![]() |
Bayanlara Özel Futbol Muhabbeti...
Entel takilan beylerin aksine,dantel takinan bayanlarin futbola bakisi.
Haydi bayanlar Futbol muhabeeti burada... |
Cevap: Bayanlara Özel Futbol Muhabbeti...
gönlüm hayırlı olsun topiç
artık futbol muhabbetini burdan yaparız iyi de olur bende çok anlıyorum futboldan bak nasıl yorumlar yapacam sana ama sivasspor sevdaaaammmmm bayragı asılı evimde sivastan getirmiştiimm .... |
Ne yani erkekler giremiyor mu bu topice :)
|
yoooooooo girmişsin iştee hoşgeldin yenerrr
|
Teşekkur ederım Kuşum. Bu hafta soınunda deplasmanda Trabzonspor zorlu bir maçımız var ne düşünuyorsun ne olur?Sivasspor sevdası bitmezzzzz...
|
Hafta sonu trabzondayız inşallah,takımımızı yanlız bırakmayacağız...
Gitmişken bir hamsi tava yemeden gelmekde olmaz ;) |
himm ne düşünüyorum çok güzel soruu alacaz başka yolu yok .....inşallah :)
|
[COLOR="Blue"][FONT="Franklin Gothic Medium"][B]kutlarim canim iyi olmus tebrikler ins.hayirli ve ugurlu gelir :)[/B][/FONT][/COLOR]
|
Yener okumustum,Yeniçerıler gidiyor galıbıyetle dönemınızı istıyor ve umut edıyorum..
|
[QUOTE=yener_sahin;599553]Hafta sonu trabzondayız inşallah,takımımızı yanlız bırakmayacağız...
Gitmişken bir hamsi tava yemeden gelmekde olmaz ;)[/QUOTE] tabi yalnız bırakmayın herrzaman arkasındayız zaten...... hamsi tavada yiyin bizim yerimizede yiyinn.....:) |
Yenı transferlerıde tv den izleme imkaımız olacak süperrrrr,çok merak edıyorum ben bu takıma çok güvenıyorum...
|
Futbolcularımız sahada gerekeni yaparlarsa,avni aker dolusu hamsinin yüzünü görmek kadar keyif verici bu dünyada daha bir şey olmaz :rolleyes:
|
Aklımıza iyi geldi pazar akşam menüsü belli oldu hamsi tavaaaaa...
|
pazar günü hamsi tava yapıyım bende .........;)
|
Trabzonsprou yenelimki,sırada fenerbahce var...
|
tava avni saker :D en büyük hamsinin adı da kadri Şener olsun :D
|
[COLOR="Purple"][FONT="Franklin Gothic Medium"][B]bende hamsili pilavini yapayim yada dur dolmasinimi yapsam?:):D[/B][/FONT][/COLOR]
|
Önce sahada sonra yemekte hamsi:):):)İYİ GECELER..
|
iyi geceler cümleten görüşmek üzere ........
|
Sandy artık bize hamsı dolmasının tarifini verırsin.:):)ilk defa duydumda...
|
[QUOTE=gönlüm5873;599573]Sandy artık bize hamsı dolmasının tarifini verırsin.:):)ilk defa duydumda...[/QUOTE]
[FONT="Franklin Gothic Medium"][B]ne ilk ne son gönlüüümm:):D 20 yilin tecrübelisi var burda her tarafim cupra,:):Dher tarafim hamsi:):D karadeniz benden sorulurrrr:):D veririm canim:) simdilik cümleten hayirli gecelerrrr:)[/B][/FONT] |
yahu örün dantelinizi yapın yemeğinizi bırakın herkes işini yapsın ne alaka siz ve futbol:)))))))))))))))))):D
|
İzmirligardas58 sana ne oluyor,yerınde olsam bu sayfadan uzak dururum ,Sandy merdane ile beklıyor ona göre...:):)
|
Bayanlara özel muhabbetmiş ama konu hamsi olunca dayanamadım, kusura bakmayın..
