SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Transfer (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=9)
-   -   Kamanan Bursasporda !! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=27828)

yener_sahin 25.11.2009 10:52

Kamanan Bursasporda !!

[IMG]http://test.teksas.net/paylasim/haber_resim/251109/1433_3.jpg[/IMG]

Geçen yıl Sivasspor’un, İsrail’in Tel Aviv takımından 350 bin Euro’ya kadrosuna kattığı Afrika asıllı Fransız oyuncu Yannick Kamananla her konuda anlaşıldığı ve devre arası Bursaspor’da olacağı öğrenildi.

Teksas.Net

[url]http://test.teksas.net/kamanan-bursasporda/[/url]

Ne oluyor bu takıma anlamak mümkün değil!!!!!!!!!

ShabbatShalom 25.11.2009 11:14

Cevap: Kamanan Bursasporda !!

[B]Büyük Paraya satarlarsa Muhsin Hoca Afrikadan Bedavaya Çok iyi Oyuncu Getirebilir[/B] [B]Kamanan Büyütülecek Bir Oyuncu Değil[/B]

enesarslan 25.11.2009 11:16

eğer devre arasında iyi oyuncular getirilirse, kamanan yeri dolmayacak bir futbolcu değil..

FIRAT40 25.11.2009 11:23

gitsin..gitsin..ersen ile yasini de göndersinler...yeter artık..toprağı olmayanın verimi olmaz..

BeYLeRBeYi58 25.11.2009 11:25

Belliydi zaten verdiği demeçlerde belliydi.
Gitsin çokta önemli değil gelecek adam önemli ersende gitmeli biran önce

SenSetik 25.11.2009 11:32

daha iyisini Muhsin Hoca rahatlıkla getirebilir............Panik yok arkadaşlar........

stain 25.11.2009 11:42

giden gider........

baki kalan sivasspordur.......

muhsin hocaya güvenimi sonsuz.....

devre arasında çok daha kralını daha ucuza getirir.....

ayna26 25.11.2009 12:01

ortada bir fısıltı haber, geçerliliği tartışılır...Her şey olabilir, bu takım bir futbolcu ile özdeşleşmemeli, giden gider zorla alıkoyamazsınız.Bence biraz spekülasyon yapılıyor, şu an dikkati çeken haberlerde şike iddialarında Sivas adı var, kamanan adı var.bunlar BJK maçı öncesi yapılan bir oyun olmasın, düşüncesi de insanın aklına gelmiyor değil.

ozanss 25.11.2009 12:45

bi kamanan kalmıştı o da gitti mehmet yıldızın iyileşmesi ve en az 2 tane forvete oyuncu almamız lazım+1 kaleci+3 defans+3 ortasaha

ahmet_200655305 25.11.2009 13:12

:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

KAOS 25.11.2009 13:22

Bu haberlerin peş peşe çıkışında bir gariplik var???
Yorumları yaparken bizlerin kafa karışıklığından medet umanların olabileceği ihtimalini gözden kaçırmayalım lütfen...

noname87 25.11.2009 13:46

Kaynak inandırıcı değil ama Bursa forvet arıyordu İgliesiası alacaktı kamananıda cepte tutuyor olabilirler ama ne kadara satılcağını çok merak ediyorum 1milyondan aşağı etmez bu adam ama Bursa verse verse 500 verebilir o da max 200-300e satar bizim yönetim paraya çok ihtiyacımız var ne de olsa

yigidomustafa58 25.11.2009 13:49

[B]haberin aslı yoktur arkadaşlar sadece taraftar sitesi bu:..[/B]

50sekiz 25.11.2009 14:35

Kamanan Bursaspor haberleri gecen haftadan beri ortalikta dolasiyor.
Kamananin sözlesmesinde söyle bir madde varmis: [B]350 bin avro yu getirirsen istedigin kulübe gidebilirsin!!![/B]
Hatirlarsaniz böyle bir madde Troisi de de vardi adam 1 milyon dolari ödedi ve gitti!

