![]() |
Ertuğral : Enteresan Bir Maç
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/diger/1.hocasivass.jpg[/IMG]
Sivasspor Teknik Direktörü Muhsin Ertuğral, enteresan bir maç olduğunu, hatalardan gollerin geldiğini söyledi. [B]ERTUĞRAL: ''MORAL AÇISINDAN PUANA İHTİYACIMIZ VARDI''[/B] İbrahim'in kırmızı kart görmesiyle sistemi değiştirdiklerini kaydeden Ertuğral, ''Pas ve koşu yollarımız daha çok kontratağa döndü. Orada gol bulabilirdik, ayağımızdan topu daha çabuk çıkarmak gerekiyordu. Geçen hafta iyi bir çıkış yapan Kasımpaşa'dan 1 puan almak da önemli. Moral açımızdan puana ihtiyacımız vardı'' diye konuştu. Muhsin Ertuğral, ''Sivasspor'un bu sene hedefi nedir'' sorusu üzerine ''Ligde kalmak için 38-40 puanın hedef olması gerekiyor'' dedi. Vural, maçtan sonra yaptığı basın toplantısında, Kasımpaşa'nın futbol oynama tarafında olduğunu belirterek, ''Futbol dışındaki etkenler, futbolun bilinmeyen tarafı, bugün bizim çok aleyhimizdeydi'' dedi. Hakem Cüneyt Çakır'ın verdiği penaltıyla oyunlarını bozduğunu vurgulayan Yılmaz Vural, şöyle devam etti: ''Türkiye'nin göz bebeği bir hocamızın bu kadar ucuz bir penaltıyı vermesini kendisine yakıştıramadım. Herhalde maç ona ufak geldi. Böyle bir hatayı, böyle üst düzey bir hakem yapmaması lazım. Çok iyi giderken, bu iyi gidişe çomak oldu ve bizi dağıttı. Yekta'ya gösterdiği kartlar doğruydu. Sonuçta doğruya doğru.'' İkinci devrede yaptıkları değişikliklerle sonucu değiştirmeye çalıştıklarını ifade eden Vural, ''Sonradan yaptığımız değişiklerle atak yapalım dedik ama sonucu değiştiremedik. Futbol böyle güzel. Bu hafta bizi üzdü. İyi oynayanın kazanamadığı garip bir meslek bu. Umarım bu alınan bir puan, Anadolu takımlarına iki senedir keyif yaşatan bir kulübün toparlanacağı bir puan olur. Eğer bu 1 puan bu işe yaradıysa mutluyum, yaramazsa üzüntülüyüm'' diye konuştu. Yılmaz Vural, ''Milli takım için Hiddink'in ismi geçiyor. Yabancı teknik direktöre sizin bakış açınız nedir'' sorusu üzerine, ''Türk antrenörden başka kimsenin bu işi yapacağını düşünmüyorum. Yabancıların kültürleri çok farklı. Türkiye'de bu işi yapacak çok iyi hocalarımız var. Sakın yabancı getirmesinler. En büyük tepkiyi benden görürler'' diyerek sözlerini tamamladı. |
Cevap: Yılmaz Vural faturayı hakeme kesti
[B]HEDEF 38-40 PUAN DEMİŞ AMA BU GİDİŞLE.......................................YOLUN SONU KARANLIK GÖZÜKÜYOR.....[/B]
|
Cevap: Ertuğral : Enteresan Bir Maç
[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Olive"][B]uamrım bulunduğumuz bu kötü durumdan biran önce kurtuluruz geçen sene şampiyonluğa oynayan takım bu sene ligde kalmanın hesabını yapıyor ibrahim dağaşan gereksiz yere itirrazdan sarı gördü biraz sakin olsa kırmızı yemezdi alırdık maçı hep yapıyor bunu ne diyim inşallah ligde kalırız ara transfer çok önemli bu kadroyla lig de kalamayız[/B][/COLOR][/FONT]
|
Hocam tek kale oynayan Kasımpaşa.
