![]() |
Ertuğral : Biz Kendimizi Yendik
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/2008yeni/1.muhsinhoca.jpg[/IMG]
Sivasspor Teknik Direktörü Muhsin Ertuğral ;Kayserispor kusura bakmasın ama bugün bizi onlar yenmedi, biz kendimizi yendi dedi.. Muhsin Ertuğral, maçın ardından yaptığı açıklamada, uzun zamandır böyle bir futbol izlemediğini belirterek, ''[B]Taçtan 3 tane gol yedik. Zannediyorum Sivas'ın amatör takımları bile bu hataları yapmaz'' diye konuştu. [/B] İkinci yarıda istekli oynadıklarını ifade eden Ertuğral, şöyle devam etti: ''İleri uç organize olmayı başarırken defansif anlayışımız inanılmaz kötüydü. Artık ağlamak geliyor içimden. Diyecek hiçbir şey yok. Herhalde bugün 3-4 maçlık gol pozisyonu yakaladık. İnanılmaz gol şansları kaçırdık. Taçtan 3 tane gol yiyorsak o zaman biraz oturup düşünmemiz gerekiyor.'' [B]Ertuğral, maçın bitiş düdüğünün ardından Sivassporlu taraftarlarla futbolcuları arasında yaşanan gerginlikle ilgili soru üzerine, şunları kaydetti: [/B] [B]''Benim futbolcularımın bu olayda bu kadar sinirlenmelerine bir anlam veremiyorum. O insanlar da buraya geliyor ve burada deşarj oluyor. Ben de kulak misafiri oldum, o kadar ağır konuşulmadı.[/B] Bu, dünyanın her tarafında olan birşey. Biraz duygusal yaklaşılıyor. Her zaman söylediğim gibi duygusallık Türk futbolundan biraz daha inmezse hepimiz sorun yaşayacağız. Başarılı olmak istiyorsak biraz bu duygusallığı kenara atıp, işimize bakıp profesyonel olmak zorundayız.'' [B]Sivassporlu futbolcu Musa Aydın ise[/B] ligin ilk yarısında toplayabilecekleri en fazla puanı toplayarak, ikinci yarıda farklı bir Sivasspor olacaklarına inandığını söyledi. [B]Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas ise 'Sivasspor daha iyi yerleri hak ediyor' diye konuştu.[/B] |
Cevap: Ertuğral : Biz Kendimizi Yendik
[B]Şu açıklamanın güzelliğine bakarmısınız. Sadece Sivas değil Türk Futbolunun Muhsin Ertugral'dan öğreneceği çok şey var.
Hocamızın dediği gibi 2. yarıya kadar ne kadar puan alırsak kar. 2. yarı takviyeler ile cok farklı bir Sivasspor olacaktır. Muhsin Hocaya gerekli sabrı gösterirsek Sivasspor gelecekte çok büyük başarılar yakalayacaktır. Böyle bir hoca Sivas'a bir daha gelmez...[/B] |
güzel bir teknik adam dayanmamız lazım bu teknik adama 2.yarı düzeltse düzeltse muhsin hoca düzeltir.
|
[B]hocam senin suçun yok
sana da güneniyoruz ayrıca bülent utgun gibi abuk subukta konuşmuyorsun ama bu takım, bu kazmalar topluluğu senin yüzünü güldürmeyecekler gibi! devre arası şu takımın hepsini gönderip paf takımını sana versinler inanki sen o takımı şaha kaldırırsın ama bu heriflerle işin zor Allah yardımcın olsun...[/B] |
BIKTIK ARTIK ERSEN MARTİN VE YASİN BU TAKIMDA OYNAYAMAZ KAMANANLA BAŞLASAK SONUÇ BU OLMAZDI...***:)
|
[B]hocam senin suçun yok
sana da güveniyoruz ayrıca bülent uygun gibi abuk subukta konuşmuyorsun ama bu takım, bu kazmalar topluluğu senin yüzünü güldürmeyecekler gibi! devre arası şu takımın hepsini gönderip paf takımını sana versinler inanki sen o takımı şaha kaldırırsın ama bu heriflerle işin zor Allah yardımcın olsun...[/B] |
hoca ne yapsın ruhsuz topçular oynamıyorsa hoca mı çıkıp oynasın bülonun kazıkları bunlar aldı malları sonra da defolup gitti
|
adamın sucu yokki adam nedsin
|
başkan ve hoca ile birlikte taraftarın birlik olup bu devreyi atlatmamız lazım düşme adayı başka takımlarda var yeterki biz birbirimize düşmeyelim:rolleyes:
|
nasil muhsin ertugralin sucu yok arkadaslar yapmayin etmeyinn ya
KAMANAN i disarda birakiyor ZITA son 10-20 dakka giriyor CIHAN YILMAZ hic oynamiyorr YASIN CAKMAK hala oynatioyr murat i oynatcana TOP tutabilcek oyuncular hepsi disardaaa pes bu maci alabilirdiik dikkatli kadro kursa |
Açıklamaların bile seni tarif etmeye yetiyor.. Bu şekilde devre arasına kadar form tutacağımıza benzemiyor fakat senin bu takımı toplayabileceğine inanıyorum hocam ...
