SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Vee Sezer Badur Gitti (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=28075)

SivasSpor.Com 01.01.2010 12:04

Vee Sezer Badur Gitti

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/2008yeni/1.ason-dakika.jpg[/IMG]

Sezer Badur'un Trabzonspor'a transfer olacağını ilk Sivasspor.Com duyurmuştu ve sonunda transfer resmen gercekleşti.

Trabzonspor Kulubu resmi sitesi transferi doğrulayarak Sezer Badur ile 2.5 yıllık sözleşme imzaladıklarını duyurdular.

Trabzonsporun Sezer Badur için Sivasspor kulübüyle gecenin geç saatine kadar görüşme yapıldığı belirtildi. [B]Bu görüşmelerin sonucunda Sivasspor'a 700 bin Euro civarında bonservis bedeli ödendiği öğrenildi.[/B]

Transfer SivasSpor.Com da takip edilir.

yigidoğukan 01.01.2010 12:09

Cevap: Vee Sezer Badur Gitti

üzüldüm :mad: ,

yurtsall 01.01.2010 12:11

takas mı yapıldı.eğer takas olarak engin baytar geldiyse çok iyş olur.

oNuR 01.01.2010 12:12

[B]Her iki taraf içinde transfer hayırlı olur inşallah..

Bu arada sitemizide tebrik ediyorum[/B]

Besyo_cu 01.01.2010 12:12

[B]Kamanan'ın 350 bin euro oldugu yerde 700 bin Euro Sezer Badur için çok iyi para birde üstüne takasta iyi bir oyuncu aldıysak işte o zaman müthiş olmuştur.

Sezer Kronik sakat ne diye ts bu kadar para verdi hayret. Her ts macında Sezer mutlaka bir tsli ile kavga ederdi trabzon taraftarları bu transferi nasıl karşılıyor acaba...[/B]

karahisarli 01.01.2010 12:13

sezer in sivasa cok büyük emekleri var ayrica adamligida tartisilmaz süper bir insan ancak son zamanlarda performansinda büyük düsüsler vardi trabzona hayirli olsun basarilar sezer

sibur 01.01.2010 12:17

zaten takımda sata sata adam bırakmadılar..şimdi de kamananı bursaspor a ....... düşünüyolar..arkadaşlar bu yonetim baskan hariç fiyaskodur.KAMANAN SATILMASIN !!!! 16 MEKAN 58 VATAN

eyuphulagu 01.01.2010 12:18

Sezer herhalde takas olmadı;parayla transfer oldu anlaşılan...Trabzonspor'a hayırlı olsun..Bize son 2 yılda çok şeyler veren bir oyuncuydu...Zaten kendisi de Almanya da geçen yıl verdiği röportajlarda hep büyük bir takıma gitmek istediğinden söz ediyordu...Kendisine teşekkür edip Güle Güle Sezer diyoruz...

YİGİDOKENTLİ 01.01.2010 12:22

sezer badur harika bir futbolcuydu inşallah trabzonda başali olur engin takasi olmadi sanirim olsaydi güzel olurdu ama yönetim ve hoça anternefini bulur

buraks58 01.01.2010 12:23

emeklerinden dolayı teşekkürler sezer.700 bin euro çok iyi para. şimdi transferde iyi bi adam almalarını bekleyebiliriz yönetimimizden.

sivaslitaner58 01.01.2010 12:23

neden gittin be sezer uzuldum ama trabzonda sana basarilar dilerim

ShabbatShalom 01.01.2010 12:25

[B]Takas olarak Engin Baytar'mı geldi acaba? Eğer sadece 700 bin ise çok kötü olur..[/B]

maiuslee 01.01.2010 12:28

üzüldüm ben bu transfere..çünki sezer çok iyi futbolcu.sadece formunda büyük düşüş vardı.ama hayırlısı diyelim.engin baytarın geleceği söyleniyordu.çok iyi yetenekli futbolcu engin baytar ama bir o kadar da disiplinsiz.çok sorun çıkaran bi futbolcu.gördüğü 5 sarıkarttan 4 ü rakiple veya hakemle dalaşmaktan....bu arada kamanan kesinlikle gitmemeli.mehmet yıldız ın transferi için gösterdiğimiz tepkiyi kamanan içinde yapmalıyız

yukarıyıldızlı 01.01.2010 12:28

hiç iyi olmadı bana göre ayrıca 3.5 yıl değil 2.5 yıl anlaşma sağlanmış murat tosun u da lazlar almış....

noname87 01.01.2010 12:31

Sezer için iyi oldu en azından adam kendini Trabzonda kabul ettirirse önü açık Sezerin bize yapmış olduğu katkılardan dolayı teşekkür ederim özellikle Fenere attığı golü hayatım boyunca unutmam herhalde 700bin euroda bu transfer için normal bir rakamdır bence Kamananda 700-1 civarı satılabilir yerlerine hoca kendi sistemini oynayabilen oyuncular getirecek tahminimce

sivaslitaner58 01.01.2010 12:31

semih senturk belki satiliyormus sivasspor hemen devreye girsin

tanju_58 01.01.2010 12:31

İnşallah yönetim Sezeri satarken yerini doldurabilecek birisini bulupta satmıştır.Eğer bulmadılarsa sene başında yapılan transfer hataları devam ediyor demektir...

