SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   SİZCE TAKIMDAN GİTMESİ GEREKEN FUTBOLCULAR KİMLER. (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=27973)

58_babacan_58 17.12.2009 17:34

SİZCE TAKIMDAN GİTMESİ GEREKEN FUTBOLCULAR KİMLER.

[CENTER][b]..................................YİĞİDOLAR ..............................[/CENTER]
Devre arası yaklaştı ve sizce takımımızdan gitmesi gereken futbolcular kimler olmalı herkes görüşünü bildirsin sesini duyursun.........
Ayrıca devre arasında hangi mevkilere transferler yapılmalı ve devre arasında hangi futbolcuları takımımızda görmek istersiniz.......:rolleyes:;)[/B]

rahman02 17.12.2009 17:38

Cevap: SİZCE TAKIMDAN GİTMESİ GEREKEN FUTBOLCULAR

petkoviç
bruno zita
hayrettin
ibrahim dağaşan
yasin

Salim58 17.12.2009 17:42

[B]bizim gördüklerimizi ve düşündüklerimizi zaten hocamızda düşünmüştür.
raporunu hazırlayıp yönetime vermiş.gereken yapılır isim vermeye gerek yok.[/B]

KONTI 17.12.2009 17:48

ersen martin ile yasin gitmeli
nicin diye sorarsaniz bize yuruyen degil kosan mucadele eden forvet lazim ersen ise yuruyerek takimi on kisi birakiyor
yasin beyimize gelince once A2 ye gitsin kendini gekistirsin hatalarini ve yaptigi basitce hatalari ve takimi ne hale getirdigini kendisi gorsun fazla konusmaya gerek yok bence iki isimde sivasa ve clube zarar veriyor kesin gitmeleri gerek

yigidoss 17.12.2009 18:11

Ersen Martin herhalde herkesin ortak görüşü. Bununla birlikte Yasin Çakmak, Pietr Mbemba, Hayrettin Yerlikaya, Uğur Kavuk,(iyi bir kaleci bulunmak şartıyla) Petkoviç bence kesinlikle ama kesinlikle gitmeli. Aslında daha da var ama diğerlerinin hiç olmazsa zararı yok.

ShabbatShalom 17.12.2009 18:17

[B]Bunları Bizim Konuşmamıza Gerek Yok Muhsin Hoca Gerekenin En İyisini Yapacaktır...Gidenlerin Yerininde 5 Katını Dolduracak Oyuncuları Getireceğinden Eminim...[/B]

Ahwettt 17.12.2009 18:23

Öncelikle ERSAN MARTİN, 2.UGUR 3.KOCELİDEN ALINAN HARİÇ BÜTÜN YABANCILAR YANİ AGBETU EN AZINDAN KOŞUYOR KADİR PEKMEZCİ PETKOVİÇ GİBİ TÜRK KALECİLER ÇOK YABANCI HAKKIMIZI KALECİDEN YANNI KULLANMAZSSAK İYİ OLUR, MUSA DA SKİ MUSA DEĞİL GOL ATTIĞINDA BÜLENT GİTTİKTEN SONRA ASKER SELAMINI VERMESİNİ İÇİME SİNDİRMEDİM, BÜLENT DEĞİL SİVASSPOR PARASINI VERİYOR

ready 17.12.2009 18:29

[COLOR="DarkRed"][B]yasin,hayrettin,ibrahim,Ersen,Petkoviç[/B][/COLOR]

yigidokentli58 17.12.2009 18:36

arkadaslar ne saçmaliyorsunuz hayretin ve ibrahime gitsin giyenler kim hayretin ve ibrahim sivasspora cok faydali birde memleket cocugu takim herkes gitsin ama ikisi gitmesin burda boş konusmayin bu laflari yazanlar sivasli deyil sivassporlu deyil benim gözümde saten öyle insanlarin içinde 3 büyük sevdasi var gidin beşiktaşinizi fenerinizi galatanizi eleştirin burda boş konuşmayim ben sivasliyim ve yigidokentliyim yigidoyum kim sivasliya boş konuşursa cevabi alir bazi köylülere lafim bu ya radioculara ulefecilere lafim öz gardaşlarim alinmasin ben lakabim yigidokentli köyüm yok cayiragziliyim sivasliyik dedikya gardaş

