![]() |
Agbetu Ayrılıyor
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//oyuncular/1.agbetu.jpg[/IMG]
[B]Sivassporlu futbolcu Akeem Agbetu'nun menajeri Şükrü Gürsoy, yazılı basın bildirisinde Agbetu'nun daha fazla forma şansı bulabileceği bir takıma gitmesi için yönetim ile anlaşıldığını belirtti.[/B] Şükrü Gürsoy, basın bildirisinde şöyle bir ifade kullandı: "Sivasspor'un profesyonel futbolcusu Akeem Agbetu'nun daha fazla oynama şansı bulabileceği bir takıma gitmesi konusunda Sivasspor ile yapılan görüşmeler sonucu mutabakata varılmıştır. Spor kamuoyuna duyurulur." Sporx.com |
Cevap: Agbetu Ayrılıyor
[COLOR="Red"][FONT="Century Gothic"][B]Galiba daha cok yaprak dokumu olacak..... [/B][/FONT][/COLOR]
|
Yolun açık olsun Agbetu.Selametle
|
[B]Güle güle Agbetu.Bundan sonraki futbol kariyerinde başarılar...[/B]
|
agbetu iyi bir oyuncu kullanamadık malesef
|
[B]YİNE TAKIM DAĞILMAYA BAŞLADI ASLINDA AGBETUDAN YARARLANABİLİRDİK.İNŞALLAH YAPILACAK TRANSFERLERDE HATA OLMAZ NOKTA TRANSFERLERLE LİGİ EN İYİ YERDE BİTİRİRİZ İNŞALLAH........[/B]
|
[B]Bülent efendinin neden getirdiğini bilmediğim oyuncualrdan birisi...gitmesi daha iyi oldu
Muhsin Hoca nın süper oyuncular getireceğinden eminim[/B] |
ersen martin dururken agbetuyu gönderenlere yazıklar olsun ne zararını gördünüz acaba söyleyin ersenin ne yararını gördünüz söyleyin bakayım
futbolculardan gidecek en son kişidir akeem agbetu |
ben olsam bende giderim benim önümü ersen gibi ...... keseceksee ne işim var sivasspordaa git tabi agbetuu başarılar sana...
|
cok begendigim oyunculardan biriydi, ama cabuk top kaybediyordu.. yinede bol sans sana agbetu
|
çok doğru bir karar, agbetuyla magbetuyla ligde kalamayız arkadaşlar...
geçen yıl kocaelindeydi agbetu, bu yıl kocaelinin nerde olduğuna bakar mısınız? sonumuzun kocaeline benzememesi için iyi bir zamanlama ile gönderdik kendisini..... şimdi sıra hayrettin, ersen ve yasinde... muhsin hoca çok ama çok sağlam iki transfer defansa, bir transfer ortaya, bir de forvete yaptığı zaman, bir ihtimal ligde kalabiliriz... |
[COLOR="DarkRed"][B]Darısı Petkoviç,hayrettin, ersen ve yasine[/B][/COLOR]
|
TRÜBÜNE OYNAYAN BİR FUTBOLCU TAKIMI VE SEYİRCİYİ ATEŞLEMESİNİ İYİ BİLİYOR DU AMA NE YAPACAKSIN YOLU AÇIK OLSUN...***:confused:
|
[B]Herşeyin hayırlısı olsun . Gelene gelme demeyiz,gidenede gitme demeyiz . Bizim için hayırlısı buysa, Güle güle Agbetu[/B]
|
duygusal olmayalım şahsen üzüldüm ama sivasa daha faydalı olacak kişiler mutlaka gelecektr muhsin hoca bu konuda iii şeyler yapacaktır
|
çok iş yaptın güle güle........
|
Bu iste bi tuhaflik var.
Parasini alamayip bosta kalmis olmasin? Lig bitimine 2 hafta kala böyle bir karar bana tuhaf geliyor. 2012 ye kadar sözlesmesi vardi. |
[B]o gereksiz Ersen Martinin yerine maçlarda ilk 11 de Agbetu olsaydı maçlarımız hem bu kadar kötü hemde bu adam gitmezdi hakkımızda hayırlısı neyse o olsun...[/B]
|
[QUOTE=EyüphanAydın;587605][B]Herşeyin hayırlısı olsun . Gelene gelme demeyiz,gidenede gitme demeyiz . Bizim için hayırlısı buysa, Güle güle Agbetu[/B][/QUOTE]
[B] Eyüphancım seni [url]www.sivasspor.com[/url] ortamında yeniden görmek mutluluk verdi (össden vakit buldukça ; sanki bende çok uğruyomuşum gibi oldu ama )[/B] |
Umarım gelenler gidenleri aratmaz..Aslında hiç de fena bir oyuncu değil Agbetu..Agbetu 2007 yılında dünya 20 yaş altı şampiyonasında Arjantin'le final oynayan takımda oynayan bir oyuncuydu....O şampiyona da 3 maçta da forma giymiş...Agbetu geleceği olan bir oyuncu...Henüz daha 21 yaşında...Gelecekte kendini daha da geliştirirse her takımda oynar...Hücum yönü iyi ama defansif yönü şu anda hiç olmayan bir oyuncu...Giderse gitmesi iyi mi olur yoksa takım için bir kayıp mı bunu da zaman gösterecek...Ligin ilk yarısında bazı oyuncuların sakatlanması ve istenilen transferin yapılamaması nedeniyle Agbetu'nun Diyarbakır'a transferi gerçekleşmemişti...Agbetu Sivassporda kalmıştı..Ben olsam Agbetu'yu Bank Asya takımlarından birine kiralık olarak veririm;önümüzdeki yıl da göstereceği performansa göre karar veririm...
|
KİM NEDEN ALDI?
