![]() |
Ceyhun An Meselesi
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/2008yeni/1.ason-dakika.jpg[/IMG]
Ankaragücü'nün kaptanı Ceyhun transferinde sona yaklaşılıyor. Özellikle Mecnun Odyakmaz'ın çok istediği Ceyhun için tüm imkankar seferber edilmiş durumda. Ceyhun'da Sivasspor'da oynamaya oldukca sıcak bakıyor. Prensipte anlaşma sağlandı büyük bir aksilik cıkmazsa Ceyhun 2. yarı Sivasspor forması giyecek. Transferin ayrıntılarını an ve an SivasSpor.Com dan takip edebilirsiniz... SivasSpor.Com Özel |
Cevap: Ceyhun An Meselesi
[B]Başkanımız bu kadar çok istiyorsa bu iş bitmiş demektir. Ceyhun hayırlı olsun.[/B]
|
Bu iş bitmiştir hayırlısı olsun. Bu yaştan sonra yarar sağlar mı bilemem. İnşallah faydalı olur
|
ceyhun kim ya sezeri satıyo ceyhunu alıyor 33 yaşında ayağı çukurda bank asyada oynaması lasım
|
Nie bu kadar istiyo anlamadım Başkan bu adamı ???
|
Ceyhun tamam kendi çapında iyi bir oyuncu ama sene başında yapılan transfer hatalarından sonra 33-34 yaşına gelmiş bir oyuncudan gel gemiyi kurtar medeti ummak çok yanlış.
Ne diyelim artık Sivassporumuz için hayırlısı neyse o olur inşallah... |
ceyhunun bize katkıda bulunacagına inanmıyorum sezon bası yaptıgımız hataları tekrar yapmayalım
|
bencede iybi ceyhun ikinci yarıyı kurtarır karamsar olmayın arkadaşlar.
|
benim ümidim yoktur ama inş beni utandırır. inş
|
Bence ceyhun bize faydali olur
bir yarim sezon gelse zarari ne olur servet geldigindede ayni yazilar vardi gel ceyhun gel |
Baskana Cok tessekür ederim Ceyhun Eriş gibi saha ici Lider Futbolcuyu Sivasspora Kazandirdigi icin cok faydali olacagina inaniyorum Sivassporun ihtiyaci bir transfer
|
[B]Ceyhun Manisasporla anlaştı ve iş imzaya kaldı,şimdi buradan döner bize imza atar mı orasını bilemem.Burası Türkiye her şey olur.:confused:[/B]
|
eger kafasında oynamak varsa bnce yararlı olur. kasımpasa aldı 34 35lık cenklerı muratları korayları cok ıyıde gıdıyor onemli olan yas degıl kafa ıns olur bu transfer
|
Yaa bilip bilmeden yorum yapmayın ceyhunun bu seneki performansını bilen varmı GELMESİN diyenlerden???...'YOK!'....ceyhun kesınlıkle katkı sağlar..gelsın bence
|
Yusuf Simsek i herkez taniyor, adamin yasi 35 e dayanmis, tup gibi adam. Ceyhunda neden öyle olmasinki?
|
Beyler ceyhun u küçümsemeyin yetenekleri tartışılmaz bir adam. karakter olarak belki problemli olabilir ama tek başına oyunu çevirebilecek özelliklerde bir topçu. başkan istiyorsa onu adam eder oynatır demedi demeyin. bu arada sivas ta tek başına oyunu çevirecek bir tane topçu yok frikik olduğu zaman kullanacak bir tane topçumuz yok. biraz gemini sıkı tutarlarsa ceyhun işe yarar kanaatindeyim.
sezer e gelince; sezer geçen seneki performansından çok uzak özellikle bülentin gidişinden sonra topa bile basmaz oldu çocuk. bir de musa var onun da gitmesi lazım bence musa golü atıp asker selamı verdikten sonra bitmiştir benim gözümde. sana parayı bülent vermyior musa efendi sivasspordan yiyorsun ekmeğini. madem çok seviyorsun git dsende peşinden. |
ceyhun gerçekten çok kaliteli bir o kadar da disiplinsiz ve uyumsuz bir oyuncu.fenerbahçe deyken de aynıydı a.gücünde de aynı.bize fazla yararı dokunacağını sanmıyorum.
|
holllllllllleeeeeeyyyyyyyyyyyyy YENİ 10 NUMARIMIZ
|
başkan isterse herkesi alır yeterki istesin ceyhun artık sivassporlu oldu diyebiliriz yönetim kendnin affetirmeye başladı
CEYHUN SİVASSPORA HAYIRLI OLSUN |
Yılın transferi olur takımı ayağa kaldırır Mehmet'ten sonra kaptanlık pazubandınıda çok güzel taşır hayırlı olsun
|
Çok isabetli bi transfer arkadaşlar..Yaşın önemi yok..Muhammed Ali'de yaşlıydı ama süper top oynadı bizde.Sonraa Ceyhun varya, Sezer'in,Onur'un oynadığı topu çok afedersiniz g..yle oynar..İnşallah alınır.O zaman görürsünüz siz.
|
Sonra bunu hoca istiyor..Onun gibi orta sahada dikine oynayan kaç tane adam var bi örnek verirmisiniz ligimizde..Attığı golleri gördük..Şimdiden heyecanlandım ben valla..Al başkanım,al Muhsin hocam..hadi hayırlısı
|
İnş başarılı olur Bi Servet örnegi ver bir yasin yada ersen ornegi biri galatasarayda biri arkasında sövenlerle dolu belli olmaz ya söverler yada överler...
