![]() |
Mutlu Yıllar
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//flash/yeniyil.jpeg[/IMG]
2009 yılının son gününü yaşarken, sitemizin siz değerli üyeleri ve misafir ziyaretçileri sayesinde en çok tercih edilen spor sitelerinden birisi olmanın haklı gururumuzu da birlikte yaşıyoruz. 2001 yılından bugüne, Sivassporumuzun ve yiğidolarımızın sesi olarak hizmet etmeyi amaç edinen siteniz [url]www.sivasspor.com[/url] bu hizmeti ile de taraflı tarafsız, birçok spor otoritelerinin de takdirine mazhar olmuştur. Sivasspor taraftarının olmazsa olmazları arasında yer edinen sitemize olan ilgi, biz site yönetimini de duygulandırmıştır. Bu duygu ile daha iyi hizmet nasıl verilir yarışında bizleri teşvik eden siz değerli üyelerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Sitemizde yapılacak yenilikler ile, Sivassporla ilgili bilgi elde edinilmesinde tıklanma rekoruna sahip, en çok ziyaret edilen site olan [url]www.sivasspor.com[/url] bağımsız taraftar sitesi, 2010 yılında da bu hizmet anlayışında sizlerle beraber olacaktır. Bu vesileyle, 2010 yılının, kalbi Sivas ve Sivasspor için atan tüm insanlığa sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diliyoruz. [B]''Bizi izlemeye devam edin''[/B] [B]SivasSpor.Com Yönetimi[/B] |
Cevap: Mutlu Yıllar
[B]2010'da fırtına gibi bir SİVASSPOR izlemek dileğiyle.............[/B]
|
Tüm camiamızın yeni yılı kutlu olsun ve bu yeni yıl tüm insanlığa barış, mazlum milletlere özgürlük getirsin...
|
Herkese Mutlu Yillar...
[B]Lutfen Yilbasini Hristiyan Zihniyetiyle Kutlamayin!!!! Futbol Topunun Ustundeki Sapkalarla,Ozenticilik Yapmayin..[/B] |
[B]yeni yılın tüm dünyaya, ülkemize, ve sivasımıza ,hayırlara vesile olması temennilerimle herkese mutlu yıllar..[/B]
|
tum turkiyenin ve tum sivaslilarin yeni yilin sevgi dolu ve sivasimiz icin 2010 yili cok guzel bir yil olacak buna inaniyorum
|
Tüm Sivaslıların yeni yılını kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim
|
ARKADAŞLAR DUA EDİN MİLLİ PİYONGOMA PARA ÇIKSIN
|
tüm sivasspor camiasının ve sizlerin yeni yılları kutlu olsun sağlık mutluluk ve başarı dileğiyle
|
Yeni yılda futbol namına üzülmeyeceğiz inşllah beyler!;)
|
[B]Yeni yilin hepimize saglik,mutluluk getirmesini dilerim[/B]
|
[B] hepinize sağlıklı huzurlu ve başarılı bir yıl olması temennisi ile Yeni Yılımız hayırlı olsun [/B]
|
[B]2010 yılında, Sivas'lılarımızın ve tüm insanlığın sağlıklı ve hayırlı bir yıl geçrimesini, Sivassporumuzun ise başarılı bir grafikle şampiyonluk yolunda, trendinin maksimum seviyede olmasını diliyorum...[/B]
|
[B]Haberde ki resim çok güzel özetlemiş. 2009 yılında en büyük sevinçi ve hüznü birlikte yaşadık 2010 da sadece güzellikleri yaşamak dileği ile Mutlu Yıllar...[/B]
|
[COLOR="Red"][FONT="Century Gothic"][B]Yeni yiliniz hayirli olsun,
baris, mutluluk, Galibiyetlerle dolu bir 2010 dilegi ile[/B][/FONT][/COLOR] |
YENİ YIL SİVASSPORUMA,AİLEME,BANA,SİVASLILARA,TÜRKİYEME,DEVLETİME,MİLLETİME,MAÇLARIMIZA,DERSLERİME BAŞARI GETİRSİN HAYIRLISIS OLSUN
|
yigidolar yeni yiliniz kutlu olsun.yeni yilin sivasspora basarilar getirmesi temenisi ile
|
Yeni bir yılla birlikte Sivas'ımızın her alanda daha iyi yerlere gelmesini diliyorum...Allah herkese hayırlı işler,hayırlı paralar nasip eylesin...Tekrardan bütün Sivas camiasının yeni yılı kutlu olsun,hayırlı yıllar...
|
Sitemize üye yiğidoların ve Dünyanın her yerindeki Sivaslıların Yeni Yılını Kutluyorum...Yeni Yıl Sivassporun Zafer Yılı Olsun!
|
[B]Yeni yılda isteğiniz şeylerin olması dileği ile..İyi seneler..[/B]
|
futbol dolu bir yıl.tabi sivasın başarılı olduğu futbol dolu bir yıl.
|
[B][COLOR="Magenta"]tüm sivasspor camiamıza 2010 inşallah hayırlı gelir[/COLOR][/B]
|
2010 ulkemıze ve sıvasspora hayırlı olur inşallah
|
mehmet yıldızın çoştuğu bir yıl olur işallah
|
Herkesin yeni yılı kutlu olsun.2010 sağlık,huzur,para dolu bir yıl olsun.
|
[B][COLOR="Red"]2010[/COLOR] yurdumuza ve sivassporumuza
barış-huzur-mutluluk ve kardeşlik getirsin inşallah[/B] |
[B]2010 yilinin sizlere hayatiniz boyunca unutamayacaginiz güzellikler yasatmasi dilegiyle daha nice nice saglikli, mutlu, huzur dolu yillar dilerim..[/B]
|
umarım bu siteden daha çok güzel haberler duyarız
|
TÜM CAMİAMIZIN YENİ YILI KUTLU OLSUN AYRICA TÜM İSLAM ALEMİNE HAYIRLI OLUR İNŞALLAH..***
|
YENİ YIL; SİVASSPORUMA,AİLEME,DERSLERİMDE BANA,AŞKTA,
HAYIRLI OLSUN DİYORUM |
yenı yıl herkese tüm sivaslılara ve sivas spora başarılar getrsin
|
mutlu yıllar ülkem
mutlu yıllar yigidolar mutlu yıllar sivassporum |
herkese mutlu yıllar umarım 2010 sivas için başarılı gecer