SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Müthiş Takıma Hazır Olun (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=28062)

SivasSpor.Com 30.12.2009 23:26

Müthiş Takıma Hazır Olun

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/baskan/baskannn.jpg[/IMG]

Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, ligin ikinci yarısında herkesin beğeneceği,Yiğidoların ise gurur duyacağı bir takım oluşturacaklarını söyledi.

Teknik Direktör Muhsin Ertuğral’ın raporu doğrultusunda transfer yaptıklarını ve yapmaya devam edeceklerini belirten Otyakmaz “ Şu anda anlaştığımız Keita’da dahil, gündemindeki transferler hocamızın isteği doğrultusunda oluyor.Sivasspor olarak hedefimiz,ikinci yarıda daha güçlü bir takım kurarak üst sıralarda yer almak ve Yiğidoların zevk veren bir takım izletmek. İnşallah en kısa sürede bunu başaracağız”dedi.

Sivas 4 Eylül stadında oynadıkları maçı ortalama 8 bin taraftarın izlediğini hatırlatan Otyakmaz “Devre arasında yapacağımız transferlerle güçlü bir takım oluşturup daha çok taraftarı stada çekmek istiyoruz. Bizim bütün gayemiz Sivaslıların yine gurur duyacağı bir takım oluşturmak” şeklinde konuştu.

Sivas Hurdogan

Rallim58 30.12.2009 23:34

Cevap: Müthiş Takıma Hazır Olun

[B]İnşaallah başkanım, Rabbim gönlüne göre versin...

Bu senaryoyu daha öncede gördük gibi ilk yarı düşme hattına yaklaşırken, takip eden sene şampiyonluklara aday olduk. Ancak bu kez inşaallah ipi göğüsleyecek kadro oluşturacak Ertuğral hocam...

Sabırsızlıkla 2. yarıyı beklemeye başladık...[/B]

DOGU_BEY 30.12.2009 23:35

[B]inşallah büyük başkan senin sivasspor için yaptıkların ödenemez ! inşallah 2.yarıdan itibaren eski günlerimize döneceğiz.[/B]

kangali 30.12.2009 23:37

sayin baskan size ve hocamiz muhsin ertugrala guveniyoruz insallah bizlerin guvenini bosa cikarmazsiniz biz sivasin basarilarindan gurur duyan gurbetci yigidolariz.insallah sivasi yine zirve yarisinda yukarilarda goruruz .hollandadan sevgi ve saygilarimla sizlere basarilar dilerim.herkesin yeniyili kutlu olsun saygilar kangalli

subasi29 30.12.2009 23:46

iste olay budur..herzaman buyuklugunu gostereceksin ki kucukler golgende yasasin..bu takimi anca sen adam edersin guzel transferler bekliyoruz hayirlisi olsun

ercan58.a 30.12.2009 23:55

[B][COLOR="Blue"]başkanım sana güveniyoruz
hocamızıda seviyoruz
hata yapmayacagınızı biliyoruz vede tüm yigidoları stada çagırıyorum artık stadı her maçta doldurmak dilegi ile[/COLOR][/B]

Shan58 31.12.2009 00:02

Başkan herkesi heyecanlandırdı.
Başkanın muhsin hoca'ya güveni tam.
Muhsin hoca Beyefendi, konuşmasını bilen, kaliteli bir insan.
Bülent Uygun gibi her uzatılan mikrofona abuk subuk demeçler vermeyip sadece işini yapıyor.

Tek endişemiz hocamız başarılı olursa Bizans takımlarının hocamızı transfer etmeye çalışması olacak.

İnşallah uzun vadede büyük başarılar elde eder ve Anadolu'dan ilk şampiyonu çıkararlar.
Mucnun başkan bu konuda çok tecrübe sahibi oldu artık ne yapması gerektiğini çok iyi biliyor.
Muhsin hoca'da kaliteli bir kadro oluşturur zierveye oynatırsa bence Anadolu takımları içinde
şansı en yüksek olan Sivas çünki bu konuda kulüp tecribe kazandı ve yönetim diğer anadolu takımlarından daha deneyimli.

karahisarli 31.12.2009 00:11

eski takimda en arkada bilica en önde de mehmet vardi baskanim defansa saglam oyuncu bekliyoruz mehmet de iyi performans la dönerse bu takim yine ligi tarumar edecektir

