SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Milletvekilleri daha Maça Gelmesin.!!! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=28095)

SivasSpor.Com 03.01.2010 21:05

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//2008yeni/1.fikretunsall.jpg[/IMG]

Süper ligi 17 puanla 16.sırada bitiren Sivasspor’da Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, bu sezon transferde yaptıkları hatalardan dolayı ilk yarıyı kötü geçirdiklerini belirterek,[B]”Nokta transferlerle çıkışa geçeceğiz, ama bizi kötü günümüzde yalnız bırakan milletvekillerimiz, iyi olduğumuz zamanda maçlarımıza gelmesinler” dedi.[/B]

Ünsal, 4 yabancı bir de yerli oyuncu alacaklarını, alacakları yabancı oyuncuların özelikle Dünya kupasına gidecek oyuncuların verimli olmayacağı için yeni oyuncuları kupadan elenmiş ülkelerden seçeceklerini söyledi.

4 Eylül stadı altında bulunan Kırmızı-beyaz restorantta Yönetim Kurulu üyeleri Hayrettin Yıldırım ve Yadigar Tokgöz ile birlikte düzenlediği basın toplantısında takımın son durumunu ve transferleri değerlendirdi.

Ünsal geçtiğimiz 2 sezonda çok güzel başarılar yakaladıklarını belirterek, [B]“Uygun ve ekibi 3,5 sezon başarıyla görev yaptı, 2006-2007 sezonunda Karol Pecze’den görevi devraldıklarında 12 puanla 17.sıradaydık ve puan ortalamamız da 1’di, bu sezonda bıraktıklarında yine 17.sıradaydık ve puan ortalamamız 0,5 bu da bir ilahi tecelli olsa gerek”dedi.[/B]
[B]
MİLLETVEKKİLERİ MAÇLARA GELMESİN![/B]

“En büyük teşekkürü de bizi kötü günlerimizde bizi yalnız bırakmayan taraftarlarımıza yapacağım.

Taraftarlarımız çok ayrı ve çok özel insanlar, şunu da belirtmeliyim ki bizi büyük maçlarda şampiyonluğa oynarken şeref tribününün en önlerinde boy gösterenleri de ciddi biçimde kınıyorum çünkü Ankaragücü maçında bir milletvekili bile bizim maçımıza gelmedi, o da bizi derinden yaraladı, demek ki bizim düştüğümüz zaman sahibimiz yoktur, yani varlığı da gördük yokluğu da gördük, bu da bizim için bu yaştan sonra büyük tecrübe oldu, şimdi bu dakikadan sonra ne yapacağız, sondan 3’yüz,16.sıradayız, yukarıyla makası açmadık, ciddi şekilde yaklaştık demek ki, 1-2 deplasmanla, buradaki maçları verme şansımız yok,2 deplasman maçı aldığımızda 9.10.sıraya yükselebilecek durumdayız ve şuna da inanıyoruz ki yapacağımız nokta transferlerle de, hocamız bugün itibariyle çalışmalara başladı, hemen hemen dünyada bir tur atacak gibi görünüyor, onları getirdiğimiz zaman, takıma adapte ettiğimiz zaman, bu süremizde var önümüzde zaten 2.yarıda fırtına gibi esen bir Sivasspor olacak ama o ön sıralarda oturanlar maçlara şimdi gelmedikleri gibi o zamanda gelmesinler gelirlerse de çok başka cümleler kullanabilirim buna da hazır olsunlar, eğer o cümleleri yiyeceklerse buyursun gelsinler.”

izmirligardaş58 03.01.2010 21:12

Cevap: Milletvekilleri daha Maça Gelmesin.!!!

helal olsun fikret abi ilk defa seni tebrik ediyorum diz çöküyorum sonuna kadar haklısın başımız dik olsun bizim menfaatçi sivaslıyım diyen şahıslarla işimiz yok ağzına sağlık

fatihtuztas 03.01.2010 21:12

helal olsun fikret abi çok önemli bi yere değinmişsin.ah ah be muhsin başkanım senin futbolla aran yoktu ama buna rağmen sen gelip ankarada bizim maçımızı izlerdin be reis.sen gittin sivas öksüz kaldı...:((

58isML58 03.01.2010 21:14

Hmm insallah dediginiz gibi olur, sivassporumuz 2. yarida iyi oynar ve ust siralara tirmanir.
Millet vekillerinede diyecek birsey bulamiyorum.........:confused::confused::confused:

yigido yakup 03.01.2010 21:14

sadece maca degil sivas sehrinede hic gelmesinler.

