerle takımını 7. hafta sonunda bırakıp gittiği için BÜLENT UYGUN;

hiçbir zaman sivasspordan büyük bir takımda görev yapamayacak!!! önemli olan zor zamanlarda ve eleştirinin olduğu zamanlarda takımı sırtlamak ve başarıyı getirmek...[/B]

karahisarli 08.11.2009 18:10

her hafta birbirine benzer hatalardan gol yiyoruz hoca görmüyormusun faruk bayar ve ersen sayesinde 9 kisi oynadik adamlar nerdeyse her gelmesinde bos dönmediler defan ayakta duramiyor adamin önunü kapatmamiz gerekirken üstüne gidiyoruz bir harekette saf disi kaliyoruz ibrahim dagasana birseyler oluyor hatalarimiz o kadar cok ki kolay kolay düzelecek gibi görünmüyor yani ilk yari puanlari ben artik unuttum defansta rakibe bu kadarmi acemice müdahale edilir yaziklar olsun size aldiginiz para haram olsun adiler yeter artik sahada top oynayan saysan 5 i gecmez petkovic her mac bos gecmiyor o zaman genc kaleci yi koyalim bari o yetissin bu takimi nasil temizleyeceksiniz merak ediyorum

EfSaNe SiVaS 08.11.2009 18:11

ERMAN ERMAN ERMAN ERMAN ERMAN ERMAN ERMAN ERMAN ERMAN ERMAN
KAMANAN KAMANAN KAMANAN KAMANAN KAMANAN KAMANAN KAMANAN
ŞAHİN ŞAHİN ŞAHİN ŞAHİN ŞAHİN ŞAHİN SEZER SEZER SEZER ZİTA ZİTA

bozkurt187 08.11.2009 18:25

sivassporun bu durumunu Bülent denen adama borcluyuz takimi hic etti

rallicifurkan 08.11.2009 18:41

defansı sıfır bir kere defansın kökten değişmesi lazım gazma yasini yollyacaklar aynı şekilde ersanı petkoviçi,uğur kavuk,kadir pekmezci, bunlar gidecekler yerlerine adam gibi topçu top oynayıp terleyen aldığı parayı hakkıylan yiyen birileri gelsi,n bu ney ya maçta ben dayanamadım yasine adam gerizakalı topa arkasını dönüyor birde defanstta sedata felan bağırıyor blica olsaydı bu kadar gol yemezdik.

sivasli215 08.11.2009 18:41

[B]muhsin hoca için üzülüyorum

bülent uygunun enkazını devraldı adam işi çok zor. bülent bu noktaları göreceği için uyanıklık yapıp erkenden kaçtı!

muhsin hoca seni seviyoruz ama bülentin kankası Mecnun başkan bu şekilde takıma müdahalede bulunmazsa inanki olan sana olacak!

paragözlülük yapıp takımı satanlar şimdide eserleriyle övünsünler!

ersenin yasinin petkoviçin hayrettinin uğurun... turşusunu kursunlar[/B]

bassguitar 08.11.2009 18:49

[B][/B] yasin sanki sivassporun gol yemesi icin kasıtlı oynatılıyor gıbı..hayrettıne ne demeli..etmeyın ayıptır,gunahtır ekmek yıyorsunuz..gunde 8 saat futbol topuyla ıdman yapan bı ınsan nasıl boyle hatalar yapar mantık dışı seyler...

Divriği58- 08.11.2009 18:52

bence bu gün iyi oynadık tek sorun savunma .... Yasin yerine yabancı kaliteli bilica ayarında stoper şart ortasahayada syla colosımo ayarında ön libero şart Eğer devre arasında iyi transferler yaparsak bu takım çok iyi yerlere gelir...

DeathRow 08.11.2009 18:56

defansa dickson etuhuyu almamız lazımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

stain 08.11.2009 19:18

bakın arkadaşlar laf olsun diye yazmıyoruz,

1) ersen martin,

2) hayrettin,

3) yasin,

bu takımdan kovulmalı, bakın kadro dışı demiyorum, kovulmalı...... durum bu kadar ciddi....

diğer canla başla oynayan futbolcuların da emeklerini, hırslarını, isteklerini törpülüyor bu dengesizler...

bakın bugün sahada sedatın, abdurrahmanın, musanın, kamananın, ermanın, ibrahimin gayretini, birşeyler yapma isteğini gördüm, yeminle söylüyorum duygulandım, bu takımı zirveye çıkaranlar, hala yüreklerini koruyor ancak ersen-hayrettin-yasin üçlüsü bütün herkesin ağzına ..çıyor....

artık bu adamlar gitsin.... yeter be...

