SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Gelecekler Yüzümü Güldürecek (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=27831)

SivasSpor.Com 26.11.2009 09:50

Gelecekler Yüzümü Güldürecek

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//2008yeni/muhsinert.jpg[/IMG]

Sivasspor Teknik Direktör'ü Muhsin Ertuğral,devre arasında takıma gelecek futbolcularla ilgili ip ucu verdi.
Takıma mutlaka takviye yapacaklarını ve bu takviyelerin herkesin yüzünü güldürüceğini ifade eden Ertuğral "Takımdaki ihtiyaçları biliyoruz, ancak şimdi bunları söylemek doğru olmaz. Ancak şu kadarını söylemek istiyorum,alacağımız futbolcular bütün Sivaslı'ların yüzünü güldürecek.Takımdan fazla futbolcu göndermeyide düşünmüyoruz.
Çünkü bizim takviyeye ihtiyacımız var" dedi.
Ara transferde hata yapma şanslarının fazla olmadığını da değinen Ertuğral "Böyle durumlarda iyi futbolcu bulmak zordur. Ancak futboluna güvendiğim, takımı başarıya götürecek isimler var. Bunlarla şimdiden konuştuk ve her konuda anlaştık" şeklinde konuştu.
Sivasspor'a gelecek futbolcular hakkında fazla açıklama yapmayan Teknik Direktör Muhsin Ertuğral'ın 2 futbolcu Güney Afrika'dan birde Rusya'dan alacağı iddia ediliyor.

[B]Hurdogan Gazetesi[/B]

effenberg 26.11.2009 10:03

Cevap: Gelecekler Yüzümü Güldürecek

Rusya dan belki eski GSli Tomas olabilir sezon basinda da gündeme gelmisti.

ShabbatShalom 26.11.2009 10:05

[B]Muhsin Hocaya Güvenim Sonsuz Çok İyi Yeteneklerle Bizi Tanıştıracağına Eminim

[COLOR="Red"]Başkanında Artık Paraları Ortaya Koyma Zamanı Geldi[/COLOR][/B]

58_babacan_58 26.11.2009 10:05

[B]İNŞALLAH HOCAM SİZLERE GÜVENİYORUZ BU TAKIM DÜZELSİN ARTIK !!![/B]

eyupk 26.11.2009 11:19

Güzel bir haber. Bu takım düzelicek inşallah.

TeK KrAl SiVaS 26.11.2009 11:31

GÜZEL BİR HABER BU ŞU TAKIMIN LİGE YÜKSELDİĞİNDEN BERİ BİR 10 NUMARASI YOK İNŞALLAH BU SEZON GELİR
BU SENE LİGDE KALIRSAK ARTIK HİÇ TEHLİKE YAŞAMAYIZ:D

bonuce123 26.11.2009 11:33

Bu Sene Ligde İlk 10 Girereiz Turkiye kupasında Fınal Oynarız

davulcu 26.11.2009 11:40

hocam size ve başkanımızı güveniyoruz......

winner58 26.11.2009 12:12

hocam büyüksün sana güveniyoruz

yorumyapıyombenya 26.11.2009 12:40

Sadece senın değil hocam bizlerınde yüzü gülecek

eyuphulagu 26.11.2009 13:53

Unarım gelecek oyuncular şu anki oyunculardan daha iyi oyunculardır..Aksine bizimkilerle aynı düzeyde ve daha düşük kalitede oyuncu getirirsen ve bunları da oynatırsan takımdaki dengeleri bozarsın...Gelecek oyuncular takımda direkt oynayacak oyuncular olmalı...Dahası bize yoldız oyuncudan çok 90 dak. savaşacak,mücadele edecek takım oyunu oynayacak ve takıma hemen uyum sağlayacak, problemli olmayacak oyuncu lazım...Zaman su gibi akıyor..Umarım her şey istediğimiz gibi olur...

sevda58 26.11.2009 15:07

[COLOR="Red"][FONT="Century Gothic"][B]hocam bir senin yuzun gulmiyecek, bizlerinde yuzu gulucek insallah, transferler insallah istedigimiz gibi olur, takima faydali olurlar umarim..[/B][/FONT][/COLOR]

shang 26.11.2009 15:08

bizde dört gözle gelecek futbolcuları bekliyoruz yoksa bu takımla işimiz bir hayli zor

mucahitbaba58 26.11.2009 15:42

[B]hay canini yeyim hoca sening dilerim damgasini vuracak takim biz oluruz ikinci yari kaybettigimiz maclarin ruvansini aliriz[/B]

subasi29 26.11.2009 15:52

seninle tekrar gulecegiz hocam guldur yuzumuzu

07reis58 26.11.2009 19:29

[B]yürekten inanıyoruz her bölgeye takviye şart özellikle defansa yasin gider inş [/B]

ercan58.a 26.11.2009 19:29

[B][I]sana güveniyoruz hocam,allah yardımcın olsun[/I][/B]

