![]() |
Kamanan O Sözleri Söylemedi
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//maclar/1.golsevinsc2.jpg[/IMG]
Sivasspor Teknik Direktör'ü Muhsin Ertuğral Kamanan'ın ağzından Fransız dergisinde çıkan haberin doğru olmadığını söyledi. Fransız futbolcu Yannick Kamanan'ın Sivas'ütaki sosyal hayatın yetersizliği ile ilgili çakın haberlere değinen Ertuğral, "Haber sonrası çok sayıda telefon aldım.[B]Kamanan bana Sivas'la ilgili o sözleri ifade etmediğini, aksine iki yıldır futbol oynadığı Sivas'ı çok sevdiğini söyledi. ' Geçmiş dönemde ilk 11' de oynuyordum. Şimdi ki hocam fazla bana şans vermiyor' açıklamasını yapmadığını söyleyerek yanlış anlaşılmadan ve basında çıkan haberden dolayı üzgün olduğunu söyledi. [/B]Kamanan benim dönemimim de bütün maçlarda ilk 11'de olmasa da ikinci yarılarda forma giyen bir sporcumuz. Ben bu tip kritik maçlar öncesi çıkan haberlere alışkınım. Çok fazla üzerine düşmem." dedi. Eşinin de kente geldiğini söyleyen Ertuğral, "Tarihi eserleri gezdi. Kendisi yabancı uyruklu olmasına rağmen Sivas'ı çok sevdiğini söyledi. Önümüzdeki günlerde Sivas'a gelecek. Benimle burada kalacak. Sivaslıların çok sıcak kanlı, misafirperver insanlar olduğunu söyledi. Ben de artık Sivaslıyım diyorum" diye konuştu. |
Cevap: Kamanan O Sözleri Söylemedi
Fransizlar Bugun Soyler Yarin Unutur
|
insan ekmek yediği yere öyle demez tabi kamanan zaten demez öle şey her zman ki gibi basının uydurmaları
|
ahh bi dogru haber versenız allah tan diger yoruma kötü yazmadık ama çok yanılıp yazan olabilir
|
haber dogru yav.
ne bekliyordunuz? kamananin cikip evet söylediklerim dogru aynen arkasinda duruyorum demesini mi? :D yönetim kamananin biraz kulagini cekmistir. ;) haber yalansa kamaman o site hakkinda niye yasal islem baslatmiyor? :confused: |
saten ben beklemıyordum o lafları
|
hocamız çok karakterli ve başarılı biri ama elindeki kadro yetersiz durumu idare etmeye çalışıyor...
|
[B]Tabii kesin öyledir.Hoca mecburen bunları söyledi.Kamananın söyledikleri dogrudur diyemeyeceğine göre[/B]
|
Bence kamanan dergiye oyle konusmustur, birazda abarti vardir tabi. Ertugral Hocada çikip evet kamanan oyle dedi diyecek degil herhalde.
|
BASININ HER ZAMANKİ GİBİ ABARTMASI KAMANAN KADROYA İLK ONBİRDE GİREMEYİNCE DUYGUSALLIK YAPMIŞ BASINDA BALIKLAMA ATLAMIŞ:confused:
|
Haberin dogrulugu yada egriligi simdi okadarda önemli degil demedim diyorsa dememisdir dediyse bile insallah bu hafta sekiz tasli kargalara karsi gollerini atarak kendini affettirir.Ve olayi bu kadar abartmanin anlami yok diye düsünüyorum herkes istedigini düsüne bilir bana yalanci cennettir sana viranedir saygi duymak gerekir diye düsünüyorum.
