![]() |
TSL/Sivasspor - Fenerbahçe
[CENTER][IMG]http://img136.imageshack.us/img136/9171/sivasspor.png[/IMG] _ [IMG]http://i360.photobucket.com/albums/oo49/virtue83/Futbol/fenerbahce.png[/IMG][/CENTER]
[B]Sivassporumuz[/B] Süper Ligin 19. haftasında 4 Eylülde Fenerbahçeyi ağırlıyor. Mutlak puan çıkarmamız gereken bir maç. İnşallah kazanan taraf oluruz [B]Stat:[/B] Sivas 4 Eylül Stadı [B]Tarih:[/B] 31.01.2010 [B]Yayın:[/B] Lig TV [COLOR="red"][B]Sakat ve Cezalılar: [/B][/COLOR] [B]Sivasspor:[/B] Mehmet Yıldız,Sedat,Hayrettin [B]Fenerbahçe:[/B] Emre,Lugano,Baroni,Santos [COLOR="Red"][B]Bilet Fiyatları:[/B][/COLOR] Kale arkası 5 TL, Maraton 20 TL, VİP 25 TL, Misafir takım 10 TL [COLOR="Red"][B]İki Takım Arasında Oynanan Maçlarda Alınan Sonuçlar:[/B][/COLOR] 2005/2006 TSL 06.11.2005 [B]Sivasspor[/B] 2 - 3 Fenerbahçe 2005/2006 TSL 09.04.2006 Fenerbahçe 3 - 0 [B]Sivasspor[/B] 2006/2007 TSL 17.09.2006 [B]Sivasspor[/B] 1 - 1 Fenerbahçe 2006/2007 TÜK 07.11.2006 [B]Sivasspor[/B] 0 - 4 Fenerbahçe 2006/2007 TSL 04.03.2007 Fenerbahçe 2 - 2 [B]Sivasspor[/B] 2007/2008 TSL 25.08.2007 Fenerbahçe 1 - 0 [B]Sivasspor[/B] 2007/2008 TSL 27.01.2008 [B]Sivasspor [/B]1 - 4 Fenerbahçe 2008/2009 TSL 26.09.2008 [B]Sivasspor[/B] 2 - 1 Fenerbahçe 2008/2009 TSL 28.02.2009 Fenerbahçe 4 - 2 [B]Sivasspor [/B] 2008/2009 TÜK 04.03.2009 Fenerbahçe 3 - 1 [B]Sivasspor[/B] 2008/2009 TÜK 21.04.2009 [B]Sivasspor [/B]0 - 0 Fenerbahçe 2009/2010 TSL 16.08.2009 Fenerbahçe 3 - 0 [B]Sivasspor[/B] |
Cevap: TSL/Sivasspor - Fenerbahçe
dagaşanı oynamasın keita oynar orada onun dısında yasin stopere gelir sola aubey gelir aynı kadro çıkarız heralde ve yenilmemiz muhtemel ama yinede iyi bir oyun sergilemeliyiz
Akın apo Yasin Murat Aubey Kadir Keita Agbetu Elrio Erman Kamanan |
Fazla bi beklentiye girmek yanlış olur oyunumuz ortada 1 puan alırsa öpsün başına koysun
|
YANILMIYORSAM EMRE,DOS SANTOS VE 2 FUTBOLCU DAHA SARI KARTLI OYNAMAYACAKLAR.ARTIK PUAN ALAMAZSAK DENİZLİ MAÇI ÇOK STRESLİ OLUR.SONUMUZ İYİ OLMAZ.
|
[B]eqer orta sahadaki eksikLikLerini iyi deqerlendirirsek ben maçtan cok ama cok umutLuyum çok kötü bi maçın ardından puan aLıyoruz inş bu maçtan da puan aLırız [/B]
|
[QUOTE=babapiton;601447]dagaşanı oynamasın keita oynar orada onun dısında yasin stopere gelir sola aubey gelir aynı kadro çıkarız heralde ve yenilmemiz muhtemel ama yinede iyi bir oyun sergilemeliyiz
Akın apo Yasin Murat Aubey Kadir Keita Agbetu Elrio Erman Kamanan[/QUOTE] Akın apo Yasin Aubey Ferhat İ.Dağaşan Keita Taider Elrio Erman Kamanan(Ahmet) bu kadro ilemaça cıkacagımızı dusunuyorum |
Akın
Apo Murat Aubey Ferhat Keita Taider Elrio Musa Erman Kamanan Fener maçının kadrosu bu(sakatlık felan olmazsa).. |
fener 10 eksikle de gelse bu kadroyla çıkarsak sonuç hüsran olur
|
[B]BU MAÇA SEYİRCİ DESTEĞİMİZLE DAMGA VURMALIYIZ TAKIMI ATEŞLEYİP FENERİN ÜSTÜNE YÜRÜMESİNİ SAĞLAMALIYIZ ANCAK BU ŞEKİLDE PUAN ALABİLİRİZ FENERDEN,ZATEN FENERİN ÇOK EKSİĞİ VAR.........[/B]
|
fenerbahçenin ne kadar eksiği varsa da sivas böyle devam eetiği sürece çok rhat kazanır fenerbahçe....
