![]() |
20 Gol Atarım Dedi, Sıfır Çekti
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//oyuncular/1.ersenmartinn.jpg[/IMG]
Sivasspor’un sezon başında büyük umutlarla renklerine kattığı forvet oyuncusu Ersen Martin Sivasspor formasıyla Süper Lig’de gol atamadan gitti. Sivasspor’a imza attıktan sonra “Sivasspor formasıyla 20 gol atarım” diyerek, iddialı konuşan Ersen Martin forma giydiği hiçbir Süper Lig maçında gol atamadan Sivasspor’dan ayrıldı. Ersen Martin Sivasspor formasıyla yalnızca Şampiyonlar Ligi ön eleme maçında Anderlecht’e gol atmayı başardı. Sivas Hurdogan |
Cevap: 20 Gol Atarım Dedi, Sıfır Çekti
[COLOR="Red"][FONT="Century Gothic"][B]Ligde bir tane bile golu yok, demekki bu kadar iddaali olmuyacaksin... Ama Ersen'de de suc yok, suc golcu diyip getirende...[/B][/FONT][/COLOR]
|
[B]Burda suç Ersen'de değil. Ersen Martin'in nasıl bir oyuncu olduğunu futbol ile ilgili herkes çok iyi bilir. Ersen hava toplarında hakimiyeti olan fiziğini iyi kullananan ve gerçektende bu ligde ki iyi golcülerden birisi.
En başında Ersen'in transferi hataydı çünkü bizim oynamaya çalıştıgımız oyun Ersen'i bitirmeye yönelikti. Kanatlara inip orta yapacak bir tane oyuncumuz vardı oda Agbetu onuda geç keşfettik. Bunun haricinde sol bek Hayrettin ve Sağ bek Abdurrahman'da kanattan orta özürlüleri oldukları için Ersen'e pozisyon yaratmada sıkıntı çektik. Ersen Martin'e bundan sonraki hayatında başarılar dilerim gercekten çok iyi bir oyuncuyu değerlendiremedik. Madem biz böyle oynuyacaktık neden Ersen 'i aldık hala anlamış değilim...[/B] |
Yorum yazayım diyorum da hep ağzıma ve aklıma kötü sözler geliyor. En kibarını yazayım bari"Ananı da al git Ersen"
|
Yanlış transferlerden biri bence Bülent hoca isteyerek almadı anlaştıgı oyuncular gelmedi gitti bunu aldı geldi. Çok gereksiz bi oyuncu aynı şekilde Yasinde öle ama Yasinde toparlanma var diyorlar bilmiyorum.
|
boyle oyuncur boyle konusmayi bilir ama sahada gorunmez benim icin bir supriz degil ne oldunu biliyordum ama bi adam bi gol atar :)
|
hic faydali degildin ve gittin ancak dir dir konusuyorsun konusma hakkin bile yok senin gol atanin konusma hakki vardir
|
BUNUN GIBI BALKON COCUKLARININ NE ISI VAR SIVASTA
BUNUN GIBI TARIHI GECMIS FUTBOLCULARI GETIRIRSEN OLACAGI BUYDU BIDE 20 GOL ATARMIS... HANI NERDE... SEN OMRU HAYATINDA BIR SEZONDA 20 GOL ATTINMI... SERSEM DALTON... AMA SIVASIMIZ IKINCI YARI TOPARLANAK BUNA INANIYORUM SAYGILAR BENDEN |
[B]tamamen fiyasko bir transfer di geçmiş olsun...[/B]
|
olur öyle :))) kafaya takmamak lazım :)
|
[B]Futbolda son yıllarını yaşayan futbolcuların sivassporda işi yok böyle transferler yapılmamalı........[/B]
|
Aldığı Paradandamı utanmadı...........
|
ta en başından belliydi zaten böyle olacağı amaçsız bir transferdi.
|
yorum yok.......................:mad:
|
[B]Adamda yetenek die bir şey yok ki ne ayakla şut çekebiliyo ne adam eksiltebiliyo ne duran topa vurabiliyo sadece ortadan kafayla vuruyo onlarda auta gidiyor zaten :D[/B]
|
Ersana Forvet Diyen Utansın.......
|
olmuş ölmüş bu ikisine care yok iş bunlardan ders almak
|
Boyundada Otanmıyor Genelde Böyle Uzun boylu Forvetler iyi olur ama Ersenin Bir golü bile yok
|
allah bidaha yolumuzu kesiştirmesin sivasın yanından bile geçme ersen martin defol git
|
Sivas trabzon macinda izledim canli hicbir varlik gösteremedi adam bir top cevirir birseyler yapar yazik etti hem kendine hem sivassporumuza yolun acik olsun ersen sivassporumuza katkida bulunmak icin ter döktün yolun acik olsun... Bence baslik cok abartilmus herkes iddiali olur ama basari oynamakla olur konusmakla degil...
|
sadece bir maçta gol attığına şükredek onuda atamasaydı
|
ersen martin seni hic sevmedim!!!!!babanida sevmezdim
|
sivasspor taraftari ve sivas halki her futbolcusunun arkasindadir ve destekler! ve nitekim ersenin de arkasindaydik ve destekledik olmadi bi gol atsa iyi olurdu bence ama onun yerine gelen futbolcu insallah bol gol atar ve bizleri sevindirir!!