Besyo_cu 31.12.2009 00:23

[B]Mecnun Başkanımızın bu sene yaptıgı en iyi transfer Muhsin Ertuğral'dır.[/B]

esentepeli58 31.12.2009 00:42

hadi bakalım baskanım hep yanınzdayız zaten ikinci devre güzl olur inşallah

mucahitbaba58 31.12.2009 00:46

[B]sevgili baskan once saygilarimla
hala transferlerde bi gelisme yok bu beni kuskulandiriyor
diyer takimlar bizi ilgilendirmiyor bize takviye sart onun icin artik sonlandiralim su transferleri bitirelim kimler gelecekse onlar daha bide takima adapte olacak [/B]

mucahitbaba58 31.12.2009 02:23

[I]her ihtiyacli takimin transferleri yanit vermeye basladi bizim takim daha hala ses cikmadi bana oyle geliyorki bu sure boyle gececek yine bu top vurmayi bilmeyen topculara kalacaz
anlasilan oki lafla PEYNIR GEMISI YURUMUYOR BIZ HAZIRIZ MUTHIS TAKIM ICIN YETERKI SIZ HAZIR OLUN [/I]saygilarimla sayin baskanim canim benim

YİGİDOKENTLİ 31.12.2009 03:27

büyük başkan sen ve ekimin yanimizda oldukca bu takim üst siralarda olur ve şampiyonluga oynar ilk yaridaki şansizligi ikinci yari kiracagiz ligi salicagiz ikinci yari

Salim58 31.12.2009 07:21

[B]değerli başkanımız gibi ben ve bütün sivaslılarda ikinci yarıdan ümitli ve güzel bi sivasspor bekliyor.[/B]

hiko58 31.12.2009 07:23

işte şimdi büyük başkan kendine uygun büyük hocayı buldu. başkanın mütevaziliği başkanın beyefendiliğine yakışır büyüklüğüne yakışır onun gibi beyefendi adam gibi adam futbol bilgisi tartışılmayacak bir hoca geldi. ikinizde süpersiniz başkanım. allah razı olsun. allah başarılarınızı sürekli kılsın. tüm sivasspor camiasının sivaslıların yeni yılı kutlu olsun.

58_babacan_58 31.12.2009 08:24

[B]İnşallah başkanım yine ligte fırtına gibi esen bir takım oluruz inşallah.....[/B]

SEVDAMSIN58 31.12.2009 08:27

INSALLAH SAYIN BASKANIM BIZIMDE SIZLERDEN BEKLENTIMIZ BU UMITLERIMIZ SUYA DUSMEZ INSALLAH BE EZILEN BIR EKIP OLMAKTAN KURTULURUZ
CUNKU BU IS ERMANLA YASIN LE UGUR KAVUKLA VE IBRAHIM SAHINLE FALAN OLACAK GIBI DEGIL ALIN BIR ONLEM LUTFEN BUNLARIDA YOLLAYINKI BIZDE HER AN HOCA BUNLARA GOREV VEREBILIR DIYE KORKU ICINDE YASAMAYALIM
YUKARDA SAYDIGIM ISIMLER KADRODA OLDUGUNDA TUM UMITLERIM SUYA DUSUYOR LUTFEN BU UMITSIZLIKTEN KURTARIN BASTA BEN OLMAK UZERE TUM SIVASLILARI

sivaslitaner58 31.12.2009 08:41

baskanimiza herzaman inandik simdi de inaniyoruz

58musab58 31.12.2009 09:18

güven verici ifadeler umarız gerçekleşir..mecnun başkanın tek hatası bülent uyguna sınırsız yetki vermesi oldu..ama herşey düzelecek inş.

cşkn 31.12.2009 09:34

sana güvenimiz sonsuz başkanım, umarım gönlümüzdeki sivassporumuza bır an evvel kavuşuruz. yitirmedigimiz umudumuzu tazelediniz ALLAH yolunuzu acık etsin :)(CŞKN):)

pover58 31.12.2009 09:57

efsane başkana bu takım yakışmıyor yakışanı en kısa sürede oluşturacagınıza güvenimiz sonsuz başkanım sen ne diyorsan odur.

cabuker 31.12.2009 10:06

Sanırım sezon öncesi ders oldu bize. gerçi bunları da yaşamak lazım ki ders alabilelim.
allh kuvvet versin başkanımmm
vurduğun yerden ses getir yiğidommmmm

davulcu 31.12.2009 10:47

inşallah hayırlısı olsun.................

