SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçı Değerlendirelim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=28159)

SivasSpor.Com 09.01.2010 19:23

Maçı Değerlendirelim

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/maclogo/densvs.jpg[/IMG]

Ziraat Türkiye Kupasında deplasmanda Denizlispor ile 0-0 berabere kaldığımız maçı değerlendirelim.

Maçın en kötüsü kimdi ?

Maçta göze çarpanlar ?

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ?

ozanss 09.01.2010 19:25

Cevap: Maçı Değerlendirelim

maçın sadece ilk yarısını izledim
çok çabuk kontra atağa çıkamıyoruz

kiNgSiZe58 09.01.2010 19:27

Maçın en kötüsü kimdi ? Hepsi Kötü`dü ( Hayrettin ve Erman cabaladi biraz. Agbetu Istedigi gibi oynuyamadi, ama hirsli olmak istedigi belliydi..)

Maçta göze çarpanlar ? Denizlinin Cok Gol Pozisonyu Bulmasi..

Mağlubiyetin Nedeni ? Beraberligin nedeni futbolcularimizin daha agresif oynamamasi..

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? Mac hic zevk vermedi, Oyun ikidebir durdu, uykumun bastirdigida oldu

Taraftar nasıldı ? Bizim Taraftarlari hic görme sansim olmadi (tv den)

RK sTyLa 58 09.01.2010 19:28

bu takimla hic biryere varilmaz biran önce yeni transferler katilmasi lazim takima bu ne ya denizlinin kalesine bir iki kere gittik

aRsima58 09.01.2010 19:29

Bu kadroyla bu kadar olur arkadaslar alınan 1 puan bile bizim için önemli yeni oyuncular gelince dahada güçlü olucaz ins

kiNgSiZe58 09.01.2010 19:30

Ister istemez 3 Oyuncumuzun sakatlanmasi cok kötü oldu. Ibrahim Sahin, Yasin ve Abdurrahman. Muhsin Hoca Tahminimle,Aburrahman sakatlanmasayi, Agbetuyu Cikartarak Kamanani oyuna dahil edicekti.

karakocyakup58 09.01.2010 19:33

SONN DERECE BERBATTTT CAMANAN NERDE TAKIMIMIZDA FORVET DERSEN YOKK PASLAR ÇOKK ÇOKK HATALI... YUNUS .. YUNUS KİM AMÖTÖR TAKIMDAN ÇIKARTIP SAHAYA SÜRÜYORRR YAA BARİİ SON 20 DAKKADA SOK... YUNUSUU HİÇÇ AMA HİÇÇ HOSUMA GİTMEDİİİ.....

SempaticH 09.01.2010 19:33

yav şu agbetu mudur nedir neci o kardeşim ne bekletiyorsunuz şunu bee hele yasin allah canımı al diye oynuyor yani oynamıyor gidecek adamlar bunlar kardeşim bu ne böle takım değil kimin ne yaptığı belli değil kaleye bile gidemiyoruz olmaz böle bu takım şu kadroyla kesin düşer

ibrahim58 09.01.2010 19:33

berbat bir maçtı.seyir zevki sıfırdı.daha oyuncularımız tatilden çıkamamışlar.umarım hemen düzelirler

turka58 09.01.2010 19:34

macin ikinci yarisini 70inci dakikaya kadar izleyebildim ve agbetu haric kimse iyi degildi agbetu istekli gözüktü bi sutunu gördüm ceza sahasi disindan güzeldi

sagli sollu elrio ve agbetu güzel olur kanimca :)

yasinin yerine bi yabanci stoper :rolleyes:

AYDIN1985 09.01.2010 19:34

berbat bir futbol ve gelen bir puan. ilk denizlispor macindakinden cok farkli kötü bir sivasspor. ilk macta yakaladigimiz net gol firsatlari ve direkten dönen toplar vardi, bugün ise birakin gol yemegi, nerdeyse 2-3 topu kendi kalemize atacaktik. denizlinin her ortasi tehlike getirdi buna karsin sivasta dogru dürüst orta atan yok, gelen ortalar ciliz. ayagimizda top tutamiyoruz, sürekli top kaptiriyoruz. buna birde ERMAN gibi egoist eklenince durum böyle oluyor. yenilmedigimize dua edelim. Insallah bu yeni oyuncularla birseyler degisir. kusura bakmayin!!!

serserilerin_prensi 09.01.2010 19:35

[QUOTE=kiNgSiZe58;596297]Ister istemez 3 Oyuncumuzun sakatlanmasi cok kötü oldu. Ibrahim Sahin, Yasin ve Abdurrahman. Muhsin Hoca Tahminimle,Aburrahman sakatlanmasayi, Agbetuyu Cikartarak Kamanani oyuna dahil edicekti.[/QUOTE]

kamanan kadroda yoktu sanırım ama yinede 1 puan deplasmandaaa güzel oldu dyelim gönül 3 puanı aradı ama maalesef olmadı:(

RK sTyLa 58 09.01.2010 19:35

arkadaslar KAMANAN nerdeydii ??