|
[QUOTE=RK sTyLa 58;580619]nasil muhsin ertugralin sucu yok arkadaslar yapmayin etmeyinn ya
KAMANAN i disarda birakiyor ZITA son 10-20 dakka giriyor CIHAN YILMAZ hic oynamiyorr YASIN CAKMAK hala oynatioyr murat i oynatcana TOP tutabilcek oyuncular hepsi disardaaa pes bu maci alabilirdiik dikkatli kadro kursa[/QUOTE] haklısın ama adam belkı takımnı oturtmaya calıyodur bunu bilemeyizki |
Muhsin hocam, sana güveniyoruz. Onur'unla sahip çıkıyorsun takımıza, Bülent Uygun gibi haftalarca bekleyip ilk galibiyetle takımı bırakıp gidecek şovanist ve yüksek egolu bir karakterin yok. Türk futbolunun senden öğrenecek çok şeyi var. İnşallah bu takımı ligde tutacaksın. Bir sonraki sene ise fırtına gibi bir sivasspor seyredicez.
Ben en çok Mecnun başkanımız için üzülüyorum. Bu takımı bu halde görmek istemezdi. Ama ne yazık ki şovanist Bülent Uygun başkanımızı da kandırdı. Başkanımız kendi ağzıyla söylüyor bari Tum gitmesin diye ısrar ettim ama Bülent Uygun göndermemizi istedi diyor. Al bak işte Bülent Uygun. Bir takımdan Sylla, Diallo, Balili, Tum ve Bilica gibi en az 4'ü her maçta sahaya çıkan oyuncuları aynı anda gönderirsen takım işte bu hale gelir. Bugün Manchester United bile 5 oyuncusunu aynı anda gönderip yerine dünyanın en iyi 5 oyuncusunu alsa, onlar bile düzen bozulunca bir süre tökezler. Sen ne sandın da kendini Bülent Uygun, yüksek egonla yapboz gibi harcadın güzelim takımı. Sen kimsin ki yazık ettin ve üzdün şu takıma sevdalı yüzbinlerce taraftarı. İşin en kötüsü de final şovunu da yaptın ve ilk galibiyetinle terk ettin. Yemin ediyorum 17 maç üstüste yenilseydin ve birinci devre biterken "olmadı" diyip yenildiğimiz maçın arkasından istifa etseydin, istifandan sonra stadtan evine kadar omzumuzda taşırdık seni. Bu taraftar senin ne şovanist ve ne kadar yüksek egolu olduğunu hiçbir zaman unutmayacak Bülent Uygun. Senin de yolun açık olsun ve Allah yardımcın olsun Muhsin Hocam. Bu taraftar galibiyetler görmeyi çok fazla hak ediyor, ve sana çok güveniyor. |
Muhsin Hoca'ya gücenimiz tam,maç hakkında dedikleri de tamamen doğru,gollerin hepsini biz attık.
