SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçı Değerlendirelim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=27984)

SivasSpor.Com 19.12.2009 16:58

Maçı Değerlendirelim

[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=15796&token=13570[/IMG]

Ankara'da Ankagücü ile oynayıp 2 - 3 kazandığımız bu maçı değerlendirelim.

Maçın en kötüsü kimdi ?

Maçın Yıldızı Kimdi ?

Maçta göze çarpanlar ?

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ?

Taraftar nasıldı ?

58_babacan_58 19.12.2009 17:03

Cevap: Maçı Değerlendirelim

[B]2-0 YAPTIK VE DEFANSA ÇEKİLDİK SONRA 2-2 OLDU ŞOK BİR SKOR ARDINDAN BAKİ MERCİMEK VE 2-3 ALLAH RAZI OLSUN BAKİ MERCİMEĞİ FIRINA VERDİĞİN İÇİN :D AYAĞINIZA SAĞLIK YİĞİDOLAR. TEŞEKKÜRLER 3 PUAN İÇİN........[/B]

sevda58 19.12.2009 17:03

[COLOR="Red"][FONT="Century Gothic"][B]BAKi MERCiMEK DiYORUM BASKA BiRSEY DEMiYORUMMM:D:D:D[/B][/FONT][/COLOR]

muratduru58 19.12.2009 17:04

MAÇIN KÖTÜSÜ YOKTU. BU TAKIM KÜME DÜŞMEZ İLK 10 UN İÇİNDE.

GuVeN 19.12.2009 17:06

Maçın en kötüsü kimdi ?sezer

Maçın Yıldızı Kimdi ?

Maçta göze çarpanlar ?

Taraftar nasıld taraftar bıze ayrılan stadı doldurmus.ankaraguclu kardeslerımız buyuk sıkıntılarına ragmen yıne sıvas seyırcısını alkıslayarak buyuklugunu gostermıstır.tesekkur edıyoruz ankaragucunun buyuk taraftarınada..

EyüphanAydın 19.12.2009 17:07

[B]Maçın en kötüsü kimdi ?[/B]

Maçın kötüsü yok idi . Hepsi tam anlamıyla iyi mücadele etti.Kutluyorum hepsini

[B]Maçın Yıldızı Kimdi ?[/B]

İbrahim Şahin
[B]
Maçta göze çarpanlar ?[/B]

Sivasspor'un çıkışta olması.
[B]
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ?[/B]

Böyle devam edersek,geçen sezondaki gibi iyi işler yapıcaktırız.

sivaslihakan 19.12.2009 17:08

vallahi ben ümitlendim saglam 3 takviye yaptikmi birakin ilk 10 ilk 6 bile zorlariz surda trabzonla aramizda 10 puan var kapanilmicak bi fark degil bu galibiyet bizi kendimize getirdi ikinci yarinin ilk macinda trabzonu yendikmi kaldi trabzonla 7 puan fark

savulun yigidolar geliyor

58sivasli58 19.12.2009 17:09

maci degerlendirmek zor izlemeden. ama kalede akinin olmasi bir avantaj.
yavas yavas eski günlerimize geri dönüyoruz

karakocyakup58 19.12.2009 17:11

Maçın en kötüsü kimdi ? hiçç kimseee
Maçın Yıldızı Kimdi ? baki mercimek :D:D:D:D
Maçta göze çarpanlar ? ibrahim şahinin kafasına atılan taş ....
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? 3 puan diyorum baska bi şey demiyorumm

58isa58 19.12.2009 17:11

Efsane geri dönüyor... biliyoruz ki Efsaneler Asla Ölmez Sadece Şekil Değiştirir...:)

58musab58 19.12.2009 17:12

agbetu bu takıma daha çok şey kazandırır bence son iki maçın yıldızı muhsin hocadır bu kadroyla takımı iki güçlü rakibe galip getirdi ikinci yarı ii transferler yapılırsa düşme stresi yaşamaz bu takım

karamik 19.12.2009 17:13

[COLOR="black"]Maçın en iyisi[/COLOR] Kalecimiz Akın Vardar
[COLOR="black"]
Maçın en kötüsü[/COLOR] Muhsin Ertugral çünkü Agbetuyu kontra atak yapmamız gerekirken oyundan aldı ayrıca Ersen gibi çakılı forveti oyuna soktu son dakkalarda takımı çok yasladı Muhsin Hocaya ramen Kazandık..