KrAL SiVaS 58 09.01.2010 19:36

iyide kardeşim bu kadrodan bu kadar maçta ibrahim şahin çıktıktan sonra forvetsiz oynadık zaten kamanan her allahın günü hasta kadir,hayrettin,erman,abdurahman,dağaşan,faruk,agbetu berbat oynadı
biran önce düzelmeliyiz

shang 09.01.2010 19:43

yabancıların gelmesini 4 gözle bekliyoruz faruğu dağaşanı falan keser artık bi yere kadar yasin bugun iyiydi sakatlanana kadar kadir maçın en iyi adamı çok çalıştı erman fena değildi yanlızdı agbetu çok güçsüz cihan hiç duymadım iyiki transfer yapıldı yoksa kesin düştüydük

sivaslitaner58 09.01.2010 19:43

sorun halen defansta su yasini satamadik gitti

izmirliyigido 09.01.2010 19:46

Ben oynanan futboluda, futbolcuları da beğenmedim. Eğer yeni transferlerde yerine oturmazsa işimiz gerçekten çok zor bu futbol anlayışı ve futbolcularla. Süper Lige el sallarız gibi geliyor bana..

AYK

Divriği58- 09.01.2010 19:47

Futbolcular sahada bende kanapemde güzelce bir uyku çektim Rezalet bir maçtı

babapiton 09.01.2010 19:48

Defansımız iyi oynadı ama ileride hiçbir organizasyon geliştiremedik.Maçta forvet yoktu inş sakatlanan futbolcuların durum ciddi degildir :S

Cley 09.01.2010 19:48

[B]Bugun oynadıkları futbolla ligde bulundukları yeri tescilleyen iki takımın maçıydı. Alınan 1 puan iyidir. Yapılan transferler de fos çıkarsa işimiz çok çok zor olur ligde...[/B]

eyuphulagu 09.01.2010 19:48

Biraz önce hocayı dinledim...17 kişiyi sakatlardan dolayı ancak tamamladık diyor;bugün de 2-3 kişi sakatlandı..Şu artık bir gerçekki bu takıma iyi bir santrafor ve iyi bir de defans oyuncusu gerekiyor...Takımçok kötüydü hiç iyi oynamadık..Adamların ena az 5-6 tane net pozisyonu vardı..iLK yarı attıkları gol kesinlikle faul falan değildi...Yasin pozisyona çok geç kaldı adam golü yaptı..Ben çekme falan da görmedim...2. golun iptal kararı doğru bir karar...Umarım yabncılar uyum sağlar...Artı ben olsam yeni gelen gurbetçi oyuncu Rahman'a şans veririm...İbrahim Şahin sürekli sakatlanıyor...Sağlam adam dururken niye süerekli sakatlanan bir oyuncuyu oynatalım...Yabancılar bir an önce takıma katılsın yoksa bu takım adamı fıtık eder...

eyupk 09.01.2010 19:50

yaw kardeşler. futbolcularıda anlayın, antalya kampında baya bir yoruldular, bu yüzden yorgunlardı o yüzden pasif oyun sergilediler.

bonuce123 09.01.2010 19:57

Kötü Oynadık Denızlı Gıbı Bır Takıma Karsı Lıgde Bole Oynamayız Ins..

carizma0658 09.01.2010 19:57

sakatlıklar vardı üzücü yanlız kesınlıkle organızelık yok biz futbolla hiçbir şey yapamayız yaznlız eksıkler büyük önem ve degerlı hocamızın yaptıgı açıklamalar yürege su serpti gelen futbolcularla takıma büyük takviye olacagı kesın inşallah daha iyi bir sivas izleriz

bulayreyuyiğido 09.01.2010 20:01

TAKIM DEMEYE BİN ŞAHİT İSTER FUTBOLCU YOK 18 KİŞİYİ BİLE BULAMAMIŞLAR BU ARADA SEZER İN SATILMASININ NE KADAR SAÇMA OLDUĞUNU BİRKEZ DAHA GÖRDÜK!...

MAÇI NEDEN TRT3 VERDİĞİNİ DAHA NET ANLADIK AMATÖR KÜME MAÇI BİLE DAHA HEYECANLIDIR.

AYRICA MAÇTA HAKEM SAYESİNDE YENİLMEDİK!....

BU FUTBOLCULAR EĞER PARA ALIYORLARSA HAKETTİKLERİNE İNANMASINLAR!..
BU TAKIMI BU DURUMA DÜŞÜRENLER RAHAT UYUMASINLAR!..