10 kişiyken bile gol pozisyonlarına giren kasımpaşa. 1 Puan tabi sevindirici olur ama sen Türk futbolcuların ne kadar ciddiyetsiz ve disiplinsiz olduğunu bilseydin eminim Ibrahim Dağaşan'ı ikinci yarı başında değiştirirdin. Elimize çok iyi bir fırsat geçmişti. rakip yoruluyordu ve moral olarak çöküyorduki İbrahim dağaşan kasımpaşa'nın imdadına yetişti. Senada suç bulamıyorum. Geçen sene Mehmet Yıldız'ın, Bilica'nın, Tum'un sırtından geçinen bülent Uygun başarıyı kendinde zannedip takımı mahvetti ve kendini kurtarmak için bırakıp kaçtı. Geçen senede çok iyi oynamıyordu ama en azından maç çevirecek futbolcular vardı. Bu sene onlarda gidince Kasımpaşa'yla berabere kaldığımıza bile sevinir olduk. Bu hale getirenler utansın diyecem ama malesef onlarda utanma olmadığı gibi yaptığı yanlışları hala haklı çıkarma gayreti içindeler. |
hoca enteresan olan bizim duşusumuz,kasimpasanin oyunu
|
[B]Kasımpaşa gercekten son haftaların en formda takımı önce ts sonra kadıköyde fb ye 3 gol atıp kazanmak kolay değil.
Kazanamıyorsan kaybetmiyeceksin artık rakibin önemi yok her puan altın...[/B] |
INSALLAH HERSEY BIR AN ÖNCE DÜZELIR SIKILMAYA BASLADIK ARTIK
|
adamlar 10 kişiyken bile bastırdılar dağaşanında takımı uçuruma atması zaten uçurumdayızda tuttu itti hepimizi camiayı alınmış 1 puanı yenilgi kadar kötü buluyorum çünkü birer birer bu arayı kapatıpta tutunacağımızı sanmıyorum yazıklar olsun bu takım düşerse bu hale getirenlere hoca 2.yarı çok önemli rol oynuyacak haftaya eskişehir maçı varki zor maç ankaragucune gıdecez maç naklen yayında zorrrrrr....
|
ibo niye ve nasil kirmizi kart yedi??????
|
[B]ARKADAŞLAR BİZİM SEZON BAŞINDAN BERİ BÜTÜN MAÇLARIMIZ ENTESERAN DEĞİLMİ SİZCE HOCA BUNU YENİMİ FARKETTİ...??? VARMI BÖYLE AMATÖRCE GOL YEMEK YA HER MAÇ AYNI ŞEYLERİ KONUŞUP DURUYORUZ ARTK BİZDE 3 PUAN ALMANIN SEVİNCİNİ YAŞAMAK İSTİYORUZ YAAAA[/B]
|
[COLOR="Red"][FONT="Century Gothic"][B]Hoca naapsin, adam oyle bir takima hoca olmuski, enteresan buluyor bazi seyleri.......:confused:[/B][/FONT][/COLOR]
|
[QUOTE=SivasSpor.Com;586252][IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/diger/1.hocasivass.jpg[/IMG]
Sivasspor Teknik Direktörü Muhsin Ertuğral, enteresan bir maç olduğunu, hatalardan gollerin geldiğini söyledi. [/QUOTE] hatalardan gol geldını soylemişşş ide bunu bılmeyen km var Yanı cıksın solesn Her haftada olan sy tek fazlalık hr hafda 3 5 gol yıyoduk mac ogle bıtıyodu sımdı 2 tane yedık 2 tane attık beraber gıttı ..... |
Muhsin hocaya güveniyoruz dedik..O da şaşırdı bazı şeyleri..Kasımpaşa maçından ben ümitliydim aslında hoş yenilmedik ama ezildik....
|
[B]bu takımı bu hala qetirenLer utansın... Kasımpaşa'dan aLınan 1 puanı kücümsemeyin ts'ye attı fb'ye attı kötü takım deqiL Kasımpaşa. sana quvenım sonsuz hocam dusmeyecez [/B]...
|
Yeter artık sen kasımpaşayı yeneme kimi yeneceksin sizin gibi futbolcular olmaz olsun....
|
[B]artık benim fazla ümidim kalmadı...bu kadro hiçbir şey yapamadığı gibi bank asyaya koysan ordanda düşer...
