![]() |
[IMG]http://i0912.hizliresim.com/2009/12/19/6112.jpg[/IMG]
[B] "Kimseden güzellik beklemiyoruz"[/B] Sivasspor Teknik Direktörü Muhsih Ertuğral, Ankaragücü galibiyetinden sonra yaptığı açıklamada, ilk 25 dakikada kontra atağı düşündüklerini ve 2 gol bulduklarını ancak ikinci yarının son 15 dakikasında Ankaragücü'nün çok bastırdığını söyledi. Ertuğral, küme düşmemeye oynayan takımların güzellik yarışmasına çıkmadıklarını ifade ederek, ''Hiç kimseden güzellik beklemiyoruz. Oyuncularımı tebrik ederim. Bugün çok çalıştılar'' dedi. Muhsin Ertuğral, tansiyonu yüksek bir maç oynadıklarını ifade ederek, "Teknik direktörler bir gün kalp krizinden giderse kimse şaşırmasın. Küme düşmeye oynayan takımlar güzellik yarışmasına çıkmıyor. Kimseden bir güzellik beklemiyoruz" dedi.. Sivasspor Teknik Direktörü Muhsin Ertuğral, Sonuna kadar mücadele ediyoruz. Bugün kontra ataklarla etkili olmayı planlıyorduk. Bu şekilde ilk yarıda iki gol bulduk. Rakibimize pozisyon vermedik. Ankaragücü son 15 dakikada çok bastırdı ve beraberliği buldu. Son dakikada gelen golle maçı kazandığımız için mutluyuz" diye konuştu Kollektif futbolu tercih ettiğini belirten Muhsin Ertuğral, ''Takımdan iyi futbolcular gitti. Takım yeni yapılanmaya gidiyor. Bir-iki transferle ikinci yarıda Sivasspor daha iyi yerlerde olacak'' şeklinde konuştu. Bir gazetecinin Mehmet Yıldız'ın durumunu sorması üzerine Ertuğral, ''Mehmet Yıldız Şubat ayında sahalarda olacaktır'' yanıtını verdi. Sivasspor'un golcü futbolcusu İbrahim Şahin de uzun zamandır gol atamadığını dile getirerek, ''Şanssızlığımı kırdım. İlk yarı rakibin hatalarını iyi değerlendirdik. Saha şartları çok ağırdı. Son dakika galibiyetiyle yukarılardan kopmadık'' dedi. |
Cevap: Muhsin Ertuğral'ın Maç Sonrası Açıklamaları
[COLOR="Red"][FONT="Century Gothic"][B]Boyle guzel aciklamalara hasret kalmistik, hoca gercekten bu takimda guzel isler yapacak...[/B][/FONT][/COLOR]
|
[B]Az kalsın yakıyordun bizi Muhsin hoca. İbrahimin yerine Ersen'i alarak , orta saha oyundan düştü zamanında müdahale etmeyerek.Varlığı ile yoklugu belli olmayan Sezer'i 90 dk oyunda tutarak... İkinci devre kendi kurduğun takımla kendi sisteminle daha iyi olacak inşallah
Neyseki son dakikada Baki yetişti kurtardı bizi.[/B] |
Hocam ikinci yarı yapacağın transferlerle bu takımı daha iyi yerlere getireceğine yürekten inanıyoruz.
|
bence muhsin hoca cok güzel bir kadro kurdu takii ibrahim şahin sakatlanana kadar onun yerine erseni alması cok kötü oldu eger kamanan 18 kişilik kadroda degilse baska şansı yoktu ama yinede iyi bir tercih degildi
|
hocamızın istedigi futbolcuları transfer edersek seneye tam bir avrupa takımı görünümü verebiliriz cok iyi pas yapan saglam savunmalı 2-3 pasta golü bulabilen müthiş bir takım o kdar da uzakta degil sanki...
|
sistemin kurulduğu belli gol yiyince yüzünü yere eğen futbolcu anlayışı yok ..bu çok güzel 2.yarı daha güzel olacak inş.
|
guzel konusmus tam maci anlatti basarilar dilerim
|
hocam Çok GÜZEL bir açıklama olmuş agzına sağlık.
|
Cevap: Maçın Ardından
Selam sana hocaların hocası.Takıma elinin değdiği nasılda belli oldu.Başarılarının devamını dilerim.
|
Bizde Zor dayandık Heyecanı yüksek maçtı Yendiğimiz için mutluyum Baki Mercimek sağolsun:D
|
[B]Hocamız'da artık kendi otoritesini ortaya koydu . Yanlış bir şeçim yapmadığını gösterdi.
