SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   NAZAR DEĞMEZ İNŞALLAH (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=2824)

SivasSpor.Com 18.10.2005 21:37

NAZAR DEĞMEZ İNŞALLAH

Sivasspor Yönetim Kurulu Gençlerbirliği deplasmanından da puanla dönen futbolcularına Diyarbakır idmanı sonrası nazar boncuğu taktı

Sivasspor Yönetim Kurulu Gençlerbirliği`nden de puanla dönerek 3. sıraya yükselen futbolcularına nazar boncuğu taktı. Tesislerde düzenlenen toplantı ile takım hakkında bir değerlendirme yapan Sivasspor Yönetim Kurulu takımlarının performansından son derece memnun olduklarını belirttiler. Yapılan toplantıya Genel menajer Bülent Uygun, Basın Sözcüsü Ünsal ve yöneticiler Ekrem Munar ile Kemal Yıldızdağ katıldı. Gençlerbirliği galibiyetinin tüm Sivaslıları sevince boğduğunu ifade eden Basın sözcüsü Ünsal, Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor gibi 4 büyük kulüple yarışmak gibi bir düşünceleri olmadığını ifade ederek, ligde ilk 8`e girmeyi hedeflediklerini söyledi. Kendi sahalarında Diyarbakırspor’u ağırlayacaklarını söyleyen Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, taraftarlarını duyarlı olmaya davet etti. Taraftarlarınım asla çirkin tezahürat yapmamasını isteyen Ünsal, “Biz tribünlere gelen seyircilerimizin futbol izlemesini istiyoruz. Biz kesinlikle tribünlerimizde kavga çıkartan, gürültü çıkartan, küfürlü tezahürat yapan seyirci istemiyoruz. Sahadaki futbolcuyu, dağdaki PKK`lı ile bir tutmak son derece haksızlıktır. Diyanbakır takımı böyle anılıyor. Biz taraftarlarımızın bu tip tezahürat yapmasını istemiyoruz.”dedi. Konuşmaların ardınadan Yönetim kurulu yanında getirdikleri nazar boncuklarını, başarılarına nazar değmemesi için futbolculara taktı.

1967_DERNEK_10UR 18.10.2005 21:40

[B]fikret bey güzel sölemiş ama bir de tarih sayfalarına baksın göz göre göre puanlarımız gasp edildi..ama biz yinede sağ duyulu davranacaz..[/B]

CAGLAYAN 18.10.2005 21:46

Yakisir ..... Allah nazardan korusun
Allah razi olsun bu basarili ekibi 5 ´er Milyar Lira galibiyet primi ile Ödüllendirdigi icin Yönetimi´de tebrik ediyorum.

gurbett58 18.10.2005 22:07

fikret beye katiliyorum

bende ayni fikret bey gibi düsünüyorum sivas hassas bir nokta lütfen sag duyumuza hakim olalim bir tatsizlik cikarmayalim macimizi izleyim takimimizi destekleyelim bizede bu yakisir

cebbar 19.10.2005 03:07

ŞU FİKRET ÜNSAL NE KADAR SEVİMSİZ BİR ADAM

abircan 19.10.2005 10:48

DOĞRU SÖZE NE DİYELİM

BASIN SÖZCÜMÜZÜ BENDE SEVMEM GEÇMİŞTEKİ TAVIR VE DAVRANIŞLARIYLA, SİVASIN BELLİ KESİMİNE KARŞI ANLAMSIZ ÖNYARGISINA KIZIYORDUM, BULUNDUĞU KONUMU HİÇ TE HAKETMEDİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM, UMARIM EN KISA ZAMANDA SİVASSPORUMUN BASIN SÖZCÜLÜĞÜNE ELİ AYAĞI DÜZGÜN BİRİLERİ GELİR, AMA DİYARBAKIR MAÇI İÇİN ETTİĞİ LAFI DESTEKLİYORUM, YANLIŞ SAAT GÜNDE İKİKERE DOĞRUYU GÖSTERİRİMİŞ :)

serhankaburcuk 19.10.2005 15:13

[b]Sivasspor taraftarı herzaman göstermiş olduğu sağduyuyu bu maçtada fazlası ilegösterecektir...Bundan kimsenin şüphesi olmasın...