eserinle gurur duy bülent uygun!!!:mad::mad::mad:[/B] |
bülent izledimi mi acaba kasımpaşa maçını.bülent beyfendi takımın basındaolsaydı bu maçtan 5 0 yerdik yine hocamız iyi yenilmedik ama ezildik malesef.hocam sana sonsuz güveniyoruz ben senin yerinde olsam bu takımın başına hayatta geçmezdim çünkü düzeltmesi çok zor ama sen geldik dmekki bir bildiğin var ve takımı düzelteceğine inanıyorum.mütevazi tavırlarınlada sivaspor karşı bülent hocadan dolayı duyulan antipatiyide biaz osun yıktın sağolasın varolasın
|
[B]hocaya laf yok!![/B]
ayrica bulent hoca sivaslinin umutlarini calmistir ayrica bulent hoca sivaslinin onuruyla oynamistir ayrica bulent hoca yari yolda birakmistir ayrica bulent hoca sivaslinin gururunu incitmistir ayrica bulent hoca sivsliyi kandirmistir ayrica yonetim bu adam takimi batirirken goz yumup cok fazla yetki vermistir |
bu takim ligde kalacak ikinci yari bomba transferler bekliyorum ikinci yari gercek yigidolari şavaşan yigidolari görecegiz
|
[QUOTE=mucahitbaba58;586318][B]hocaya laf yok!![/B]
ayrica bulent hoca sivaslinin umutlarini calmistir ayrica bulent hoca sivaslinin onuruyla oynamistir ayrica bulent hoca yari yolda birakmistir ayrica bulent hoca sivaslinin gururunu incitmistir ayrica bulent hoca sivsliyi kandirmistir ayrica yonetim bu adam takimi batirirken goz yumup cok fazla yetki vermistir[/QUOTE] sana sonuna kadar katılıyorum. ve şunu da ekleyim istiyorum: ayrica bulent hoca ilk galibiyetinden sonra istifa edip ucuz ve demode bir şov yapmıştır. ne sandı acaba bülent uygun, galibiyet aldıktan sonra sivası yarı yolda bırakınca daha iyi bir teknik direktör olarak mı anılacağını sandı. keşke ligden düşürüp öyle bıraksaydı, daha çok sevgiyle anardık kendisini, sivasın üzerinden şov yapıp gururumuzla oynamamış olurdu. |
yaa arkadaşlar bu takımda farklı bi şey var. kesinlikle buna inanıyorum artık. sanki bülentin süprüntüleri bi kaç tip özellikle oynamıyor.. adam özellikle takım berabereyken şu duruma bakmayıp kırmızı görüyor..bunlar tesadüf olamaz. hocanın inadına oynamıyor adi herifler. erman gibi çırpınan bi kaç adama bakın hepsi bülentle alakasız oyuncular. bide iboya sezere hayroya sedata musaya bakın...başkan bu olaya el atıp bülentin bütün uzantılarını bu takımdan göndermeli..devre arasında yerlerine iyi adamlar alınmalı..düşeceksek düşelim yaa yeter...ilk düşen biz değiliz..takımımıza renklerimize yine aşık olur yine devam ederiz..bu ruhsuz herifleri istemiyoruz artık yaaa istemiyoruuuuzzz!!!!!:mad::mad:
|
çooooookkkkkkkkk enteresan bi maç oldu hocam çoooookkkk kasımpaşadan bi puan aldık die göbek atacaktk :@
|
hoca anlasilan seninle ligde cok daha enterasan maclar oynayacagiz.sana türkiye ligini türk hakemlerini ve senin oyuncularini anlatan olmadimi?bütün sivasspor taraftarina sorsan takimdaki en cok ve en kolay kart gören adam kim diye sana verecekleri cevap
1 ibrahim dagasan 2 hayrettin yerlikaya 3 sedat bayrak birde en kolay kart gösteren gösterdigi kartlarla maclari takimlari katleden hakem diye sorsan herkes agiz birligi atmiscesine cüneyt cakir derdi ama sen bu iki denklemi düsünemeyip bir hamle yapmadin ve galibiyet sansi yerine rakibe direnc ve bize macta ezilmenin sebebini yaratttin. bugünki mactan galibiyet alabilirdik cüneyt cakir gibi bir hakemi kasimpasanin üzerine giderken kendimize cevirdik ve macta ezildik. sana yol görünüyor muhsin hoca senin türkiye liginine alisabilmen cok uzun sürecek galiba bu zaman bizde yok. 8 hafta gecti sadece bir galibiyet aldin birde sansa bereberlik 3 aydir bu takima arti hicbirsey vermedin bundan sonrada verebilecegini zannetmiyorum |
nesi entresan tek forvet ersenle o çıkana kadar pozisyonumuz yok entresan zita nerde merak ediyorum agbetuya kaç maçtır şans vermiyorsun bu maçta adamın sayesinde puan aldık kadir fena oynamıyordu sen geldin direk kestin sıfırdan başladın hocam takımı yeni yeni tanıyorsun ama iş işten geçiyor
|
Muhsin hoca sana güveniyoruz.Ayrıca sen bu medeni cesaretinden dolayı kutluyorum.Böyle bir enkazı aldığın için.Ben inanıyorum ki; bu takım lig'de kalacak.