BİR MAÇ İZLİYORUZ ÖLÜP ÖLÜP DİRİLİYORUZ DENİZLİDEN ALDIĞIMIZ 1 PUANA SEVİNİYORUZ!..

YAZIKLAR OLSUN!...

58_babacan_58 09.01.2010 20:07

[B]TABİKİ KADRODA EKSİKLERİMİZ VARDI AMA SAHADA 11 KİŞİ MÜCADELE EDİYOSAN BİRAZ BİŞEYLER YAPMAK ZORUNDASIN DENİZLİ GİBİ BİR RAKİBE KARŞI GOL POZİSYONUMUZ YOK DENECEK KADAR AZDI....İNŞALLAH YAPILAN TRANSFERLERLE BU TAKIM TOPARLANACAK YOKSA BU OYUNLA HİÇ BİR YERE VARAMAYIZ.......[/B]

yigidoss 09.01.2010 20:21

Maçı izlerken çok sinirlendim. 22 tane ne yaptığını bilmez adam sahada geziniyordu. Allah"tan rakip kötüydü yoksa çok kötü sonuçla dönebilirdik. Yine çok kötüydük bence. Denizlinin 1. golü buz gibi goldü. Yeni trasferler takıma katkı yapamazsa işimiz çoook zor. Allah yardıkcıkız olsun

gizemliömerr 09.01.2010 20:33

En güzel oynayanlardan kuşkusuz
YUNUS DOĞAN'dı çokda güzel oynadı paslarda güzeldi

bassguitar 09.01.2010 20:46

yabacıların takıma monte edilmesiyle.ve bir stoper transferi.m yıldızın donusu bu takımı duzeltir.

yigido yakup 09.01.2010 20:54

be bu macta yasin oyunda oldugu sürece yasin i cok begendim onu elstrenlere nispet sahada cok iyi idi.
macin ibrahim oyunda oldugu dönemlerde cok kötü degildik.o zamanda takimda en kötü olan bölge sol tarafimizdi masallah orasi otban gibi olmustu.bizim hayrettin cok iyi niyetli takimdaki bir kac sivaslidan biri ama bin defa görülyorki hayrettin bu takim icin suan hazir degil ve encok hata yapan adami.faruk dersen hayrettinden hic fazlasi yok.

yeni transferler takima direkt atki yapmazsa isimiz zor.görünen oki bizim enbüyük eksigimiz forvet ve sol bek diger gerisi idare edecek vaziyetde insallah cabuk elden kisa yoldan bir sol bek aliriz iyi sol bekimiz ve sol kanatimiz olursa stoperler cok daha rahat oynarlar ve tahmin ediyorum cokta az hata yaparlar.

hakemde bizi bugün yenilgiden kurtardi denizliden alacagimizi aldik hatalar esitlendi.

SEVDAMSIN58 09.01.2010 21:15

ARI GITTI AT GELDI NE DEGISTI NE SANKI YINE AYNI ZAT GELDI NE DEGISTI NE SANKI BULENT HOCA GITTI MUHSIN GELDI AMA HALA ERMAN,UGUR KAVUK,YASIN,IBRAHIM SAHIN gibi futbolla uzaktan yakinda alakasi olmayan tavuk cobanligi bile yapamayacak adamlar yine oynuyor yani degisen birsey olmadi kepaze olduk herkese gulunc duruma dustuk toplumda sivasspordan bahsedemez olduk yani bu is antrenoru degistirmekle olmuyor zihniyeti degistirmek gerekiyor dahada acikcasi yonetimin zihniyetinin degismesi gerekiyor yoksa daha cok alay konusu olacagiz begenmeyip gonderdiginiz sezer sov yapiyor su siralarda trabzon denizli belediyespor macinda daha hangisinni sayayimki rezaletin gerisinide hemserilerim yazsin artik

ahbey 09.01.2010 21:15

Maçın en kötüsü : Ferhat
En iyisi : Akın
En hırçını : Agbetu
En isteklisi : Erman
İsmi hiç duyulmayan: ilk değişiklikte oyuna giren kimse işte o
Maçın olayı: ilk yarının sonundaki golün (gol diyorum çünkü hiçbir şey yok gibiydi sanki) verilmemesi
Aksayan alan : Orta saha diye bir şey yoktu maçta..
Sonuç ve düşünce: Eğer topu ayakta tutabilecek 2 futbolcu olmazsa işimiz çok zor..
Maçın güzel yönü: Takımımızın, hata yapsalarda kendine güveni gelmiş olması

Yildizelili58 09.01.2010 21:22

cok kötü futbol ugur kavuk gitmeli, kadirde bence benim görüsüm..