Şu anda iyi bir çıkış yakaladığımızı düşünüyorum,Bunu devam ettirmek dileğiyle[/B] |
[B]BU TAKIMIN ÖLÜSÜ BİLE İLK 10'A GİRER. GÜZEL GÜNLER BEKLİYOR BİZİ........[/B]
|
GALİP GELEN SIVASSPORU TEBRIK EDERİM.ALLAHA EMANERT OLUN YİĞİDOLAR
|
o resim cok guzel olmus o sivasin bayragina nasil sarilmis bravo
|
kamanan neden 11 de yok hatta 18 de? hasta falanmı
|
Helal Olsun Adam Bos Konusmuyor....
|
;):)[COLOR="Purple"]WALLA MAÇIN ARDINDAN BİZİM EV BAYRAM OLDU O KESİN YAŞASIN SİVAS KAZANDIK ULEN YAŞASIN:D:D:D:D:D:D;);):);):):rolleyes:;)[/COLOR]
|
[QUOTE=Cley;590134][B]Az kalsın yakıyordun bizi Muhsin hoca. İbrahimin yerine Ersen'i alarak , orta saha oyundan düştü zamanında müdahale etmeyerek.Varlığı ile yoklugu belli olmayan Sezer'i 90 dk oyunda tutarak... İkinci devre kendi kurduğun takımla kendi sisteminle daha iyi olacak inşallah
Neyseki son dakikada Baki yetişti kurtardı bizi.[/B][/QUOTE] [B]Gardaş kim oynayacak takımda doğru düzgün oynayacak adam kalmadı ki.. Artık bu saatten sonra devre arası gelmişken gelecek oyuncularla birlikte inşallah layık olduğumuz noktaya geleceğiz.[/B] |
[QUOTE=Cley;590134][B]Az kalsın yakıyordun bizi Muhsin hoca. İbrahimin yerine Ersen'i alarak , orta saha oyundan düştü zamanında müdahale etmeyerek.Varlığı ile yoklugu belli olmayan Sezer'i 90 dk oyunda tutarak... İkinci devre kendi kurduğun takımla kendi sisteminle daha iyi olacak inşallah
Neyseki son dakikada Baki yetişti kurtardı bizi.[/B][/QUOTE] Muhsin Hoca Ne yapsın Elindeki kadro bu O yüzden Hak veriyorum ona |
hocamiz demiski bir ikitane transferle takimimiz ikinci yarida daha iyi olacaktir, hocam sivasa bir iki transfer yetmez en assa 5 transfert sart, sadece sivasspormu takimini güclendirecek, ikinci devre cok daha zor gececek , demedi demeyin , lütfen elinizi vicdaniniza koyun, bir iki transfer sivasi küme düsürür, hocam gidecek cok futbolcu var , 10 tanesini satin adam akilli 5 transfer yapin o zaman sivas ligde kalir , HOCAM TAKIMA 5 TRANSFERT SART ;
|
Arkadaşlar sivassporumuz lige yeni başladı.Muhsin hocamız takıma alıştı ve sistemi de az da olsa oturttu.Zaten bir sistemin oturması en az 6 ayı alır normalde.Ancak futbolcular bu sisteme alışkınsa bu durum pek fazla sürmez.Son iki haftada alınan galibiyetler iyi yolda olduğumuzun göstergesi.Devre arası yapacağımız yerinde transferlerle alt sıralardan bir an önce kurtuluruz.İkinci devrenin flaş takımlarından birisi olacağımızı şimdiden söylebilirim.Bizim yerimiz kesinlikle alt sıralar değil.Buraları haketmiyoruz.İnşallah ligi ilk 10 içinde bitiririz.
Statta birkaç münferit olay dışında pek tatsızlık yaşanmamış.Ankaragücü bizim için dost bir camiadır.Bunu her fırsatta dile getireceğiz.Kendilerine bundan sonraki maçlarda başarılar diliyorum.Bu ligde ankaragücü de düşmeyecek ve düşmez de... |
macın ardından byük anlatılamıcak kadar büyük sevinç ÖZÜR SES MES KALMADI İNŞALLAH SİVAS ESKI GÜNLERİNE VE O ESKI ZİRVEE YARIŞINA GİRRR TEK TEMMNI BUDUR
|
İlk 3 maçının bizim için ölçü olmadığını söylemiştik,sana güvenmiştik ve bu güvenimizin boşa çıkmadığını görmek çok güzel.
|
eyvallah hocam lütfen okuyun:
defansa topa ilk müdahekeyi yapacak yırtıcı güçlü defans bilica ve servet gibi. iyi klaiteli fizikli güçlü forvet ve 1 kaleci ile oyun kurucu lazım.size güveniyoruz. |
şahsım adına gurur duyulacak bir isimsiniz hocam emınm kı türkıye isnizi sürekli telavuz edecektir başarılar hocam
|
NEYSEKİ ERSEN SAKATLANIP ÇIKTI YERİNE GİREN ZİTANIN PRESİ SAYESİNDE ÜÇÜNCÜ GÖLÜ BULDUK....****:)
|
Güzel sonuç, zaten ben bu kadrodan ilk yarı için 15 puan üstünü başarı olarak görüyordum...