[COLOR="Black"]göze çarpanlar :[/COLOR]Ümit Özatın haftalar önce bize gelmeyip bugun Ankaragücüne yardımcı antrenör olması yani Sivasımızı arkadan vurması

sivaslitaner58 19.12.2009 17:13

yendik ben dedim yenecegiz diye

5858siv5858 19.12.2009 17:15

MAÇIN EN KÖTÜSÜ: valla ersen martin (ama geneli iyi direndi gol yememeye):D

MAÇIN YILDIZI: ankaragucu defansı:D

MAÇTA GÖZE ÇARPANLAR: anakragucu taraftarı gerginliği

MAÇ HAKKINDA GENEL GÖRÜŞÜM: 3 golle 3 puan spr:D:D:D

Metal Gear 19.12.2009 17:16

Eses galibiyetinni sadeec 3 puan olmadığını,takıma ve taraftara müthiş bir güven geldiini yazmıştım.Bu 3 puan bizi üst sıralara tırmandıracaktır.Kimse kümede kalır mıyızın hesabını yapmasın,Mayıs ayında herkes çok şaşıracak!

babapiton 19.12.2009 17:18

Maçın en kötüsü kimdi ?

Herkes iyiydi.

Maçın Yıldızı Kimdi ?

Savunmanın Hepsi yıldızdı,Hiç pozisyon vermediler 90+ ya kadar, golleride kornerden yedik zaten

Maçta göze çarpanlar ?

Sivasspor Takım olmaya baslaması

iyi oynadık zaten ankarada bize herzaman ugurlu gelir

Taraftar nasıldı ?

bilmiyorum görmedim :D

tuzlugollu 19.12.2009 17:23

gicik olan skoru koruyamamak bu durumda sucu oyunculara atmak dogru degil hocada maci dogru duzgun okumali ikisifirdan sonra geri yaslanilmaz yada yaslattirma takimi kardesim sen maestroysan yonetmesini bileceksin defansi saglam tut ilerde bas topa yoka allahtan ikisifir one gectikde bakimercimek ede tesekkurler kendimizi kandirmayalim sivasspor cok gyzel oynadi diyerek
ligin basindada bu dusuncelerle takimi bu hale getirdiler daha yiyecek cok firin ekmek var ve forvetlerede artik gol atmak nedemk ogretmek lazim defansimiz herzamanki gibi...
allahtan defans ne kadar kotu olsada son haftalarda yeselerde atarak defansin ustundeki baskiyi kaldirdilar bundan sonra umarim defans isini yapar forvetlerde geregini bu is bole gitmez yoksa....

subasi29 19.12.2009 17:25

[QUOTE=tuzlugollu;590073]gicik olan skoru koruyamamak bu durumda sucu oyunculara atmak dogru degil hocada maci dogru duzgun okumali ikisifirdan sonra geri yaslanilmaz yada yaslattirma takimi kardesim sen maestroysan yonetmesini bileceksin defansi saglam tut ilerde bas topa yoka allahtan ikisifir one gectikde bakimercimek ede tesekkurler kendimizi kandirmayalim sivasspor cok gyzel oynadi diyerek
ligin basindada bu dusuncelerle takimi bu hale getirdiler daha yiyecek cok firin ekmek var ve forvetlerede artik gol atmak nedemk ogretmek lazim defansimiz herzamanki gibi...
allahtan defans ne kadar kotu olsada son haftalarda yeselerde atarak defansin ustundeki baskiyi kaldirdilar bundan sonra umarim defans isini yapar forvetlerde geregini bu is bole gitmez yoksa....[/QUOTE]

Aynen toparim dedigin gibi....

esentepeli58 19.12.2009 17:27

ikinci yarı daha iyi olucaz inşallah

atrium58 19.12.2009 17:37

Maçı radyodan dinledim spikerin anlatımıyla sanki ankaragücü tek kale oynamış gibi izlenim oluştu ama yinede önemli olan 3 puan. Allah sevdiği kuluna önce kaybettirip sonra buldururmuş geçen haftaki 2. yarıda oluşan hava ve zemin şartları bu haftaki son dakikada kendi kalelerine attıkları gol bize manevi gücümüz olsa gerek..

eyupkocak 19.12.2009 17:38

helalll yaaa düşmecezz .inadınaaa sivassporum...

ready 19.12.2009 17:43

[B]ankaragücü maçını almamız ilaç gibi geldi ikinci yarı farklı bir sivasspor izleriz[/B]

oNuR 19.12.2009 17:45

[B]Deplasmanda galibiyet almak son derece önemli.Bir yandan olumlu yönler göze çarparken olumsuz yönleride görmek gerek.