|
başkanım ilk yarıdaki transferlerden ders almamışsınız bu gidişle sivas kümeye düşer.sezeri ver ceyhun denen bitmiş adamı al.yazık olacak sivasspora hemde çok yazık.
|
[B][COLOR="Teal"]inşallah bir aksilik olur almazlar
illaki alınacaksada hayırlı olur inşallah temennimiz[/COLOR][/B] |
bence murat erdoğan ı kiralasak daha iyi olur eğer vermesse yılmaz vural başka bi oyuncuya yönelelim ceyhun sorunlu bi oyuncu :confused: bence murat erdoğan kiralansın ;)
|
Ceyhun'u alacaktınız,Muhammed Ali'yi neden sattınız ? Alacak başka adammı kalmamış.
|
[QUOTE=yigidoğukan;593926]bence murat erdoğan ı kiralasak daha iyi olur eğer vermesse yılmaz vural başka bi oyuncuya yönelelim ceyhun sorunlu bi oyuncu :confused: bence murat erdoğan kiralansın ;)[/QUOTE]
yahu kardes sende dediğini mantıklı buluyomususn yoksa gülelim diyemi yazdın murat erdoğan kim ceyhun kim ceyhunun ölüsü yeterbe murata |
[B]İnşallah İyi Bir Transfer Olur . . . . [/B]
|
[B]HERVE TUMU YAŞI BÜYÜK DİE GÖNDERDİNİZ 33 YAŞINDAKİ ADAMI NEDEN ALIYOSUN PEKİ YÖNETİM NE YAPMAYA ÇALIŞIYOSUN ANLAMADIM GİTTİ GERÇİ KİMSE ANLAMIYO BU SENE YÖNETİMİN YAPTIKLARINI ===???[/B]
|
takima faydali olacagini sanmiyorum ama ins beni yaniltir baska adam yokda bunumu getiriyorlar
|
Ortegayı da getirsin başkan bir de gece klübü yaptırsınlar tesislerin karşısına antremana gelmeleri kolay olur:mad:
|
Imkanlar Seferber Edilmis ? Ceyhun Icinmi ? :D Hahahah
|
Ceyhun kisa dönem icin belki faydali olabilir ama Dinamo gibi calisan bir Ortasaha olursa !! Cünkü Ceyhun oynadigi zaman Ortasaha da bir Futbolcu eksik oynuyormus gibi düsünmek gerek.
Diger yandan gercekten bizim kodromuzda Beyin denilecek yani arapasi atacak frikik kulanacak rakip futbolcuyu oyundan düsürecek vs vs gibi seyleri yapacak futbolcu yok bizde. Tüm bunlari devamli olmasada Ceyhun ara sira yapar ama dedigim gibi ORTA SAHA cok saglam olursa. Birde Teknik ekip düsündügüne göre kesin bir bildikleri vardir ben sansuz güveniyorum ekibimize. |
Fazla karamsar olmamak gerek ama Ceyhun'u da bir Hagi olarak görmemek lazım. Hoca sanıyorum sadece Başkan istedi diye de bir futbolcu almaz.
Bakalım zaman ne gösterecek. Zaten imza atılana kadar, hatta 3-5 maç çıkıp sahada oynayana kadar hiç bir transfere i nan mam. |
yine yasli oyuncu aliyoruz ben olam sivas paf liginden genc oyuncu alirdim ve bunuda soyleyim az once hollanda Tshabalala ismi cikti hollanda liginde belki oynayacakmis diye yaz var sivasin bu transfer isi askiya mi allindi yoksa? hic anlamadim daha dogrusu
|
ligde bulunduğumuz konum itibari ile ne kadar kritik zor konumda olduğumuz u anlatmaya gerek yok bu durumu tersine çevirmek için futbolcularımıda ciddiyet özveri şevk olması gerekir seçilen oyuncularda bu sölediklerimi yapabilecek kapasitede insanlar olması lazım
ceyhun eriş in futbolcuğunu beğenirim her ne kadar eski performansını göstereceğini zannedmesemde ama bu forma için savasacak biri olduğuna inanmıyorm .bizi biz yapan savasan bu takımı efsane yapan futbolcular birer birer kaybedip yerine kasarlanmış gittiği her takımdan kovulmuş futbolcuyu almak kahrediyor insanı umarım yanıltır beni bekleyip göreceğiz |
eğer alınırsa son derece yanlış bir transfer olur...sezer'i gönderip ceyhun'u almak son derece yanlış...yaşlı ve disiplinsiz bir oyuncu...teknik kapasitesi yüksek olmasına rağmen son derece bencil ve kollektif futbolla hiç bir alakası olmayan bir oyuncu...zaten bu olsaydı fenerde ikinci oğuz çetin olurdu...
haberde başkanın çok istediği yazılı...takımı başkan mı kuruyor, hayırdır??? |
takimda nerdeyse butun yasli terjubeli oyunculari gonderdik takim genc daha iyi olsundiye takimi genc oyuncularla iyice bozduk bence ceyhungibi terjubeli yasli kurtlarinda takima faydali olacagini dusunuyorum
|
[B]iyi futbolcu ama istikrar yok!
3 maç sonra takımı karıştırmazsa iyidir...[/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:11. |