yigidokentli58 17.12.2009 18:42

hayretin yillarca takima oynadi 3 büyükler peşinde koştu sivassporu satmadi ibrahim dogansana gelince sivasspora gelmeden önce 58 sirtindan hiç cikarmadi gecen sene harika oynadi bu sene sivassporun durumu onu rahatsiz ediyor oda bizim gibi sivasli zoruna gidiyor ondan hircin oynuyor gidecekse ugur kavuk Pieter Mbemba Bruno Zita Mbanangoye
Akeem Agbetu gitsin yasin cakmak daha genç ilerliyen zamanda faydali olur Akeem Agbetu kiralik gitsin

yigidokentli58 17.12.2009 18:43

hayretin ve ibrahim doganşana gitsin diyenleri kiniyorum

yigidokentli58 17.12.2009 18:45

bunlar sivasli olmaz bunlar sivasliyi sirtindan vurur ibrahim ve hayretin gitmicek bulari yazan insanlarin kimlinde köyleri yazar sivas yazmaz

yigidokentli58 17.12.2009 18:48

ersen martin e gelince forvete kimde iş varki onda olsun bir kanaman var bu futbolculara top yolucak pas verecek ortasaha yok ersene ortala caksin kafa golunu o zaman gör futboldan anlamayan adamlar yorum yapiyor radiodan maç dinleyip yorum yapin durun hoça en iyisini bilir oda benim düşündüklerimi düşür

yigidokentli58 17.12.2009 18:50

Michael Petkovic gelince türkiyede onun gibi yabanci kaleci yok gecen seneyi unutmayin yarim sezonda satilacak yollacak adam deyil

ŞANLI SİVASSPOR 17.12.2009 18:51

ersen,yasin,petkoviç,uğur kavuk,mbemba (hoş zaten yok),
bu arada bazıları zita,hayrettin ve ibo gitsin diyo ne kadar saçma insanlar var insan kendi evladını takımdan gönderrimi hayrettin sivaslıdır arkadaşlar ne kadar hata yapsada sivaslıdır akıllı olalım

sivasfutbol 17.12.2009 18:51

Tabiki ilk olarak gitmesi gereken futbolcu yasin cakmak...

oquzh4n58 17.12.2009 19:00

ersen yasin mbeba ugur kavuk ve glecek oynclar ıı bı forvet top tasıya bılen ortasa oyuncuu ve 2 defans (petkoviç gıtmesı olmaz duzelır ısanlah Eskı takımızdan oyunculardan bırı gonderırsek takmn ruhu bozulur ) yanı yerli oyncu gıbı

yigidokentli58 17.12.2009 19:10

ağzina saglik senin gibi düşenen gardaşima canim feda

akkuzu 17.12.2009 19:14

Birçok gönderilecek ruhunu sahaya yansıtmayan oyuncu varken.ÇOOK YAZIK Hayrettin ve ibrahim gitsin diyenlere ruhuyla oynayan mehmetten sonra ikisi kaldıydı onlarıda gönderinde tamamen 30 sene kaldığımız yere tekrar dönelim.Burada oyuncuların eleştirilmesini şu anda böyle bir platformda tartışmakta bence çok yanlış gidecekleri değil gönderilecekler açıklanırda içlerinde yanlış gönderilen oyuncumuz olursa işte o zaman burada tartışalım daha iyi olur.

akkuzu 17.12.2009 19:18

UNUTMAYIN Kİ O hayrettin ve İbrahime birçok talipli milyarları verirken onlar Sivassporu satıp gitmediler.Bunlara gitsin diyenlerin bir çoğu eminimki İSTANBUL Yalakaları

karahisarli 17.12.2009 19:31

aytac ak, yasin, ugur kavuk, faruk bayar, ersen martin,onur tuncer ve akin vardar gönderilmeli hic verim alamadigimiz ve alamayacagimiz futbolcular.

