![]() |
TSL-18.Hafta/ Trabzonspor-SİVASSPOR
24.01.2010 15:00
Bu maç benim için 17 galibiyete eşittir.Ona göre.. |
Cevap: TSL-18.Hafta/ Trabzonspor-Sivasspor
Giresun Maçından sonra yazıcam tahminimı. Şuan için çok erken. Heleki Bu Sakatlıklar varken.. Açıkcası ÇOK ZOR !!
|
yenmemız cok zor bencede adamlar ıı top oynuyo ev sahıbıler bızım sakatlar war ustune yneı gelenlern cogu oynamaz veya uyum saglıyamaz bu kadro ımkanda zor ama futbol bu bellı olmz
|
[B]Trabzonsporu yenelim kime yenilirsek yenilelim!Şahsi görüşüm[/B]
|
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]yeni transferlerle trabzona sürpriz yaparız inşallah allahın izni ile[/COLOR][/B]
|
Zor maç olacak. Yenmemiz süpriz olurken, yeterki yenilsek bile fark yemeyelim ve güzel futbol oynayalım. Adamlar istim üstünde, biz ise sakatlık, kadro yeniliği ve moralsizlikle boğuşuyoruz.
İnşallah dediğim gibi süprizi gerçekleştiriz. AYK |
[B][IMG]http://img16.imageshack.us/img16/4850/1603261.jpg[/IMG][/B]
[B]Elrio ve Taider Bu maçta ilk kez hamsinin tadına bakacak.Tadı damaklarında kalacaktır inş...[/B] |
[B]BU MAÇTAN EN AZ 1 PUAN BEKLİYORUM YETERKİ YENİLMEYELİM LAZLARA....[/B]
|
[B]lige başlangıç maçımız galibiyet ne güzel olur, olmassa beraberlik bile güzel.[/B]
|
(AKIN)
ABDURRAHMAN MURAT YASİN HAYRETTİN CİHAN TAİDER MUSA(HEERDEN) ERMAN KAMANAN RAHMAN |
Zor bir maç olacak.. Hem de çok zor..
|
[B]Berabere biter bu maç... 0 - 0 [/B]
|
trabzonu yenmek çok güzel olur fakat sivassporumuz bir geçiş dönemi yaşıyor o yüzden beraberlik gibi gözüküyor....yensek çok güzel olur
|
TS bizden daha hazır durumda.Zaten oturmuş kadroları var.İyi de transferler yaptılar.Bizse henüz tam takır göremedik takımı daha.Yeni transferlerin durumunu bilmiyoruz.Giresun maçında,TS maçının provasını yapmalı hocamız.
Site yönetiminden de ricam var.Şimdi bu maç arefesinde siteye akım başlayacaktır. Ancak öyle 61,TS gibi nik alamzlar.Sivaslı gibi nik alırlar.Maç hakkında yorum da yapmazlar.Gelir siteye fitne sokup giderler..Dikkatli olun,tahriklere gelmeyelim..:) |
Önümüzdeki 17 maçın hepsini final havasında oynamamız, her maçta o maçı aldığımızda ligde kalacağımız motivasyonuyla saldırmamız lazım. Trabzon maçı da gerçekten çok çok zor bir maç olacak ancak biz ligde kalmak istiyorsak ne yapıp edip en zorlu, en ölümcül deplasmanlardan bile en azından bir puan ile dönebilmemiz lazım.
Futbolcularımızdan ricamız, enerjilerini sonuna kadar sarfetmeleri, terlerini son damlasına kadar akıtmaları ve coşkuyla, sabırla savaşmalarıdır. Biz maçı izlerken onlardaki bu isteği, arzuyu, gayreti, coşkuyu, enerjiyi hissedelim yeter. Haydi Yiğidolar, bu çok zor deplasmandan en azından bir puan ile dönün. Yeniden lige sarılalım, yeniden hayat bulalım! |
Trabzonspor geçen maçta Ankaragücü'yü çok güzel yendi.
|
yinede herşey giresun maçındaki oyuna bağlı orda aldatıcı bi iyi oyun oynarsak yine yeniliriz anderlechti 3-1 yendiğimiz gibi inşallah yarın başa baş bir mücadele geçer
|
trabzonu yendiğimiz her maç çıkış maçımız oluyo.