Sezer Badur'a Sivassporumuza verdiği emeklerden dolayı teşekkür ederim.Trabzonsporda başarılı olmasını dilerim...

pepsiyusuf 01.01.2010 12:33

gardaşlar elimizdeki kaliteli futbolcular tek tek gidiyor başarıda onların emekleri çok büyük yerlerine aldığımız topçulardan kimseye faydası olmadı bence sivasın en kaliteli futbolcularının başında sezer gitmesi kötü oldu be artı yerine doğru düzgün transfer yapıldımı oda malum bu durum hiç iyi göstermiyor bir keita aldık başka bir futbolcu daha almadık keitanın nasıl futbolcu olduğunu dahi bilmiyoruz keita dışında başka futbolcuyla anlaşıldı mı
:confused:

SİVASLI MERT 58 01.01.2010 12:33

sonunda kurtulduk bi ruhsuzdan daha adam sahada geziyodu sadece be sadece bu sene değil gecen senede böylyedi sezer badur iiyiki gitti
ENGİN BAYTAR İNŞALLAH GELMİŞTİR

58_babacan_58 01.01.2010 12:38

[B]YAW ARKADAŞ TAKIMI DAĞITMANIN ANLAMI NEYDİ ŞİMDİ VE SEZER GİTTİYSE ENGİN BİZE GELDİMİ ===????[/B]

SİVASLI MERT 58 01.01.2010 12:40

eğer engin gelmediyse sezer niye gitti
YÖNETİM İSTİFA

babapiton 01.01.2010 12:41

Sezer'e yeni takımında başarılar...

1anadoluyildizi 01.01.2010 12:45

ya Allah askinda bu ne sacmalik sezer badur bizim celik kadromuzun bizim omurgamizin oyuncusu:mad:

58musab58 01.01.2010 12:46

ersen le mbembe nin gidişi çok ii oldu keita ii bi transferdi ama sezer en kötü ihtimal külübede kalmalıydı ilk 11 i zor kuruyoruz zaten yedekte yok kamanan da giderse işler bence kötü olacak..

shang 01.01.2010 12:46

geçen sezon o ve dağaşan vazgeçilmezdi ama sakatlık sorası tam bi hayal ürününe dönüştü ilk yarıda hiç bi iş yapmayanlardandı üzülmedim açıkçası ama yolu bahtı açık olsun

58_babacan_58 01.01.2010 12:48

[B]TAKIMI DAĞITMA YÖNETİM DUY SESİMİZİ TAKIMI DAĞITMAAAAAAAA BU KADAR NE GEREĞİ VAR YAAAAA TAKIMI DAĞITMANIN.BİZE ZARARDAN BAŞKA BİŞEY KAZANDIRMAZ GELEN OYUNCULAR UYUM SORUNU YAŞARLARSA NE OLACAK KÜMEYEMİ DÜŞMEMİZİ İSTİYOSUN YÖNETİMMMMMM [/B]

zaralı19 01.01.2010 12:48

[QUOTE=58musab58;593424]ersen le mbembe nin gidişi çok ii oldu keita ii bi transferdi ama sezer en kötü ihtimal külübede kalmalıydı ilk 11 i zor kuruyoruz zaten yedekte yok kamanan da giderse işler bence kötü olacak..[/QUOTE]

kardeş kamanan gitmeyecek yönetim bırakmaz sezerin gitmeside iyi oldu bence

zaralı19 01.01.2010 12:50

[QUOTE=SİVASLI MERT 58;593420]eğer engin gelmediyse sezer niye gitti
YÖNETİM İSTİFA[/QUOTE]

kardeş hemen bir oyuncu gitti diye istifamı edecekler allah aşkına biraz gerçekçi olun onun yerine iyi bir oyunucu alacaklarki gönderdiler

babapiton 01.01.2010 12:54

[QUOTE=sivaslitaner58;593414]semih senturk belki satiliyormus sivasspor hemen devreye girsin[/QUOTE]

beni güldürdün allahta seni güldürsün :D:D:D

cılgınsivas58 01.01.2010 12:55

engin gelmediyse sezeri niye sattılar sezer iyi oyuncudur gitmesini istememiştim

babapiton 01.01.2010 12:55

[QUOTE=SİVASLI MERT 58;593420]eğer engin gelmediyse sezer niye gitti
YÖNETİM İSTİFA[/QUOTE]

