SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   4 Eylül Stadyumu / Sivasspor Tesisler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=35)
-   -   IŞIKLANDIRMA NE ZAMAN YAPILACAK? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=2804)

ygd 17.10.2005 19:45

IŞIKLANDIRMA NE ZAMAN YAPILACAK?

YAW BU IŞIKLANDIRMA YAPILMADI MI HALA?!!!NE GÜZEL BAYRAMDA MEMLEKETE GELİP GECE MAÇI İZLERİZ DİYE HAYAL KURUYODUK...NE ZAMAN YAPILACAK BU IŞIKLANDIRMA.???VAR MI Bİ ÇALIŞMA..?

TS58 17.10.2005 21:55

Sivas'ım Kanatlı hayvana sallayacaktır.4 Eylül'ü FB unutamayacak.

yasinkaryagdi 17.10.2005 22:25

!!!!şu çılgın yigidolar!!!!

3 buyukler gunduz macında ıyı degıl cunku alısık degıl sıvas ın yenmesı mucıze olmucak en kotu berabere bıtıcek ben de eskı fenerlılerdenın tanırım fenerı onun ıcın yıgıdolar rahat olsun !!!!

skywriter 17.10.2005 22:43

Mac 12 Kasim degil 6 Kasim'da...

58hayati 17.10.2005 22:50

fenerbahçe maçı

gardaşlar syn lorantın dedigine göre 4 buyuklerinen oynar ken ben oyuncularıma hiçbirşey söylemeyecegim dedi. yalnız fnr de iken glt sarayı 6.0.gibi bir skorla yenmiştim. tarih netesadüftürkü 6 kasımdı .ve yine tarihler 6.kasımı gösterdiginde bu kez sivasspor un başında olacagım . fb düşünsün ben taraftar bekliyorum.diyor.

ygd 17.10.2005 22:56

[QUOTE=Skywriter]Mac 12 Kasim degil 6 Kasim'da...[/QUOTE]

:confused: pardon ilker abi yaaa:)!!!12.hafta diceğimize 12 kasım yazmışız...ee heyaecandan tabii:)!!!ama bu ışıklandırmadan haberi olan var mı?:!!!hemii..

dogukan58 17.10.2005 23:03

insallah

insallh maç gunu bende memleketteyım umarım seyredebiliriz

asx 17.10.2005 23:26

EN BÜYÜK FENERLİ SİBEL KEKİLLİ

fenerbahce macını bekliyodum ezecez f5 görecek 6 kasımda 4 eylülde itlaf var inanılmaz biçimde destekliyecez sivassporumuzu UA 33 MERSİN UNİ

bbptek58 18.10.2005 07:25

İNŞALLAH FENERE İLK YENİLGİYİ BİZ TATTIRCAZ

Siir_Misali 18.10.2005 08:16

TARİH:06.11.2005 PAZAR
SAAT:15:48 DK:93

SKOR: SİVASSPOR :2
FENERBAHCE :1

ALLAH BU SEVİNCİ YAŞATIR İNŞALLAH..BEN ÇOK UMUTLUYUM VALLA İÇİMDEN BİR SES BÖYLE DEDİ BENDE SKORU YAZDIM ..HADİ HAYIRLISI:rolleyes:

BOUN 18.10.2005 09:02

Arkadaşlar bu maça ben de memlekette olmayı çok isterdim fakat ne yazık ki bayrama memlekete gidemiyorum. fakat gidecek arkadaşlara acizana bir kaç tavsiyede bulunayım. Lütfen bir maçlığına da olsa bütün dernekler ve taraftar gurupları maratonda toplansın ve hep bir ağızdan tezahürat etsinler.

Ben devamlı örneklerimi Beşiktaş taraftarından veriyorum çünkü yıllarca o stada gittim ve Beşiktaş'a taraftarlıkyaptım. Beşiktaş taraftarını coşturan maraton tribünü ve Çarşı gurubudur. Bütün stad buradan organize edilir. Maraton tribünü ne kadar hareketli olursa ve canlı olursa diğer tribünleri de o ölçüde etkiler ve canlandırır. Mesela maraton bütün gücüyle 'Kartal gol gol gol' diye bağırırsa o derece canlı bir şekilde de yeni açıktan karşılık alır. Bu yüzden diyorum ki bütün taraftar gurupları ve dernekleri lütfen bu maça özel bir kereliğine de olsa maratonda toplanın.....

