SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Hayrettin kadro dışı! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=28235)

SivasSpor.Com 18.01.2010 20:28

Hayrettin kadro dışı!

[url=http://resimzade.com/Show.html?i=16399&token=30097][img]http://resimzade.com/Show.html?i=16399&token=30097[/img][/url]

Sivasspor'da dün toplanan yönetim kurulu, pazar günü oynanan Sivasspor-Giresunspor kupa maçının devre arasında, kolundaki kaptanlık pazubandını yere fırlatan Hayrettin Yerlikaya'yı süresiz kadro dışı bıraktı.

Pazar günü 4 Eylül Stadında oynanan Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmasında seyiricinin kendisine gösterdiği tepkiyi devre arasında kolundaki kaptanlık pazubandını yere atarak gösteren ve seyirciyi alkışlayan Sivasspor'un kaptanı Hayrettin Yerlikaya bu tutumundan dolayı kaptanlığı elinden alınarak süresiz olarak kadro dışı bırakıldı.

Sivasspor yönetimi kurulunun ve teknik heyetinin, dün yaptıkları toplantı sonrasında bu kararı aldıkları öğrenildi. Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Mecnun Otyakmaz, "Hayrettin sevdiğimiz bir futbolcu. Ama kupa maçında kolundaki kaptanlık pazubandını yere atması affedilir bir hareket değil. Bu hareketi kimsenin kabul etmesi de söz konusu olamaz. Böyle bir harekette cezasız kalamaz. Bizde yönetim ve teknik heyet olarak bir toplantı yaptık. Hayrettin'in Sivasspor'daki kaptanlığının alınmasına ve süresiz olarak kadro dışı bırakılmasına karar verdik."dedi.

Yerel bir kanala telefonla katılan Sivasspor Teknik Direktörü Muhsin Ertuğral pazar günü oynanan Giresunspor maçında kendisini bütün uyarılarına rağmen dinlememesi ve kaptanlık pazubadını yere atması sonucu sergilediği tutum ve davranışlar sonucu takım kaptanı Hayrettin Yerlikaya'yı süresiz olarak kadro dışı bıraktıklarını belirterek, "Kendisiyle çalışamayacağımızı yazıyla bildirdik. Bundan sonraki futbol hayatında ve kulübünde başarılar diliyorum. Ben kendine aşırı güvenmiş ve takımda oynaması için bu kadar emek vermiş bir insanım. Ama o bunu görmemezlikten geldi. Kimsenin gözünün yaşına bakmam. Bizim istediğimiz beklentilerimize cevap vermeyecek, koyduğumuz kurallara uymayacak, takımın başarısı için çaba sarf etmeyecek kim varsa takımda kalmasının bir mantığı yok." dedi.

Ertuğral, Hayrettin Yerlikaya ile görüşmediğini maçın içinde yaptığı hareketten dolayı kendilerinden özür bile dilemediğini belirterek, "Kaptanlık pazubandı takımın en önemli simgelerindendir. Kimse onu yere atamaz." dedi. Hayrettin'den kendisine kulüp bulması istendi.

Kibrisli 18.01.2010 20:28

Hayrettin Kadro Dışı!!!

TV 58'e telefonla bağlanan Muhsin Ertuğral dün ki maçta yaptığı hareketler sonucunda Hayrettin Yerlikaya'nın süresiz olarak kadro dışı kaldığını ve "başka takımlarda kendisine başarılar dileriz artık Sivasspor'da yer almayacak" dedi...

Meraküm 18.01.2010 20:29

Cevap: Hayrettin Kadro Dışı!!!

