SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sivas'ta Çifte Hesap (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=27970)

SivasSpor.Com 17.12.2009 00:38

Sivas'ta Çifte Hesap

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//kadro/1.idmanertugralll.jpg[/IMG]

Ligin ikinci yarısında yeni bir yapılanma ile futbolseverlerin karşısına çıkmaya hazırlanan Sivasspor'da çifte hesap yapılıyor.

Hafta sonu oynayacakları Ankaragücü deplasmanına 3 puan parolası ile çıkacak kırmızı-beyazlılar, devre arasına moralli girerek Ziraat Türkiye Kupası’nda iyi bir yere gelebilmeyenin hesaplarını yapacak.

Ligde hafta sonu Ankaragücü ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tüm hızıyla sürdüren Sivasspor'da, hedef Ziraat Türkiye Kupası oldu.

Ligde geride kalan 16 haftada istediği performansı bir türlü gösteremeyen ve ligin dibinden kurtulma mücadelesi veren kırmızı-beyazlılar, ilk yarıda yapacağı son karşılaşmanın ardından rotayı Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmalarına çevirecek.

Hafta sonu Ankaragücü ile yapacağı zorlu karşılaşmanın hazırlıklarını, dün öğleden sonra yaptığı tek idmanla sürdüren Yiğidolar, Başkent'ten 3 puan ile dönerek devre arasına moralli girmenin hesaplarını yapacak.

Ligin 15. haftasında Kasımpaşa karşısında yakaladığı çıkış trendini, Eskişehirle sürdüren ve Başkent'te devam ettirmek isteyen kırmızı-beyazlılar, C grubunda mücadele edeceği Türkiye Kupası'nda iyi bir yere gelerek Avrupa vizesi kapmayı hedefliyor.

23 Aralık Çarşamba günü Tarsus İdmanyurdu ile kupadaki ilk karşılaşmasına çıkacak Yiğidoların, takıma dahil edeceği futbolcular ve sergileyeceği performans merakla bekleniyor.

Sivas'ın Sesi

oNuR 17.12.2009 00:41

Cevap: Sivas'ta Çifte Hesap

[B]Benim düşünceme göre,ilk hedef lig olmalı.Bu bağlamda Ankaragücü maçı çok önemli.Alacağımız 3 puan ilerisi için büyük bi aşama olacak.

Ancak..Kim yenerse yensin yenilen için üzüleceğim kesin..[/B]

tekdoktiri 17.12.2009 01:33

HAYIRLISI ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN ZOR MAÇ

Salim58 17.12.2009 06:41

[B]önce bu haftaki maçta güzel bi sonuç almamız gerek iki takım içinde zor bi maç biz alırsak puanlar eşitlenecek kaybedersek büyük moral çöküntüsü olacak .en kötü ihtimal beraberlik olsun kazanamıyorsan kaybetmeyeceksin.[/B]

35fulya58 17.12.2009 06:42

Türkiye Kupası 2. planda olmalı. Çünkü geçen sene en başarılı olduğumuz dönemde bile Kupada gittiğimiz nokta belli iken bu sene bu kadro ve bu oyunla ligi zor götürürüz.

Ama yine de başarılar..

58_babacan_58 17.12.2009 09:08

[B]2 MAÇIDA KAZANSAK MÜHİŞ HAVA YAKALARIZ......[/B]

ShabbatShalom 17.12.2009 09:49

[I][B]Lig de güzel bir konuma gelemiyeceğimizin farkındayız, devre arasında alınacak futbolcular sayesinde ligde kötü yerlerden çıkıp ziraat türkiye kupasına asılmaları gerek.Buradan avrupanın kapısını arayabilirler sadece[/B][/I]

dadaşlar 17.12.2009 11:57

İlk yapacagı ankaragücü maçını yenip.gidecek kalacak gelecek listesini belirlemesi lazım mehmet yıldızın sakatlıgı var devre arasını onun sakatlıgı geçip kadroyu düzenleyip güzel kamp döneminden geçip 2. yarıya hazır bir şakilde olur

altuntas58 17.12.2009 12:28

[B]İnşallah hesaplarımız tutar bu hafta ankaragücünü yenip kupanın ilk ayağında tarsuzu saf dışı bırakırız[/B]

yorgun(58) 17.12.2009 13:10

ankara zor bir rakip inş yeneriz bence önce lig sonra kupa olmalı liigin alt kısmından iyi bir yere çıkmamız lazım yoksa kötü rüyalar görmeye devam edecez yapılacak transferlerse bence çok buyuk katkı olmayacaktır