onları eğer yenersek bizim için büyük moral olur feneri içerde duman ederiz. kar da yağarsa süper olur.:) vur kır parçala bu maçı kazan yiğido. harun ve nabilden umutluyum. |
bu maç tüm sezona bedel bir maç.bu maçı almak :
1)trabzonu zaten olmadığı şampiyonuk yarışından düşürmek:) 2)sivasımızın özgüven kazanması ve oynayacağı diğer maçlarda avantaj sağlaması;) 3)fener kaşısına özgüvenli çıkması;) 4)trabzonluların bizi gördüğü her ortamdan geçen yılki gibi kaçmaları işin en güzel yanı da bu.:D |
AKIN
ABDURRAHMAN SEDAT YASİN HAYRETTİN AGBETU-VAN HEERDEN - NABİL -CİHAN-ERMAN RAHMAN(KAMANAN) YANİ 1 FORVET ÇIKACAKTIR BU MAÇA MUHSİN HOCA. bu maçı alsak ne güzel olur.:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: |
[B]İnşallah Yenecegiz Lazları ...[/B]
|
[B][COLOR="Black"][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]ben giresun maçındaki oyuna göre bir tahminde bulunacagım okazanır bu kazanır demek yanlış olur diye düşünüyorum tarabzon da şu aralar iyi futbol oynamıyar[/FONT][/CENTER][/COLOR][/B]
|
fiskobirlik fındık ezmesi bim de satılıyor maç için bire bir daa ha bu maç için zaten sivas ezecek daa rahman rahim olan ALLAH'ın izni ile.. daa...
|
bu maçı yeneceğiz... çok büyük bir başarı değil ama trabzon bizi yenince bir hafta konuşuldu ama bizi kimse tınmayacak sonra feneri ve bursayı da yeneceğiz. yine küçümseyecekler ama ankaragücünü yendiğimiz gün mutlaka ses getireceğiz...
|
Bu maç için Trabzona org.olacak mı?
|
Yeni Transferlerle Birlikte Takimin Oyun Bicimi Nasil Degisti Bunun Ornegini Giresun Macinda Gorebilirsek Bir Fikir Yuruturuz..
|
VUUUUUUUUUUUR KIIIIIIIIIIIIIR PARÇALAAAAAAAAAAAAA BU MAÇIIIIIII KAZAAAAAAAN
BİZLER İNANDIK SİZLERDE İNANIN BİZİM İÇİN trabzona ÇAKIIIIIIIIN lalalaly lalalalallay |
[QUOTE=deplasman;597991]Bu maç için Trabzona org.olacak mı?[/QUOTE]
????????????????? .................. |
Maç bizim! (: '
|
[COLOR="Red"][FONT="Century Gothic"][B]Bu maci almamiz lazim, hem 2ci yarinin ilk maci, morel acisindan iyi olur.. [/B][/FONT][/COLOR]
|
Yarınki Giresun maçını seyretmeden yorum yapamam dedim. Sevda ısrar etti yap diye.berabere biter diyorum...
|
2-2 berabere kalırız inşallah beraberliğe üzülmeyiz.
|
Takımımız hazır değil.Bu maçı,fb maçını hatta Dyar maçını bile kaybedebiliriz.Bize lazım olan biraz sabır!
|
trabzondan en az 1 puan cikarmaliyiz ilk yarinin rovanşini almaliyiz aramiza yeni katilanlarla gücümüze güç kattik inşallah 3 puanla döneriz
|
[QUOTE=oNuR;597863][B]Trabzonsporu yenelim kime yenilirsek yenilelim!Şahsi görüşüm[/B][/QUOTE]
[B]aynen kardeşim bende diyorum ki şu lazoları yenelim ondan sonra gerkerise ilk 10 a bile girmeyelim üzülmem..ama şu tirabzonu yenelim gardşalrım...[/B] |
BIZIM SIVASSPORU ISTEMEYEN CEKEMEYEN LERIN IK BASINDA LAZSPOR GELIYOR ONUN ICIN TRABZONU YENELIM BASKA BIRSEY ISTEMIYORUM BIZIM BU HALDEDE YENMEMIZ ZOR GBI AMA ISTERSE KUME DUSSUN TRABZONU YENSIN OKADAR
|
[QUOTE=58SARKISLALI58;598059]BIZIM SIVASSPORU ISTEMEYEN CEKEMEYEN LERIN IK BASINDA LAZSPOR GELIYOR ONUN ICIN TRABZONU YENELIM BASKA BIRSEY ISTEMIYORUM BIZIM BU HALDEDE YENMEMIZ ZOR GBI AMA ISTERSE KUME DUSSUN TRABZONU YENSIN OKADAR[/QUOTE]
Tamam lazlari yenelim hatta ilk 10 a bile giremiyelim ama dusmeyelim be abi :D Zaten bizi cekemiyenlerin basinda bu hamsilerle bastirma kafalar geliyor...:D siz anladiniz onu :D |
çok zor olacak ama bu maçı kazanmamız veya puan almamız ligteki geleceğimiz için çok önemli, ama benim umudum çok yok, kötü oynuyoruz...
|
[B]en büyük hayalim TS,yi yenmek.:)[/B]
|
TRABZONA GÜNÜNÜ GÖSTEREKLİM..2-0 ALIRIZ..
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:05. |