Çok İyi bir Karar Her kez haddini bilecek

oNuR 18.01.2010 20:30

[B]Futbol anlamında Hayrettini pek beğenmesemde böyle bitmemeliydi..[/B]

sevda58 18.01.2010 20:32

[COLOR="Red"][FONT="Century Gothic"][B]Cok ani bir karar oldu galiba....(bide agir bir karar)..... neyse hayirlisi olsun ne diyelim...[/B][/FONT][/COLOR]

mertcan69358 18.01.2010 20:33

emek verdin çok ama pazar günü rezalettin biz seni öleyken bile bişey demedik ama sen sivassporun eşyasını nasıl yere çalarsın
buna tahamülümüz yok işte formana çok güveniyodun 58 yazısına hakkınıda vermiyordun gformanın biz 58 in hakkını veren çok topcu buluruz

gönlüm5873 18.01.2010 20:35

Ahde vefa nerde böylemi gönderılmesı gerekıyordu yazık...

enesarslan 18.01.2010 20:36

gitmesi gerekiyordu ama böyle gitmesi de gerekmiyordu bence :confused::confused:

izmirligardaş58 18.01.2010 20:39

nedemek böylemi gönderilmeliydi sivaslı olabilir ama hakkını verecek o haddini aştı canla başla oynaması gerekirken o ne yaptı %3 larla oynadı haddini bilecek oh be çok ii oldu farukta çığırından çıktı canavar gibi ferhat var onların yerinde oynayacak kusura bakmayında bi sene servet diğer sene kalla sonraki sene karim saidi geçen senede bilica onun açıklarını kapattı millet öğrenmişti artık sivasın sağ tarafından gol atmayı dikkat edin bütün ataklar hep sağ kanattan yapılıyodu gol yediğimiz zaman

58MySouL 18.01.2010 20:40

çok geç kalınmıs karar bence.en dogrusunu yapti muhsin hoca.allah hocadan razı olsun.takıma verdıgı zarar yeter artık.futboluda zarar verıcıydı hayatıda.birgün buyuk otelin onunden gecerken otelin onunde oturuyordu masada.vallahide ben utandim oturus seklinden.insanliktan cikmis vazıyette oturuyordu.önünden gecen ınsanların hepsı ayıplıyordu ben şahitim buna.insan ne oldum demeyecek ne olucam dıyecek.sivas daha iyi olur hayrettinsiz.patlamaya hazır bombaydı zaten.artist takım bulsun kendine simdi.

Besyo_cu 18.01.2010 20:41

[B]Hiç kimse Sivasspor'dan büyük değildir çekirdekten Sivassporlu olan Hayrettinin bunu daha iyi bilmesi gerekliydi. Yaptıgı cezasız kalamazdı. Hayırlı Olsun.[/B]

mertcan69358 18.01.2010 20:44

hayrettini acaba hangi takım alır

cenk5821 18.01.2010 20:46

o kaptanlık pazı bantını hak eden bir insanın onu yere atması affedilir birşey değil biz futbolcular deil renklere asıgız yolun açık olsun hayrettin sivassporda kaptan bir insanın herseyden once bunları yapması gerekr kaptanlık alması kolay değil onemli olan onu tasımak:mad::confused:

SüPeR SiVaSSPoR 18.01.2010 20:47

Çok ama çok doğru bir karar hocamızı kutluyorum bu karadan dolayı mertçe bir karar
güle güle hayrettin

esentepeli58 18.01.2010 20:47

Cevap: Son Dakika!!!

ya hocam varya cok güzl yapmısın hayrettin artık şansını fazla zorladı yeni trnsferide merakla bekliyoz

bonuce123 18.01.2010 20:48

[B]Cok Akıllı Bir Karar Hayretitin Takımı Mahfetti[/B]

SüPeR SiVaSSPoR 18.01.2010 20:48

Cevap: Son Dakika!!! Hayrettin kadro dışı!

hocam işte şimdi hocam oldun bravo cesurca bir karar seni kutluyorum

yeni transferimiz hayırlı olsun çoook güzel olmuş

Rallim58 18.01.2010 20:49

[B]50 bin TL para cezası ile süresiz kadrodışı bırakılmasına çok ciddi üzüldüğümü ifade etmek isterim. Bir anlık öfkenin kurbanı olmasının bedeli olarak, sonu bu olmamalıydı.