17 puan çok iyi oldu... Tebrik ederim... |
Maçın kırılma anı maç 3-2 iken 90 artı 5teki akının çıkardığı toptu. Neyseki öyle böyle kazandık
|
Takıma 2. devre 4-5 tane banko oynayacak oyuncu alma da gör halini...Hoca herhalde yapacağı temizlik için fazla açıklama yapmak istemiyor...Bu takıma en az ilk 11 oyuncusu 4 tane olmak üzere 5-6 tane oyuncu lazım..Bunun kolay olmadığını hepimiz biliyoruz...Hoca listeyi vercek yönetim listedeki oyuncuları transfer esecek..Bunun başka yolu da yok.. Sen eğer son 3 maçta alınan 7 puana güvenirsen soluğu Banka Asya'da alırsın...Bu maçlarda şans sivassporun yanındaydı;ayrıca rakiplerin kendi kalelere attıkları golleri de hesaba katmak lazım;ve de hakem hataları da lehimize oldu...Umarım beklenen transferler olur ve 2. yarı aynı 2 yıl da olduğu gibi maçları zevk alarak ve stressiz izleriz...Hoca maçtan sonra şöyle demiş:Küme düşme hattındaki takımların hocaları heran kalp krizi geçirebilir;hocam biz de diyoruz ki sen bu sorunu ilk kez yaşıyorsun ama biz sezon başından beri bu sorunla uğraşıyoruz..Eğer takımın kalbinin sağlam olmasını istiyorsan lütfen bu takıma adam gibi adam,kaliteli 4-5 tane topçu transfer et...Yoksa 2. yarı sen de biz taraftarlar da sık sık anjiyo oluruz...Aman Hocam Son 3 maça bakıp bu takıma fazla transfer gerekmez sözünü sakın söyleme....Taraftarlar senden 4-5 tane bobba transfer bekliyor...Senin futbol bilgine ve yapacağın transferlere çok güveniyoruz hocam....HAYDİ GÜLDÜR YÜZÜMÜZÜ!
|
bülent hocaya iyi laf sokmuş.helal olsun.. yürü bee....
|
Cok Iyi Mücadele Ettimize Inaniyorum, 90 Dakka Boyunca Saglam Bir Sistem Üzeri Oynadi Sivasspor.. Bu Oyunda 3 Oyuncu Birden Sakatlandi ve Hoca Yinede Hangi Oyunculari Nereye Cikarticani Iyi Bildi. Ama Tabi Normalde Böyle Olmamasi Lazim. Kamanan Neden Oynamadi, Onu Anlamadim
SG |
Takim kötü oynamiyordu zaten. Mücadele sürekli vardi ama sanssiz goller yiyordu ve maglubiyetler aliyordu. Bu takimin sadece bir galibiyete ihtiyaci vardi bu krizden cikmasi icin ondan sonra gerisi kendiliginden gelirdi. Gecen hafta galibiyeti aldik bu haftada galibiyeti aldik. Insallah ikinci yariya dogru transferlerle en kisa zamanda hedef verilen 40 puana ulasacagiz.
Altda oynayan takimlardan güzel futbol beklemiyelim. Puanlari topladiklari sürece sorun yok. 2-0'dan 2-2 olmus bizi ilgilendirmez, 3 puani aldiktan sonra takim nasil oynamis ne yapmis hikaye. |
Arkadaşlar bu sene ilk 10 unu seneye yine ligi sallamaya geliyoruz...Kayseride garibim kendilerini bizim gibi zannetiler ama unuttukları birşey vardı biz kazandığımız maçlarda sadece yüreğimizi koyarak oynadığımız için kazanıyoruz belkide yiğido diye ondan diyorlardır:)
|
ikinci yarı daha çok şeykler bekliyoruz sizden muhsin hocam sorumluluk arttı
orta sahaya 2 kaleye 1 defansa 2 takviye yapılmalı |
[B]hocam sana güvenimiz tam
su erseni uğuru ve yasini devre arası gönder lütfen yerlerine 2-3 tane nokta transfer yap yeter,güzel günler sivasımızı bekliyor...[/B] |
Cok Güzel Bir Konusma, saygilar almanyadan
|
ben bu hocayı bulup takıma getiren başkana sonsuz teşekür ediyorum başkan tam kendisi gibi kişilikli beyfendi bir hoca buldu ben sonuna kadar güveniyorum
|
[QUOTE=musa3458;590454]ben bu hocayı bulup takıma getiren başkana sonsuz teşekür ediyorum başkan tam kendisi gibi kişilikli beyfendi bir hoca buldu ben sonuna kadar güveniyorum[/QUOTE]
Aynen Katılıyorum Başarı olabilir ama efendi olması lazım |
İKİNCİ YARININ SON YİRMİ DAKİKASI ÇOK ZORLANDIK HAKEM AGBETÜYE YAPILAN FAÜLÜ VERSE İKİNCİ GOLÜ YEMİYECEKTİK..***
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:58. |