|
Yeriz bu maçta da 5 gol :( :(
|
Bu maçtan çok bir beklentimiz yok diyeceğim ama Trabzon maçından da beklentimiz yok demiştik, e TS maçından beklentimiz yok, FB maçından beklentimiz yok, biz bu ligde nasıl kalacağız arkadaş? Bu yüzden sonuna kadar beklentim var, ya bir puan ya üç puan, ne olursa olsun, artık bir şekilde ucundan kıyısından puanlar toplamamız gerek.
|
Düşeriz 1. lige şampiyon olalım bari orda. :mad:
|
[B]hic caninizi sikmayin yigidolar bu takim bi otursun sahanin tozunu attirir ilk macdan karamsar olmayalim destek olalim lutfen
[/B] |
[B]hemde arkadaslar TSL ilk galibiyetimizi FB karsisinda alacagiz bundan emin olun ondan sonra GS macina kadar yenilgi yuzu gormeyecegiz
ayrica belki o macida kazanabiliriz buraya yazdim unutmayin !!!!!!!! [/B] |
Akın
Abd. Murat Yasin Faruk Musa Kadir Keita Elrio Agbetu Erman dizilişi ve 4-5-1 sistemiyle çıkmalıyız bundan sonra. 4-2-3-1 takım kadromuza uygun değil. Rakipler orta sahamızı çabucak geçip defasla karşı karşıya geliyorlar ve her atak gol pozisyonunadönüyor. Biz de gol yeme rekoru kırıyoruz. Erman zaten defans yapmıyor, ama iyi top saklıyor. Biraz rötuş ve taktikle yeni görevini benimser.Alex gibi serbest oynatılmalı diyorum. Görevini yapıp yorulunca da duruma göre yerine bir forvet ya da orta saha alınıp oyundan çıkabilir. Orta saha daha kalabalık ve yardımlaşmalı olacaktır. Trabzonsporda sık sık bir oyuncumuza iki kişi ile bastılar. Bu saha dizilişi ile de ilgili. Sistem değişmezse rakip yarın soldan saldırır, öbür gün,sağdan veya ortadan. Biz de defans oyuncularımızla uğraşır dururuz. Oysa orta sahayı sağlam tutup rakibe geçit vermesek defans da rahatlar. |
gelecek haftalara artik umutsuz bakmak istemiyorum bu takim otursun is yapar fenere kaybetmeyecegiz
|
Fener'i ne zaman yendikki haftaya yenelim.Gerçi Fenerde eksik çok,eskisi gibi değiller ama Sivas bu haftaki gibi oynarsa mağlubiyet kaçınılmaz.
Sivas:0 Fener:1 |
Önümüzdeki iki hafta üst üste evimizde oynayacağız. Fener ve Denizli maçlarından alacağımız puanlar bizim için son derece hayati puanlar olacak. Benim görüşüm bu iki maçtan alacağımız 4 puan bizi rahatlatır. Eğer avantajı hakkını vererek kullanabilirsek ve iki maçtan 6 puan çıkartabilirsek muazzam bir durum olur ve emin olun o havayla da bir daha sıralamada bu kadar kötü durumda olmayız. Aslında herşey bizim elimizde, bizim derken hocanın, futbolcuların, hatta yönetimin elinde. Bıçağın kemiğe dayandığı aşamayı geçtiğimizi ve kemiğin yakında kırılabileceğinin farkına varırlarsa önümüzdeki iki hafta avantajımızı kullanırız. Yoksa sonumuz pek de iyiye varmayacak gibi gözüküyor!
|
Moral bulmamızı sağlayak bir maç olmasını diliyorum bu maçtan alınabilecek 3 puan ve sonrası Denizli maçından alınaca 3 puan bir anda bizi 13. sıraya kadar yukseltir ki buda rahat nefes almamızı ve ileriye daha güvenle bakmamızı sağlar
|
fazla fantazi yapmaya gerek yok beraberlik iyi sonuc bu sezon fıksgurden sanssızlıgımız var allah yardımcımız olsun
|
arkadaşlar ne söyleyeceğimi ne yazacağımı bilimiyorum...ne dileyelim inşallah puan çıkarırız.defans düzeni sağlanırsa bişeyler olabilir.