TS58 26.11.2009 19:48

Bu sene küme düşmeyelim yeter.

gül5858 26.11.2009 19:52

[B]Tamam alınacak alınması şart zaten.
''Ya!! alınıpta bir işe yaramayan döküntüler ne olucak, onlar hala ense yapıp duruyor.
Zaten bütcesi yetersiz olan Sivasspor'da kalmaya devammı edecekler.
Ohh ekmek elden su gölden hesabı bu konularlada Başkanların artık ilgilenmesi gerekiyor.
''Ve maçları kaybedeceğini bilen Sivasspor taraftarlarına kimse teşekkür etmiyor.
Takıma maddi manevi destek veren taraftarlarımız bu paraların boş oturan oyunculara gitmesine tepkili biliyorum ama yine susuyorlar.[/B]

FALÇATA 58 26.11.2009 21:24

[B]zaten son şansımız ara sezon yoksa kötü günler bizi bekliyor[/B]

izmirliyigido 26.11.2009 22:21

Trabzonspor'da Gökhan Ünal ve Song boşta kaldı. Bence onları da değerlendirmek lazım. Mehmet Yıldız'ın yokluğunda, Gökhan hırs yapar ve bize faydası olur...

AYK

58SARKISLALI58 26.11.2009 23:58

walla tabiki muhsin hocaya guveniyoruz ama once yasin ersen hayrettin ve bikactane futbolcuyu devre arasinda acilen gondermemiz lazim egerki bunlarla yola devam ederse hoca sansimiz yok bu futbolculari nasil oynatiyor hala hic aklim almiyor herkes goruyor halende zorla oynatiyor hoca kamanan meseleside bi forvet var yildizdan sonra ha gitti ha gidecek haberleri cikiyor hadi hayirlisi bakalim

tekdoktirin 27.11.2009 00:52

HOCA GELECEKLERİ BOŞVER ŞİMDİ ZAMANDEİL BU MAÇI ALDA NASIL ALIRSAN AL VUR KIR ÖLDÜR AMA AL AL

pover58 27.11.2009 08:01

yüzümüzün gülmesine okadar ihtiyacımız varki.buralarda olmak çok zor geliyor.hocamıza ve yönetime güveniyorum elbet bu takım düzelecek.devreyi sabırszlıkla bekliyorum.

rsimsek 27.11.2009 08:05

hoca söylememiş ama defans ve forvete ihtiyacımızın olduğu ortada.

Shan58 27.11.2009 08:32

Hocam gelecekler değil gidecekler daha çok yüzümüzü güldürecek.

Mesela Yasin, Hayrettin, Uğur, Ersen giderse geleceklerden daha çok yüzümüz gülecek.

OoSivassporoO 27.11.2009 17:18

Haydi Bakalım Gelenler İnş. Görevlerini Laikıyla Yaparlak

carizma0658 27.11.2009 23:01

HELAL OLSUN HOCAM SENN DÜŞÜNCEN GERCEKTEN HARIKA FUTBOLCU GÖNDERİLMİCEK TAKVİYE YAPILACAK GİDEN FUTBOLCULAR İÇİN DE AYNINI YAZDIM YAZDIM YAZDIM DA OKUYAN KİM GÖREN KİM SEN BİR NUMARASIN HOCAM İNŞALLAH GELECEK KİŞİLER SİSVASIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜRRR

altuntas58 28.11.2009 09:06

[B]Hocam sana güveniyoruz haydi hayırlısı olsun bu maz için istanbuldan geldim inşallah uğurlu gelirim[/B]

gül5858 28.11.2009 15:55

[B]Tamam alınacak alınması şart zaten.

''Ya!! alınıpta bir işe yaramayan döküntüler ne olucak, onlar hala ense yapıp duruyor.

Zaten bütcesi yetersiz olan Sivasspor'da kalmaya devammı edecekler.
Ohh ekmek elden su gölden hesabı bu konularlada Başkanların artık ilgilenmesi gerekiyor.

''Ve maçları kaybedeceğini bilen Sivasspor taraftarlarına kimse teşekkür etmiyor.

Takıma maddi manevi destek veren taraftarlarımız bu paraların boş oturan oyunculara gitmesine tepkili biliyorum ama yine susuyorlar.[/B]

abircan 28.11.2009 17:20

hocamıza güveniyoruz , bülent uygunun başarılı dönemini aratmayacaktır, bence hocamızla uzun süre mukavele yapılmalı, alt yapıyıda hocaya teslim etmeliyiz, en az 5 yıul hocamızla devam etmeliyiz, istikrar başarıyı getirir

galipgelen 28.11.2009 22:04

Evet hocaya güvenmeliyiz. Şu anki performansları ile takımda olmayı en çok hak eden Akın, Sedat, Abdurrahman, İbrahim Dağaşan, Musa , Cihan,İbrahim Şahin,Erman ve Kamanandır. Bu 9 oyuncuya her maçta yanyana oynatarak iskelet kadroyu korumalıyız. Bizim takımın acil ihtiyacı belli.Bir stoper ve bir sol kanat. İskelet kadromuz da var. Seyircimizin desteği ve yürekten oynayacak iskelet kadronun ısrarla hep yanyana oynamasıyla iyi günler yakındır.