NEDEN OYNAMADI? İYİ BİR FUTBOLCUMUYDU? NEDEN FORMA ŞANSI BULAMADI? NEDEN AYRILIYOR? SORULARI ARKASINDA BIRAKARAK AYRILIYOR DEMEK Kİ.... BENCE BU FUTBOLCUYU BİZ KULLANAMADIK. O DA HAKLI OLARAK AYRILMAK İSTİYOR. HAYIRLISI OLSUN NE DİYELİM.... |
[B]bir faydasını görmedik-bülentin ...... acilen temizlemekte fayda var darısı digerlerine[/B]
|
iyi güzel de lig bitimine daha 2 hafta vardi.
bu adam sindeden niye ayriliyor? bence parasini alamamis ve bosta kalmistir. |
çok genç bir futbolcuydu, bank asya takımlarından birine pişmesi için verilebilirdi bence...
|
[B]agbetu harika topçu bence kullanırsak....kasımpaşa maçında da oyuna sonradan girmesine rağmen güzel oynadı....gitmesine üzüldüm[/B]
|
kör ölür badem gözlü olur misali.agbetüyü kocaelinde de gördük sivassporda da.çok koşuyor dolaşıyor.ama topu bir türlü sonuca ulaştıramıyor.
giitiği iyi olmuş.sivassporun onu alması yanlıştı.düşen takımların futbolcularını alarak bülent efendi takıma yeni hedef belirlemişte kimse anlayamamış. sivasspor ikinci yarıdan sonra yerini bulacaktır.bu ertuğral hoca onca engelemelere rağmen bu takımı bu sene ligde tutacak gelecek yılda inanıyorum ki türkiyenin yine en iyleri arasında yapacak.bu onun için de bir onur meselesi artık. |
agbetu cok hirsli ve hareketli oyuncuydu ama bizi budurumdan kurtaracak oyuncular lazim onunicinde birilerin gelmesi icin birilerin gitmesi gerekiyor
|
[B]Yasine Forma Veren,Agbetuya Sans Tanimadiysa Aklindan Suphe Ederim...Geldi Gidiyor!!!Peki Nicin?Kimin icin Geldi? Oynamak icin Gol Atmak icin Geldiyese Neden Kulubede Oturup Gidiyor...Bu Transfer Politikasi Nazilerin Katliam Politikasindan Dahada Ustun.......
Bu Anlayis Devam Ettigi Surece Onumuze Ne Cevherler Gelir Gelirde .....Bakar Korluk Devam Ettigi Surece Nasil Gorecez Merak Ediyorum.... |
Iyi futbolcu kendisi, Fakat o da hakli , Bende anlamadim neden oynatilmadigini ?
Ama yasi genc.. gitmesi yerine kiralanabilirdi.. |
Aldığımız duyumlara göre daha gidecek çok topçu var arkadaşlar...
|
[B]güle güle tek beklentim gidenlerin gideceklerin ve gerek görülen mevkilerin en güzel şekilde dolması.
ben ikinci yarı farklı bi sivasspor olacağını bekliyorum inşallah yanılmam..[/B] |
sivasspordan hic birsey anlamiyorum hem oyuncuyu aliyorsun hem geri gonderiyorsun bu nebicim is ya?
|
çok yazık kulllanamadık adamı çok ararız diğer aradıklarımız gibi
|
[B][I]Ya O Fotbolcu Gönderilirmi Hiç O Gelecegin En iyi Fotbulcularından cok Hızlı Asist Yapan Bir Footbolcu Yazıklar Olsun Yöneticilere[/I][/B]
|
[B]adam zaten takımda forma şansı bulamadı oynamadan gidiyor[/B]
|
güle güle agbetu keşke musayı ortaya çekip seni kanada koyup arkanda apoyu verse o kanat tutulmaz keşke ayrılmasanda türk vatandaşı olsan
|
[B]Agbetu Sivasspor'da kendini gösteremedi ve kanıtlayamadı.
Dilerim giitiği yerede başarı olur..[/B] |
giden gider kalan kalır zaten boşuna alıyoruz böyle fuboılcuları ibb gönderdiğimiz kalsaydı şimdiliye ilk 5 sıradaydık adam ibb yi 2 maçta son dakka da gol atıp 3 puan alıyorlar biz.....................
|
bi bu adam vardı bide kanan napıcaz şimdi:confused:
|
Güle güle yolun açık olsun.Allah aşkına Agbetu ne yaptı da daha fazla forma şansı bulacakmış. Ancak Bankasya liginde forma şansı bulur. Geçen sene Kocaeli'nden beri takip ediyorum abuk subuk dağınık ve amaçsız bilinçsiz bir futboldan başka bir özelliğni hatırlamıyorum. Alınması son derece yanlıştı. Gitmesi bir o okdar doğrudur diye düşünüyorum...
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:35. |