YAsemiiin 08.11.2009 20:04

[QUOTE=FANATIK YIGIDO;580568]butakimi bu halde gormek beni deli ediyor deliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:mad:[/QUOTE]

Aynen valla Sivasi ligin dibince görmek çok üzücü

Kokomo 08.11.2009 20:17

Böyle rezil bir takımın yaratıcısı olduğu için Bülent Uygun'a,
Böyle rezil bir takımı yaratırken Bülent hocaya gıkını çıkartamayan Başkana,
Böyle ruhsuzca ve kifayetsizce oynayan futbolcu bozuntularına,
Kurdugu ve oynattığı sisteme kargaların bile güldüğü Muhsin Hocaya,
HAKKIMI HELAL ETMİYORUM !

Bu takım kesinlikle 2.lige düşecektir, taraftarlar kendinizi buna alıştırın ...

58_babacan_58 08.11.2009 20:22

[B]BU TAKIMI BU HALE GETİRENLER UTANSINN !!!![/B]

cılgınsivas58 08.11.2009 20:24

BÜLENT UYGUN MUTLU OLUYOMUSUN ŞİMDİ ESKİ TAKIMINDAN HEPSİ SNİN SUÇUN MBEMBA NİYE OYNAMIYO ACABA ÇOK MERAK EDİİYYOMM PETKO YASİN VE HAYRO KADRO DŞI KALSA NE GÜZEL OLUR YA

eyuphulagu 08.11.2009 20:28

Takımın 3 de 2 sinin gönderilip yerine yeni oyuncuların alınmasını doğru bulmuyorum..Sivasspor Kocaelisporun yaptığı geçen yıl ki hatayı yapıp kadronun büyük çoğunluğunu gönderip yeni oyuncular alınırsa bu takım kesinlikle küme düşer...2.tehlike de kupa maçları;sivasspor kupayı bu yıl kesinlikle unutmalı..Ben hocanın yerinde olsam kupa maçlarına genç oyuncularla çıkarım;ağırlığı lige veririm..Hocanın elinde hem kupayı hem ligi götürecek bir kadro yok..Umarım Sivasspor Ankaraspor maçındaki arayı iyi değerlendirir;artık puan kaybına tahammülümüz hiç kalmadı...

cılgınsivas58 08.11.2009 20:28

BÜLENT ŞEYİN YEMEDİ İSTİA ETTİN SANA HAKKIMI HELAL ETMİYOM ŞU YASNİ ALDINYA ALLAH BELANI VERSN

yusuf_yusuf 08.11.2009 20:59

veet git gide erıyoruz ben gecsem ah sivassporun basına o zman bakın gorun takım nasıl olur

Ezgi 08.11.2009 21:04

şahsına saygım sonsuzdur fakat Bülent Uygun dönemindeki yanlış transfer politikasının bedeli ağır oluyor ne yazıkki.en büyük teselli devre arası yapılacak transferler..

konartr58 08.11.2009 21:06

BU TAKIMIN OYUNCULARI ARTIK SİVASTAN UMUTLARINI KESTİKLERİNDEN KAÇMAK YA DA KOVALANMAK İÇİN NE VARSA YAPACAKLARDIR.SİNİRLERİMİZE HAKİM OLALIM.
BÜLENT UYGUN HENÜZ TAKIMDAN ELİNİ ÇEKMEMİŞTİR.UNUTMAYALIM.
BU HOCAYA ALLAH SABIR VE KOLAYLIK VERSİN.HOCAYA SAHİP ÇIKALIM.

58musab58 08.11.2009 21:16

hayrettin ersen petkoviç yasin uğur defolun şu takımdan yaaaaaaaa....yaw bu mbemba nerde bülent uygun bu takıma yazık etti dağıttı kaçtı....kamanan nie her maç ikinci yarı girior.

gül5858 08.11.2009 21:36

[B]Sivasspo'a bizler her zaman destek olduk ama hiç söz sahibi olamadık.
''Yazdık çizdik ama kendimizi hiç duyuramadık.
İşe yaramaz oyuncuların olduğunu biliyoruz dünyanın parasını alan içrat yok ortada.
Bir Apdurrahman Kamanan la bitecek bişiy değil takımda iş yok.
Biran önce başka careler aransın diyorum Teknik direktör değişikliğiyle olmayacağını yazmıştık ama ne çareki duyulmadık.[/B]

subasi29 08.11.2009 21:51

daha fazla erimesin,devre arasinda eriyenleri postalamak lazim

furky.b 08.11.2009 22:24

Petkovic&Yasin Sayesinde ; Yine Basit Komik Goller Yiyoruz..

