![]() |
Yiğido ve Horoz`un İşi Zor !
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/2008yeni/sivaslogo2.jpg[/IMG]
Ligin dibine demir atan iki takım zor fikstürleriyle ikinci yarıya başlayacak. Denizli, Fenerbahçe ve Galatasaray; Sivas da Trabzon ve Fenerbahçe sınavlarında terleyecek. Süper Lig’in ilk yarısında taraftarlarına hayal kırıklığı yaşatan Sivasspor ile Denizlispor, ikinci devrenin ilk iki haftasında birbirinden zorlu sınavlar verecek. Ligin dibine demir atan iki takım da zor fikstürleriyle dikkat çekerken, özellikle Denizlispor ilk hafta İstanbul’da Fenerbahçe’ye konuk olacak, bir sonraki hafta ise Galatasaray ile kendi evinde karşı karşıya gelecek. teknik direktör Hakan Kutlu’nun koltuğunun sallantıda olduğu, Bangoura’nın kadro dışı bırakıldığı, Koffi’nin ise Afrika Kupası’nda olmasından dolayı kadroda olmadığı Yeşil-Siyahlılar’ın en büyük kozu Eskişehirspor’dan önceki gün transfer edilen Youla... [B]Sivas umut veriyor[/B] Sivasspor’da ise yapılan son transferlerin ardından yüzler gülüyor... Kupa maçlarında başarılı sonuçlar alan Yiğidolar, ilk hafta Trabzon deplasmanına gidecek. Kırmızı-Beyazlılar ikinci haftada ise Fenerbahçe’yi konuk edecek. Kümede kalma savaşı verecek olan Sivasspor, üçüncü hafta ise bir sıra altında yer alan Denizlispor ile hayati bir mücadele verecek. Fanatik |
Cevap: Yiğido ve Horoz`un İşi Zor !
napalım kaderimiz işte ama elimizden geleni yapıcağız
|
SİVASSPOR KÜME DÜŞMEEEZZZZZ..ŞU ANTRENMAN RESİMLERİNE VE HABERLERİNE BAKTIMDA...KESİNLİKLE BİZ BU KÜMEDE KALACAĞIZ...ALLAHIN İZNİYLE..
|
Zamanında Sivasspor sayesinde trajları atan gazetler şimdi Bank asya liğine oynayan bir takıma yer ayırdığı kadar yer ayırmıyorlar.Eğer gelip izleme zahmetinde görselerdi zormu kolaymı görürlerdi. Bende İddia ediyorumki Sivassporumuz ilk 8 in içinde olacak diyorum
|
allah ın izniyle kalacağız ligde ve seneye yine tüm takımlara kök söktüreceğiz....
|
Horozunu, tarzanını ya da paşasını bilmem ama Sivas'ın işi sanıldığı gibi diğerleri kadar zorlu gözükmüyor.Mantıklı olmak gerek, bu tür haberler ile o camianın moral ve motivasyonu olumusuz yönde okşanıyor.Sivas spor ile lider arasında 20 puan fark var, 6.sıradaki trabzon ile 10 paunlık bir fark var.Bu hafta Trbazonu yendiğimizde bu 7 ye inecek.Sivasın üst üste 5 galibiyet alması takımın morla ve mtivasyonunu üst seviyey çıkaracağı hesap edilirse sezonu ilk 10 içinde bitireciğine ve bazılarının heveslerinin kursaklarında kalmasına vesile olacağına ben yürekten inanıyorum.
|
İlk 8'deyiz,Herkes görecek bunu..:)
|
[QUOTE=Metal Gear;600627]İlk 8'deyiz,Herkes görecek bunu..:)[/QUOTE]
[B]Hocam, 8 garanti diyemem ama ilk 10 kesin gibi gözüküyor.:)[/B] |
Abi ben daha da yukarıları bekliyorum ama en kötü ihtimali söyledim..:)
|
sadece sivasla horoz değil paşa manisa istanbul belediye diyarbakır ankaragücü bunları niye yazmıyosun amacınız bu iki takımı strese sokup baskı altında tutmaksa avcunuzu yalayın
|
avrupa kupalarında yarım kalan bi hesabımız vardı..
bence o hesabın görülebilmesi için yailk beşe gircez yada kupayı alacağız.. haydi yiğidolar.. kümede kalma savaşı bize yakışmaz... |
Arkadaşlar bakıyorumda lazlar takımlarını ve şenol hocayı yere göğe sığdıramıyorlar. benim anlamadığım 2-3 sene önce bunlar değilmiydi şenol güneşi küfredip gönderenler.....puhahahahahhaa
|
ALLAHIN YARDIMIYLA İŞALLAH DÜŞMEYCEĞİZ ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN ALLAH TRABZONDAN GALİBİYETLE DÖNMEYİ NASİM ETSİN"""-- AMİN..:D
|
Ben daha iddali konusuyorum, biz bu üc maci (trabzon, fener, dnizli) kazanirsak ilk 5´e girecegimize inaniyorum. bu galibiyetlerden bayagi bir moral kazanacagimiza ve bu moralle zoru (ilk 5) basaracagimiza inaniyorum.