3. ligden bugüne süregelen, altyapıdan yetişen futbolcumuz Hayrettin Yerlikaya, "tekmelere kafa koyan" futbolcu olarak da nam salmıştı.

Memleketimizin evladını bu şekilde ağır tepki ve küfürlü söylemlerle, Hayrettin'in bu duruma getirilmesinde emeği olanlara söyleyecek söz de bulamıyorum.

Tepki çok normal hatta yapılan "Hayrettin dışarı" gibi rencide edici ve koro halindeki tepkiye de tamam diyelim, ama başka söylemlere ne demeli, yazık çok yazık...[/B]

B.DUMANLI 18.01.2010 20:52

Cok güzel oldu kimse Sivasspor´dan´üstün degildir.Oyunu her gün kötüye gidiyordu.Hocanin demesi herkesin isini ciddiye almasi gerekir,yoksa kimsenin gözünün yasina bakilmiyacak,diye bildirdi.

sivaslitaner58 18.01.2010 20:52

SIVASSPORUN FORMASININ HAKKINI VER HAYRETTIN!!!!

izmirligardaş58 18.01.2010 21:01

[QUOTE=Rallim58;598903][B]50 bin TL para cezası ile süresiz kadrodışı bırakılmasına çok ciddi üzüldüğümü ifade etmek isterim. Bir anlık öfkenin kurbanı olmasının bedeli olarak, sonu bu olmamalıydı.

3. ligden bugüne süregelen, altyapıdan yetişen futbolcumuz Hayrettin Yerlikaya, "tekmelere kafa koyan" futbolcu olarak da nam salmıştı.

Memleketimizin evladını bu şekilde ağır tepki, söylemlerle bu duruma getirilmesinde emeği olanlara söyleyecek söz de bulamıyorum.

Tepki çok normal hatta yapılan "Hayrettin dışarı" gibi ağır koro halindeki tepki de tamam diyelim, ama başka söylemlere ne demeli, yazık çok yazık...[/B][/QUOTE]

cnm kardeşim gerçekten o haddini aştı bak sana en yakın örneğimide vereyim biz yaklaşık 25 kişi geçen sene maça gittik ddenizliye şahitlerim yazımı okuyan benle birlikte denizli deplasmanına gelenlerdir bak bizler ertesi gün işe uykusuz gitme pahasına o maça gitmiştik kimilerinin sınavı vardı takmadı v.sde v.s konuya geleyim ya silla olsun mehmet yıldız olsun ilhan ummak içerden otel odasından fırladı geldi diallo yine öyle ya bi hayrettine söylediğimiz şu tek toprak hemşeri sensin takımda gel beraber bi foto çekinelim dedim hatta onuda bizzat ben çağırdım bi tarafı kalkmış ya ne fotosu ya gece gece hava buz gibi bide otobüstenmi ineceğim dedi ve tersledi soruyorum o hava mehmet yıldıza sillaya ilhana dialloya soğuk deildide hayrettine mi soğuktu çok da ii olmuş süperde olmuş bu karar önce topa vurmasını öğrensin kazma vallahi bak ben ondan daha ii savunurum o mevkii bizim şansımız yokmuş aile yüzünden futbola bi türlü adayamadık kendimizi yaşım geçmemiş olsa girerdim sivassporumda oynamak için can atardım bi sözüm daha var o bide rahman la harunun laflarını örnek alsın sivaslı olduğunu binlerce kilomettre öteden çığırarak söleyen o kardeşlerimizden öğrensin bedelsiz sıcak yuvalarını bırakıp mmleket sevdasına koştu onlar aynı şekilde ahmette

sivasfutbol 18.01.2010 21:01

Kaptanlık pazubandını cıkarıp atmış öle duydum hem hayrettin bu aralar hem kötü oynuyordu hem de Sivas'a faydasından coq zararı vardı Helal olsun Muhsin hocaya İnş.. Sol kanada güzel bi oyuncu tayin edecektir..

