![]() |
Agbetu Yuvada Kaldı
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/oyuncular/1.agbetuuuu.jpg[/IMG]
Sivasspor Agbetu`yu Bucaspor`a vermedi.... Takviye çalışmalarını sürdüren Bucaspor kulübü ısrarla almak istediği Sivasspor`un sağ kanat oyuncusu Agbetu konusunda olumsuz gelişmeler yaşadı. Profesyonel Şube Başkanı Adnan Dolma, Konyaspor’un son dakikada Serhat’ı vermekten vazgeçtiğini belirterek, “Sanıyorum ligde rakip olmamız, bu kararda etken oldu. Sivasspor da Agbetu için son dakikada olumsuz yanıt verdi.” şeklinde konuştu. [B]Bucaspor Resmi Sitesi[/B] |
Cevap: Agbetu Yuvada Kaldı
[B]Gitmediği iyi oldu.En azından sahada mücadele ediyor![/B]
|
kaldığı iyi olmuş bize faydası olabilecek bi oyuncu
|
Trabzon maçında ruhuyla oynayan, karakterini kaybetmeden takımı, forması ve temsil ettiği insanlar için savaşan iki futbolcudan birisi idi. Gönderilmeyeceğini düşünüyordum, öyle de oldu. İnşallah ilerleyen haftalarda performansı artarak devam eder ve diğer ruhsuzlara biraz örnek olur!
|
adam gibi adam agbetu tek yırtınan o savaşan o belki çok fazla yetenekli değil ama ruhunu ortaya koyarak oynuyor adam fazla değil onun gibi 2-3 oyunca daha öyle oynasın yeter...
|
formayi hakeden birisi niye gonderilsin ki...??? Bu Takimda iyi oynayanlar mi gonderiliyor mantik bunun neresinde ??
|
[B]Kalmasından yanaydım öylede oldu.sahada varlık gösteren futbolculardan birisi en azından ileri geri koşuyor......[/B]
|
[B]Hayırlı Bir Karar Olmuş...
Sonradan Oyuna Giripte Skora Yönelik Nadir Oyuncularımızdan Agbetu Bu Sene...[/B] |
hem genc hemde yetenekli bir futbolcu bizde kalmasi iyi olmus
|
Agbetunun takımda kalmasına çok sevindim. Van Heerden,Kamanan ve Agbetu bu takımın en kaliteli isimleri. Kamananında başarısız olma sebebi ilerde yalnız kalması. İnşallah sol bek transferi yapıp transferi kapatırız.
|
[B]sevindim bu habere ben iyi oldu...[/B]
|
Agbetudan hep aynı hırsı, üst düzey performansı bekliyoruz. Fenerbahçe maçında tek isteğim bir süre sol açığa geçip Gökhan Gönülü yorup oyundan düşürmesi, sonra da sağa geçip Uğur Boralı durdurmsı, Fenerin kanatlarını çalışmaz hale getirir, Alexi de marke edersek gıpraşamazlar, maçı da biz alırız.
|
COK UZUCU BIR HABER DEGERINI BULUYORSA KESKE VERILSEYDI ZATEN BIR ISE YARADIGI YOK EKMEK DUSMANININ
|
Eses maçını söken adamdı.Her zaman iş yapar.
