![]() |
Rahman Soyudoğru
Çok önemli bir yeteneğin takımımıza kazandırıldığını düşünüyorum. Alman U-20 milli takımında 2 kez forma giymiş. Freiburg'un alt takımında 3 sezonda çıktığı 58 maçta 32 gol atmış. İnşallah adından çokca söz ettirip başarılı olacaktır.
[url]http://transfermarkt.de/en/spieler/43505/rahman-soyudogru/default/2009/leistungsdaten.html[/url] |
Cevap: Rahman Soyudoğru
inşallah bizdede ayni başayi gösterir bizi sirtlar harika bir yetecek forvetin degişmezi olur inşallah
|
Bilgilendirici Bi Yazı Olsaydı Daha İyi Olurdu...
|
sivasli rahman ikinci yari gollerinle bizi sirtla ikinci yari senden çok şey bekliyorum yigidolara golcu yigido hayirli olsun.
|
faydali olur inş ama forvetlere nekadar top taşıyoruz ve nekadar pozisyona sokuyoruz oda ayrıbikonu önce pas yapmayı topsaklamayı çözmemiz lazım
|
yanılmıyorsam bu konu daha önce açılmıştı simartmayın adamı gelsin topunu oynasın ozaman ne gerekiyorsa yaparız
|
beyler rahman kardeşimiz sivaslımı eğer sivaslıysa gercekten süper oldu artık takımımıza sivaslılar kazandırılmalı lazlardan bıktık
|
sivaslı olması bile yeter bize yürü be yiğidom kim tutar seni
|
imza attimi? freiburgla sorun varmis deniyordu...
|
[QUOTE=AnàtolìanUnion |58|;597156]Bilgilendirici Bi Yazı Olsaydı Daha İyi Olurdu...[/QUOTE]
Bilgi istiyosan al [url]http://www.youtube.com/watch?v=uelcCBVsxVM[/url] |
[QUOTE=babapiton;597222]Bilgi istiyosan al
[url]http://www.youtube.com/watch?v=uelcCBVsxVM[/url][/QUOTE] bana cevap verme la :D ben onları 1 ay önce izledim |
[B]Rahman Çok Kaliteli Bir Forvet Olacak...
İdmanlarda İzleyenler Bu Kadar Rahat Oynayan Forvet Görmemişlerdir.. Kendisi Zaten Sivaslıdır.. Giresun Maçında Oynayacak... Dikkatle İzleyin.[/B] |
Rahmanın iyi oynaması şart ersenden kurtulduk dedim ama ibrahim şahin sürekli sakatlanıyor kamanan da nedense oynamıyor elimizde forvet kalmadı rahman tek şansımız hayırlısı olur inşallah
|
[B]topçuyu izlemedim ama burada yarım sezon Kamanan ,yeni gelecek yabancı forvetlerin ve iyileşerek geri gelecek Mehmetin arkasında kalarak önümüzdaki sezon başka bir takıma kiralık ya da bonservisiyle verileceğini düşünüyorum.
bkz:Tevfik,İbrahim vsvs[/B] |
işte yigido diye buna derim ikinci yari hoçanin e güvendigi isimlerden biri olacak [url]http://www.youtube.com/watch?v=12ZNfk51Cqg[/url] forvereki tek umuduz rahman olacak
|
Arkadaşlar Rahman bugün sakatlığından dolayı kayseride idi. Rahmanla tanışan sivaslı taraftarların ilki olduğum için mutluyum.:) inşallah takıma yararlı olur.