58_babacan_58 17.12.2009 19:35

[QUOTE=karahisarli;589550]aytac ak, yasin, ugur kavuk, faruk bayar, ersen martin,onur tuncer ve akin vardar gönderilmeli hic verim alamadigimiz ve alamayacagimiz futbolcular.[/QUOTE]

[B]Faruk,Onur,ve Akın'ın kalmasından yanayım ben[/B]

abdullah58 17.12.2009 19:36

[QUOTE=yigidoss;589520]Ersen Martin herhalde herkesin ortak görüşü. Bununla birlikte Yasin Çakmak, Pietr Mbemba, Hayrettin Yerlikaya, Uğur Kavuk,(iyi bir kaleci bulunmak şartıyla) Petkoviç bence kesinlikle ama kesinlikle gitmeli. Aslında daha da var ama diğerlerinin hiç olmazsa zararı yok.[/QUOTE]

aynen sana katiliyorum hemen gitmeli
bu yazdiklarin

abdullah58 17.12.2009 19:40

[QUOTE=58_babacan_58;589551][B]Faruk,Onur,ve Akın'ın kalmasından yanayım ben[/B][/QUOTE]

Yapma kardes onur bu takimda oynayacak oyuncu degilki

EyüphanAydın 17.12.2009 19:45

[B]Takımı baştan sona yeniledik . Bu sorunu atlatırsak,uyum sürecini yakalarsak kimsenin gitmesine gerek yok .

Ancak,takımda tek gidicek isim bana göre : Ersan Martin;) Boy var ama akıl yok,İspanyadan neden döndüğü şimdi anlaşıldı[/B]

Metal Gear 17.12.2009 21:57

Muhsin Hoca kendi sistemine uymayan isimleri yollayacaktır.Bu isimler arasında belki bizim gönlümüzün razı olmadığı isimler de olacak ama sonuçta duygusallığa gerek yok

eyuphulagu 17.12.2009 22:42

Yabancılardan Zita ve Mbemba gidecekler arasında görünüyor..Zita 1-2maç oynadı onun dışında yatıyor..Sürekli sakat;takıma Bursa maçında attığı gol dışında hiçbir katkısı da olmadı...Mbemba kiralık verilecekler arasında olabilir...Kamanan,Petkoviç kesin kalacak oyuncular...Agbetunun kaderi de belli değil..Son maçlardaki iyi oyununu Ankaragücü maçında da sürdürürse kalma ihtimali de var....Yerli oyunculardan kim gidecek?Uğur ilk sırada,Onur gidecek gibi....Diğerlerinin durumu da alaınacak oyunculara bağlı...Defansa elindekilerden iyi oyuncu alabilrsek Yasin bile gidebilir....Ama ben Yasin'in gönderileceğini de zannetmiyorum...Forvet hattında eğer oyuncu alırlarsa Ersan gidecek gibi gözüküyor..Ben eğer 2 tane forvet alınırsa İ. Şahin'in de gönderileceğini düşünüyorum...Alınmazsa kesin kalır...Sivassporun şu aşamada riske girip kaleci transfer edeceğini de düşünmüyorum...Ayrıca takıma 2-3 tane de yerli oyuncu alıncağını da düşünüyorum...Bu oyuncularkim olabilir acaba?Ankaragücünde kadro şişkinlğinden dolayı serbest bırakılacak oyuncular var;ama kimi alırız hiç fikrim yok...Anlaşılan hocanın açıklamalarından 2. yarı takımda direkt oynayacak 4-5 tane yeni oyuncu göreceğiz..Umarım gelenler gidenleri aratmaz....