18.10.2005 09:11

[QUOTE=Skywriter]Mac 12 Kasim degil 6 Kasim'da...[/QUOTE

MAÇ 6 KASIMDA FENERBAHÇE BELEDİYESİ BİR DAHA 6 KASIM DİYEMİYECEK

ErdalGüler 18.10.2005 09:13

[FONT="Georgia"][B][COLOR="DarkRed"]Vallahi 1-0 olsun bizim olsun inşallah da olacak zaten....[/COLOR][/B][/FONT]

akkuzu 18.10.2005 10:08

4 EYLÜL STADI IŞIKLANDIRMASI

IŞIKLANDIRMA BETONLARI BİTTİ,DİREKLERİN DİKİLMESİ KALDI FENERBAHÇE MAŞINA YETİŞECEĞİ SÖYLENİYOR.NİYE GÜNDÜZ OYNAYALIM

yusuf_07 18.10.2005 11:29

ÜZGÜNÜM

VALLA ÜZÜLEREK SÖYLÜYORUM AMA O MAÇI FENERBAHÇE KESİN KAZANACAK.
O MAÇTA İNŞALLAH SİVASTA OLCAZ VE İLK DEFA SİVASA DEPLASMANA GELCEM.Bİ BAKALIM KENDİ TOPRAĞINDA RAKİP OLMAK NASIL Bİ DUYGUYMUŞ.
DAHA ERKEN AMA MAÇIN SONUCU BENCE

SİVASSPOR:0-3:FENERBAHÇE OLUR....

6 KASIMDA FENER GOL YEMİYO ARKADAŞLAR HİÇ.GÖNÜL İSTERKİ SİVASSPOR YENSİN AMA OLMAZ..

[B]6-0 LARINLA BÜYÜKSÜN FENERBAHÇE CUMHURİYETİ....[/B]

CÜSSKB-Aynur 18.10.2005 12:14

[QUOTE=yusuf_07]VALLA ÜZÜLEREK SÖYLÜYORUM AMA O MAÇI FENERBAHÇE KESİN KAZANACAK.
O MAÇTA İNŞALLAH SİVASTA OLCAZ VE İLK DEFA SİVASA DEPLASMANA GELCEM.Bİ BAKALIM KENDİ TOPRAĞINDA RAKİP OLMAK NASIL Bİ DUYGUYMUŞ.

6 KASIMDA FENER GOL YEMİYO ARKADAŞLAR HİÇ.GÖNÜL İSTERKİ SİVASSPOR YENSİN AMA OLMAZ..

[B]6-0 LARINLA BÜYÜKSÜN FENERBAHÇE CUMHURİYETİ....[/B][/QUOTE]

Sen kendi toprağında rakip olduğunu, Sivasspor a 3 gol atacağınızı
düşünüyorsan, hiç kusura bakma senin Sivas lılığından şüphe ederim ben.

BOUN 18.10.2005 12:18

[QUOTE=yusuf_07]VALLA ÜZÜLEREK SÖYLÜYORUM AMA O MAÇI FENERBAHÇE KESİN KAZANACAK.

Yusuf_07 gardaşım anladığım kadarıyla sende çift kişilikli olma gibi bir problem var. En kısa zamanda bu problemi çöz. Ya Sivassporlu olacaksın ya da Fenerli.... Maalesef bunun orta yolu yok.

İnşallah tercihini Sivasspor'dan yana kullanırsın. Bu benim temennim. Kullanmazsan sen bilirsin. Memleketine ''deplasman'' diyecek kadar yabancılaşmış bir zihniyete sahipsen Allah kurtarsın.... Başka ne diyeyim...

yusuf_07 18.10.2005 12:26

[QUOTE=BOUN]Yusuf_07 gardaşım anladığım kadarıyla sende çift kişilikli olma gibi bir problem var. En kısa zamanda bu problemi çöz. Ya Sivassporlu olacaksın ya da Fenerli.... Maalesef bunun orta yolu yok.

İnşallah tercihini Sivasspor'dan yana kullanırsın. Bu benim temennim. Kullanmazsan sen bilirsin. Memleketine ''deplasman'' diyecek kadar yabancılaşmış bir zihniyete sahipsen Allah kurtarsın.... Başka ne diyeyim...[/QUOTE]
ŞİMDİ KARDEŞ BU OLAYLA ÇİFT KİŞİLİĞİN Bİ ALAKASI YOK HERKEZ AYNI ANDA İKİ TAKIMI DESTEKLEYEBİLİR....BEN KENDİMİ BİLDİM BİLELİ FENERBAHÇELİYİM...AMA AYNI ZAMANDA SİVASLIYIMMM

BOUN 18.10.2005 12:31

[QUOTE=yusuf_07]ŞİMDİ KARDEŞ BU OLAYLA ÇİFT KİŞİLİĞİN Bİ ALAKASI YOK HERKEZ AYNI ANDA İKİ TAKIMI DESTEKLEYEBİLİR....BEN KENDİMİ BİLDİM BİLELİ FENERBAHÇELİYİM...AMA AYNI ZAMANDA SİVASLIYIMMM[/QUOTE]

Sevgili dostum bir an için sinirlenip çift kişilikli dediğim için özür dilerim ama iki takım tutmanı ve tuttuğun diğer takımı Sivasımın önüne geçirmeni açıkçası yadırgadım....