MEHMET YILDIZIM GEL ARTIK NE OLUR :) |
GÖNDERİLMESİ İYİ OLDU YOLU AÇIK OLSUN BU SAATTEN SONRA GİTSİN HOCALIK YAPSIN ...***
|
Ersen Martinnin hava Toplarinda Nasil bir Hakimiyet Gösterdigini Hic Görmedim. Ne Tvde Ne Stadta. Hic Mücadele Etmiyor, Odun Gibi Oldugu Yerde Kaliyor Kaldiki su soru aklima geliyor? Ersen Sivasda Ne B.k Ariyorsun?????
SG |
nıyekı anderlecht 1 tane attıya gerısı hıkaye :D en azından bır gol attı helal ols nher takımda oynucak futbolcu :D:D boyun yeter
|
Allah boy vermiş ama yerden 5 cm zıplama yeteneği vermemiş. Futboldan anladığı yok gitsin amerikan futbolu öğrensin..
|
bu kadar fos cikabilecegini tahmin etmemistim zaten hollandadaki kampta belli olmustu senin bi ise yaramayacagin birde takimi mahvedecegin.
biz hazirlik maclari ve diger macarda bu odun un kaybettigi toplardan brsürü gol yedik.ama kabahat onun degildiki böyle odunu tek forvet zati muhteremindi. |
Bence de yapılan en kötü transferlerden biriydi. Gittiği daha hayırlı oldu. Bir de torpilli Onur gitse çok iyi olacak....
|
Yorum yazayım diyorum da hep ağzıma ve aklıma kötü sözler geliyor. En kibarını yazayım bari"Ananı da al git Ersen"
|
mevlam yolunu açik etsin gitti yerde başali olur inşallah
|
herve tumu satıp erseni alan futbol cahili futbol fukarası kendini bir halt sanan adama sormalı bunu neden yaptın sivasın parasını neden sokağa attın diye. ersenin ne kabahati var. adama gel demişsin paramı ver geleyim demiş gelmiş. asıl olan onda ne olduğunu keşfetmekte. sen kendini dahi sanıp olmadık yanlışları yaparsan futbol bilgin olmadan basket voleybol pankreas idmanları yaptırırsan futbolcu seçiminde böyle olur. güle güle ersen.
|
[B]bir gol atmış yeter. kalan 19.golüde bundan sonra atar hedefe ulaşır..:)[/B]
|
[QUOTE=hiko58;592620]herve tumu satıp erseni alan futbol cahili futbol fukarası kendini bir halt sanan adama sormalı bunu neden yaptın sivasın parasını neden sokağa attın diye.[/QUOTE]
Bildiğin gibi o adam hayatını hep birilerine bir yerlere yaranmak için geçirmekte. FB'ye yaranmak için yaptığı açıklamalar bazı çevrelere yaranmak için verdiği demeçler. Hepsi birilerine bi yerlere hoş gözükme çabasıydı. Ersen Martin'i güya Hakan Şükür sitilini yaşatmak için transfer edildi. Hakan Şükür'le ölüme giderim diyen birisinden başka ne bekleyebilirsin. Ersen Hakan Şükür'ün alternatiydi güya. başarılı olacak Bülent Uygun'da Hakan Şükür'e atıfta bulunarak onun sitilini övecekti. Ama futbol bilgisi yerine sen Arkadaşlık ilişkilerini ön plana çıkarır birilerine yaranmak için iş yaparsan işte böyle ortada kalırsın Bülent efendi. En büyük dileğim Bülent Uygun'un TS'nin başına geçmesiydi ama olmadı. |
valla a.gücü maçında o kadar beddua ettim bu herife hatta muhsin hocanın biraderide önümüzde oturuyordu m,yıldız la sivas lılar adına ettiğim beddualar tuttu ersen i sakatlandı..allah yüzümüze baktı oyundan çıktı da maçı 3-2 aldık öldük öldük dirildik.
|
[B]Gol Anlamında Olmasada Başka Anlamda İyi Atmış[/B] :)
|
[B]diyecek hiç bişi bulamıyorum sadece Gülüyorum [/B] :D:D:):)
|
[B]ersen 20 gol yerine golü bülente ve dolayısıyla sivassporumuza attı kalitesizligiyle tabii[/B]
|
ersene bomba transfer dedik gercektende bomba cikti askalsin bizi yok edecekti:D
|
[QUOTE=Besyo_cu;592480][B]Burda suç Ersen'de değil. Ersen Martin'in nasıl bir oyuncu olduğunu futbol ile ilgili herkes çok iyi bilir. Ersen hava toplarında hakimiyeti olan fiziğini iyi kullananan ve gerçektende bu ligde ki iyi golcülerden birisi.
En başında Ersen'in transferi hataydı çünkü bizim oynamaya çalıştıgımız oyun Ersen'i bitirmeye yönelikti. Kanatlara inip orta yapacak bir tane oyuncumuz vardı oda Agbetu onuda geç keşfettik. Bunun haricinde sol bek Hayrettin ve Sağ bek Abdurrahman'da kanattan orta özürlüleri oldukları için Ersen'e pozisyon yaratmada sıkıntı çektik. Ersen Martin'e bundan sonraki hayatında başarılar dilerim gercekten çok iyi bir oyuncuyu değerlendiremedik. Madem biz böyle oynuyacaktık neden Ersen 'i aldık hala anlamış değilim...[/B][/QUOTE] Gercekten güzel bir analiz olmus Ersen hakinda......... Diger yandan Ersen ne zaman 20 gole yakin bir ortalama yakalamis??? Yanlis bir transferdi ve yanlisliktan döndüldü ve geri gönderildi hepsi bu kadar. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:42. |