Salim58 18.12.2009 08:35

[B]hayrettin bu yıl kötü bi sezon yaşıyor toparlanması gerek geçen yıl fırtınalar estiriyordu ozaman alkışlıyoruz şimdi neden gitmesi gerek anlamıyorum bizler yenildiğimiz maçta bile hayrettini çağırdık alkışladık tek sivaslı o çünkü iyimi oynuyor hayır ama çalışıp düzelecek .

ersen ne yaptı yasin ne yaptı inişli çıkışlı bi grafik çizseler tamam diyeceğiz oda yok ne var hep inişteler çıkışı düşünen yok çünkü kafaları başka yerlerde takımın halini neden düşünsünlerki...:)[/B]

ready 18.12.2009 08:41

[B]hayrettin eger sivasın uşagıysa onlardan çok çalışıp koşması hata yapmaması lazım [/B]

58_babacan_58 18.12.2009 08:43

[QUOTE=ready;589668][B]hayrettin eger sivasın uşagıysa onlardan çok çalışıp koşması hata yapmaması lazım [/B][/QUOTE]

[B]aynen öyle hemde takım kaptanı olarak en iyi onun mücadele etmesi lazım......[/B]

serhatcan 18.12.2009 09:35

-Ersen martin
-İbrahim dağaşan
-Yasin çakmak
bunlar kesin kez gitmeli.

effenberg 18.12.2009 10:52

O kadar gidecek cok futbolcu varki ama O kadar futbolcuyu göndermek ve onlarin yerlerine yenilerini alamk cok maddi bir is olacak yönetim icin.

Türbülent sagolsun doldurdu bir sürü ise yaramaz futbolcu .....

Yönetimin öncelikle devre arasinda nokta transferler yapip daha sonra sezon sonu güzel bir temizlik yapmasi gerek.

Turan 59 18.12.2009 11:00

Takımdan kimlerin gideceğiği en iyi bizim çok değerli ve adam gibi adam Muhsin hoca bilir.Kendisini çok seviyoruz ve güveniyoruz.

yorumcuyuz 18.12.2009 11:09

[B]Yasin Çakmak, Pietr Mbemba, Hayrettin Yerlikaya, Uğur Kavuk ,onur tuncer ve tabiki ersen martin[/B].... bunlar kesin gitmeli... ve bize iyi bir kaleci lazım

rsimsek 18.12.2009 11:28

ersen martin,yasin gitsin yeter

PoTt! 18.12.2009 12:41

[B]Hayrettin ibrahim dağaşan petkovic ve tabii ki ersen martin ( ersen iLe hayrettin kesin qitsin )[/B]

SerkanToptas 18.12.2009 13:01

yasin,ersan martin,uğur kavuk(yaşlı),petkoviç(işi bitmiş),bunlar gitmeli,savunmaya forvete bir tane de orta sahaya takviye lazım.tevik altındağ diallo kiralık gittikleri yerlerden geri çağrılsınlar

SerkanToptas 18.12.2009 13:05

ya türkiyede ibrahim dahaşanın bölgesin de o kadar hırslı futbolcu zor bulunurken nasıl ibrahimin gitmesini istiyorsunuz ibrahimin oyun sitili aurello tipidir farkedilmeyen kahramandır.üstelikte sivaslıdır

altuntas58 18.12.2009 13:05

[QUOTE=ready;589668][B]hayrettin eger sivasın uşagıysa onlardan çok çalışıp koşması hata yapmaması lazım [/B][/QUOTE]

[B]Size katılmamak mümkün değil bu takımdan gitmesi gereken biri varsa o'da hayrettinden başkası olamaz[/B]

[IMG]http://cdn-users1.imagechef.com/ic/stored/2/091218/1493ab7ccc269c5c.gif[/IMG]

dadaşlar 18.12.2009 13:07

ersen martin, yasin çakmak, mbemba, zita, gitmesi kesin gidecek olanlar.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:26.