Önceden gol yediğimizde sistem alt üst olur,o golü çıkaramazdık.Ancak artık yediğimiz golleri çıkarabiliyoruz

Ayrıca bu takımda forvetler ne iş yapar?Sizin göreviniz gol atmakken bu görevi neden savunma oyuncuları yapıyor..

Devre arası yapılacak takviyelerle bu sorunların çözüleceğine,güzel günlerin bizi bekledğine inancım tam[/B]

erdaleren58 19.12.2009 17:45

beraberligin dahi basari olacagini düsündügüm bir macda 3puan almak bence
büyük bir basaridir birde unutmuyalimki 3hafdadir yenilmiyoruz bu bir basaridir
bu basarida musin hocanindir bakinin kendi kalesine attigi gol le kazandik diyede kücümsemiyelim biz baski kurmasak bakide hata yapmazdi sonucda o golde sivassporun gollidir baki durduk yere kalesine gol atmadi sivasda iyi seyler oluyor dahada iyi olacak diye umuyorum tesekürler musin hoca bu takima bu takima el verdin kisiligini karekterini yansittin bülent hoca hep türübunlere oynadi sivas spor ustünde kendini pazarladi.artik bikmistik kisitli imkanlar sözcügünde bütün anadolu takimlari üc asagi bes yukari ayni imkanlarda.

lastsivasli 19.12.2009 17:48

ligin ilk yarısını böyle güzel bir skorla tamamladıkları için bütün futbolculara teşekkürler... malum bu kadroyu bülent hoca kendine göre kurdu ama istediklerini yapamadı... Muhsin hoca geldi bu kadro ile bişeyler yapmaya çalışıyor... devre arasında bazı futbolcular gidip yenileri gelecek... inşallah ikinci yarı daha güzel bir sivasspor ile buluşacağız.. ve geçen yılı aratmayacaktır

carizma0658 19.12.2009 18:04

macı degerlendirecek hiç bişe yok SİVAS AYAGA KALKMIŞTIR O KADAR VE BUGÜN STTDA OLANLAR ÇOK ÜZÜCCÜYDÜ

sevda58 19.12.2009 18:09

[B][FONT="Century Gothic"]Bu arada, 70. dakikada Ediz ile girdiği hava topu mücadelesinde sakatlanan Ersen, ambulansla hastahaneye kaldırıldı. [/FONT][/B]
[COLOR="Red"][FONT="Century Gothic"][B]
gecmis olsun Ersen.........[/B][/FONT][/COLOR]

Salim58 19.12.2009 18:18

[B]güzel bi maçtı öldük öldük dirildik maçı hakem berbat etti.

yine yapacağını yaptı ama bizi yenemedi..[/B]

3 YıLDıZ SiVaS 19.12.2009 18:18

maçın kötüsü? sezer badur
maçın yıldızı? sezer hariç hepsi
maçta göze çarpanlar? sivassporun gercek kimliğine bürünmesi
genel görüş? GERİ DÖNDÜK

Borte Tarkan 19.12.2009 18:23

2-0 ustunlugu ele gecırdıkten sonra macın 2-2 olmasına musaade etmemelıydık.maalesef ıkı gol yedık.ama sans yanımızda oldu ve bakı mercımek son dakıkada bıze 3 puanı kazandırdı.umarım bu 3 puan ıkıncı yarıda bır serının baslangıcı olur.
her şeye rağmen böyle bir zor deplasmanı bize kazandıran futbolcularımızın ve teknik kadromuzun alınlarından öpüyorum.

havacı_58 19.12.2009 18:28

valla az kalsın kalbim duracaktı son dakikalarda ama çok şükür istediğimiz gibi bitti sivasım ilk yarıyı iyi kapattı ama buna güvenip transfer yapmazsak olmaz.ikinci yarı çok daha çetin olacak tebrikler sivasımmm

havacı_58 19.12.2009 18:34

[QUOTE=erdaleren58;590088]beraberligin dahi basari olacagini düsündügüm bir macda 3puan almak bence
büyük bir basaridir birde unutmuyalimki 3hafdadir yenilmiyoruz bu bir basaridir
bu basarida musin hocanindir bakinin kendi kalesine attigi gol le kazandik diyede kücümsemiyelim biz baski kurmasak bakide hata yapmazdi sonucda o golde sivassporun gollidir baki durduk yere kalesine gol atmadi sivasda iyi seyler oluyor dahada iyi olacak diye umuyorum tesekürler musin hoca bu takima bu takima el verdin kisiligini karekterini yansittin bülent hoca hep türübunlere oynadi sivas spor ustünde kendini pazarladi.artik bikmistik kisitli imkanlar sözcügünde bütün anadolu takimlari üc asagi bes yukari ayni imkanlarda.[/QUOTE]

