![]() |
Sivasspor 4-3 Giresunspor
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/2008yeni/1ztk.jpg[/IMG]
Kendi sahamızda Bank Asya'nın güçlü takımlarından Giresunspor ile Kupada 3.maçımıza çıkıyoruz. Ziraat Türkiye Kupası C grubunda 4 puanı bulunan Sivasspor,ilk iki sırada yer alıp çeyrek finale çıkmak için bu maçı mutlaka kazanmak zorunda. Kupadaki ilk maçında Tarsus İdmanyurdu'nu 1-0 yendikten sonra Denizlispor'lada golsüz berabere kalan Sivasspor'un bugün ki maçta alacağı sonuç kadar,sahaya süreceği kadroda merak ediliyor. Teknik Direktör Muhsin Ertuğral daha önce yaptığı açıklamada, rakibin alt ligde olmasının önemli olmadığını, eğer iyi konstantre olunmadığı takdirde maçın kazanılamayacağını ifade etmişti. 4 Eylül stadında saat 13.30'da başlayacak maçı hakemi İzmir bölgesinden Hüseyin Sabancı yönetecek. İlk 11 ler ve geniş ayrıntılar ilerleyen saatlerde bu başlık altında yer alacaktır. |
Cevap: Sivasspor - Giresunspor
[B]Gecen sezon şampiyonluğa giderken Giresundan bizi desteklemeye gelen bir Minübüs Giresunsporluları görünce çok mutlu olmuştum. Bu vesile ile tekrar bu örnek davranışları için teşekkurlerimi iletmek isterim.
Böylesi bir taraftara sahip takım ile oynamak büyük keyif olacak. Giresunspor bizi yense dahi gruptan çıkması zor görünüyor. Galip gelen biz oluruz sizlerde İnşallah en kısa sürede taraftarlarınıza layık olup Süper Lige gelirsiniz. Başarılar ÇOTANAKLar...[/B] |
Yanılmıyorsam 1970 veya 1971 sezonuydu 2.lig aynı grupta bulunuyorduk.Giresunspor'u o zaman Sivas'ta izlemiştim.Onlarda bizde zirveye oynuyorduk.Güçlü bir kadroları vardı.İyi bir maç olmuştu.Güzel bir nostalji olarak hatıladım.
|
[B]maça çok asılacaklar ama giresunsporun en ufak bir şansı yoktur
ye ne ce gizzzzz..............................................................[/B] |
BEN SAHSEN BU MACI COK CIDDIYE ALIP FARKA GITMEMIZ GEREKTIGINE INANIYORUM ONE GECERSEK O ZAMAN BILE YUKLENMEYE DEVAM ETMELIYIZ RAKIBE FIRSAT VERMEDEN MACI NETLESTIRMEK GEREKTIGINE INANIYORUM
|
yaw yagmur yagıyo bı dınseydı stadı doldurak sans bızdekıde es-es macıda bole oldu ısanlah yagmur durur bı guneş acar yaw bız 10 kısı gıdcektık aha sımdı kmse gelmıyo
|
kimse giresunspor u hafife almasın çünkü biz iyi takım degiliz.yeniler oynarmı bilmiyorum ama bu haliyle bu takım giresunu zor yener.elbette ciddiye alınıp farklı galip gelmemiz gereken bir maç.kesin galibiyet şart.tecrübemizle burdan galip ayrılacagımızı ve bursadanda beraberlikle tur atlıyacagımızı düşünüyorum ancak kolay olmuyacak hemde hiç.
|
[B]haydi göreyim sizi yiğidolar bu maç bizim..[/B]
|
LİGE HAZIR OLUP OLMADIKLARINI BU MAÇTA GÖRECEGİZ.TRT BU MAÇI NİYE VERMİYOR ANLAMIYORUM.....
|
hadi yigidolar gösterin kendinizi
|
[B]BU MAÇ BİZİM SÖKE SÖKE ALMAMIZ LAZIM ÇEYREK FİNAL İÇİN......[/B]
|
[B]radyo 1 bu maçı verecek mi???[/B]
__________ |
ZATEN BU MAÇIDA KAZANMAZSANIZ YADA ZAR ZOR 1-0 KAZANIRSANIZ YAZIKLAR OLSUN DERİM HADİ BAKALIM MUHSİN YAP BAKALIM BİLDİKLERİNİ
|
Zor bir mac olacagini düsünüyorum, Insallah bu Mactan yüzümüzün akiyla cikariz.
|
Ve Mac basladi! YIGIDOLARA BASARILAR DILERIZ...
|
akin
ugur yasin hayro faruk musa ibrahim taider herden erman kamanan kadromuz böyle |
Çok net iki pozisyonu değerlendiremedik.Nabil in vurduğu şutu kaleci çıkardı.Ermanın vurduğu şut ise savunmadan döndü...