EyüphanAydın 31.12.2009 11:27

[B]Başkanımız'ın söyledikleri genelde çıkıyor,Dedikleri gibi olması tek temennimiz.Haydi ilerleyen günlerde görmek dileğiyle[/B]

shang 31.12.2009 11:27

sabırsızlıkla heyecanla bekliyoruz 2.yarıyı zaten yensekte yenilsekte takımımızla gurur duyuyoruz muhsin hocaya çok güveniyorum bu takımı layık olduğu yerlere taşıyacagından eminim

yigidozan 31.12.2009 11:40

bekliyoruz başkanım. her zaman ssizinleyiz

SİVASLI MERT 58 31.12.2009 11:53

BİZ SİLE ZATEN HEP GURUR DUYDUK DUYMAYADA DEVAM EDECEZ BAŞKANIM SEN DERT ETME SEN BU TAKIMI BU SENE LİGDE TU YETER SENEYEDE ZİRVEYE OYNAT KUPADA ŞAMPİYON YAP Kİ DAHA ÇOK GURUR DUYALIM BAŞKANIM

kaptann58 31.12.2009 12:16

BAŞKANLARIN EN BÜYÜĞÜ MEMLEKETİMİİZİN VELİİFTARI SENİ ÇOK SEVİYORUZZZZ

FANATIK YIGIDO 31.12.2009 12:24

baskanimizin sozlerine bakacak olursak anlasilan ikinci yariya cok takimin canini yakacagiz beklebizi sperlig yigidolar geliyor:D

tonusluyum 31.12.2009 13:30

[QUOTE=Rallim58;593030][B]İnşaallah başkanım, Rabbim gönlüne göre versin...

Bu senaryoyu daha öncede gördük gibi ilk yarı düşme hattına yaklaşırken, takip eden sene şampiyonluklara aday olduk. Ancak bu kez inşaallah ipi göğüsleyecek kadro oluşturacak Ertuğral hocam...

Sabırsızlıkla 2. yarıyı beklemeye başladık...[/B][/QUOTE]

3. ligden bu yanlı hep aynı senaryo oynandı sana katılıyorum bu konuda her seferinde bir üst katagorie veya lige çıkışında düşüş dönemi içine giriyo arkasından gelen senelerde ise ipi göğüslüyorduk ALLAH'tan hayırlısı

cılgın_turk 31.12.2009 14:06

inşallah iyi olsun 2010 sivasın senesi olsun ....

kiNgSiZe58 31.12.2009 14:25

Insallah bu kez dogru düzgün adamlari aliriz. Ince isdir bu. Yoksa, cürük adam cook. plajdaki Kum gibi :)

armn 31.12.2009 15:45

walla adı soyadı geçmişi hiç önemli değil kimi getiriosanız getirin yeterki şu takıma faydalı olsun bizi üst sıralara taşısınlar eski günlerimize kavuştursunlar :D

sevda58 31.12.2009 16:58

[COLOR="Red"][FONT="Century Gothic"][B]ikinci yariyi sabirsizlikla bekliyoruz, insallah transferler de yerinde olur, ve bizlere guzel bir futbol seyrettirirler..[/B][/FONT][/COLOR]