Ancak maça başladığı 11 tamamen yanlıştı.Cihan,Kamanan,Sözgelmez,Zita olmalıydı 11'de..Hayrettin futbol fukarası olmuş iyice,Ersen elinden başka bir yeri çalıştırmıyor,Yasin'se 10 dönüm bostan hesabı.tebrikler! |
[QUOTE=RK sTyLa 58;580619]nasil muhsin ertugralin sucu yok arkadaslar yapmayin etmeyinn ya
KAMANAN i disarda birakiyor ZITA son 10-20 dakka giriyor CIHAN YILMAZ hic oynamiyorr YASIN CAKMAK hala oynatioyr murat i oynatcana TOP tutabilcek oyuncular hepsi disardaaa pes bu maci alabilirdiik dikkatli kadro kursa[/QUOTE] [B]inanki onları oynatmyı çok istemiyordur muhsin hoca ama mecnun beyin kesinlikle talimatı veya müdahalesi vardır diye düşünüyorum ne de olsa bülent uygunla birlikte aldılar o kazmaları ve hal inat ediyor! adam da devraldığı takımda onları ilk 11 de görünce kesmekte zorlandı! ama artık o da hayrettinin yasinin ersenin uğurun futbolcu olmadığını anlamıştır. devre arası takımın yarıdan çoğu değişmeli yoksa bankasya sandığımızdan çok yakın gözüküyo :([/B] |
hocam alah aşkına bu takımda ersenin yasinin hayrettinin ne işi var bu insan lar bülenti yedi sişzide yerler ne oynuyorlar niye sezerle başlamıyoruz kamanan yok ibraim sahini kesermi ersen lütfen bu 3 topçunun ne işi var bunların yerine sıradan gençleri koy sizi utandırmazlar diyarbakıra yabancı geliyorda bülent bey sivasa topçu getirememiş sevsinler seni inadına sivas inadına yiğidoooooo
|
hocam bırak Allah aşkına..bu adamlar seninle antrenman yapıyor (savunmadakiler ) ..antrenmanda yasinin yetersizliğini görmuyor musun..onu oynatıp hem hedef haline getiriyorsun hem de maç kaybediyoruz..keza hayrettin öyle..bunlar antrenmanda sanırım beş yıldızlı oynuyorlar ama maça çıkınca basiretleri bağlanıyor hoca da anlamıyor ...bırakın..kendi evinizde kazanmak zorundasınız , tek forvet oynuyorsunuz yetmez gibi kamanan yerine ersen tercih ediliyor...Allah bu takım taraftarına yardım etsin..en çok rekabet ettiği takımlardan birine bizi tüm türkiyenin gözü önünde rezil olmak, densiz GAYseri taraftarından sahanda küfür yemek sonra da hem rezalet oynayıp hem de taraftara sataşan futbolcunu seyretmek çok zor...adamlarda bir makukula var ki ilk geldiğinde inanamadım nasıl aldılar bu adamı diye..izleyip imrenmemek elde değil.cangele ülkenin belki de en pislik oyuncusu ama sahada canla başla oynuyor..bizde ise özellikle abdurrahman bir de erman, hadi bi de kamanan olsun gerisi fasa fiso...Allah sonumuzu hayır etsin ne diyelim
|
ligin ilk yarısında ne kadar puan toplayabilirsek kardır,bu takık devre arasını iyi değerlendirerek ligde kalacaktır.muhsin ertuğral hocamıza güveniyorum,uzun vadede sivassporumuza çok başarılar yaşatacak bence.
|
[QUOTE=Besyo_cu;580599][B]Şu açıklamanın güzelliğine bakarmısınız. Sadece Sivas değil Türk Futbolunun Muhsin Ertugral'dan öğreneceği çok şey var.
Hocamızın dediği gibi 2. yarıya kadar ne kadar puan alırsak kar. 2. yarı takviyeler ile cok farklı bir Sivasspor olacaktır. Muhsin Hocaya gerekli sabrı gösterirsek Sivasspor gelecekte çok büüyk başarılar yakalayacaktır. Böyle bir hoca Sivas'a bir daha gelmez...[/B][/QUOTE] hocam tek umudumuz sensin.............. |
bakın arkadaşlar laf olsun diye yazmıyoruz,
1) ersen martin, 2) hayrettin, 3) yasin, bu takımdan kovulmalı, bakın kadro dışı demiyorum, kovulmalı...... durum bu kadar ciddi.... diğer canla başla oynayan futbolcuların da emeklerini, hırslarını, isteklerini törpülüyor bu dengesizler... bakın bugün sahada sedatın, abdurrahmanın, musanın, kamananın, ermanın, ibrahimin gayretini, birşeyler yapma isteğini gördüm, yeminle söylüyorum duygulandım, bu takımı zirveye çıkaranlar, hala yüreklerini koruyor ancak ersen-hayrettin-yasin üçlüsü bütün herkesin ağzına ..çıyor.... artık bu adamlar gitsin.... yeter be... |
Bu takımın toparlanması için Yasin ve Ersen bir daha oynamamalı, Hayrettin ve Petkoviç dinlendirilmeli, Sedat ise ciddi şekilde uyarılmalı. Musa'ya da ihtar verilmeli. Yoksa daha çokkk böyle hüsran yaşarız.