yusuf_07 18.10.2005 13:09

[QUOTE=BOUN]Sevgili dostum bir an için sinirlenip çift kişilikli dediğim için özür dilerim ama iki takım tutmanı ve tuttuğun diğer takımı Sivasımın önüne geçirmeni açıkçası yadırgadım....[/QUOTE]
SORUN DİİL KARDEŞ AMA ESKİ TAKIMINI BIRAKMAK KOLAY OLMUYO BU FANATİK OLMAYAN BİRİ İÇİN SORUN OLMAYABİLİR AMA GECEN GÜNDÜZÜN Bİ TAKIMLA GEÇİYOSA Bİ MAÇINI İZLEMEK İÇİN SABAHA KADAR KALDIRIMLARDA PARKLARDA YATIYOSAN BIRAKMAN KOLAY OLMUYO.HİÇ DEĞİLSE BEN Bİ SİVASLI GİBİ ERKEKÇE SÖYLÜYORUM...ASIL SİVASSPOR LU YUM DEYİPTE BAŞKA TAKIMLARI DESTEKLEYENLERDE SORUN VARDIR....

koyu58 18.10.2005 13:13

fener kusura bakmasın

fenerliyim ama sivasspor diyince akan sular durur fener kusura bakmasın shalce 04 maçına baksın sivaslı kardeşime söylüyorum önce SİVASSSSSSSSSS

ReDYiGiDo 18.10.2005 13:20

Sivas Fenere 6 tane atamaz ama yeneceği hakeme baglı ben kesinlikle fenerden puan alacağını düşünüyorum..

casus84 18.10.2005 13:50

[COLOR="Red"][B][mesajin hepsini siliyorum, hem kufur hem de uyeye hakaret iceriyor...]

casus84, ilk ikazini aldin. Aynini tekrarlarsan siteden gecici olarak uzaklastirilacaksin !!![/B][/COLOR]

gercek58li 18.10.2005 14:07

[QUOTE=Orhan_Nilay]Sen kendi toprağında rakip olduğunu, Sivasspor a 3 gol atacağınızı
düşünüyorsan, hiç kusura bakma senin Sivas lılığından şüphe ederim ben.[/QUOTE]

Biz o konuyu önceden acikliga kavusturduk.
Arkadasa %50 Sivaslisin dedim,ama o bunu kabul etmedi ve %30 Sivasli oldugunu söyledi.
Fazla üstüne gitmeyin yüzde %30 la ancak bu kadar olur!..
Bende 30 seneye yakin FB yi destekledim ama bitirmesinide bildim...

34istanbul_58 18.10.2005 14:21

ben de 25 yıldır feneri tutuyorum ama şimdi durumlar farklı SİVASIM artık süper ligde o yüzden başka takım tutulmaz SİVASSPOR varken bir sivaslı olarak başka takımları tutmak kimseye yakışmaz öyle değilmi? yusuf kardeş..

yusuf_07 18.10.2005 14:26

[QUOTE=34istanbul_58]ben de 25 yıldır feneri tutuyorum ama şimdi durumlar farklı SİVASIM artık süper ligde o yüzden başka takım tutulmaz SİVASSPOR varken bir sivaslı olarak başka takımları tutmak kimseye yakışmaz öyle değilmi? yusuf kardeş..[/QUOTE]
ÖYLE ÖYLE KATILIYORUM..........

1967 dernek serkan20 18.10.2005 15:12

[B]senin gibi sivaslı olmaz olsun o maçta feneri yenersek ben göreceğim senin mor yüzünü[/B]

34-murat-58 18.10.2005 15:19

gelıyorum

BU MAC ICIN OZELLIKLE SIVASA GITMEYI DUSUNUYORUM..
BILET PROBLEMI OLURMU ACABA?

Tuncay 18.10.2005 15:56

Gardas sen sivasin neresindensin

Fenerbostani yenecegiz, yenmemizi tum kalbimle istiyorum. Bizim pendikten neremiz kalir. Hemde 2-0 yenecegiz.
Karsimizda Brezilya milli takimi dahi olsa yeneriz. Once insan istemeliki olsun. Sivasliyim, kimligim bu, o topraklarda dogdum, o topraklarda buyudum.Bu kimlik olene kadar benimledir,gururla tasiyorum. Feneri desteklersem kimligim yakama yapisir. Benim yoktan var olmaya calisan bir Sivassporum varken. Ellerin takimlari beni ilgilendirmez. Eger istanbulda dogduysan haklisin gardas, yoksa sivasli anadan babadan gelipde istanbulu desteklemek ne demek. Gercekten cok uzuldum, kelimelere gem vurmaya calisiyorum yoksa kelimeler cok kotu yazacak. Yaziklar olsun..Brezilyada gelse sivasspor yener aksini dusunen yureginde sivas sevgisi yoktur.