|
sende çok ama çok enteresan bi hocasın neden;
1.ersen yerine agbetu neden yok 2.petkoviç hala neden kalede akın varken 3.faruk neden hala oynuyo daha doğrusu neden oynamıyo daha çoooooooooooooook şey var ama anlatmaya sığmaz işimiz çoook zoor :mad::mad::mad::mad::mad::mad: |
[QUOTE=58yigidoo;586298]Yeter artık sen kasımpaşayı yeneme kimi yeneceksin sizin gibi futbolcuların olmaz olsun[/QUOTE]
gardas senin basit dediyin takim iki haftada iki buyuk takimi farkli skorlarla yendi sen butakimin neresini kucumsuyon adamlar takir takir top oynuyolar:D deplasmanda bir puganda hic yoktan iyidir ;) |
[B]birisinin bu ibrahim dağaşanın kulağını çekmesi lazım artık![/B]
|
[B]Rakipi küçük görmemeyi hep söyleriz.
Ya aslında Sivasspor hakkında yazacak okadar çok şey varki özellikle bu maç için ben konuşmayı yazmayı istemiyorum morelim bozuluyor. Çünki tepki alacağım yazıdan sonra çok kızgınım:mad::mad: Yazıklar olsun diyorum bu oyunculara.[/B] |
BİZİM ARTIK ENTERESAN MAÇLARA DEĞİL 3 PUAN ALDIĞIMIZ MAÇLARA İHTİYACIMIZ VAR
|
[B]....Enterasan olan maçmı ............
''Yoksa aylardır dibe vuran Sivasspor'mu????? Buna açıklaık getirin yeter artık ne yazacağımızı bilmiyoz artık şaşkın ,kırgın sinirli ve üzgünüz............ ..............YETERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR[/B] |
Bülent Uygun'un Hiç mi Hakkı Yok.
Arkadaşlar sivassporun süper lige çıktığı seneyi hatırlayın.lorantlı sivassporu,hep defansa çekilip kontradan gol veya goller bularak puan alırdık.ikinci sene yani karol peczeli yarı dönemi hatırlayın.ne yaptığı bilinmeyen bugünkü istanbul bş gibi bir takım.bülent uygun geldikten sonra,inönüde bjk ye mehmet'in attığı golle başlayan yükseliş ve 2006-2007 sezonunda başlayan ve 2009-2010 sezınuna kadar devam eden bir 3 yıllık yükseliş(bülent hocanın teknik direktörlüğünde).lütfen emeğe saygı gösterelim.bülent hoca sayesinde türkiyede sivassporun sesi duyuldu.tv de üç büyükler dışında adından söz ettiren takımların başında bülent uygun'lu sivasspor geldi.bülent uygunlu o güzel günleri özlemeyen yoktur herhalde.şimdi tv'de sivasspor düşüşü ile ekrana geliyor.bunun sorumlusu sadece bülent uygun değildir.mecnun başkanında yönetiminde suçu vardır.size iki soru.lig başında mehmet yıldız olsaydı.bülent uygun gidermiydi ve takım sonlarda olurmuydu.
|
Cevap: Bülent Uygun'un Hiç mi Hakkı Yok.
Baskan televizyonda acikca söyledi Rüstünü ispatlamis hocanin isine karismak dogru olmazdi dedi. Bülent hocanin eserini tabelaye bak görürsün.istikrar olmadiktan sonra gerisi hikaye. !!!!! sahislar gelip gecicidir kalici olan sedece taraftar ve takimdir.......... Gerisi HIKAYE ,Masaldir...
|
Cevap: Bülent Uygun'un Hiç mi Hakkı Yok.