06esra58 17.12.2009 13:25

ankara gücü macında ve kupa macında sivasımıza yürekten başarılar dilerim haydııı sivasımız göster kendini inanıyorum ki sivas başaracaktır

shang 17.12.2009 13:55

ankaragucu maçı cok önemli havası değişir takımınki 2.yarının başı hemen trabozn fener maçları var kaybedilme olasılıkları diğer maçlara gore yuksek maçlar tekrar kabus gormek istemiyoruz ben hocaya güveniyorum ilerisi içinde umutluyum allah yardımcımız olsun

subasi29 17.12.2009 16:00

[I]Once Loigle Olan Ilk Yari Hesabimizi Bir Kapatalim..Ardindan Ise Yaramayan Oyunculari Kovalim....Kupayada Daha Dinc Bir Kafayla Cikalim ki? Evdeki Hesap Carsiya Uyusun :D[/I]

yigidokentli58 17.12.2009 17:32

ankaragücü maçi çok önemli alacagimiz 3 puan bize cok yaricak cok zorlu bir maç olacak inşallah kazaniriz inşallah kupadada en az final oynariz ordan avrupaya gitme yollarina bakariz inşallah yigidolarim canlarim her iki taraftanda yüzlerimizi güldürürler

sevda58 17.12.2009 17:54

[COLOR="Red"][FONT="Century Gothic"][B]Lig su anda daha onemli bence, tabi kupada bir iddamiz olsa guzel olur, ama lig'e daha fazla onem verilmeli...[/B][/FONT][/COLOR]

ŞANLI SİVASSPOR 17.12.2009 18:48

bence türkiye kupasında iyi bir derece yapacağız belkide finale kadar gidebiliriz tabii önemli olan lig

EyüphanAydın 17.12.2009 19:51

[B]Süper ligde pek bişey yapamadık gözüksekte,Aslında son zamanlarda çok iyi mücadele ediyoruz .

Bu sene ligimizde iyi işler yapamadığımızı herkez biliyor,velakin bu böyle gidicek diye birşey yok .

İnancımız tam,güvenimiz hep var. Türkiye kupasında iyi başlagıç yaparsak,ayrıca iyi bir çıkış yakalarsak eski Sivasspor döner[/B]

efendigardaş 17.12.2009 21:57

ANKARAGÜCÜ DÜŞME POTASINDA OLDUĞU İÇİN ZOR MAÇ YOKSA SİVASTAN GÜÇLÜ DEĞİL RAHAT YENECEĞİMİZİ ZANNEDİYORUM HOCANIN HAKAME ÇOK DİKKATLİ OLMASI LAZIM HER AN TAKIM ALEYHİNE KARTLAR ÇIKARABİLİR...***:rolleyes:

eyuphulagu 17.12.2009 22:21

Bir koltukta iki karpuz taşırsan;2 karpuzu taşıman çok zor..Sivasspor hedefini iyi seçmeli...Hedef MUTLAKA LİG olmalı.....Bundan bir kaç yıl önce Kayseri Erciyesspor küme düşme mücadelesi veriyordu...2. devre ligden düşmeyiz gibi bir psikolojiye girip kupaya da ağırlık verdiler....Sonuç Kayseri Erciyes KUPADA FİNAL oynadı;Ama LİGDE KÜME DÜŞTÜ....Aman Ha!Lütfen Sivassporu kupada da iddialı olalım havasına sokmayalım...Kupada seneye de iddialı oluruz ama ligde ne yaparız Onu da Allah bilir....

eyupk 17.12.2009 22:33

tabikide ilk hedef ligde kalmak. ardındanda türkiye ziraat kupası hedef.

carizma0658 17.12.2009 23:29

PAŞALAR YİGİDOLAR SİZLERE SONUNA KADAR YÜREKTEN GÜVENİYORUZ BAŞIMIZI ÖNE EGDİRMEYIN

06esra58 20.12.2009 16:54

inşallah hem normal maclarımız da hem de kupada başarılı oluruz umarım oluruz biz sivas sporluyuz

58svs58 21.12.2009 15:18

sivasspor iki hafta iyi sitenin reytingi artmış iyi gün dostları ile yollarımızın ayrılması lazım. iyi günde kötü günde her zaman sivas ve sivassporluyuz. ben sivas dışında yaşıyorum eğer sivas dışında ölürsem beni yukarı tekkeye gömmezlerse beni tanıyanlar bana karşu suç işlemiş olur. selametle

WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:42.