![]() |
Ersen Martinin Sözleşmesi Fesh Edildi ve ayrıldı!
[B]Çok sağlam bir kaynaktan az önce aldığım habere göre Ersen Martinin sözleşmesi fesh edildi ve ersenle Sivassporun yolları ayrıldı! (kaynağı sormayın açıklayamama ama haber kesin doğru arkadaşlar )[/B]
|
Cevap: Son Dakika! Ersen Martinin Sözleşmesi Fesh
[COLOR="Red"][FONT="Century Gothic"][B]Belkide hayirlisi buydu, insallah baska takimda yerini bulur, bu sayede Kamanan'ada ilk 11de oynama firsati dogar...[/B][/FONT][/COLOR]
|
[B]güle güle bu şekilde gitmeseydi bari bi uğurlama yapılsaydı..
az üzüldüm çok sevindim güle güle yolun açık olsun son kez görüştük demekki . ama ısınırken alkışladık tabi...[/B] |
[B]Hayırlısı bu imiş . Yolu açık olsun.[/B]
|
Valla dediklerin Dogru Cikarsa :D SUper Haberr cok Sevindim :D Bugunun En Mutlu Eden Haberi Budur :D
|
Iyi Oldu, Ersen Martin Iyi Oynamiyordu zaten.. Acik Konusmak gerekirse..
........................................ |
iyi olmuş,umarım bu sefer isabetli bir transfer yaparlar.
|
[B]Çok Güzel Haber Gerçekten Ersen e Oyuncu Diyen Futboldan Anlamıyordur Zaten...Yolu açık Olsun.[/B]
|
haberin gercek yani ney ........ ortagi kariştirmayin bende bu haberi yazan arkadaş sideden gitsin
|
Aldığı paranın hakkını veremeyen bir futbolcuydu.
Buraya sadece kendi reklamını yapıp büyük takımlara kapak atmak niyetiyle gelmiştiki, işini yapmak yerine sadece kendini pazarlama düşüncesinden dolayı değerini dahada düşürdü. Büyük takımlar değil artık süper ligdeki diğer takımlar bile Ersen'i transfer etmezler. Sivas'taki fiyaskodan sonra hiç bir takım ersen'i transfer etme riskine girmez. Oysa buraya Futbol oynamak için gelmiş olsa ve mücadele edip işini yapmayı düşünseydi şimdi çok daha farklı bir konumda olurdu. Gitmesi çok isabet olmuş. zaten Ersen'e verilen para boşa gidiyordu. hiç bir katkısı olmadığı gibi takımın havasınıda bozuyordu, zarar veriyordu. Ersen'in yerine Sedat'la Murat Sözgelmez forvet oynasaydı gol krallığı için yarışıyor olurlardı. |
[B]VERDİĞİN EMEKLER İÇİN TEŞEKKÜR EDECEMDE ERSEN HİÇ BİR EMEK VERMEDİNKİ.YİNEDE SAOL HER ŞEY İÇİN ERSEN MARTİN.[/B]
|
Ersen MARTİN'den önce, suçu o'nu getirende aramak daha doğru olur.
|
güle güle Sana uzun Ersen acık olsn yoln ..
|
Bize Katkılarından dolayı teşşekkür edecem ama katkında yok,hımm bir kasımpaşa macında kendini yere attın hoca penaltı verdi 17 haftada bi golcü için büyük bir katkı :D
|
[QUOTE=Turan 59;590691]Ersen MARTİN'den önce, suçu o'nu getirende aramak daha doğru olur.[/QUOTE]
Haklısın kardeş Hala onu koruyanlar var |
o Kadar para verdik neden satmadılar anlamadım denizlispora diyarbakıra satalım
|
hicte uzulmedim elveda dostum ne yaparsan yap
|
Cok guzel olmus sivasspor hic faydasi dokunamadi
|
inşallah bu haber gerçektir o adamın takıma zerre katkısı yoktu.bülent hocanın bir kazığıydı.gitsin gitsin
|
Bu sitenin yaptığı haberlerde ya internet sitelerinden yada yönetime yakın kişilerden aldıkları haberler.
|
[B]Ankaragücü maçında son kez el salladık alkışladık demekki. Hizmetlerinden dolayı teşekkür ederiz. Gideceği takımda başarılar.[/B]
|
Bu gün aldığı en iyi haber. Umarım doğrudur... :D
|
Senin köylülerle ne alip veremedigin var.sen cok sehirlisin veya allah bilioyr sen saraylidirsin.haber dogru veya yanlis zaten kaynak gizli belki nabiz yoklama amaclida olabilir sen ister inan ister inanma secenek senin.
|
[B][QUOTE=yener_sahin;590722]kardeşim sen yazan kişiyi tanıyormusun.Bu sitenin yaptığı haberlerde ya internet sitelerinden yada yönetime yakın kişilerden aldıkları haberler.İsterse yalan olsun sana zararı ne?[/QUOTE]
[QUOTE=yigido yakup;590732]senin köylülerle ne alip veremedigin var.sen cok sehirlisin veya allah bilioyr sen saraylidirsin.haber dogru veya yanlis zaten kaynak gizli belki nabiz yoklama amaclida olabilir sen ister inan ister inanma secenek senin.[/QUOTE] sizlere teşekkür ediyorum arkadaşlar amacım ortalığa bir haber atıp bulandırmak değil ismini ve kaynağı açıklayamacağım bir yerden aldım bu haberi haber kesin doğru yarın sitede de (belki de birazdan) burda resmi olarak haberi görünce o köylü diyen arkadaş anlar belki kaynak sağlam son dakikada bir akslik olmazsa ersen martin yolcu haberi kulübe çok yakın bir yerden aldım[/B] |
inşallah bu haber doğru deyildir ersen ikinci yari bize cok lazim olacak onun gibi kafa hakimiyeti olan futbolcu yok radiodan maç dinleyip buraya yorum yapmayin gercek taraftar oyuncu kötü olsa iyide olsa ona her zaman destek veren taraftardir
|
inşallah haber doğrudur. Yerinede hocamız bir afrika boğası getirir. Şöyle eskilerden Weah gibi.