asim88 18.01.2010 21:02

Hayrettin ' in bi yere gittiği yok arkadaşlar.. 50.000 TL para cezası ve kadro dışı bırakılmıştır.. az önce Fikret Ünsal tv 58 de açıklama yaptı.. Hayrettin bizim oyuncumuzdur ve ona sahip çıkmalıyız diye..

bugra5858 18.01.2010 21:03

Hayırlısı Neyse O Olsun Kimse Sivasspordan Büyük Değildir Sivasspor Kaptanlık Bandını Koluna Takmak İsteyen Sporcu Varken Hayrettinin Yaptığı Bu Davranış Böyle Bir Cezayı Gerektiriyordu Muhsin Hocamızı Ve Yönetimimizi Aldığı Bu Doğru Karardan Kutlarım:)

B.DUMANLI 18.01.2010 21:04

Bravo Muhsin Hoca en güzelini yapmissin,tebrikler.Saygisizlarla ve külhanbeyi davranislarla üstelikde futbolunun üstüne koymayi bir türlü basaramiyan Hayrettin´e kapi cokdan gösterilmeliydi.Futbol alt egitimini Almanya´da gören Ferhat onun yüzünden yedekde kaliyordu.Yani Hayrettin´e kiyak geciliyordu.Ferhat´in böylelikle önü acilmis oldu.

VAVEYLA13 18.01.2010 21:05

TAKIM DİSİPLİNİ AÇISINDAN BUNUN YAPILMASI BELKİ DOĞRU OLARAK KARŞILAŞILABİLİR. ANCAK BEN KARŞILIKLI YAPILAN HATALAR OLDUĞU KANISINDAYIM.HAYRETTİN GÖNDERİLECEKSE BİLE BÖYLE OLMAMALIYDI. DAHA HAFİF BİR CEZA VERİLEBİLİRDİ. YİNE DE HOCANIN KARARIDIR SAYGI DUYMAK LAZIM. BU ARADA FRANSIZ LİGİNDEN ALINAN STOPERLE İLGİLİ AYRINTILI BİLGİSİ OLAN VAR MI ARKADAŞLAR. KİM OLDUĞU HAKKINDA

armn 18.01.2010 21:07

üzülsekmi sevinsekmi bilemedim ama ağır bir karar olmuş...

sivasfutbol 18.01.2010 21:08

[QUOTE=izmirligardaş58;598910]cnm kardeşim gerçekten o haddini aştı bak sana en yakın örneğimide vereyim biz yaklaşık 25 kişi geçen sene maça gittik ddenizliye şahitlerim yazımı okuyan benle birlikte denizli deplasmanına gelenlerdir bak bizler ertesi gün işe uykusuz gitme pahasına o maça gitmiştik kimilerinin sınavı vardı takmadı v.sde v.s konuya geleyim ya silla olsun mehmet yıldız olsun ilhan ummak içerden otel odasından fırladı geldi diallo yine öyle ya bi hayrettine söylediğimiz şu tek toprak hemşeri sensin takımda gel beraber bi foto çekinelim dedim hatta onuda bizzat ben çağırdım bi tarafı kalkmış ya ne fotosu ya gece gece hava buz gibi bide otobüstenmi ineceğim dedi ve tersledi soruyorum o hava mehmet yıldıza sillaya ilhana dialloya soğuk deildide hayrettine mi soğuktu çok da ii olmuş süperde olmuş bu karar önce topa vurmasını öğrensin kazma vallahi bak ben ondan daha ii savunurum o mevkii bizim şansımız yokmuş aile yüzünden futbola bi türlü adayamadık kendimizi yaşım geçmemiş olsa girerdim sivassporumda oynamak için can atardım bi sözüm daha var o bide rahman la harunun laflarını örnek alsın sivaslı olduğunu binlerce kilomettre öteden çığırarak söleyen o kardeşlerimizden öğrensin bedelsiz sıcak yuvalarını bırakıp mmleket sevdasına koştu onlar aynı şekilde ahmette[/QUOTE]

Helal olsun kardeş Hayrettin cok yüz vermeye gelmedi sol kanadı her macta rahat rahat kullanıyorlardı Uğur boral gibi bi futbolcu gelse cok güzel olur İnşş.. Hayırlısı olur..-Hayrettinede yazıklar olsun hem sivasın ekmeğini yiyip hemde hainlik ediyor binlerce kişi maclara gidio verdikleri para kimi haram eder kimi helal eder bilemem ama şimdiye dek kac kez maca gittiysem yaklaşık 25 macda da hayrettin oynuyordu verdiğim paraları haram etmeye razıyım..