HER BIR SIVAS'LI BENIM OZ AKRABAMDIR

Yigido58_NL 18.10.2005 16:03

[QUOTE=ygd]:confused: pardon ilker abi yaaa:)!!!12.hafta diceğimize 12 kasım yazmışız...ee heyaecandan tabii:)!!!ama bu ışıklandırmadan haberi olan var mı?:!!!hemii..[/QUOTE]
IYI HASTA 12 KASIM DIYE HICBIRYERDE YAZMIYORKI NEDEN DUZELTME YAPILMIS?

Yigido58_NL 18.10.2005 16:06

BU NASIL SIVASLILIK BE???????????//

SEN SIVASLI OLAMAZSIN PIS FENERLI,GELME SIVASA,GIT FENERIN SITESINDE TAKIL SIVASLILIK BUMU LAN?
HERIF SIVASLIYIM DIYOR GELMIS BURDA FENER GIBI ADI BIR TAKIMIN PROPAGANDASINI YAPIYOR.

yusuf_07 18.10.2005 16:10

[QUOTE=serkan20m][B]senin gibi sivaslı olmaz olsun o maçta feneri yenersek ben göreceğim senin mor yüzünü[/B][/QUOTE]
SAYGI DUYARIM.....MAÇTAN SONRA YENİLEN O ANKİ RESMİNİ SİTEYE YOLLASIN.

karlidag 18.10.2005 16:16

En büyük Sivasspor

Arkadaşlar hepinizin dileklerine katılıyorum, Galatasaray'a şanssız bir şekilde yenildik ama inşaallah Fenerbahçe'yi yenip başarılarımızın tesadüf olmadığını gösterelim. Ayrıca o tarihte bütün imkanları zorlayıp sivasımızda olmayı istiyorum. Hem etli ekmeği hem sivası çok özledik bu vesileyle hasret gidermiş oluruz. Tüm site sakinlerine selam ve saygılar.

ygd 18.10.2005 16:20

[QUOTE=Yigido58_NL]IYI HASTA 12 KASIM DIYE HICBIRYERDE YAZMIYORKI NEDEN DUZELTME YAPILMIS?[/QUOTE]
EĞER BU TOPİC'İ İLK AÇILDIĞI GÜN GÖRSEYDİN ANLARDIN GARDAŞ!!!:)İLK AÇTIĞIMDA BAŞLIK OLARAK 12 KASIM SİVAS-FB MAÇI DEMİŞTİMDE..SONRA SAĞOLSUNLAR SİTE YÖNETİCİLERİ BAŞLIĞI DÜZELTMİŞLER!!!

Yigido58_NL 18.10.2005 16:24

[QUOTE=ygd]EĞER BU TOPİC'İ İLK AÇILDIĞI GÜN GÖRSEYDİN ANLARDIN GARDAŞ!!!:)İLK AÇTIĞIMDA BAŞLIK OLARAK 12 KASIM SİVAS-FB MAÇI DEMİŞTİMDE..SONRA SAĞOLSUNLAR SİTE YÖNETİCİLERİ BAŞLIĞI DÜZELTMİŞLER!!![/QUOTE]
TAMAM OZAMAN,BENDE BAKIYORUM HERHANGI BIR YANLISLIK YOK NEDEN DUZELTME YAPILMIS DIYE SORUYORUM KENDIME.
TAMAM OZAMAN.

MERİÇ 18.10.2005 16:26

SİVASSPOR:1
fenerbahçe:0
MAÇ İNŞALLAH BÖYLE BİTER:::::::::::::::

Arif Coşkun 18.10.2005 17:01

SUSKUN DEĞİL BAĞIRAN TARAFTAR

Ben iddia ediyorum Sivasspor büyük denen takımlara Sivas'ta zor anlar yaşatacak. Fener maçıda onlardan biri olacak. 1 sıfırda olsa o maçı Sivas alacaktır. Adındanda sık sık söz ettirecektir. Yeterki taraftar doldursun stadı. Uğultusundan bile titresin fenerlinin dizleri.
Sen işini bilirsin Sivassporum. BAŞARILAR

balici 18.10.2005 17:03

İNŞALLAH

ZANNETMİYORUM AMA FENERİ YIKACAĞIMIZI.

ercan_dpinar 18.10.2005 19:15

en büyük SİVAS

FİLENİN SULTANLARI (fb)sivasta dağılacak eeee nede olsa yiğidin harman olduğu yere geliyor kızlar görünce bizim yiğidoları bacakları dolaşacak bacakları titreyecek kızlarımızın haliyle yenilgide kaçınılmaz olacak

mustafayildirim 18.10.2005 19:23

şampiyon sivas

en kötü berabere diyorum gardaşlar...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:51.