50sekiz 25.11.2009 14:36

[url]http://www.olay.com.tr/Sayfa.php?Git=Haber&id=28013[/url]

karakocyakup58 25.11.2009 14:44

YA BİRİ YALAN DESİN BU HABEREEE...

kiNgSiZe58 25.11.2009 14:56

ya gitmesi hic iyi olmaz, yeni gelen oyuncular takimda acemilik cekicektir muhakak buda sivasspora karsi bi davranis olur, en iyisi kalsin

effenberg 25.11.2009 15:53

Haber yalandir cünkü Kamanan oynadigi futbol ile E.Saglamin sitemine uygum gelmez ve yer bulamaz(bence).Ama burasi Türkiye her an her sey olabilir zaten [B]E.Saglamin Bursaspor da kalacagida belli degil büyük ihtimal Milli takima gecme olasiligi var[/B].

Besyo_cu 25.11.2009 16:35

[B]Kamananın ayrılması değilde cok ucuza gitmesi koyar. Yönetim İnşallah her oyuncu satışında yaptıgı zararı bu sefer yapmaz...[/B]

mucahitbaba58 25.11.2009 16:53

cok paraya satilacagini dusunmeyin 350€ odedigi taktirde istedigi klube gider
neyse uzulmeyelim unutmayinki elimizdekiler en iyileri degildi zaten gelenler illaki en az onlar kadar iyi olacaktir
belkide iyiki gitti diyebiliriz ;) sevgiler saygilar

yigidoğukan 25.11.2009 17:21

yalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnn

FANATIK YIGIDO 25.11.2009 17:57

bu haber pek inandirici deyil eyer dogru haberse kamanan gitmesine hervetum kadar uzulmem gecenyil gs maclari harici diyer maclarda pek beklenilen performansi goremedik iyi futbolcu ama surekliliyi yok

Kibrisli 25.11.2009 17:57

Beşiktaş maçı öncesi böyle yalan haberlerin çıkması doğal... Kamanan'ın Sivas'ı sevdiği ve Sivasspor'da mutlu olduğunu, söylenilen herşeyin yalan olduğunu daha 2 gün önce canlı canlı ve açık açık teknik direktör söyledikten sonra inananacak başka biryer yok...

oquzh4n58 25.11.2009 18:45

l.. yeter sabır sabır sabır takımın en ıyı oyuncusu Kamanan 'ı satıyorlar aman alahım allahalLLa Oda hıc sevmedım bır takıma BursaSpor Eger SatarLarsa Bnm daa ıyı oyuncu getırmıceg ordan burdan capulcu getırceg kesn lan ıstıfa edın lan ıstıfa yonetım basın gıdın

ready 25.11.2009 19:15

[B]baki kalacak olan sivasspordur zaten kamanan basına verdigi anlamsız demeçlerden dolayı tepki almaya başlamıştı[/B]

subasi29 25.11.2009 19:15

Adam Gibi Bir Adamimiz Vardi....
Oyuna Sonradan Giren Ama Golunu Atan...
Her Nedense Los Angeles Muhabbeti Oldu Simdide Gidiyor...Oyle Ya Kamanan Elimizdeki Tek inci Senide Satalim ...Ersen Bize Yeter Kafa Yedirmeye....
Kelleci Ersen Seni Sevmiyorum Babanida Sevmezdim.....Sabanoglu Saban

ercan58.a 25.11.2009 19:36

[B][I]bülentin pisliklerinin hepsi defolsun,haber dogruysa kimseyi anlamak mümkün degil[/I][/B]

galipgelen 25.11.2009 19:43

Sivasspor biraz iyi oynayanın sivrilip atılacağı bir konumda değil. Düşme korkusu yaşıyoruz. Yönetim mevcut tüm oyuncuları ( Hayrettin, Yasin ve Ersen dahil) elinde tutmak ve devre arası iki-üç nokta transferle takımı güçlendirmek zorundadır. Takımdan gidecekler ancak sezon sonu gidebilirler, tabii Sivassporu ligde üst sıralarda bırakmak koşuluyla. Kamananı şu an bırakmak ihanettir.

yerliturkuaz 25.11.2009 20:35

[B]Eğer Kamanan gönderilmek isteniyorsa mutlaka bu sezon değil. Tamam Mehmet Yıldız gelecek fakat bakalım form tutabilecek mi. Kadrodaki en değerli yabancımız şuan gollerimiz çoğu ona ait. Kesinlikle kalmalı bu takımda gitmesine şiddetle karşıyım...[/B]

TS58 25.11.2009 21:04

Bizi istemeyeni biz istemeyiz.

eyuphulagu 25.11.2009 22:19

Şimdi merak ettim..Kamanan'ın meneceri kim?Kamanan'ı Sivas'a getiren kim?Kamanan'ı en iyi tanıyan kim?Kamanan'ın sözleşmesinde yer alan özel madde olan 350bin euro getirirse gidebilir maddesini koyan kim?Bu özel maddeyi Bursa spora söyleyen kim?Buyrun size 15 puanlık uzmanlık sorusu...Cevabını bilen varsa lütfen söylesin...İnanın bu soruların cevabını ben de çok merak ediyorum...