|
bence hala iyiye giden birsey yok 20 dakika gecti hala bir gol yok bu da ne kadar aciz oldugumuzun acik ve net gostergesidir uzulerek soyluyorum
|
nasıl bir savınma bu anlamıyorum ben ya, yarım saat dayanamadan golü yedik
|
etti 0-2 gitti bu maç artık allah belasını versin hepsinin
|
Cevap: Sivasspor 0-2 Giresunspor
[B]ugur yasin hayro faruk
savunmaya bak vay anasını sayın seyirciler evlere şenlik forvet yok !! neden oynatılmaz bu almancı forvet [/B] |
gorunen koy klavuz istemez soylemistim gidis iyi degil giresun S 0-2 G one gecti yazik bu takima ALLAH rizasi icin birileri sahip ciksin bu takim a yoksa cok kotuye gidiyor
|
yazıklar olsun ................
|
hatta gorulen oki ruyamizda dari gormeye devam edecegiz
|
Cevap: Sivasspor 1-2 Giresunspor
Sivasspor:1 Giresunspor:2 Gol: Erman Sivasspor
Daha bu maç bitmedi. Hadi Yiğidom! |
Cevap: Sivasspor 1-3 Giresunspor
cok sukur bir gol atabildik simdi sivas 1-2 giresun oldu insallah birkac gol daha atariz da rezil olmaktan kurtuluruz
|
cok sukur bir gol atabildik simdi sivas 1-2 giresun oldu insallah birkac gol daha atariz da rezil olmaktan kurtuluruz demeye kalmadan giresun 3. golunu atti
|
yeter artık ,ayıptır ayıp bu şehir bunu haketmiyor
|
Gol yedik bu ne ya 2 lig takımını yenemiyorsak kendi evimizde Ligden düşeriz böyle gidişle
|
[B]durum 1-3 nasıl iştir bu anlamadım ben dakika 45[/B]
|
Yazıklar olsun... Yazıklar olsun.... Yzaıklar olsun... YUUUUUUUHHHHHHHH.YAZIKLAR OLSUN .... KEPAZELİK BU... YAZIKLAR OLSUNNNNNN...
|
[B]Kendi sahanda 3 gol yiyorsun ve bir alt lig takımından... Hey gidi Bilica sen nelere kadirmişsin bee... Anlaşılan o ki bizim takımın defans kurgusunun da komple değişmesi lazım... Sadece Murat ve Sedat haricinde... [/B]
|
Olur yenilebilirizde hemen bela okumakmı gerekiyor?Sakin olalım lütfen...
|
vay anasını yaa. bide Trabzonsporu yeneceğiz diyoruz :mad:
|
Fikret ünsal beyefendiye armagan ediyorum bu üc golü. Milletvekkileriynen ugrasmaktan kendi isini yapmayi unutmus yazik... Ne hale düstük...
|
yav kardeşim defansa bak be faruk uğur hele hele yasin bu ne kardeşim mahalle takımına bile koymam
|
tüh be. aldıgınız paranın hakkını verin biraz. utandırıyorsunuz bizleri. ne yapın edin alın şu maçı
|
Her işte bir hayır vardır. Eğer farklı yenseydik, tamam transfere gerek yok diye düşünülebilirdi. Bu maçta yensek de yenilsek de , yediğimiz 3 gol defansa , atamadığımız goller de forvete takviye gerektğini gösteriyor. İki transfer de kaliteli ve tecrübeli isimler olmalı. Bu transferlerden sonra yine birkaç maç taraftarın sabretmesi gerekiyor. Oyuncular birlikte oynamaya alışacaklar. Giresuna yenilirsek üzülürüz evet ama asıl mesele lig maçlarında kaybetmemek. Bu maç alacağımız son büyük ders olur inşallah. Bir daha da sahamızda mağlup olmayız.
|
yönetim ne yapip edip iki defans oyuncusuyla görüsüyoz diyolardi onlari alamsi lazim... birde forvet kesin alinmali bu takima... orta saha süper ama her gecen top gol pozisyonu olursa orta saha ve forvet hatta kaleci ne yapsin...
defansa adam sart biraz paraya kiyalim lütfen... |
bu takım böyle inat edilirse kesin düşer boşuna maça gitmeyelim bari giresun kim yav 3 tane gol yeniyor bakın şunu demeden geçemiyeceğim bu yasini görüyüm eğer yüzüne demezsem bana yazıklar olsun defol git be uğursuz derim bu ne be başımıza aslan kesildi geldi fıs oğlu fıs çıktı mahvetti takımıda halen biz onu koyuyoruz anlamıyorum
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:36. |