özsivasli1903 18.01.2010 21:08

vallaha ben sok oldum... hocaya helal olsun bir takimin kaptanina böyle ceza kese biliyorsa büyük hoca bence...
ama hayrettine cok üzüldüm...
cok seviyordum kendisini hatali olsa bile ama sivasspor herseyden önce gelir...

eyuphulagu 18.01.2010 21:13

Bir zamanlar takım için herşeyini veren;taraftarın sevgilisi olan bir oyuncunun bu şekilde gönderilmesi çok üzücü...Hayrettin in yapıklarını da kesinlikle tasvip etmiyorum..Hayretinin eski Hayrettin olmadığı da bir gerçek..Geçen yıl geçirdiği sonrasında Hayrettin bu yıl çok ağır kalmaya başladı,yaptığı hatalar sonucunda artık taraftarın en çok eleştirdiği oyuncu haline geldi..Hayrettin in yerinde olsam hemen vakit kaybetmeden kendime oynayacağım bir kulüp bulurum...Hayrettin'e yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz...

musa3458 18.01.2010 21:13

hayrettin icin üzüldüm sivasspor için sevindim herkeze hatti kadar değer vereceksin hayrettini kaptan yaparsan yapacağı bu ne bekliyorsunuz kişiliği bu kadarmış

yigido_mami_58 18.01.2010 21:15

sakın gıttıgıne sevınmek gıbı bır duygusuzluk yapmayın arkadaşlar o sivaslı ne olursa olsun yazık buna sevınen lere

cılgınsivas58 18.01.2010 21:21

bülenti üzdük hayrettinin bu sebepte olmasının tek nedeni bülenti sevindim en sonunda t.d yeter dedi defans alınmış iyi bide forvet be hocam

superglam 18.01.2010 21:24

Cok agir bir karar bence ama hayirlisi olsun ne diyelim... sonuçta muhsin hoca bizim hocamız Hayrettinde bizim evladımız....

svsliyiz 18.01.2010 21:25

çok yazık bence kötü bi karar 58 numarayı giydiğine göre sivasa gönülbağı var demektir böyle gitmemesi lazım

mucahitbaba58 18.01.2010 21:29

[B]valla helal olsun hocaya ellerinden opecegim gordugum an hocam seni cok ama cok seviyorum seni ilk gordugum anda ellerinden opmek istiyorum guzel ve yerinde bir karar
hayrettinin yaptigi kufur niteligindedir
bir isci patronun veya ustasinin yaninda malzemeyi yere calarsa kovulur aynen oyle yapti sevgili saygideger sivassporun gulu muhsin hocam [/B]

canberat 18.01.2010 21:30

çok güzel bir karar kimse ama hiç kimse sivassporu küçük göremez helede bu yapan bir sivaslıysa hocamızı tebrik ediyorum her zaman arkasındayım başarilar