BOUN 03.01.2010 21:18

Ya Allah aşkına sanki iyi günümüzde yanımızdalardı da şimdi işler kötüye gidince kayıplara karıştılar gibi bir hava oluşturmuşsun Fikret abi! Vekiller, Sivasspor iyi gününü yaşarken destek vermiyorlardı ki şimdi gelip destek versinler. Allah hepsinin müstehaklarını versin diyorum, başka bir şey demiyorum. Şu an Sivas tarihinin en kötü milletvekili grubu görevde! Ne bekleyeceğiz ki?

badger5858 03.01.2010 21:22

Sivas'la sadece seçim zamanı oy için ilgilenen insanların Sivasspor'la ilgilenmesini beklemiyorum zaten...

Sonuçta maça fb atkısıyla gelenler de bunlar değil miydi????

58_babacan_58 03.01.2010 21:26

[B]SADE MİLLETVEKİLİ DEĞİLKİ BİZİM SİVAS HALKI SİVAS İNSANI HEP BÖYLEDİR BÜYÜK DEĞERLERİNİ KAYBETTİKTEN SONRA ANLIYOR.......[/B]

58_SEMİH_58 03.01.2010 21:41

[B]Kaynak: [/B]

[URL='' http://www.facebook.com/pages/Yeniceriler/80079432969?ref=ts#/notes/yeniceriler/milletvekilleri-daha-maca-gelmesin-yeniceriler/230452648067 ''] FACEBOOK YENİÇERİLER SAYFASI [/URL]

sabri 03.01.2010 21:59

[QUOTE=izmirligardaş58;594433]helal olsun fikret abi ilk defa seni tebrik ediyorum diz çöküyorum sonuna kadar haklısın başımız dik olsun bizim menfaatçi sivaslıyım diyen şahıslarla işimiz yok ağzına sağlık[/QUOTE]

ayen ben katiliyorum.
Diger Illerin Milletvekilleri keder de ve tasada hep illerinin yaninda ahhh sivasi ahh.
seni sen oldugun icin sevenler de bit gun milletvekili olur insallah

yener_sahin 03.01.2010 22:06

Biz geçen sene sivas maçında fb şapkası takan vekile içimizdeki irlandalılar dediğimizde ortalık yerinden oynamıştı.Önceden fikret ünsalın şikayet etmesine bakılarak,bu vekillerin sivasspordan bir kar elde ettikleri ortada.Yoksa kazançları olmasaydı maça gelmesinler demezdi fikret ünsal.Takdir ettim açıklamasını.İnşallah umud ettiği şekilde takımımız eski günlerine döner...

[B]YAZIKLAR OLSUN İÇİMİZDEKİ İRLANDALILARA...[/B]

oquzh4n58 03.01.2010 22:42

bu muhsın hoca cok ıı transfer ler yapacak gıbı duruyor gumbur gumbur gelıyoruz

eyuphulagu 03.01.2010 22:55

Onlar başarılı olursan her zaman yanındalar;başarısızsan yanına bile uğramazlar..Sivasspor zirvedeyken nasıl hava atıyorlar dı amma...Küme düşme hattında olunca Sivassporu adeta unuttular;Artık sivasspor gündemde değil çünkü..

tekdoktirin 03.01.2010 23:10

DORU ARTIK SIVASTA MİLLETVEKİLİ KALMADI ŞÜNKÜ BENCEDE GELMESİN LER HAKETMİYORLAR

muhsin koçak 03.01.2010 23:59

[B]''Milletvekilleri daha maçımıza gelmesin'' cümlesindeki ''milletvekili'' sıfatına uyan biri varsa ki bana göre yok,evet bundan sonra Sivasspor maçlarına lütfen gelmesinler.Birde forumdaki arkadaşlardan şunu rica ediyorum;bunlara layık başka bir sıfat kullanırsanız eğer daha doğru olacak.[/B]

ercan58.a 04.01.2010 00:09

[B]gelipte ne işe yarıyorlar kesinlikle gelmesinler[/B]

yigidoss 04.01.2010 00:10

Yani gün gelecek Fikret Ünsal'ı takdir edeceksin deselerdi güler geçerdim ama bu sefer takdir etmemek mümkün değil. Ağzına sağlık

yorumyapıyombenya 04.01.2010 00:16

Gelenlerinde maçlara nasıl geldiğini iyi bildiğimiz için gelmesinler daha iyi hem bizim senelerdir Milletvekilimiz yok !