Rizeli, Samsunlu, Ordulu balıkçılar havaya, suyun sıcaklığına filan bakıp maç günü Trabzona gitmeye karar vermişler. Çünkü stada hamsi akını olması bekleniyormuş... |
[QUOTE=izmirligardaş58;599587]yahu örün dantelinizi yapın yemeğinizi bırakın herkes işini yapsın ne alaka siz ve futbol:)))))))))))))))))):D[/QUOTE]
dantel örme zamanımız geçti, yemegimizide yapıyoruz sen nasıl dantelden yemekten konuşuyorsan bizde futboldan konuşuruz gayet normal hem sende karışma bize bak işine dedigin gibi herkes kendi işine.............. |
[QUOTE=ahbey;599606]Bayanlara özel muhabbetmiş ama konu hamsi olunca dayanamadım, kusura bakmayın..
Rizeli, Samsunlu, Ordulu balıkçılar havaya, suyun sıcaklığına filan bakıp maç günü Trabzona gitmeye karar vermişler. Çünkü stada hamsi akını olması bekleniyormuş...[/QUOTE] Ahbey bayanlara özel muhabbet dedik,ama sevıyelı yorumlarınızla katkıda bulunursanız memnun oluruz... |
[QUOTE=ahbey;599606]Bayanlara özel muhabbetmiş ama konu hamsi olunca dayanamadım, kusura bakmayın..
Rizeli, Samsunlu, Ordulu balıkçılar havaya, suyun sıcaklığına filan bakıp maç günü Trabzona gitmeye karar vermişler. Çünkü stada hamsi akını olması bekleniyormuş...[/QUOTE] ahbey sen başlıga bakma herzaman saygılı oldugunuz sürece buyurabilirisniz muhabbete |
[QUOTE=izmirligardaş58;599587]yahu örün dantelinizi yapın yemeğinizi bırakın herkes işini yapsın ne alaka siz ve futbol:)))))))))))))))))):D[/QUOTE]
Sankı bız burda futbol konusunca bizim dantellerı sen öreceksın ya da gyemeklerı yapacaksın,hadi ugrama daha buraya tavsıye etmem,dün demsıtınya burda hanzo çok dıye sayende tansıtık bır tanesı ıle...:) |
bencede gönlümm neyse bırakalım onuda anladık nasıl bir kakterde oldugunu futbola dönelim; hayrettin konusuna ne diyorsun canım..;)
|
Kuşum Hayrettın özür dilemiş bence affedilsin.tek bır sartım var yönetımden rıcam saçlarını kestır desınler,gözünün önünü göremıyorki,hep toptan önce kosuyor top sonradan geliyor.Sen ne dersın Kuşum affetsinler ne yapsak kampanyamı başlatsak affedin diyeeee...
|
yok kestirmesin de taç taksın ozaman görür gözünün önünü :D
|
[B]topiçiniz hayırlı olsun müsade varmı bizde birşeyler yazsak..:)[/B]
|
hoşgeldin zalim abi müsade ne demek buyrun yazın beraber sohbet ederiz eski günlerdeki gibi
|
Buyur Zalim abi hoşgeldın,teşekkür ederiz tabiii yazabılrsıniz...
|
[B]hoşbulduk ikinizde Zalim demişsiniz.:)[/B]
|
yine zalim sin zalim abi ...:)
|
Bundan sonra böyle Zalim abi:):)hayrettin affedilsinmi?şartımız nasıl saçlarını kestırsın ya da tac taksın,yakında cilt bakımıda önerırız ama sandy'i beklıyoruz onun uzmanlık konusu...:)
|
[B]özür dilemiş gereği yapılmalı bu güne kadar verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür edilmeli ve kendisine takım bulmalı.ben hayrettini affetmem.:)[/B]
|
[COLOR="Red"][FONT="Century Gothic"][B]hayirli olsun topic...
hayrettin bence hatasini anladiki ozur diledi, ama galiba soz agizdan bir kere ciktigi icin affedilmez..[/B][/FONT][/COLOR] |
Hoşgeldın Sevdaa teşekkür ederiz...
Zalim abı yapmayın zalim olmayın affedılsın sonra satar ya da kiraya verirler.. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:33. |