F. Şahin 25.11.2009 22:59

Ne kadar çabuk gaza geliyoruz böyle? Kaynak gösterilen adres basit bir site. Herhangi bir resmiliği yok. Bu erken asıp kesmeler yüzünden çok çekiyoruz malesef. Bu gidişle de daha çok çekeceğiz.

adres58 25.11.2009 23:00

[B]Kamananı ben şahsım adına çok seviyorum. Sistemimize şu an için uymadığını hocamız belirtti ama mutlaka oynatacağınıda Spor aktif programında belirtti. Şunuda unutmayalımki hocamız özellikle belirtti. Sivassporu oldukça sevindirecek ara transferlerim olacak dedi... Kimse panik yapmasın hem Kamanan takımda kalacak hemde eksik yerlerimize Kara boğalar gelecek. [/B]

stain 26.11.2009 08:19

[QUOTE=eyuphulagu;583914]Şimdi merak ettim..Kamanan'ın meneceri kim?Kamanan'ı Sivas'a getiren kim?Kamanan'ı en iyi tanıyan kim?Kamanan'ın sözleşmesinde yer alan özel madde olan 350bin euro getirirse gidebilir maddesini koyan kim?Bu özel maddeyi Bursa spora söyleyen kim?Buyrun size 15 puanlık uzmanlık sorusu...Cevabını bilen varsa lütfen söylesin...İnanın bu soruların cevabını ben de çok merak ediyorum...[/QUOTE]

baş harfi bülent uygun olabilir mi? :)

58_babacan_58 26.11.2009 08:32

[B]BU TAKIMI SIRTLAYAN İSİM ŞU ANDA KAMANAN TAKIMDAKİ EN SKORER İSİM 4 GOLLE GÖNDERİLMESİNİ KESİNLİKLE İSTEMİYORUM !!!![/B]

вαЯon™ 26.11.2009 10:15

[QUOTE=58_babacan_58;583946][B]BU TAKIMI SIRTLAYAN İSİM ŞU ANDA KAMANAN TAKIMDAKİ EN SKORER İSİM 4 GOLLE GÖNDERİLMESİNİ KESİNLİKLE İSTEMİYORUM !!!![/B][/QUOTE]

[B]komik olma babacan gardaş, şuanda takım sivassporun sırtına çıkmış sen gelmiş takımı sırtlayan kamanan diyorsun...;)[/B]

TeK KrAl SiVaS 26.11.2009 11:29

YALANA BAK YAHU KAMANAN HİÇ BURSAYA GELİRMİ BE YU...K BURSASPOR

GuVeN 26.11.2009 12:06

asparagas haber bu,kaynak gösterilen sitede bile kayda alınmamış,zaten yalan olsun,kamananın gönderılecegı zaman degıl,bize lazım o..

karyola 26.11.2009 14:58

KAMANANA GELENE KADAR BÜLENT HOCA KİMLERİ HARCAMADI Kİ ÇAKTIĞI KAZIK HALEN ÇIKMADI.

mustafa_kavak58 07.12.2009 21:30

Iglesias Bursaspor'da! :D:D:D:D:D:D:D:D:D

Forvete takviye yapması beklenen Bursaspor, Ankaragücü'nde forma giyen Leonardo Iglesias'la anlaştı.

Devre arasında takıma yapılacak olan takviyeler için teknik kadronun çalışmalarını sürdürdüğünü ve isimleri hazırladıklarını belirten Bursaspor Genel Sekreteri Recep Bölükbaşı, İglesias ile anlaşmaya varıldığını belirtti. Arjantinli futbolcunun bu hafta sonuna kadar Bursa'ya geleceğini belirten Bölükbaşı, tecrübeli futbolcunun takımla birlikte antrenmanlara çıkacağını da söyledi.

bursa forvete iglesias almis bu demektirkii kamanan sivas kalirr

kamanani almazlar herhalde öyle degilmi sizce :D:D:D:D:D:D

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:50.