altuntas58 04.01.2010 00:39

Bence bu adamlar sivasın vekili değil sn tayyip erdoğanın vekilleri ne işleri var bizim maclarda sivassporu kullanarak gündeme gelmek için kameraların karşısına cıkmayı biliyorlar ama iş sivassporumuza maddi ve manevi desteğe gelince ortalardan kayıp oluyorlar bundan sonra yok öyle 3 köfte 25e ne kadar ekmek o kadar köfte

kartalyiğido 04.01.2010 00:46

Her işimiz bitti milletvekillerinin maça gelmememelerimi sorun oldu , bu beyanat nereden çıktı,ortamı germenin ne anlamı var, lütfen bırakalım böyle anlamsız beyanatları, daha ağır cümleleri merak ettim.........inşallah kullanmaz

carizma0658 04.01.2010 01:23

KİMSE KUSURA BAKMASIN İŞ O KOLTUGA OTURDUMU BİTİYOR SİVASTAKİ ARKADAŞLAR SECIMDE OYUNUZLA TOKATINIZI VURUN SİVAS SİVASLI İÇİN HERŞEYDEN ÖNEMLİDİR

kiNgSiZe58 04.01.2010 01:42

cok dogru bir yazi olmus, gelmesinler...

yigido burhan 04.01.2010 02:55

fikret unsal,laf bulamamis;kafayi milletvekillerine takmis.Tabiki Sivasspor Gundeminde kalabilmek icin.Sayin fikret bey sizler ilk once Sivassporumuzu bir duzene koyun ondan sonra sira onlarada gelir!!!.HIc merak etme.

Kibrisli 04.01.2010 03:51

[IMG]http://foto.fanatik.com.tr/Article/2009/1/7_240648_fener_414_232.jpg[/IMG]

Ben de ilkkez Ünsal'ı haklı gördüm... Biri güreşçi anca gövde gösterisinde birisi maça fener atkısı ile gelir aynı adamın mecliste 1 tek soru önergesi birtek imzası yok tek çalışması yok eli kaldır indir maaşını al önceden buna benzer bir haberde bir site yöneticimiz çok güzel bir söz söylemişti sanırım Fikret Ünsal oraya getiriyor "Vekillik görevinizi yapmıyorsunuz bari sorun çıkartmayın" heralde Trabzon derbisi felan yaklaşırken korktu Ünsal Selami Uzun'un maça Fener atkısı ile felan gelmesinden "Gölge etme başka ihsan istemem"dedi kendisine:)

yener_sahin 04.01.2010 04:00

[QUOTE=yigido burhan;594526]fikret unsal,laf bulamamis;kafayi milletvekillerine takmis.Tabiki Sivasspor Gundeminde kalabilmek icin.Sayin fikret bey sizler ilk once Sivassporumuzu bir duzene koyun ondan sonra sira onlarada gelir!!!.HIc merak etme.[/QUOTE]

kardeşim sen fikret ünsalı ne kadar tanıyorsun.senin storende satacak formalarını sayn yöneticimiz erdal bey 1 ay getirmezken,sırf sen giy diye fikret ünsal o işle ilgilendi o hafta formalar storeye girdi.Bilip bilmeden konuşmayın,adamın açıklaması ayet yerinde.Esnafı bayrak yaptırır lokanta menüsü yazdırır,millet vekili maça gelir reklam yapar kulis yapar,ts başkanının diline sakız olur.fikret ünsal basın sözcüsü.geçen sene de burdan neden bu adam hiç konuşmuyor diye şikayet ediliyordu.adam konuşsa suç konuşmasa suç.içimizde irlandalı istemiyoruz.saf kan sivassporlu istiyoruz.