Yasin'in yerine Murat Ersen'in yerinede Kamanan-İbrahim Şahin oynamalı. Hocaya da müsamaha gösterilmeli sezon sonuna kadar destek verilmeli. Biz bu hocayla çok güzel şeyler yaparız. AYK |
[QUOTE=stain;580639]bakın arkadaşlar laf olsun diye yazmıyoruz,
1) ersen martin, 2) hayrettin, 3) yasin, bu takımdan kovulmalı, bakın kadro dışı demiyorum, kovulmalı...... durum bu kadar ciddi.... diğer canla başla oynayan futbolcuların da emeklerini, hırslarını, isteklerini törpülüyor bu dengesizler... bakın bugün sahada sedatın, abdurrahmanın, musanın, kamananın, ermanın, ibrahimin gayretini, birşeyler yapma isteğini gördüm, yeminle söylüyorum duygulandım, bu takımı zirveye çıkaranlar, hala yüreklerini koruyor ancak ersen-hayrettin-yasin üçlüsü bütün herkesin ağzına ..çıyor.... artık bu adamlar gitsin.... yeter be...[/QUOTE] herkes aynı düşünüyor ama ben hayrettinin kalmasından yanayım sivasın yetiştirtiği ender oyunculardan biri aklına toplasın yeter ama ersenle yasinden bize hayır gelmez para kazanmaya geldikleri çok belli faruku da hangi akla hizmet transfer ettiler anlamadım bugün taktik fena değildi ama oyuncu seçimleri çok kötüydü faruk hayrettin ferhat bikmaz hepsi aynı mevkinin oyuncuları ibrahim şahin formda ama yok kamanan yeteneği belli zita desen öyle cihan da bu adamlar yedek beklemez oynar 11 oynar onlar oynasa da kazanmazdık defans çok kötü en az 3 oyuncu alınması lazım sadece defansa |
Artık bazı arkadaşlarımızın Sayın Bülent Uygun'un bize yaptığı o güzelliği görüp artık neler olduğunu defansımızın ne kadar perişan olduğunu organize olamayan futbolcuları kulübe tıktığını ve canım Tum'u Sylla yı Dialloyu (bu hafta harikalar yarattılar) neden gönderdiğini anlamışlardır. Allahdan Hocamız çok iyi ama ne yaparsın hoca ne yapsın adam üzüntüsünden ağlamak istiyorum diyede beyanat vermiş. Yazık oluyor. Artık İşimiz çok zor hemde çok zor. Tek umudum Hocamızın 2. devre yapacağı zihinsel ve mantıksal transferlere kaldı. Açık ara küme düşüyoruz. Toplum içine çıkamaz hale geldik. Üstüne üstlük birde dost kardeş dediğimiz takımlar bize lafzen hakaret etmeye başladılar. Demekki hiçbir dostluk yürekden değilmiş. Sedat bitmiş Yasin fiyasko Kalecimizin miadı doldu herşey çok kötü gidiyor. Allah yardımcımız olsun ne diyelim...
|
Hocamizin Aciklamalari Cok Dogru....Ozellikle Spikerin Eskiye Donuk Aciklama Yapmasini istedi Hocamiz Eskiyi Kapatalim Seklinde Bir Aciklama Yapti....
|
Yasin olacak futbolcu bozmasına sesleniyorum.Taraftara diklenip erkeklik yapacağına oyununu oyna.Sedat'ı da çok severdim ama maçtan sonra yasini ne demeye koruyorsun.Bırak taraftara saldırsın,bırak stadda erkekliğini yapsın.Bırakın normal zamanda iddaa bayilerinde gezsin dursun.
EN BÜYÜK TARAFTAR... |
[B]Her Kötü Sonucun Ardından Tüm Suç Benim Açıklamaları Yerine işin Gerçeği Doğrusu Neyse Onu Söyliyen Bir Hoca'nın Sivassporumuzun Başında Olması Beni Umutlandırıyor...