sana aynen katılıyorum dostum bizi iyi günler bekliyor artık inşallah

karamik 19.12.2009 18:41

[QUOTE=sevda58;590106][B][FONT="Century Gothic"]Bu arada, 70. dakikada Ediz ile girdiği hava topu mücadelesinde sakatlanan Ersen, ambulansla hastahaneye kaldırıldı. [/FONT][/B]
[COLOR="Red"][FONT="Century Gothic"][B]
gecmis olsun Ersen.........[/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE]

Sivasspor için büyük kayıp :))))

Cley 19.12.2009 18:45

[B]Maçın en kötüsü kimdi ? Sezer Badur

Maçın Yıldızı Kimdi ? Akın Vardar

Maçta göze çarpanlar ? İlkyarı farklı ikinci farklı bir Sivasspor vardı. İkinci yarı çok geri yaslandık ve 2-2 olmasına davetiye çıkardık.Ersen Martin'in girmesi de şaşırttı doğrusu bir kişi eksik oynuyor gibi olduk sakatlandı çıktı sonra.Biz bu agbetuyu daha önce neden kullanmadık sorgulamamız lazım. ufak tefek ama fırtına gibi maşallah.Allah nazardan saklasın.

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? Hakettiğimiz 3 puanı aldık. Ankaragücü tribünlerinde gerginlik ve protesto vardı. Ambulans ve polisler çok çalıştı.

Taraftar nasıldı ? Taraftarımız beklediğim sayının üzerindeydi. Tezahürat yapan taraftarımız Sivastan ve İstanbuldan gelenlerdi. Teşekkürler Yiğido Gençlik ve İstder... [/B]

GuVeN 19.12.2009 18:50

hakemide yendik,maçı canlı izleyen arkadaşlar hakemden cok şikayetcılerdı.artık lig özetlerınde daha ıyı anlarız dıyecem ama pek ayrıntıya gırılecegını sanmıyorum.oyle yada boyle 3 puan bızım ıcın altın degerındeydı,son dakıkalarda sansda yanımızdaydı.tesekkurler bakı mercımek..

GuVeN 19.12.2009 18:51

hesabı kapadık Salim Abi.sözünü tuttun:)

Cley 19.12.2009 18:54

[B]Hakem tam bi rezaletti.Bu hakeme rağmen kazanmak çok güzel.[/B]

shang 19.12.2009 19:01

çok uzun yırttık 70 dk defans yaptık resmen orta saha hiç yok muhsin hoca acilen orta saha alması lazım top tutan dağıtan yoksa işimiz çok zor

bugra5858 19.12.2009 19:29

Maçın En Kötüsü: Sezer Badur
Maçın Yıldızı: Baki Mercimek:D
Maçta göze çarpanlar: Ankaragücü Tribünündeki Olaylar
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler: İlk Yarıda 2-0 Üstünlüğü Bulup 2.Yarıda Anlamsızca Geriye Yaslanmamız Muhsin Hocada Erseni Oyuna Alınca İlerde Top Tutmada Zorlandık 2-2den Sonrada 3-2yi Bulmamız İstediğimiz Zaman Gol Atabileceğimizi Gösteriyor
Taraftar nasıldı: Bizim Taraftarı Bilemiyeceğim Ama Büyük Ankaragücü Taraftarlarının İbrahime Attıkları Yabancı Madde Beni ÇoK Üzdü Doğrusu:)

abircan 19.12.2009 19:40

Maçın en kötüsü kimdi ?
İZLEYEMEDİM YORUM YOK
Maçın Yıldızı Kimdi ?
AYNEN
Maçta göze çarpanlar ?
DEVAAMMM
UMURUMDA DEĞİL ŞİMDİDLİK ÖNEMLİ OLAN 3 PUAN
Taraftar nasıldı ?

VAR MIYDI Kİ

BAKIYORUM HERKES BİR MORALLENMİŞ İLK 6 İLK 10 DİYENLER ARTMIŞ BUNU BEN DAHA BEŞ HAFTA ÖNCEDE DİYORDUM 10 HAFTA ÖNCEDE 4 HAFTA ÖNCEDE BEN HOCAYA VE BU TAKIMA GÜVENİYORUM 2. YARI MÜTHİŞ BİR SİVAS İZLİYOR OLUCAĞIZ İLK 5 TE GARANTİ

WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:52.