hiko58 04.01.2010 06:25

kardeşim onlar sivasın milletvekili değilki onlar akp nin milletvekili. onlardan daha ne umuyorsunuz. bir adam gibi adam rahmetli muhsin bey vardı birde abdullatif bey vardı. başka sivas için çalışan bir milletvekilimz oldumu. siz kimden ne umuyorsunuz. sivastan onca kuruluş giderken sivasa sahip çıktılarmıki gelsinlerde sivasspora sahip çıksınlar. sivaslı kimi seçtiğini kimi seçeceğini iyi bilsin. boşuna kendinizi yormayın. onlardanda bişey beklemeyin. allaha havale edin gitsin.

ahbey 04.01.2010 07:02

1- Bakan veya siyasi parti lideri olmadıkları müddetçe hiç bir milletvekili iş yapamaz.
2- Bu foruma siyaset yakışmıyor.
3- Vekiller gelmiş ya da gelmemiş kimin umrunda, sanki stad tıkabasa doluyorda sadece 3-5 vekilin sandalyesi boş kalıyor.
4- Vekiller, Hakim gibidirler. Ancak önlerine konu gelirse ilgilenirler, konu gitmezse yanlarındaki bazı dalkavuklar her şeyin çok güzel olduğunu anlatırlar.

Salim58 04.01.2010 07:21

[B]bu güne kadar gelmedilerse bundan sonrada gelmesinler ihtiyacımız yok...[/B]

ShabbatShalom 04.01.2010 08:30

[B]Vay Damardan Girmiş fikret dayıı[/B] :D

atrium58 04.01.2010 08:52

Sivasın hangi sorunuyla ilgilenmişlerki. Halkın içine çıkmaya yüzleri yok belki bu yüzden maçlara gelemiyorlardır..

cşkn 04.01.2010 10:15

güzel özet yapmıssın oflaz teşş edıyorum........ milletvekili varmıkı sıvasın sadece basbakanımız saolsun kendısıne yamak secıyor sivastan kukla vekıller bunlar.... baska ne dıyım bılmıyomkı..... yaşasın sivasspor ....:mad:(CŞKN):mad:

pover58 04.01.2010 10:57

bunları konuşmanın bile geregi yok.bu adamların kendine faydası yokki sivas a sivasspora faydası olsun.bunları seçerken hata yaptık umarım bidaha adamgibi adamlar seçeriz.

MMK 04.01.2010 11:32

İYİ ZAMANIMIZDA DA GÖRDÜK O ŞAHISLARI HEP ÖNDE HEM DE FENERBAHÇE KAŞKOLLERİYLE OTURUYORLARDI ONLARDAN DAHA NE BEKLİYORSUNUZ SİZ ZATEN HİÇ YOKTULARDIKİ ZATEN.

atabey58 04.01.2010 11:36

Millet vekilleri SİVAS ı temsil etmiyorlarki SİVAS ın hakkını nerde savunuyorlar ki futbol da savunsunlar görmedik mi geçen sene sivas millet vekilinin yaptığını SİVAS - gs maçında adam SİVAS SPOR u temsil etmek için gelmemiş SİVAS SPOR u desteklemek için gelmemiş istanbulu desteklemek için gelmişti başına istanbul takımının beresini geçirmiş utanmasa birde tezahurat yapacaktı. bu tirabzonda olaydı da yapaydı hemi millet vekili ama burası SİVAS sahipsiz memleket.......

Thai 04.01.2010 11:48

Sivassporun siyaset üstü bir yerde olduğunu bilen,
ancak bilmemezlikten gelen (Tecahüli Arif sanatı yapan) Sayın Fikret Ünsal,