Muhsin Hoca Buraya Ateş'den Gömlek Giyerek Nasıl Bir Sivassporun Başına Geldiğini Hepimiz Çok İyi Biliyoruz.... Devre Arasına Kadar Aldığımız HEr Puan bizim İçin Kar'dır... 2.Dönem Takımımızın İstenileni Vereceğinden Çok Umutluyum... Allah Yardımcımız Olsun[/B] |
[B][I]ya bu bülent uyguna defalarca yazdın kiişsel wep adresinede yazdım bu yasini fener bize çaktı. yasin amatör küme topçusu diye.onu oynatırsan hata yaparsın diye.bak oynattı kovuldu. sayın muhsin hoca yasini oynatma muratı oynat veyahut onuru oynat o mevkide yahu sivassporun bu yıl yediği bütün golerde yasin hatalı.hoca anla bunu.antremanlardadamı görmüyosun bu kazmayı.bu amatör küme topçusunu.bak 3.ligi bırak amatör küme kapasitesi bile yok bu adamda
[/I][/B] |
[B]bu takıma takviye farz oldu farz...[/B]
|
Hoca kusura bakmasın ama suçu sadece oyunculara atmasını doğru bulmoyorum.2.olarak maça başladığı 11 çok yanlış bie 11 di..Abdurrahman,Ferhat,Faruk, hatta Ersan uzun zamandır ilk defa ilk 11 de oynadı...Hoca Faruk'u bu kadar kısa sürede ne çabuk tanıdı ki ilk 11 de oynattı..İlk yarı Ferhat'ı orta sahanın ortasında oyun kurucu gibi oynatmakla ne yapmak istedi acaba...Şapkadan tavşan mı çıkarmak istiyor..Allah Aşkına bu Kamanan bilhassa iç saha maçlarında niye ilk 11 de oynatılmaz kimse anlamıyor...2. yarı oyuna giren Sezer takıma ne gibi katkı yaptı acaba...Sezer'i sahada gören var mı ...Geçen senenin yıldızı İ.Dağaşan bu sene çok formsuz;bir türlü düzelemedi...Hocam sen takımı ne zaman tanıyacaksın hepimiz merak ediyoruz;inşallah bir deha bu kadar abuk subuk kadro sahaya sürmezsin...Zaman geçiyor hocam oturt artık şu takımı;oyuncu deneyeceksen devre arasında yapılacak hazırlık maçlarında dene Kayseri maçında daha önce belki antermanda bile aynı takaımda oynanmamış 4-5 oyuncuyu bugün ilk 11 de oynatman çok yanlıştı hocam..Son olarak Kamanan'ın bilhassa iç sahada bu takımın gol atan oyuncusu;artık KAMANAN'I KESME HOCAM..Bundan sonra kesersen ileride de kendi bindiğin dalı kesmiş olursun...Umarım hoca içimizden geçenleri duyar duyar da takımla bir daha bu şekilde oynamaz....
|
nolacak bu sivasın hali ya biz başka hangi takımları yenecez çok merak ediyom ilk yarıda 10 puanla kalmayında naparsanız yapın 10 puanda ankara galibiyeti
|
Böyle rezil bir takımın yaratıcısı olduğu için Bülent Uygun'a,
Böyle rezil bir takımı yaratırken Bülent hocaya gıkını çıkartamayan Başkana, Böyle ruhsuzca ve kifayetsizce oynayan futbolcu bozuntularına, Kurdugu ve oynattığı sisteme kargaların bile güldüğü Muhsin Hocaya, HAKKIMI HELAL ETMİYORUM ! Bu takım kesinlikle 2.lige düşecektir, taraftarlar kendinizi buna alıştırın ... |
[B]GOL YEME SORUNUNU ÇÖZERSEK BU TAKIMA BEN GÜVENİYORUM ÇOK İYİ YERLERE GELECEĞİMİZDEN EMİNİM.....[/B]
|
Bülent hocada aynı 11 .le çıkardı degişik birşey yok degişiklik sadece acıklamalarda oysa degişiklik oyunda olmasını bekliyoruz hocaya güvenmekten başka çaremiz yok takımımıza Allah bundan sonra yenilgi vermesin diyorum artık kaybetmekten bıktık
|
hocam siz bu takımı tanıyıncaya kadar iş işten geçecek..G.Antep maçını alan cihanla ibrahim şahin nerdeler?sezerle zita yedek oynatılırmı?her hafta değişik kadro olmazzz..biz içerdeki maçarı almak zorundayızz.bize fener bjk yada 6S dan alınan yada alınacak puanlar kurtarmaz biz rakiplerimi yenmek zorundayız..ideal 11 şu=Petkoviç-Abdurrahman-murat-sedat-faruk-ibrahim dağaşan-sezer-zita-musa-ibrahim şahin-kamanan(erman)..bir deneyin bakalım nasıl takım olacak..amatör ruhlu yasin hayrettin bu takıma zarar verir ancak kusura bakmayın duygusal düşünülecek zaman değildir..