|
BEN ZATEN BAŞINDAN BERİ İNANMAMIŞTIM KAMANANIN BÖYLE SÖYLEDİĞİNE
I LOVE YOU KAMANAN:D |
ben o açıklamayı değilde niye kamananla röpartaj yapmışlar onu merak ettim hiç bir milli takımda oynamamış fransada oynadığı en iyi takım 2.lig takımı tottenham altyapısından çıkmış da her sene bir ton adam çıkıyor bence bilinçli bir röpartaj bu kamananla ilgili değil fransız birisinin Sivastaki yaşama koşulları ya da olumsuz yaşam koşullarına karşı mücadelesi :mad:
|
BENCE BASININ ŞİŞİRMESİ KAMANAN SIVAS İÇİN İDAAL BİRİ VE ADAM MEMUNUM DİYOR SIVAS TAN
|
BU BASINA GÜVEN OLMUYOR HER TÜRLÜ HABERİ KAFASINDAN UYDURABİLİYOR BAZENNN
|
Sivas ta tam 1 yıl kalan otomatikman Sivas a bağlanıp kalıyor.
Sivas ta yaşama hastalığına tutuluyor. Sivas gerçektende en yaşanacak yer... Köftenin kebabın çorbanın etin otun havanın suyun eski tarihin kültürün türkün türkünün halayın delikanlılının merdin yiğidin daha neler neler en hakikisi Sivas tadır... hal böyle olunca Sivas ı beğenmiyenin ben aklına ve insanlığına şaşarım... İstanbulları izmirleri de gördük.... hepsi kokuşmuş, insanlıktan zıvanadan çıkmış , ahlaksızlık namussuzluk sapıklığın bini bir para... metropollerin gece alemlerinde ,pevyonlarında karanlık dehlizlerinde ahlağımızı insanlığımızı kaybetmektense ,, memleketimizin engin dağlarında derelerinde yiğit şehrimin sokaklarında sade bir hayat bizlere daha hoş daha insanca daha güzel.... NE MUTLU SİVAS TA YAŞAYANLARA ... |
Kamanan'ın o lafları söylediğine inanıyorum.[B]Ateş olmayan yerden duman çıkmaz...[/B]
|
Kamananın bu sözleri söylediğine bende inanmıyorum böyle bir düşüncesi olan kişi kendini belli ederdi.Sivassopur yıpratmak için söylenen bu yalanlara kimse inanmasın
|
kime inanacağımıza şaşırdık...:confused::confused:
|
FRANSIZLAR NE YAPMAYA ÇALIŞIYOR ALLAH AŞKINA.
|
Adam söylemis veya söylememis ne yazar söylemis bile olsa sorun yapacak bir sey degildi zaten.Haklilik payi var ama gelirken akli nerdeydi???
Önemli olan bu hafta sonu bjk 2 tane caksin her sey unutulur.:) |
Çevir kazı yanmasın. Kamananın mutsuz olduğunu her maçtan önce ısınırken ki tavırlarından anlamak münkün
|
[B][I]zaten inanmamıştık kamanan kendini sevenleri üzecek bir insan degil sanırım[/I][/B]
|
[B]Delinin biri kuyuya taş atıyor çıkarmakla biz uğraşıyoruz.
''Demişmidir!! dememişmidir?? ''Demiştir tabiki ilk 11'de yer alamadı gündemi böyle karııştırdı şimdi gözler üstünde ve ilk 11 de yer alır bu haberden sonra. [/B] |
kamanan formayı takımda çogundann daha fazla hak ediyor.bende olsam gitmek istiyorum derim.bence musa -sezer -yasin en kısa zamanda takımdan gönderilmeli yoksa bu takım adam olmaz.
|
sosyal hayatın yetersizliği demişse yanlışmı demiş doğru söyleyeni neden 9 köyden kovarlarki:D
|
Konuşmuş Yada Konuşmamış Eger Konuşmuşsa Kendi Ayıbı
|
Ne Bu Şimdi.. ßen ßişey anLamadım.. Zaten Şike söyLentileri yüzünden takımın üstünde kara buLutLar doLasıyo.. ßu tip haberler yangıma körükle qitmek qißi ßişey. Takımın iyi gitmesini istemeyenLer war...
|
[B]takım da işler yolunda gitmiyor halen nelerle ugraşıyoruz [/B]
|
:Dben zaten ihtimal bile vermedim neden öyle söylesinki takımı yıldız seneye 10 numara giyecek
|
[B]Bu gibi asılsız haberlere itibar etmememliyiz [/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:10. |