|
Dogum Tarıhı : 06.01.1989
Yaş: 21 Boy: 1,81 Mevki : Santrafor Iki Ayagını kullanıyor Piyasa degeri: 125.000 € Küçük bir bilgi......... Ben harundan cok ümitliyim Süper ligde Bu sezon ses getirecek.... |
[QUOTE=58mami58;597490]Arkadaşlar Rahman bugün sakatlığından dolayı kayseride idi. Rahmanla tanışan sivaslı taraftarların ilki olduğum için mutluyum.:) inşallah takıma yararlı olur.[/QUOTE]
Rahman da mı sakatlandı hay Allahım ya ne şansızlıkmış peşimizi bırakmadı gitti |
adam gelmeden sakatlanmış bune iş kardeşim
|
RAHMANIN VİDEOLARINI İZLEDİM GERÇEKTEN HARİKA BİR OYUNCU HEMDE SİVASLI GERÇEKTEN ÇOK FAYDALI OLACAK BİZE
|
videoda gayet güzel oyuncu inş gerçektede böyle oynar
|
[QUOTE=58mami58;597490]Arkadaşlar Rahman bugün sakatlığından dolayı kayseride idi. Rahmanla tanışan sivaslı taraftarların ilki olduğum için mutluyum.:) inşallah takıma yararlı olur.[/QUOTE]
Kardeş Rahman'ın neyi varmış..Sivasspora imza atmış mı;kulübüyle anlaşmış mı sivasspor?Sakatlığı inşallah ciddi değildir...Hoca bu tür oyuncuları çok seviyor Umarım sivasspora faydalı olur.. |
vayt beh bizim akraba da burda inşallah başarılı olur...
|
Bugün A2 takımının Konya A2 ile maçı vardı..Maç Dış sahada oynandı..Maçı Sivas A2 takımı 3-2 kazandı...Bir kaç gündür yerel basında Rahman ve Harun'un A2 takımıyla birlikte bu maçta oynayacağı söyleniyordu..Herkes gibi ben de Rahman ve Harun'u ilk kez canlı olarak izlemek istiyordum...İşten saat 3 de çıkıp stata gittim..A2 maçı 14.30 da başladığı için 2. yarıyı izlemek istiyordum...Stata gittiğimde dış sahada maçı izleyen çok sayıda taraftarın maçı izlediğini gördüm...Herkesin gözü Rahman ve Harun'daydı...Ben de Rahman'ı mercek altına aldım...Rahman maç eksiği olmasına ve ilk kez A2 takımıyla maça çıkmasına rağmen iyi bir oyun ortaya koydu...A2 takımı oyuncuları ile uyum sorunu olmasına rağmen grup lideri rakibine karşı Rahman ilerde tek başına oynamasına rağmen maç boyunca rakileriyle boğuştu durdu;rakipleri bir çok pozisyonda Rahman'ı faulle durdurmak zorunda kaldı..Maçı izleyen herkes Rahman'ı çok beğendi..Rahman maç eksiği olmasına rağmen alt yapısı sağlam bir oyuncu olduğunu ve çok soğukkanlı sakin oynadığını herkese hissettirdi...Konyasporlu oyuncular Rahman'ı durdurmakta çok zorlandılar...Rahman rakip defans oyuncularını çok zorladı..Maç boyunca pres yaptı,top kaptı,top sakladı,gol pası verdi,kaleye şut attı, kornerlerde kendi kalesine gelerek savunma yaptı;sahada basmadık alan bırakmadı....Sivassporun attığı 1 golün asistini de yaptı...Rahman aynı M. Yıldız gibi kaleye arkası dönük top alabilen,top saklayabilen bir forvet..M. Yıldız'da olan altyapı eksiklikleri onda yok..Tekniği ve fundemental özellikleri çok iyi olan bir oyuncu...Bu oyuncu M. Yıldız'ın fazla etkili olmadığı hava toplarında da çok iyi;çok iyi yükselip kafa vuruşları yapabilen bir oyuncu...Umarım Rahman Mesut hoca tarafından bir an önce A takıma kazandırılır...Rahman'ın bu takımda en azından ilk 18 de rahatlıkla yer alabileceğinı söyleyebilirim..Rahman hazır olamdan böyle oynuyorsa ya tam hazır olarak takımda oynarsa işte o zaman Sivasspor ve Türk Futbolu çok iyi bir golcü kazanacaktır...
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:25. |