|
Muhsin hocam,biz sana güveniyoruz.Bu takım lig'de kalacak.
|
takım çöküş içerisindeyken sayın Ertuğral göreve geldi.aynı zamanda da büyük bir sorumluluk üstlendi.zaman tanınmalı..
|
[QUOTE=Kokomo;580675]Böyle rezil bir takımın yaratıcısı olduğu için Bülent Uygun'a,
Böyle rezil bir takımı yaratırken Bülent hocaya gıkını çıkartamayan Başkana, Böyle ruhsuzca ve kifayetsizce oynayan futbolcu bozuntularına, Kurdugu ve oynattığı sisteme kargaların bile güldüğü Muhsin Hocaya, HAKKIMI HELAL ETMİYORUM ! Bu takım kesinlikle 2.lige düşecektir, taraftarlar kendinizi buna alıştırın ...[/QUOTE] Bülent Hoca ve Muhsin Başkan hakkında çok yanlış düşünüyorsun.Bülent Hocayı kimi hatalarından eleştirebilirsin ama klübümüze yıllardır-2.ligden beri(menajerlik dönemini de say) hizmet vermiş,sivaslının canı ciğeri olmuştur.Muhsin Başkan ise,bu takımda benim tek güvendiğim,kaledir. |
düşmüş olduğumuz koşullarda sayın ertuğral sivasspor için şanstır.bunu unutmayalım.
bülent uygun sivassporu labaratuvar gibi kullandı bozdu gitti.yüreği varsa sonuna kadar dursa idi ya. mecnun başkan bülentin artık üstüne örtünmesin.bülent satılan futbolculardan ve alınan futbolculardan ne kadar para aldı onu açıklamasını bekliyorum.yoksa o da bu durumdan sorumlu olarak görülür. ALLAHIM SİVASSPORLU TARAFTARLARA VE BU DEĞERLİ HOCAYA DEVRE ARASINA KADAR DAYANMA GÜCÜ VE SABIR VER. bÜLENT UYGUN'UNDA GÖRDÜĞÜ GÖRECEĞİ GÜN SİVASTA GÖRDÜĞÜ GÜZELLİKLER OLUR.HEP O GÜNLERİ ARAR OLUR İNŞALLAH |
[QUOTE]
Sivasspor Teknik Direktörü Muhsin Ertuğral ;Kayserispor kusura bakmasın ama bugün bizi onlar yenmedi, biz kendimizi yendi dedi.. İkinci yarıda istekli oynadıklarını ifade eden Ertuğral, şöyle devam etti: ''İleri uç organize olmayı başarırken defansif anlayışımız inanılmaz kötüydü. Artık ağlamak geliyor içimden. Diyecek hiçbir şey yok. Herhalde bugün 3-4 maçlık gol pozisyonu yakaladık. İnanılmaz gol şansları kaçırdık. Taçtan 3 tane gol yiyorsak o zaman biraz oturup düşünmemiz gerekiyor.'' [B]Ertuğral, maçın bitiş düdüğünün ardından Sivassporlu taraftarlarla futbolcuları arasında yaşanan gerginlikle ilgili soru üzerine, şunları kaydetti: [/B] [B]''Benim futbolcularımın bu olayda bu kadar sinirlenmelerine bir anlam veremiyorum. O insanlar da buraya geliyor ve burada deşarj oluyor. Ben de kulak misafiri oldum, o kadar ağır konuşulmadı [/QUOTE] [FONT="Century Gothic"][B]Genel olarak iyi oynadik, ama bazi hatalarimiz bize kotu maal oldu.. Muhsin hocamizin bunde hicbir sucu yok, ben Muhsin hocamiza guveniyorum, en cokta taraftar hakkinda yaptigi aciklamayi begendim, en sonunda bizi anlayan cikti, bence hocamiz cok duygusal bir insan... [/B][/FONT] |
[QUOTE=efendigardaş;580604]BIKTIK ARTIK ERSEN MARTİN VE YASİN BU TAKIMDA OYNAYAMAZ KAMANANLA BAŞLASAK SONUÇ BU OLMAZDI...***:)[/QUOTE]
katiliyorum ve herzaman söylüyorum hocam lütfen su ersen martini gönder paffffffff takimla ciksin antremanlara a takima almaaaaa :mad::mad: hic bir faydasiii yokkk |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:25. |