|
zor maçların önce olması bi bakıma avantaj bi bakımada kötü sonda olsa düşme stresi yaşayacak olsak işimiz bir hayli zordu ama başta kurtulmak en iyisi ama 2 maçıda kaybedersek takım bir bunalım yaşayabilir bu yüzden trabzon maçını mutlaka kaybetmemiz gerekiyor
|
[QUOTE=58mami58;600643]Arkadaşlar bakıyorumda lazlar takımlarını ve şenol hocayı yere göğe sığdıramıyorlar. benim anlamadığım 2-3 sene önce bunlar değilmiydi şenol güneşi küfredip gönderenler.....puhahahahahhaa[/QUOTE]
Daha sene başında kendilerini Barca,Hugo Broos'u da Guardiola sanıyorlardı.:) |
[B]ENFLASYON DÜŞER,HÜKÜMET DÜŞER,BORSA DÜŞER,AYAĞIN KAYAR SEN DÜŞERSİN AMA [U]SİVASSPOR KÜME DÜŞMEZZZZZZZZZZZZ[/U][/B]
|
trabzon ve fener maci neysede en azindan denizli yi yenip onlarla aramizda olan puan farkini acmamiz gerekiyor ama bence Sivasspor umuz ligi ilk 10 icerisinde bitirecekler belkide ilk 8 :)
Benim dusuncelerim bole. |
yiğido 2. yarı kimin işinin daha zor olduğunu gösterecek asıl işi zor olanlar SİVASSPOR un rakipleri ;)
|
takımıma inanıyorum ligde kalıcağız ve ilk 10 sırada yer alıcağız.
|
[B]denizlispor küme düşebilir ama bizim düşeceğimize inanmıyorum ve inanmak dahi aklımdan geçirmek istemiyorum...
önümüzdeki maçlara iyi konsantre olup kendimizi yenilgi kompleksinden çıkartıp galibiyetlere uzanacağız...[/B] |
FENERBAHÇE 3 DENİZLİ 1 ARTIK DENİZLİNİN LİGDEN ÇEKİLMESİ LAZIM DİYARBAKIRDA KESİN DÜŞER BİZ YIRTARIZ...***
|
Fener Denizli maçını izledim... Denizlinin işi zor.....
|
[COLOR="Red"][FONT="Century Gothic"][B]ilk iki mac bizi cok zorluyacaktir ama, yeni transferler, yeni bir takim var ortada, guzel yerlere gelecegiz insallah.. ama asla dusmeyecegiz..[/B][/FONT][/COLOR]
|
[QUOTE=murat_n;600774]Fener Denizli maçını izledim... Denizlinin işi zor.....[/QUOTE]
[B]yenildiler zaten 3-1........ .[/B] |
sivassporu tek takip eden ve gercekleri yazan tunc kayaci onun haricinde hicbir ulusal gazetelerdeki spor yazarlarini sivasa sokmamak gerekir tunc kayaci 2.ci ligden beri bizim spor yazarimiz ben diyorumki ilk 6. da bitirecegiz
|
fenerbahce macindan sonra denizlinin dustugu hemen hemen kesinlesti bundan sonrasi diyarbakir manisa veya kasimpasa 3,u kafa kafaya versin kararlastirsinlar aralarinda kararlastirsinlar dusecek takimi aralarina ankaragucunude alabilirler
|
[B]Biz Bu Ligde Tutunacagiz Bundan Suphem Yok[/B]
|
hayırlısı arkadaşlar biz ligde kalıp seneye yine ligi sallamaya devam edeceğiz.
|
[B]Sivasspor'un başında Muhsin ERTUĞRAL ve Mecnun Başkan olduğu sürece Sivasspor'umuz düşmez.[/B]
|
[QUOTE=davulcu;600632]sadece sivasla horoz değil paşa manisa istanbul belediye diyarbakır ankaragücü bunları niye yazmıyosun amacınız bu iki takımı strese sokup baskı altında tutmaksa avcunuzu yalayın[/QUOTE]
herkes şunu iyi bilsinki kötü günümüz oldu olacaktır ancak başkanımız varya efsane başkan o varken kimse korkmasın sivasspora bişey olmaz kaldıki bizim işimiz zor ama digerlerinin işi daha zor ben hep ilk 10 içinde bitirecegiz diye gene diyorum ilk on.davulcu arkadaşımada katılıyorum. |
[B][COLOR="YellowGreen"]işimiz gerçekten zor ama allahın izni ile zorlukları birer birer aşacagımıza inanıyorum[/COLOR][/B]
|
horuzlari susturucagiz haydi yigdom utandirma bizleri
|
biz zoru seven yigidolariz ikinci biz deyil rakipler bizden korksun ikinci yari lige damgasini vuracagiz bizi düştü diyen görenlerin bir bakmişiniz kendini takimlari düşmüş olacak o zaman kapak olacak kirmizi beyaz şampiyon sivasspor sivasliyiz dedikya gardaşşşşşş
|
Ikinci yaridaki ilk maclarimiz gidisatimizi gösterecek. Aldigimiz galibiyetlerle o alt siralarda isimiz olmadigini tüm Türkiye görecek.
|
bu sezon horoz kendini kurtaramaz bank asyada belli fakat güzel futbolcuları var youla yı almak lazım güzel golcü
|
[B]İkinci yarı bizim bir sıkıntı yaşayacağımızı sanmıyorum sadece yeni bir takım oldugumuz için zorlu fikstür ile başlamak biraz darbe vuracak olsada 2 -3 maç sonra gercek Sivasspor'u yeniden göreceğiz.[/B]
|
vay be ne hallere düştük...geçen yıl bu zaman liderdik!!!
|
bence bu yıl ligi kurtaralım seneye taş gibi bi sivas izleyecez.sabırlı olmamız lazım.gerçekçi de olmak lazım ki toplama bi takım olduk şuan uyumsuz bir ekibiz.bu yıl ligi kurtarıp seneye yine eski sivası izleriz inşallah
|
Böyle olursa işimiz çookkkkkkkk zorrr
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:15. |