EkiNGoLu58 09.01.2010 21:35

cok kotuyduk boyle giderse isimiz cok zor

Gangstayigido 09.01.2010 21:35

Bence Sivasspor isteseydi bu maci alirdi
hemde agbetuya istedigi toplar gelmedigi icin kötü gözüktü
bence sivasspora iyi bi kaleci ve stoper lazim bi forvette fena olmaz

kilicaslanism 09.01.2010 21:36

bizim taraftar kendisini dev aynasinda gormeyi biraksin biraz kardesim karsi takimin sahasinda oynuyorsun ustelik sivas takimi henuz taslar yerine oturmamis bir takim biraz sabirli olsaniza hemen saga sola saldirmayi birakin nihayetinde bir puan aldi bu takim bir kasik suda firtina koparan arkadaslar yorum yapmasalar bence daha iyi ederler cunku taraftarlik bu degil her mac sonunda ayni tingirtilar sivasspor gecen iki yilki sivas degil unutmayalim
insallah o gunlere donmek tek dilegim ama lutfen yapici elestirilerde bulunalim

MERDO 09.01.2010 21:40

tek kelime ile berbat tı bu kadar dağınık oynayan bir takım gelecek için hiç ümit vermedi inşallah yeni transferler ile toparlanır.

adres58 09.01.2010 21:44

[B]Maçın en kötüsü kimdi ?[/B] Hayrettin Yerlikaya çok kötü oynuyor. Eski Hayroyu arar olduk. Lig maçlarında kötü kupada kötü. Yer alması kötü kademe kötü müdahele kötü, topu oyuna sürmesi... Yani o kadar söylenecek kötü işler yapıyorki artık takıma zararı çokca açık gözle belli oluyor. 58 numarayı taşıması adeta onu kurtarıyor yoksa oyun diye bir şey yok. Yasin Çakmak; Fazla söze gerek yok. Panik atak adeta Şu anlaşıldıki yaşının gençliği geldiği takımın ağırlığı bile bize hafif geldi. Bir türlü toparlanamadı. Savruk ve ayakları titriyor. eğer Sedatın yanına iyi bir yabancı stoper alınmazsa işimiz oldukça zor ve vahim Yasinle. Kötü bir Alternatifden başka bir durum yok gibi görünüyor.
Genelleme yaparsak 11 oyuncumuzun 7-8 i çok kötü...

[B]Maçta göze çarpanlar ?[/B]Ermana özellikle parantez açılması gerekiyor. Hiç kimse ile oyun olarak anlaşamıyor. Bir kişi ile oyun içinde varyasyona girmeye çalışıyor ama elleri boş kalıyor. Edemiyor tek başına bir şeyler yapmaya çalışıyor yalnızlıktan çaresiz kalıyor. Çok çalışkan ve bir şeyler üretmeye çalışıyor ama kafa yapısına uygun bir kaç oyuncu olmayınca emekleri boş kalıyor.. Abdurrahman Dereli, sakatlanana kadar çok çalıştı. Çıplak gözle yada Tv de seyrederken bile kumaşının kalitesi besbelli burdayım diyor. Oda yalnız kalıyor Bindirmeleri yaparken arkasında doğan boşluğun farkına varıyor ve tedirgin oluyor. Hal böyleyken oda iş yapamıyor bocalıyor. Çok çabuk adam geçiyor fakat orta yaparken çok zayıf kalıyor. Mutlaka düzelecek bir durum çünkü tanıdığımız bildiğimiz bir oyuncu. Akeem Agbetu, Çok çabuk ve dikine gitme isteği çok hoş yalnız fiziken çok zayıf olması onu kondüsyon olarak zorluyor. İyi bir Akeem bu takımda teknik olmayan takımlara karşı çok iş yapar ama kondüsyonu çok üst seviyede olursa. Kesinlikle takımda kalması gereken bir oyuncu. Ve son olarak Akın Vardar, Kral artık bu kaleyi korumalı fazla söze gerek yok sadece yan ortalarda biraz tedirgin oda oynaya oynaya olacak. Ayrıca iyi kaleci hemde iyi bir dost.

[B]Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ?[/B] Umarım son defa kötü maç seyretmiş oluruz. Çünkü bu takıma Sedat, Van Heerden, Nabil Taider, Keita, Rahman, Mehmet Yıldız, iyi bir Kamanan ve belkide Contreras gibi 8 tane as takım oyuncusu girdiğinde bu takımı seyretmeye doyamayacığımızı zannediyorum. yada öyle tahayyül ediyorum. Tabiki gitmezse Zita da var.

karşıyakalı 09.01.2010 21:53

oyun çok kötüydü ama alınan puan iyi.büyük ihtimal guruptan çıkacagız

GuVeN 09.01.2010 21:53

Bakıyorum da felakat tellalları hemen cıglık atmaya başlamış.bugun ki maçı ölçü alıp ümitsizliğe kapılmamak gerek.Ben emınım ıkıncı yarı bızım ıcın guzel gececek.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:38.