SİVASA MAVİ BAYRAK VERMEYENLER UTANSIN...[/b]

twity_58 19.10.2005 18:16

[B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Blue"]nazar degebılırım kıskananımız ımrenenımız bol ne de olsa..:D bıze nazar degmesın kıme degsın ama Allah sakınsın..insallah 3.lugumuz bu sene daım olsun..futbolcu yıgıdolarımız ve teknık adamlarımız saolsun..[/COLOR][/FONT][/B]

FATIMA 19.10.2005 18:21

yakışıııııırrrrr.....:)

[COLOR="Red"][B]bizede böylesi yakışır.....başarıların ödüllendirilmesi tabiki çok güzel ama biz sivassporumuzun her zaman arkasındayız...
"""İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE BERABERİZ SİVASIMIZ SENİNLE"""

ALIP KIRSALAR SANA YAZDIĞIM KALEMİ,KANIMLA YAZARIM SANA OLAN SEVGİMİ"[/B][/COLOR]

1967_DERNEK_10UR 19.10.2005 22:38

[B]NAZAR BOCUĞUDA İŞE YARAMAZ FUTBOLCU ABİLERE GÖZ DEĞMESİN ALLAH NAZARDAN SAKLASIN...HEPSİNİN ALLAH'I VAR ASLAN GİBİ OYNUYORLAR...[/B]

serhankaburcuk 20.10.2005 12:59

[b]Allah futbolcularımızı nazardan ve gözden korusun..[/b]

hemso58 20.10.2005 13:04

[QUOTE=serhankaburcuk][b]Allah futbolcularımızı nazardan ve gözden korusun..[/b][/QUOTE]

[b][color=blue]VALLAHA BİZİ KISKANAN BİZE GIPTA EDENLER ÇOKK.ALLAH ONLARIN KEM GOZLERINDEN SAKISIN FUTBOLCULARIMIZI...[/b][/color]

serhankaburcuk 20.10.2005 13:06

[QUOTE=hemso58][b][color=blue]VALLAHA BİZİ KISKANAN BİZE GIPTA EDENLER ÇOKK.ALLAH ONLARIN KEM GOZLERINDEN SAKISIN FUTBOLCULARIMIZI...[/b][/color][/QUOTE]

[b]Amin kardeşim amin...Futbolcularımızın hepsine ayrı ayrı nazar boncuğu lazım valla...[/b]

BROTHERS58 20.10.2005 13:07

YÖNETİMİMİZİN BU DAVRANISINI TAKDİR EDİYORUZ.BASARILAR ZAMANINDA ÖDÜLLENDİRİLMELİKİ DEVAMI GELSİN,HATALARDA ZAMANINDA CEZALANDIRILMALİKİ TEKRARI OLMASIN.
SİVASSPORUMUZUN BU DEGERLİ OYUNCULARINI ALLAH KEM GÖZLERDEN KORUSUN.VE SAGLIKLARINA BİR ZEVAL GELMESİN.HUZUR TAKIMIMIZIN ÜZERİNDEN EKSİK OLMASIN!!!

Ellisekiz-58 23.10.2005 03:39

HAYALLERININ ULASAMADIGI YERE KENDIN NASIL ULASACAKSIN?

Ilk 10'a girebilmek , daha sonra yok ilk sekize girebilmek gibi kendine sinirlamalar getirmeyi cok komik ve bir tur Asagilik kompleksi olarak goruyorum.
Elbette 'ki Haddini, yerini bilmek guc ve kudretinin sinirlarini bilmek lazim.Bununda cevabi Guc ve Kudretin vede Zirvenin anahtari Azim, Irade ve kararliliktir.Sen, HAYALLERININ BILE ULASAMADIGI BIR YERE NASIL ULASABILIRSINKI?
SIVASSPOR'a ve herkese Her seyin en iyi dileklerimle.