sevda58 08.11.2009 22:27

[COLOR="Red"][FONT="Century Gothic"][B]Gol yedikten sonra hemen demoralize oluyoruz, ve gerisini getiremiyoruz, defans zaten yerle bir, devra arasi iyi tranfer yada transferler gerek..[/B][/FONT][/COLOR]

badger5858 08.11.2009 22:49

offff offffffffff Bülent Hoca bütün bunlar senin eserin....
ya bu takımdakilerin yanında bilmem kaç yaşındaki Muhammed Ali bile dünya yıldızı kalır...
1-Bülent Uygun'a
2-Bülent Uygun'un yaptıklarına dur demeyen yönetime
3-Takım bu haldeyken bile Bülent Uygun'a gitme diye yalvaran herkese YAZIKLAR OLSUN......

fatihtuztas 08.11.2009 22:54

hem de nasıl eriyoruz offffffffffff oooooooofffffffffffffffffffffffffffffffff....:(((((

sewaz58 08.11.2009 23:19

Hocamız Hayrettin,Yasin,Ersen Martin gibi isimleri kadro dışı bıraksa şahsen en ufak eleştirim dahi olmaz...Sabırsızlıkla bekliyorum doğru kararın verileceği günü...

yigido Atilla 08.11.2009 23:41

Sivasspor 8 haftadir puan kaybediyor.Ankaraspor küme düsürülmüs defans ortasaha hattinda bir kac futbolcu takviye yapilabilirdi ama yapilmadi :confused: ???? Bülent hocaya haftalarca sabir edildi sonra bülent hoca Isik göremeyince kacip kendi kariyerini kurtardi. hatalar devam ediyor Baskanimiz sivassporun hocasini internetten buluyor :confused: muhsin hoca belki iyi cikip hepimizi yanitabilir öyle olmasini diliyoruz.. Bu Kadar yapilan hatalar zincirinden sonra, Liglerimizi taniyan sivassporun kadro yapimini arti eksilerini bilen süperligde calisan bir hoca neden düsünülmedi:confused: ????, Muhsin Hoca sezon basinda getirilmis olsa en azindan hoca istedigi futbolcular ile sezona baslamis olurdu su anda Muhsin hocaya suc bulmak dogru olmaz . Kayserispor 4 gol atmis isteseler 7-9 yaparlardi ama oyunu kontrol altina alip 90 dakikanin bitmesini beklediler. Mecnun Baskan tribünde oturmus tesbih cekiyor:confused:,Acaba Mecnun baskan ben neden bu kadar hata yaptim diye kendi kendine hic sormuyormu :confused::confused::confused:

talipmercan 08.11.2009 23:50

[QUOTE=stain;580640]bakın arkadaşlar laf olsun diye yazmıyoruz,

1) ersen martin,

2) hayrettin,

3) yasin,

bu takımdan kovulmalı, bakın kadro dışı demiyorum, kovulmalı...... durum bu kadar ciddi....

diğer canla başla oynayan futbolcuların da emeklerini, hırslarını, isteklerini törpülüyor bu dengesizler...

bakın bugün sahada sedatın, abdurrahmanın, musanın, kamananın, ermanın, ibrahimin gayretini, birşeyler yapma isteğini gördüm, yeminle söylüyorum duygulandım, bu takımı zirveye çıkaranlar, hala yüreklerini koruyor ancak ersen-hayrettin-yasin üçlüsü bütün herkesin ağzına ..çıyor....

artık bu adamlar gitsin.... yeter be...[/QUOTE]
Bu tesbitine sonuna kadar katılıyorum arkadaşımın.Bu isimlerin derhal kovulması lazım.Yeter artık ya şamar oğlanına döndük gelen giden yeniyor.Hele şu çakma stoper Yasin ÇAKMAK yokmu adeta Sivasspor defansına yerleştirilmiş Truva atı gibi.Her an hata hata hata.Görmüyormusunuz artık atın bu herifi yeter artık tahammül edemiyoruz.Kümeye gidiyoruzzzzzz beyler uyanın gaflet uykusundan.Bugün yarın ha düzeldik ha düzeleceğiz masallarına inanmıyoruz artık.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:39.