Bestepeli-58 31.12.2009 17:04

YAZIK HEMDE COK YAZIK BU YAZIYI BİR KAC ARAKADAŞIN PAYLAŞMASINI İSTİYORUM SİVASSPOR BİTİ BİTİYOR BU KADAR SACMA TRANSFER OLURMUYA YAZMAYACAKTIM AMA YAZMAK ZORUNDA KALDIM YETER DİYORUM YETER BİR BİRE ALIŞMIŞ 22 TOPCUMUZ VARDI TÜRKİYENİN EN UCUCZ TAKIMIYDI BİR ALEX DEN DAHA AZ FİYATA BU TAKIMI KURMUŞTUK GİDENİN ARKASIN DAN LAF SÖZLEYEMEM BEN SİVASLIYIM BANA YAKIŞMAZ BÜLENT UYGUN NOKTA TRASFERLER YAPIYORDU BAŞARIDA BU ŞEKİLDE GELDİ SONRA O BİR YANLIŞ YAPTI SEZONA BAŞLARKEN BİR KAC TRANFER NE OLDUYSA OLDU TILISIM BOZULDU BURDAN O DÖNEMKİ TOPCULARIN HEPSİNE SESLENİYORUM ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN YÜZÜMÜZÜ AĞARTINIZ SONRA NE OLDU TAKIMA 5 TOPCU GİRDİ 5 TOPCU GETTİ KÜMEDE KALMAYA OYNUYORUZ TRANSFER CÖZÜM DEĞİL İSKELETİ BOZMAYIN KAMANAN SATILIRSA YERİ DOLMAZ SONRA APO HAYRETİN VE SEDAT GİDERSE BU TAKIM TOPLAMA TAKIM OLUR EN İYİ TOPCULAR ELİMİZDEKİ TOPCULAR ZİTA KAC MAC OYNADI MEHMET YILDIZA KÜFREDENLER ERSEN MARTİNİ SEYREDERKEN NELER HİSETİNİZ İŞTE GERCEK BU İSKELETİ BOZMAYALIM HEPSİDE ALTIN GİBİ COCUKLAR İNANAILMAZ İŞ YAPTILAR VE MEHMET YILDIZ NEKADAR ASİL BİR ANADOLU COCCUĞU OLDUNU HERKESE GÖZTERDİ GS FB BJK TS KAFASINI CELMEK İÇİN COK ENTİRİKALAR YAPTILAR O SİVASI SATMADI İŞTE TOPCU İŞTE KAREKTER BU BAKIN KAYSERİ SPORLU TOPCUYU SEZON ORTASINDA KOPARDILAR ONLARA MEHMET EREN LAZIM DEGİL KAYSERİNİN TÖKEZLEMESİ AMAC BU BURSA İÇİN DE AYNI9 ŞEYLER VAR NEYSE BİRAZ UZUN OLDU AMA GECMİŞİ ARTIK GETİREMEZİZ GÜZEL GÜNLERDİ

yigido yakup 31.12.2009 17:32

[QUOTE=Bestepeli-58;593225]YAZIK HEMDE COK YAZIK BU YAZIYI BİR KAC ARAKADAŞIN PAYLAŞMASINI İSTİYORUM SİVASSPOR BİTİ BİTİYOR BU KADAR SACMA TRANSFER OLURMUYA YAZMAYACAKTIM AMA YAZMAK ZORUNDA KALDIM YETER DİYORUM YETER BİR BİRE ALIŞMIŞ 22 TOPCUMUZ VARDI TÜRKİYENİN EN UCUCZ TAKIMIYDI BİR ALEX DEN DAHA AZ FİYATA BU TAKIMI KURMUŞTUK GİDENİN ARKASIN DAN LAF SÖZLEYEMEM BEN SİVASLIYIM BANA YAKIŞMAZ BÜLENT UYGUN NOKTA TRASFERLER YAPIYORDU BAŞARIDA BU ŞEKİLDE GELDİ SONRA O BİR YANLIŞ YAPTI SEZONA BAŞLARKEN BİR KAC TRANFER NE OLDUYSA OLDU TILISIM BOZULDU BURDAN O DÖNEMKİ TOPCULARIN HEPSİNE SESLENİYORUM ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN YÜZÜMÜZÜ AĞARTINIZ SONRA NE OLDU TAKIMA 5 TOPCU GİRDİ 5 TOPCU GETTİ KÜMEDE KALMAYA OYNUYORUZ TRANSFER CÖZÜM DEĞİL İSKELETİ BOZMAYIN KAMANAN SATILIRSA YERİ DOLMAZ SONRA APO HAYRETİN VE SEDAT GİDERSE BU TAKIM TOPLAMA TAKIM OLUR EN İYİ TOPCULAR ELİMİZDEKİ TOPCULAR ZİTA KAC MAC OYNADI MEHMET YILDIZA KÜFREDENLER ERSEN MARTİNİ SEYREDERKEN NELER HİSETİNİZ İŞTE GERCEK BU İSKELETİ BOZMAYALIM HEPSİDE ALTIN GİBİ COCUKLAR İNANAILMAZ İŞ YAPTILAR VE MEHMET YILDIZ NEKADAR ASİL BİR ANADOLU COCCUĞU OLDUNU HERKESE GÖZTERDİ GS FB BJK TS KAFASINI CELMEK İÇİN COK ENTİRİKALAR YAPTILAR O SİVASI SATMADI İŞTE TOPCU İŞTE KAREKTER BU BAKIN KAYSERİ SPORLU TOPCUYU SEZON ORTASINDA KOPARDILAR ONLARA MEHMET EREN LAZIM DEGİL KAYSERİNİN TÖKEZLEMESİ AMAC BU BURSA İÇİN DE AYNI9 ŞEYLER VAR NEYSE BİRAZ UZUN OLDU AMA GECMİŞİ ARTIK GETİREMEZİZ GÜZEL GÜNLERDİ[/QUOTE]