|
Fenerbahçeli futbolcular bilerek cezalı duruma düştüler galiba.. Bizden daha güçsüz takım yok gibi..
|
Fener bize çok ters gelen bi takım. Bizim takımda şuan iyi durumda olmadığı için bu maçtan ümitli değilim. Fenerde bizim sol kanattan yüklencekler. Gökhan Gönül ve Mehmet Topuz bizim sol tarafı duman ederler. İnşallah bi düzelme gösterirlerde yeneriz Feneri
Burdan İbrahim Dağaşana sesleniyorum kendine gel artık. Geçen senenin en iyi orta saha oyuncuları arasında gösterilen futbolcu bu sene kayıplarda |
defansın solunda ve göbekte yine sıkıntı çekeriz gibi, dağaşan oynatılmamalı dinlendrilmeli, erman ilk 11 de çıkmamalı sahaya burnu sürtülsün,forvet olarak kimi sürerse sürsün hoca (ki kamanandan başka forvetimiz varmı yada alternatifi?) forvetsiz oynuyan bir takım olacağız bu da gol atamamak demek. maçı 0-0 a kilitleyebilirmiyiz ? imkansız, o halde maçın ilk yarısı berabere 0-0 biter ikinci yarısı 1 veya 2-0 yenik kapatırız diyorum
|
Solda Murat ya da Aubey oynamalı.Önemli eksikleri var.Bugünki maçtan daha kötü olmayacağız.İnşalah uyum sürecini az hasarla ve çabuk atlatırız!
|
fikstürümüz gerçekten çok kötü , ligin iikinci yarısı da 17 puan toplayabileceğiz gibi gözüküyor, belki de ligde kalma maçımız son haftaki ankaragücü olacak alırsak ligde kalıcaz
|
trabzon maçındaki kötü oyunu gördüken sonra bu maçtan hiç ümidim kalmadı.ama çıkmayan canda ümit var demişler maç sahada belli olur diyelim yinede açık bi kapı bırakalım 1 puanda bize yarar
|
trabzonspor karsisinda bu kadar ezik futbol oynayan takim fener gibi takimin karsisinda hicbisey yapamaz.üzülerek seyrediyoruz
muhsin hoca güzel laflarla bizi oyaliyor su anda ligin en kötü mücadele eden enkötü futbol oynayan tek takimimiyiz.denizlispor ilk yarinin berbat takimi o kadroyla bile biseyler yapmaya calisyor ama bizim durumumuz pekte ic acici degil. |
ben ankete sivas yener diye işaretledim ama gönlüm öyle istiyor yoksa bu takım fb yimi yenecek fark yemezsek iyi olur.benim tahminim 2 4 umarım sivas yener.
|
Trabzon maçı gibi oynarsak ve sol tarafta da Ferhat olur ise FB bize tarihi fark atar, yedek kadrosu gelse bile ...
|
[B][COLOR="RoyalBlue"]bu günki trabzon maçından sonra en az yarım düzine gol yeriz herhalde
bu gün bu futbolla trabzon maçında 10 il 15 gol arası yemedigimiz içinde bayagı şanslıyız allah yardımcımız olsun inşallah[/COLOR][/B] |
arkadaslari almis almis bir karamsarlik transiferler daha yeni lig macina cikti carsamba bursa macini gecelim fener maci cikis macimiz olacak fenerliler korkudan cezali duruma dusuyorlar sivas 2 fener 1 olacak
|
[QUOTE=58_babacan_58;601519][B]BU MAÇA SEYİRCİ DESTEĞİMİZLE DAMGA VURMALIYIZ TAKIMI ATEŞLEYİP FENERİN ÜSTÜNE YÜRÜMESİNİ SAĞLAMALIYIZ ANCAK BU ŞEKİLDE PUAN ALABİLİRİZ FENERDEN,ZATEN FENERİN ÇOK EKSİĞİ VAR.........[/B][/QUOTE]
[B]yillardir her hafta maca giderim hic taraftar destegiyle mac aldigimizi gormedim :) ve yine ayni sekilde eline cekirdegini alan gelecek diyecem ya havalar sogudu cekirdek yiyemezler oturamazlarda guru bagirt olur iste taraftarla deilde saglam bi akdroyla cikarsak beraberlik iyidir diyorum .insallah umit ediyoruz ki 3 puan alalim [/B] |
[QUOTE=Kokomo;601633]Trabzon maçı gibi oynarsak ve sol tarafta da Ferhat olur ise FB bize tarihi fark atar, yedek kadrosu gelse bile ...[/QUOTE]
[B]ferhat a yuklenmeyin bu kadar sezon basindan beri hayrettinin yuzune cok mac kaybettin bu mac tatata farhatin yuzune kaybedelim ama ferhat 1.2 mac oynasin toparlanir birden baskiyi kaldiramadi hatada yapmadida toplara basmadi [/B] |