Bu günkü kurla 1.502 milyona gitmiş adam konusuyon birde yonetim istifa diyorsun :S

babapiton 01.01.2010 13:02

1 Euro = 2,14689587 Türk Lirası

700*2,14689587=1502.827109 Türk Lirası

Eski Parayla 1.502 Trilyon azmı şimdi sezer için ???

kiNgSiZe58 01.01.2010 13:21

Sezer Gitmemeliydi. Yönetim Yanlis Yapmaya YENIDEN basliyor. Haydi hayirlisi..

yigidomustafa58 01.01.2010 13:22

[B]hiç gitmesini istemediğim bir futbolcuydum büyük emekleri var bu takımda teşekkür ediyorum yeni takımında baraşılar diliyorum...[/B]

izmirligardaş58 01.01.2010 13:42

madem gitmeyecekti adam gibi oynayacaktı ne faydası vardı bu sene bülentin yalakası onlar daha ii oldu bazı adamların önü açılmış oldu

yigido yakup 01.01.2010 13:45

ne diyelim hayirli ugurlu olsun.sezer bize cok emek verdi aldigi paranin hakini fazlasiyla verdi vede giderken bize para kazandirarak adam gibi kavgasiz dögüssüz ayrildi.
sezer verilirmiydi verilmezmiydi diye tatismalara girmek gereksiz duyduguma göre hoca sezer kafasinda bitirmis birde sezon sonu belli bir parayi getirirse diye madde varmis.yönetimimizde akilli davranarak hem verim alamayacagi oyuncuyu fazla kalabalik vede masraf olarak takimda tutmadi hemde cok daha fazla ücret alarak bu konuyu kapatti.
bazen her yerde futbol hersey degildir takimi takim yapan özellikler korunmalidir.

zaralı19 01.01.2010 14:15

[QUOTE=babapiton;593433]1 Euro = 2,14689587 Türk Lirası

700*2,14689587=1502.827109 Türk Lirası

Eski Parayla 1.502 Trilyon azmı şimdi sezer için ???[/QUOTE]

doğru demişsin kardeşim azmı iyi para almışız

SEVDAMSIN58 01.01.2010 14:20

sezerin satilmasina kim izin ve karar veriyorsa resmen sivassporun kaderiyle oynuyorlar en faydali futbolculardan birisiydi arti adam gibi adamdi gidip nerede cakal var ise yaramaz onu alip getiriyorlar simdi geri isteyin bakalim sezeri size 5 milyon cekerler savurganligin ancak bu kadari olur yani hazir takimi dagittilar simdide har vurup harman savuruyorlar sivassporun gururunu ayaklar altina serdikleri yetmiyormu amaclari ne bu insanlarin sivasspor u ligden mi dusurumek bunun altinda baska birsey aranamaz yoksa karapara falanmi aklaniyor eger varsa boyle seyler yigidoya yakismiyor yapilmasin

eyuphulagu 01.01.2010 14:20

Sezer bu takıma bonservisi elinde bedava gelen bir oyuncuydu...Giden giti biz kalan sağlara bakalım...Bazıları Sezer'e neredeyse Maradona muamelesi yapıyor...Adam yetenekli bir oyuncu ama çok ağır bir oyuncu...Bu yıl geçirdiği sakatlıktan sonra bir türlü düzelemedi...Hocanın Sezer'le özel bir sorunu olduğunu düşünmüyorum...Sezer eski Sezer olsaydı bunların hiçbiri başına gelmeyecekti...Ne yapalım yani Sezer gitti diye karalar mı bağlayalım...Bu yıl kaç maç oynadı hiçbir şeyini daha görmedik...Geçmişle yaşanmıyor arkadaşlar;Real Madrid eskisi kadar verimli değil diye takımına sayısız kupa kazandıran Roberto Carlos'u bir kalemde silgi..Dünyada bunun sayısız örnekleri var...Başarı varsa sen de varsı yoksa sende yoksun...Sivasspor gönderdiğioyuncunun arkasından ağlarsa başarıyı yakalayamaz...Bize yeni yeni Sezer'ler ondan daha iyi oyuncular lazım...Futbol bir endüsrtri oldu,burada duygusallığa yer yok;duygusal davranırsan Bank Asya Lig A ya doğru uzun bir yolculuğa çıkarsın...

sevda58 01.01.2010 14:20

[COLOR="Red"][FONT="Century Gothic"][B]Sezer'in gitmesine cok uzuldum ya niye gonderdilerki? sanki takim yine silbastan yapiliyor, bizim icin yine bir hayal kirikligi olmasin ya..[/B][/FONT][/COLOR]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:42.