kardes sende bir yorumu yazmissin her konuya o yorumu eklemissin buda olurmu yani?

sivastatlıbelam 31.12.2009 22:32

[QUOTE=Bestepeli-58;593225]YAZIK HEMDE COK YAZIK BU YAZIYI BİR KAC ARAKADAŞIN PAYLAŞMASINI İSTİYORUM SİVASSPOR BİTİ BİTİYOR BU KADAR SACMA TRANSFER OLURMUYA YAZMAYACAKTIM AMA YAZMAK ZORUNDA KALDIM YETER DİYORUM YETER BİR BİRE ALIŞMIŞ 22 TOPCUMUZ VARDI TÜRKİYENİN EN UCUCZ TAKIMIYDI BİR ALEX DEN DAHA AZ FİYATA BU TAKIMI KURMUŞTUK GİDENİN ARKASIN DAN LAF SÖZLEYEMEM BEN SİVASLIYIM BANA YAKIŞMAZ BÜLENT UYGUN NOKTA TRASFERLER YAPIYORDU BAŞARIDA BU ŞEKİLDE GELDİ SONRA O BİR YANLIŞ YAPTI SEZONA BAŞLARKEN BİR KAC TRANFER NE OLDUYSA OLDU TILISIM BOZULDU BURDAN O DÖNEMKİ TOPCULARIN HEPSİNE SESLENİYORUM ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN YÜZÜMÜZÜ AĞARTINIZ SONRA NE OLDU TAKIMA 5 TOPCU GİRDİ 5 TOPCU GETTİ KÜMEDE KALMAYA OYNUYORUZ TRANSFER CÖZÜM DEĞİL İSKELETİ BOZMAYIN KAMANAN SATILIRSA YERİ DOLMAZ SONRA APO HAYRETİN VE SEDAT GİDERSE BU TAKIM TOPLAMA TAKIM OLUR EN İYİ TOPCULAR ELİMİZDEKİ TOPCULAR ZİTA KAC MAC OYNADI MEHMET YILDIZA KÜFREDENLER ERSEN MARTİNİ SEYREDERKEN NELER HİSETİNİZ İŞTE GERCEK BU İSKELETİ BOZMAYALIM HEPSİDE ALTIN GİBİ COCUKLAR İNANAILMAZ İŞ YAPTILAR VE MEHMET YILDIZ NEKADAR ASİL BİR ANADOLU COCCUĞU OLDUNU HERKESE GÖZTERDİ GS FB BJK TS KAFASINI CELMEK İÇİN COK ENTİRİKALAR YAPTILAR O SİVASI SATMADI İŞTE TOPCU İŞTE KAREKTER BU BAKIN KAYSERİ SPORLU TOPCUYU SEZON ORTASINDA KOPARDILAR ONLARA MEHMET EREN LAZIM DEGİL KAYSERİNİN TÖKEZLEMESİ AMAC BU BURSA İÇİN DE AYNI9 ŞEYLER VAR NEYSE BİRAZ UZUN OLDU AMA GECMİŞİ ARTIK GETİREMEZİZ GÜZEL GÜNLERDİ[/QUOTE]

ne diyosun kardeşim.b.uygunun dinamitlerini çıkarmak kolay mı.
bizde takımın halinden memnun değiliz ama umut ediyoruz en azından.

sivastatlıbelam 31.12.2009 22:35

müthiş takıma hazırız büyük başkan.

zaralı19 01.01.2010 08:18

bu sene bir maça gitmek olmadı çalıştığım yüzünden ama bursadaki iki maçada ve sivastaki maçlardan birine gidecem oluşacak mütiş takımı görmek için

Elbeyliliyiz 01.01.2010 09:24

Basarilar Sivas...... hersey Sivasspor icin

WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:07.