Siz haklı bir sitemde bulunmak istemiş olabilirsiniz ama üslubunuz asla haklı değil.Siyaseti futbola karıştırmayalım.Gelirler gelmezler eleştirelim ama bir yönetici olarak sizin uzaklaştırıcı değil yakınlaştırıcı sözler söyleminizi beklerim bir Sivasspor taraftarı olarak. Şöyle demiş olsanız çok farklı olabilirdi. Milletvekillerinden daha fazla ilgi ve alaka bekliyoruz, maçlarımıza gelsinler bizi bu zor günlerimizde daha çok desteklesinler.Ama siz çok ağır bir uslüp ve tarz kullanmışsınız: Artık Milletvekilleri maçlarımıza gelmesinler.Hani stadlarda yapılan çirkin bir tezahürat vardır (bağırnmayan taraftar .....sin gitsin diye).Bu sözünüz yakında buna benzer bir şekilde stadda söylenirse sizin ne kadar büyük bir hata yaptığınız ortaya çıkacaktır. Başarısızlık zamanlarında tüm insanların yanında az insan kalır bu her zaman böyle oldu. Hatırlayalım Sivasspor amatör kümede idi,başkan bile bulunamıyordu.Osman Seçilmiş Bey olmasa sahipsizdik, kimsesizdik. O günleri unutmadık. Ama Osman Seçilmiş Beyi Onursal Genel Başkan olarak başarılı olduğumuz günlerde hatırladık mı yönetim ve taraftar olarak, onu taltif edip onurlandırdık mı? Süleyman Sebayı herkes onursal başkan diye biliyor, peki yeni nesil Osman Beyi biliyor mu? Yıkmak, bozmak, suçu ve kabahati başkasına atmak her zaman çok kolaydır.Önemli olan yapmak, taş üstüne taş koymak, yanına katabilmek, sinerji oluşturabilmektir. Sivassporun başarısında sizin etkiniz ne kadardır bilmem ama mutlaka olmuştur, size de teşekkür ederim yiğido olarak. Ama, sizler kimseyi kırmak, üzmek ve en önemlisi dışlamak makamı değilsiniz yönetici olarak.En zor zamanları geride bıraktık inşallah, düştükten sonra kalkabilmek önemlidir, biz de Sivasspor olarak tekrar ayağa kalkacağız, ama ayağa kalkıp ta kibir ve gurur yaparak etrafımızı boşaltmayalım derim. Milletvekillerine sitem edelim ama basın önünde onları hedef tahtasına koymayalım partisi hiç önemli değil, yoksa iki gün sonra " keser döner sap döner bir gün hesap döner " misali size de aynı tepkiler olabilir. Önemli olan BİR olabilmektir. BİRLİK olabilmektir. En şaşalı olduğumuz zamanlarda burada bir başlık açıp CAMİA OLMAMIZ İÇİN GEREKENLER diye bir yazı yazmıştım, o kadar çok öneride bulunmuştum ki. Site yöneticileri bulup çıkarsınlar, herkes tekrar tekrar okusun.İyi günümüzde önerilerimle kalıcı başarının yollarını, yol işaretlerini ortaya koymaya çalışmıştım.
Bizim Akil Adamlara ihtiyacımız var. Doğru söyleyecek, yanlışları söyleyecek, uyaracak ve uyandıracak. Lafı uzatmaya hacet yok:
MİLETVEKİLLERİMİZDEN DAHA ÇOK İLGİ BEKLİYORUZ, BİZİ YANLIZ BIRAKMASINLAR

carizma0658 04.01.2010 11:53

[QUOTE=yigido burhan;594526]fikret unsal,laf bulamamis;kafayi milletvekillerine takmis.Tabiki Sivasspor Gundeminde kalabilmek icin.Sayin fikret bey sizler ilk once Sivassporumuzu bir duzene koyun ondan sonra sira onlarada gelir!!!.HIc merak etme.[/QUOTE]

senınkide lafmı şimdi yazacaktım ama cevabını vermıişler sana

carizma0658 04.01.2010 11:58

varmısınız ankarada sivas millet vekıllerını ziyarete ama bu tek olmaz bıraz kalabalık olmak gerek

06fatih58 04.01.2010 12:09

eski şehire dikkat etim milet vekileri eses'i coşturdu neden bizimkilerde yok üzülüyorum

SiVaS YıKıLMaZ 04.01.2010 12:10

vallah bravo fikret ünsal bazende böyle cesurca ve haklı konususyosun tek kelimeyle BRAVO

Kokomo 04.01.2010 13:01

Basın sözcümüzü hiç sevmem ama burada dediklerinde son derece haklı, destekliyoruz. Umarız milletvekillerimizde seçildikleri şehirleri destekler !

WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:15.