cs49 18.01.2010 21:31

Taraftar bozuntularını tebrik ederim. Teknik direktör denilen balonuda, Sivasın 58 numarasını yediler... afiyet olsun...
Hayrettin çok kötü oynamadı Birinci golde esas hata faruk ta, 2. golde faruk ve akında, üçüncü gol takım halinde yenilen bir gol hayrettin rakibiyle resmen boğuşurken yaklaşan kimse yok seken topu adam aldı, yasini pazara gönderdi ve çaktı.
Peki hayrettin canını dişine takıp mücadele ederken 8 numara ibrahim nerede, o pozisyonda hayrettine ben mi gidecem yardıma, dağaşan kaç maçtır hiç bir şey yapmıyor, bir o yana bir bu yana .... sallayıp duruyor..
Kısacası hayrettine gelene kadar o kadar çok suçlu varki. Erman efendi takının ağası, herkes ona hizmet eder, o hiç kimseye yardım etmez, sol bekin önünde erman oynadığı sürece dünyanın en iyi sol bekide olsa bocalar, maç başladı 2 dakikada 3 top teslim etti erman rakibe, çok top eziyor, dönenler hep kontra uğraşsın hayrettin sedat yasin....

Ön libero (dağaşan)zaten bitmiş...
Sağ bek uğur 3. ligde bile oynayacak adam değil, rakibin sol kanadı zayıftı sırıtmadı...
Gelelim aslan payına abdurrahman sakat, sedat yok, hayrettin stoperde sol bek faruk , Murat Sözgelmez kulübede, Akıl işimi bu... Faruk saha içinde ders alıyordu bir ara yasinden defans nasıl yapılır diye galiba. Faruk 100 maç oynasın yinede sol bek olamaz...

Aslan payı demiştik ya tabiiki hocanın, geleli az olmadı, takım her geçen gün kötüye gidiyor,oyun çok kötü, sonuçlar aldatmasın...

Rakibi bu kadar küçümsersen, murat varken hayrettini stoper faruk u sol bek yaparsan, hadi yaptın 30. dakkada belli sol bek yol geçen hanı almazsan oyundan, ibrahim dağaşan gibi son derece formsuz bir de ön liberon varsa giresun 3 trabzon 5 galataray 8 atar bu takıma...

Önce çakma gasteci yazdı hayrettin kötü diye,
sonra hoca attı ortaya hayrettini yem diye,
ve en sonunda sivaslılıktan zerre nasibini almamış taraftar bozuntuları 5 milyon verdi diye sivasın öz evladı hayrettini haksız yere (en azından bu maç için)yuhaladı..

Hepinizi tebrik ediyorum, Hayrettin gitti sayın artık,
Şimdi bulunda alın bakalım bir solbek, mumla arayacağız göreceksiniz...

10 küsür maç oldu hoca sende, yeter artık! Şu takım ne oynayacaksa bi görelim artık. iyi yoldayız, iyi yoldayız, başka bi şey yok. Bide maçtan sonra çıkmış iyi takım olma yolundayız demiş.. giresun 3 atmış, galibiyet golünü ilk onbire koymaya layık görmediği murat şans eseri atmış., hoca hala iyiye gidiyoruz diyor...

YA arkadaşlar size bir şey soracam BU HOCANIN DOKUNULMAZLIĞIMI VAR?!!!!!!!!! Milletvekilimi? Adam bu maçta amatör küme hocalarının yapmayacağı hataları yaptı, kimsede çıkıp bir şey demiyor... Hoca iyi takımda kimse yok... İnşallah Öyledir ....

Hayrettinde takımdan koparsa seneye Bank Asya da görüşürüz...

Az kalsın unutuyordum... Denizlinin çoğu atağının sağ bek tarafından geldiği maçta, Ermanın gamsız oyun anlayışından kaynaklanan, hayrettinin zorlanmalarına bu adam kötü yazan gastecinin herhalde elinin altında bir sol bek olsa gerek.. açıklarsa memnun olacam. (Yok yok öyle düşünmeyin iyi sivaslıdır komisyon falan almaz...)

58_babacan_58 18.01.2010 21:31

[B]HAYRETTİN CANIMIZSIN KARDEŞİMİZSİN BİZE ÇOK KATKIN DOKUNDA AMA,İŞ BAŞKA DOSTLUK BAŞKA, BU TAKIMDA İŞİNİ DÜZGÜN YAPMAYANIN YERİ YOKTUR............[/B]

babapiton 18.01.2010 21:37

iyi oldu kendini futbola hiç bi zaman vermedi

WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:35.