|
[QUOTE=HAYALKAFE;590674][B]Çok sağlam bir kaynaktan az önce aldığım habere göre Ersen Martinin sözleşmesi fesh edildi ve ersenle Sivassporun yolları ayrıldı! (kaynağı sormayın açıklayamama ama haber kesin doğru arkadaşlar )[/B][/QUOTE]
[B]Kaynagi Belli Olmayan Bir Haber.... Zaten Erseni Taraftar Olarak Sevmedik,Sevemedik... [/B] [B]Kaynak Saglamsa Nedeen Soylemiyorsun Kardesim?Bu Adamin Haberine Bile Itibar Etmiyorum,Anca Gider...Gitsin ki a2 Takimda Oynayan Yetenekli Arkadaslarim Gelsin...[/B] |
[B]Haber doğruysa yapacak bir şey yoktur. Ersen martine sivassporumuza verdiği emeklerinden dolayı teşekkür ederim.Bundan sonraki futbol yaşantısında başarılar dilerim[/B]
|
bülent uygun transferi yaptı menejerlik parasını cebe koydu
ersen martin oynadığı maçlarda zerre kadar katkısı olmadı maç başına primlerini aldı ama tek kaybeden SİVASSPOR oldu bunun vebalını kim verecek ne kadar paramız sokağa atıldı birisi açıklama yapacakmı bence bu transferden kaybettiğimiz paranın vebalını ersen martini alanlar ödeyecek ben mağazadan bir tane forma sattırmak için kırk saat dil dökerken kulubümün paralarının böyle çarçur edilmesi beni sinir ediyor ve hakkımı helal etmiyorum |
Haber doğru olabilir ama olmayabilir de...Eğer arkadaşın verdiği haber doğruysa sivasspor kulübü mutlaka yeni bir oyuncuyla kesin olarak anlaştı ki Ersan'a güle güle dediler...Gelecek oyuncu da mutlaka yabancı bir santrafordur diye düşünüyorum...Umarım gelen oyuncu 1 ay önce Sivas'a gelip daha sonra mili takımına giden Fikru Tefera'dır...Ersan Sivasspora istediğini tam veremem,iş olabilir ama biz yiğidolar olarak Ersan'a teşekür ediyoruz ve bundan sonraki futbol hayatında da başarılar diyoruz...
|
Gitmesi gereken ilk futbocuydu.... Umarım onun yerine gelecek kişi gerçek bir yıldız olur...
|
Yinede Ersen Martine katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz....
|
Yerine daha iyisi alınmak şartıyla gidebilir. Bu normal. Ersen kalırsa uzun boyundan , kafa hakimiyetinden ve asist özelliğinden olacaktır. Ancak sezonun ilk yarısında bu meziyetlerini hiç gösteremedi. Genç, hırslı , kafasına hakim bir forvet alınmalı, bu da devre arası zor.
|
ersen martin denen adam sivassporra hiçbir faydası olmamıştır yokluguda hiçmi hiç belli olmaz ersen var veya yok sivasta böyle daha çok adam var hiç oynamayan adamlar var madem ilk 18 ze giremiyolar gönderin alt yapıdaki çocuklar çıksın oynasın en azından bizim adamlarımız sabırı onlara gösterelim şahsi kanaatim budur
|
oley be ersen martin gitsin zaten o geldi düzen bozuldu ortalık karıştı iyiki gidiyor ama siz nereden biliyorsunuz kaynak var mı?
|
[QUOTE=HAYALKAFE;590735][B]
sizlere teşekkür ediyorum arkadaşlar amacım ortalığa bir haber atıp bulandırmak değil ismini ve kaynağı açıklayamacağım bir yerden aldım bu haberi haber kesin doğru yarın sitede de (belki de birazdan) burda resmi olarak haberi görünce o köylü diyen arkadaş anlar belki kaynak sağlam son dakikada bir akslik olmazsa ersen martin yolcu haberi kulübe çok yakın bir yerden aldım[/B][/QUOTE] haber sağlam en geç yarın belli olur |
Ersan gittiğine göre yerine kesin olarak bir yabancı forvet almışlar herhalde...Ersan büyük bir ihtimalle Denizli ile anlaşmış...
|
Bakalım yerine gelecek olan bizleri ayağa kaldırır umarım.Ersen martin fena oyuncu değildi eskiden,ama bu haliyle Sivasa yakışmamıştı..yolu açık olsun..
|
Nereye gidecek acaba? Karşılıklımı fesh edilmiş,yoksa Sivasa zararı olacakmı?
|
daha önce burada bi arakdaş onun yurt dışından bazı teklifler aldığını ve gitmek için izin isteyceğini anlatan bi haber yazmıştı büyük ihtimal yurt dışı olabilir bir denizlisporun adı geçiyormuş
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:10. |