galipgelen 28.11.2009 22:11

Diğer oyuncularımızdan Çok çalışıp formayı kapan olursa da amenna. Biz sahada fairplay ölçüleri içinde savaşan tüm gücünü harcayan, varını yoğunu ortaya koyan çılgın oyuncular istiyoruz. Fazla şey istemiyoruz.Bir de konsantrasyon. Kayserispor maçında bir ara durdum yalnızcakalecileri Süleymanou yu seyrettim. Hiç konsantrasyonunu bozmadı. Her saniye hazır vaziyette kaplan gibi bekliyordu. Maçı saniye saniye yaşıyordu. Bir oyuncuya maç disiplinini hocası da verebilir. Dileğim Muhsin hocanın tüm oyuncularımıza bu oyun disiplinini vermesi.

eyuphulagu 28.11.2009 23:10

Takım eğer başarısız olursa acaba hocayla yola devam edilir mi?Nereden bakarsan bak Muhsin Hoca şu an Sivassporun içinde bulunduğu durumu bilerek bu takımın başına geldi...Yani hoca ateşten gömlek giydi...Ligde oynayacağımız 4-5 maç bana göre hocanın kaderini belirleyecektir...Takıma yeni oyuncuların katılmasını, taze kan gelmesini herkes gibi ben de istiyorum...Ama hocanı ne yapıp edip bu 4-5 maçın 3 ünü galip bitirip diğerlerinden de puan çıkarması gerekiyor..Aksine son 5 maçta alınacak seri mağlubiyetler işi yokuşa sürer...Bazıları hocam amma da karamsarsın diyebilir ama ben bazıları gibi bulutların üzerinde değil gerçeklerin peşindeyim...Hoca G.Afrika'da çok başarılı olmuş olabilir ama şu aşamada bizi hocanın geçmişi değil,bu takımda elede edeceği galibiyetler ilgilendiriyor...Eğer o galibiyetler ve puanlar gelmezse 2. yarı şampiyonluk ,kupa mücadelesi,küme düşme mücadelesinin yoğun yaşanacağı bu stres yüklü dönemde 40 puana da zor ulaşırsın...Dünyanın en iyi 3-4 oyuncusunu da sivasspora transfer etsen bu oyuncular takıma uyum sağlayana kadar atı alan da üsküdarı da geçer...İşimiz çok zor...Yılmaz VURAL dürüst antreman yapamamış,4-5 oyuncusu transferin son gününde alınmış toplama takımla neler yapıyor hepimiz görüyoruz...Muhsin Hocadan da artık galibiyetler bekliyoruz...

efendigardaş 28.11.2009 23:11

MUHSİN HOCA SANA GÜVENİYORUZ SİVASSPORU KURTAR BU GİRDAPTAN:)

Melisa 29.11.2009 15:15

[B][COLOR="Red"]Yeni gelecek futbolcular Yiğidoların kordinesini değiştirecekse ,bize galibiyet getirecekse Taze kan iyidir...
Bir an önce gelsinler...[/COLOR][/B]

bonuce123 29.11.2009 17:58

Besıktas Macını Kazanıp 4 Mac Ust Uste Kazanmamız Lazım Hersey Bıtmıs Deıl Suan Puan Durumuna Bakcak Olursak Ilk 5 Gırebılırız Haydı Hocam Sana Guv.... Bu .. Larıda Doldur

mucahitbaba58 30.11.2009 22:27

su oyuncular gelsede biraz icimiz rahatlasa bari
eminim hocaninda ici rahatlayacaktir

yigidokentli58 30.11.2009 22:57

muhsin hoça gercekten degerli bir insan geleceklerle bu kadro iş yapar benim erman cihan ferhat ersen ibrahim kadir bunlar sivasspora büyük kazanç yasin ve ugurdan birşey olmaz 2 tane defansa saglam iki tane adam rusyadan tomas ve song ikilisi süper olur defans a abi lazim ortasayada biri yabanci 10 bir yerli güzel bir ortasa alinmali birde forvete balili gibi hizli ve piratik bir adam lazim antepten beto ve jaba bunlar güzel futbolcular aslinda ibrahim akin cok süper olur alsalar ama cok para birde bucada mehmet battal var oda cok süper bir forvet ikinci yari mehmet düzelicek forma giyecek defansa abdulrahmanin iyleşmesi cok iyi oldu farukta bu sene cok iş yapar valla takim güzel futbolcularimiz var hepside genç sezer ibrahim doganşan ferhat kadir erman ibrahim şahin bunlar hep yildiz olacak ikinci yari yaziyorum hocam sana sonsuz güveniyorum

Metal Gear 30.11.2009 23:04

Paraya kıyıp gerekirse Sylla ve Tum'u geri getirsinler.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:53.