|
[B]Trabzon maçında Taider oyunda iken Sol Defansımız perişan olmuş ve ilk 20 dakikada nerdeyse fark yiyorduk. Genç Ferhat ilk maçında çok dengesiz ve perişan ne yaptığını bilemez durumlara düşmüştü. Taider çıktıkdan sonra Sola yakın olarak Agbetu girince oyunda dengeyi kurmuştuk. Demekki bizim Hayrettinle değil o bölgede genel sorunumuz var. Bu Agbetu olayının başka perdesi fakat bence onun ne satılması nede kiralanmasına karşıyım. Çünkü fazla yetenekli olmasada yada kabiliyetinin kısıtlı olmasına rağmen mücadele etme isteği yürekli olması bize o duyguları yaşatıyor. Artı hiç gözümden gitmeyen o karlı havada Şükür secdesi etmesi ise duygusal ve bize ne kadar bağlı olduğunun bir göstergesi. Yönetim zaten giden oyuncuların pişmanlığını yaşarken onun satılmasını doğru bulmamış ve yerinde karar vererek yüreğimize azda olsa su serpmiştir. Tebrik ediyoruz. Ve bir an önce şu kaosdan kurtulmamızı umuyorum. Şimdi sıra Hayrettinin hocasından özür dilemesi ve Mehmet Yıldız, Sedat Bayrak ve İbrahim Şahinin sahalara dönmesine kaldı.
[COLOR="DarkRed"]İNŞALLAAAAAH[/COLOR][/B] |
Gönül isterki Agbetu dan daha iyi bir oyuncumuz olsa da Agbetuyu 1 yıl devamlı oynayacağı bir takıma kiralasak ve seneye ilk 11 de oynatsak..Ama bu şartlarda yerine daha iyi bir oyuncu almadan bu oyuncunun gitmesini doğru bulmadığımı mesajlarımda yazmıştım..Sitede verilen haber doğruysa bu habere çok sevindiğimi belirtmek isterim...Agbetu oynadıkça daha iyi olcak bir oyuncu..Şu şartlarda yedek de kalsa 2. yarı oynatır takıma yarar da sağlarsın..Zita'nın durumu bakalım ne olacak;görünen o ki o da takımda kalacak gibi;Keşke takıma bir de iyi bir golcü alabilsek;işte o zaman daha çok sevineceğim...
|
agbetu sanda takimdaki hirsin istegin mücadelenin temsilcisi agbetu da giderse takimdaki hirsli bir kac futbolcu sayisi dahada azalir onun icin agbetu bize kesinlikle cok lazim.
|
Trabzona ve kayseriye basmadan gitmemeli... Yiğido olduğunu tescillemeli.
|
agbetu gitmesi gereken en son kişidir be akıllı ol artık yönetim
|
MUSADAN ,DAĞAŞANDAN FARUKTAN HAYRETTİNDEN DAHA FAYDALI OLDU BİZE İKİNCİ YARILAR GİRDİ EN AZINDAN TAKIMA HAREKETLİLİK GETİRDİ
|
evet çok iyi bir sol beke ihtiyaç var. acilen alınmalı.
|
bence iyi bir karar.Agbetuya şans sonuna kadar verilmeli, mücadeleci biri.orta alanda agbetu, zita, van heeren ve erman dörtlüsünün önüne M.yıldız ve kamananı koyunca sanırım takımın ortası güçlü olur.tabi defansda sağlamlaşınca takım oynamaya başlar, ne dersiniz buna?
|
kaldığıda iyi oldu takımda forvet eksikliği var zaten neden satılsın kı kamanan ıle yanına bır forvet dah a lazım mehmet yoklugunda ayrıca petkoviç artık bitmiş akına yedek bır kalecı daha lazım gecen sezon futbolcuları satıp para kazananlar şimdi çıkartın paraları takıma oyuncu lazım
|
[B][COLOR="Lime"]çok şükür bir işe yarayan agbetu var bari kalsın[/COLOR][/B]
|
[QUOTE=GokhanTurna;602464]Agbetunun takımda kalmasına çok sevindim. Van Heerden,Kamanan ve Agbetu bu takımın en kaliteli isimleri. Kamananında başarısız olma sebebi ilerde yalnız kalması. İnşallah sol bek transferi yapıp transferi kapatırız.[/QUOTE]
Arkadas kamanan birsey yapmiyor van heerden ayni agbetu da tek hizli sivasspor bursaya karsi ölü gibi oynadi yeni transferlerde cok kötü:mad::mad: |
sivasspor sevgisini gosteriyor ozaman yonetimde uyansin satmasin onu
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:26. |