Ellisekiz-58 23.10.2005 03:46

[QUOTE=abircan]BASIN SÖZCÜMÜZÜ BENDE SEVMEM GEÇMİŞTEKİ TAVIR VE DAVRANIŞLARIYLA, SİVASIN BELLİ KESİMİNE KARŞI ANLAMSIZ ÖNYARGISINA KIZIYORDUM, BULUNDUĞU KONUMU HİÇ TE HAKETMEDİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM, UMARIM EN KISA ZAMANDA SİVASSPORUMUN BASIN SÖZCÜLÜĞÜNE ELİ AYAĞI DÜZGÜN BİRİLERİ GELİR, AMA DİYARBAKIR MAÇI İÇİN ETTİĞİ LAFI DESTEKLİYORUM, YANLIŞ SAAT GÜNDE İKİKERE DOĞRUYU GÖSTERİRİMİŞ

[FONT="Comic Sans MS"] [B]Yanlis Saat hic bir zaman dogruyu gostermez[/B][/FONT]

gercek58li 23.10.2005 04:20

[QUOTE=serhankaburcuk][b]Amin kardeşim amin...Futbolcularımızın hepsine ayrı ayrı nazar boncuğu lazım valla...[/b][/QUOTE]

Gardas boncuga ne gerek,dua ediyoruz Allahin izniyle birsey olmaz...

5841 23.10.2005 04:38

HER ŞEY İYİ GİDİYO,İNŞALLAH BOYLE DEVAM EDER. DUA EDIYORUZ

Siir_Misali 23.10.2005 09:30

ALLAH NAZARDAN SAKLASIN:rolleyes:

twity_58 23.10.2005 10:05

[B][COLOR="Red"]VALLA BU KADAR INSANIN DUASINI ALIYORLAR ..EGER NAZAR DEGERSE ANLIYORUZ KI ARAMIZDAA sivaslı olmayanlar VAR :D..SİZİ GİDİ SİZİ ... AMA ONUR ABIYLE SERHAN ABI OKUYACAKLARMIS ..BEN ÖYLE DUYDUM ..DIYAR MACINDAN SONRA GECE GIDIP OKUYUCAKLARMIS :D hadi sizi görelımm [/COLOR][/B]

SEMİH-58 23.10.2005 12:04

ALLAH(c.c.)YARDIMCIMIZ OLSUN AMİN AMİN AMİN

Ellisekiz-58 30.10.2005 06:43

[QUOTE=Ellisekiz58]Ilk 10'a girebilmek , daha sonra yok ilk sekize girebilmek gibi kendine sinirlamalar getirmeyi cok komik ve bir tur Asagilik kompleksi olarak goruyorum.
Elbette 'ki Haddini, yerini bilmek guc ve kudretinin sinirlarini bilmek lazim.Bununda cevabi Guc ve Kudretin vede Zirvenin anahtari Azim, Irade ve kararliliktir.Sen, HAYALLERININ BILE ULASAMADIGI BIR YERE NASIL ULASABILIRSINKI?
SIVASSPOR'a ve herkese en iyi dileklerimle

twity_58 30.10.2005 07:45

[B][COLOR="Red"]degmez insallah ..tempomuz süper kımse bızden böyle bır basarı beklemıyordu sayet ben dahil..ama işte ınanaınca calısınca yurek verınce hepsı oluyor ..yani bukemıyorlar YIGIDOMUN BILEGINI..:)[/COLOR][/B]

ErdalGüler 30.10.2005 10:40

ALLAH NAZARDAN SAKLASIN

[CENTER][I][FONT="Comic Sans MS"][B][COLOR="DarkRed"]ALLAH NAZARDAN SAKLASIN

[IMG]http://www.halukakcam.com/B5/_nazarboncuk/evileye01U_ani.gif[/IMG][/COLOR][/B][/FONT][/I][/CENTER]

defineci 30.10.2005 11:18

[QUOTE=Ellisekiz58][QUOTE=Ellisekiz58]Ilk 10'a girebilmek , daha sonra yok ilk sekize girebilmek gibi kendine sinirlamalar getirmeyi cok komik ve bir tur Asagilik kompleksi olarak goruyorum.
SIVASSPOR'a ve herkese en iyi dileklerimle[/QUOTE]

3. siradaki bir takima ilk 10- ilk 8 gibi hedefler ilk bakista gercekten komik geliyor. Ancak mesele hedef degil de, futbolcular simarip rehavete kapilmasin diye yapilmis bir aciklama gibi geldi bana.

burakkova 21.10.2009 14:05

Cevap: NAZAR DEĞMEZ İNŞALLAH

hey gidi günler hey.................

WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:20.