[QUOTE=58mami58;601449]Fazla bi beklentiye girmek yanlış olur oyunumuz ortada 1 puan alırsa öpsün başına koysun[/QUOTE]
vay be haklisin kardes gecensene sivas deplasmanina gelen büyük takimlar beraberlik alirsak iyi sonuc diyolardi simdi biz diyoruz,beraberlik iyi sonuc diye,ama sunu yaziyoum arkadaslar mehmet yildiz bu takimda ne zaman oynamaya baslar takim o zaman düzelir bu takimi yönlendirecek lider oyuncu yok lider oyuncumuz mehmet yildizdir,cünkü takimi atesliyo bazen kötüde oynasa kimin nerde durmasi gerektini hatirlatiyo.kiziyo bagiriyo arkadaslarina ama dogrusunu yapiyomus,simdi sahada kimin ne yaptigi belli deil,bitek ermandan baska saldiran kosan oyuncu yok,erman kilic bence bu takimin en iyi oyuncularindan bitanesi,bazi arkadaslar ermana da laf atmis tek basina daha ne yapsin cocuk,su anda sivasa ronaldoyuda getirsek ermanin yaptigini yapar,fazlada karamsar olmayin arkadaslar,biz inanci olan bi sehiriz,biz bu ligde kalacagiz,ama trabzon macinda biz iyi oynamadik tamam,ama trabzonda dört dörtlük oynamadi,fazlada havaya girmesinler,sivasla deyilde galatasaray veya fenergibi bi takimla oynasalardi,bu maci inaninki,trabzon bu oynadigi futbolla kendi sahasinda yenilirdi,bizim kötü oynamamiz onlari iyi futbol oynuyo gibi gösterdi maci izleyenler,ilk yarinin sonunda trabzonun pilinin bittini görmüstür yoruldular cünkü sivasa giciklar vede acayip bilenmislerdi,pillerinin bittinde,biz beraberliyide yakalaya bilirdik ama olmadi,cünkü takimi atesleyecek lider oyuncumuz yok mehmet yildiz gibi,muhsin ertugrula gelince takima hicbisey asilamamis kim nerde duracani bilmiyo,bu teknik adamla isimiz zor,kim ne derse desin,mac sonunda hata cok yaptik demeyle olmuyo hoca yaptirmayacaksin bu takim lig basindan beri paslasamiyo sen takimi nedemeye calistiriyosun o zaman,takimin basina gelmeden önce ayni sorun vardi simdide ayni sorun var,tarabzonu övene kadar nerde ne hata yaptin onlara bak,yada hatani kabul et,bülent uygun hata bende derdi senin azindanda o laf ciksin,be hoca,ama sende ben o yildizi göremiyorum muhsin ertugral hoca,saygilar, |
sivasın galip gelemiyeceğini idda eden arkadaşlar sanırım...fb taraftarı...ayrıca bu seneye kadar fb yi bir kez yendik başka da yenemedik.bu da doğrudur...yanlız o dönemlerde fb hayranı,fb taraftarı bir hoca vardı.takımın başında...artık o hoca yoktur...ayrıca fb de santos,chirtian,emre,lugano cezalı bunlar yoklar....kesinlikle biz bunları yeneriz....bana göre gerisi yalan....
|
ARK.LAR BUNLARI YENERIZ BUNLAR KIMKI BIZ SIVAS SPORUZ HERZAMAN FENER GIBI TAKIMLARI YENERIZ HEMDE LUGANO CHRISTAN EMRE BELOZGLU FLN TYOK TAKIMIN YARISI SAYILIR BU ADAMLAR BIZDEDE YENI TRANSFERLER OZELKLE TADDER VE AUBEY COK II LER BENCE SAHAMIZDA 20 BINSIVASLI ARSLANIN ONUNDE ONLARI YENIRIZ TABI HAKEMLER HERZMAN OLDUGU GIBI ONLARI TUTTMAZ SA DEGILMI RENKDASLAR :):)
|
[B]galibiyet son duruma bakılırsa zor ama imkansız değil...eğer defans aklı başında garanti oynar, orta sahamız gereksiz pas hataları yapmazsa 1 puan alır, forvetlerde son vuruşlarda iyi olursa galibiyet neden olmasın...
ama ilk 15 dakka fenerin üzerimizde baskı kurmasını engellememiz lazım... skor ne olursa olsun takımıza destek verelim...çünkü fb den sonra denizliyle oynacağızki bence 2. yarıdaki en önemli maçımız...[/B] |
Baska caremiz yok. Ya yenecez ya yenecez.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:25. |