[QUOTE=ahmetbaba;586394]Arkadaşlar sivassporun süper lige çıktığı seneyi hatırlayın.lorantlı sivassporu,hep defansa çekilip kontradan gol veya goller bularak puan alırdık.ikinci sene yani karol peczeli yarı dönemi hatırlayın.ne yaptığı bilinmeyen bugünkü istanbul bş gibi bir takım.bülent uygun geldikten sonra,inönüde bjk ye mehmet'in attığı golle başlayan yükseliş ve 2006-2007 sezonunda başlayan ve 2009-2010 sezınuna kadar devam eden bir 3 yıllık yükseliş(bülent hocanın teknik direktörlüğünde).lütfen emeğe saygı gösterelim.bülent hoca sayesinde türkiyede sivassporun sesi duyuldu.tv de üç büyükler dışında adından söz ettiren takımların başında bülent uygun'lu sivasspor geldi.bülent uygunlu o güzel günleri özlemeyen yoktur herhalde.şimdi tv'de sivasspor düşüşü ile ekrana geliyor.bunun sorumlusu sadece bülent uygun değildir.mecnun başkanında yönetiminde suçu vardır.size iki soru.lig başında mehmet yıldız olsaydı.bülent uygun gidermiydi ve takım sonlarda olurmuydu.[/QUOTE]
ahmetbaba haklisin tabiki biz yine bisey demedik saygimizdan asil soylenecek sozler icimizde ama insan durup durup dusunuyor neden kurulu bir takimi dagitalim bu hangi akla hizmettir o takimdan iyi takimmi kuracaksin sen sampiyonlugu kil payi kacirmisin bundan daha guzel bir takim nasil olurdu ayrica satmadan takviye yapsan trnin real madritini kurmus olurdun bunu hicmi dusunmedi hicmi ne yaptigini fark etmedi zaten yonetim konusuna hic girmek istemiyorum sorunun basi ordan geliyor bu kadar takimi bi kisiye birakilmazdi al simdi cik cikabilirsen isin icinden kimse acimaz firsati bulan vurur |
mac enteresan degil sivas enteresan amator gibi oynuyor kasimpasa ya bak onlarda dusme hattinda ne bicim oynuyorlar
|
[QUOTE=yigidokentli58;586319]bu takim ligde kalacak ikinci yari bomba transferler bekliyorum ikinci yari gercek yigidolari şavaşan yigidolari görecegiz[/QUOTE]
ikinci yarıda böle oynarsak nolacak 2.lig kaçınılmaz olacak BÜLENT SEN BİZİ YAKTINYA ALLAHTA SENİ YAKSIN |
Cevap: Yılmaz Vural faturayı hakeme kesti
Yazıklar olsun utanmaz herifler...Kümeye gidiyorlar ama en ufak bir onurlu mücadele yok...
Sizin gibi karaktersiz bir takımımız olacağına hiç olmasın daha iyi. Ama korkum bunlar tarihi bir rezalet tablosuyla ligden düşecekler... Bi 40 sene daha bekleriz çıkmak için... Bu yönetiminde Allah aşkına hiç mi etkisi yok şu topçu bozuntularını düzeltecek.Sadece merak etmeyin bu takım düşmezle işler bitmiyor. Merak edecek bi durum yok.Bu takım zaten düştü.Ey yönetim takım ligden düştü.Uyan artık.2. devreye hiç güvenmeyin o zaman bu beceriksizler daha fazla ellerine yüzlerine bulaştırıp bir güzel berbat edip defolup gidecekler...Sen hala aynı teraneleri çalacaksın. Merak etmeyin bu takım düzşmez diye..Şuna eminim ki BU TAKIM HİÇ ZORLANMADAN PAŞA PAŞA LİGDEN DÜŞECEK... |
sevınemedim bu mactan kesınlıkle 3 puan beklıordum olmadı tek sevındim sivas toparlanma ssürecıne girdi daha iilere gidecegız
|
muhsin ertugral istifa etmeli
yol yakinken biz muhsin hocadan ayrilmaliyiz.
cok beyefendi fztbol bilgisi üst düzey olmasina ragmen bize kan tutmamistir 8 hafta gecmis ve sadece bir mac kazanabilen bir takimin teknik direktöre dayanilamaz. bize takima ne bir heyecan ne bir hareketlilik nede bir hava getirmistir muhsin hocayla biz bu ligde tutunamayiz hic yoksa devre arasi olmadan yeni hocayi takimin basina getirmeliyiz. bu isimde kesinlikle türk ve mücadeleci futbol oynatan savasan bir takim yaratan hoca olmali. muhsin hoca belki büyük takimlarda veya pskolajik olarak rahat konum olarak rahat iolan takimlarda basarili olabilir ama kesinlikle sivassporun bünyesine uygun degil. bülent uygun istifa dedik ve gönderdik ama görünüki gelen hoca bülent den iyi olmadi ve takimi tamamen cökertti.artik mücadeleden eser kalmadi takim ruhsuzlar ordusuna döndü bunun baslica sebebi muhsin ertugraldir kötü oynamak baska bisey yenilmek baska birsey ama mücadele etmeden her macta ezilmek kaybetmek baska birsey muhsin hoca bizim takima bu sene hicbirsey veremez.cünkü rakibin ilk darbesinde ilk önce muhsin hoca devriliyor kendi kendine isyan ediyor(tavsan daga küsmüs hesabi)ama takimdaki kimseye bunu bildirmiyor. takimda köklü bir revizyon simdiden yapilmali ve bu is menejer mustafa turgun da buna dahil edilmeli. |
Cevap: muhsin ertugral istifa etmeli
ya muhsin hocanın ne suçu var bülent efendi oynayan oyuncuları hep sattırdı kalanlarda belli işte şimdi durup da muhsin hoca işe yaramadı demenin ne anlamı var
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:23. |