SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Biletler Satışta. (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=28390)

SivasSpor.Com 27.01.2010 03:05

Biletler Satışta.

[url=http://urlal.com/dqqf][img]http://i1001.hizliresim.com/2010/1/27/1204.jpg[/img][/url]

Fenerbahçe maçının bilet fiyatları belirlendi.

Sivasspor’un pazar günü 4 Eylül stadında oynayacağı Fenerbahçe maçının bilet fiyatları belirlendi.

Biletler bugün satışa sunulacak.Bilet fiyatları: Kale arkası 5TL
Maraton 20TL
VİP 25 TL
Deplasman 10 TL

[B]FENERBAHÇE’YE 800 BİLET[/B]

Sivasspor kulübü Fenerbahçe taraftarı için 800 bilet ayırdı. Yapılan açıklamada misafir takım taraftarı için uygulanan yüzde 5’lik kotanın bu maçtada geçerli olduğu belirtildi.

[COLOR=#FF0000][B]Sivasspor.Com[/B][/COLOR] olarak taraftarlarımızı bu büyük karşılaşma öncesinde stadyuma davet ediyoruz.Takımımızı Pazar günü yalnız bırakmayalım.

Burack 27.01.2010 03:12

Cevap: Biletler Satışta.

Biletler gerçekten ucuz satılıyor ama daha doğru düzgün taraftar yok maça 2000 taraftar geliyor, gerisi seyirci.

oNuR 27.01.2010 03:13

[B]Anladığım kadarı ile rakip taraftar bölümüde 5 lira.Eğer böyleyse gerçekten çok yanlış bi fiyat uygulaması..Zaten bütün İstanbul takımları ile olan maçlardan önce hep aynı söylüyoruz..Yap biletleri 50 lira!Mecbur dolacak orası.10 kişiden alacağın parayı tek kişiden al..Ama kendimiz yazıp kendimiz söylüyoruz..

[/B]

GuVeN 27.01.2010 03:24

[QUOTE=oNuR;602540][B]Anladığım kadarı ile rakip taraftar bölümüde 5 lira.Eğer böyleyse gerçekten çok yanlış bi fiyat uygulaması..Zaten bütün İstanbul takımları ile olan maçlardan önce hep aynı söylüyoruz..Yap biletleri 50 lira!Mecbur dolacak orası.10 kişiden alacağın parayı tek kişiden al..Ama kendimiz yazıp kendimiz söylüyoruz..

[/B][/QUOTE]

Onurum öyle bi uygulama yapamayız.bizim kale arkasına verdiğimiz fiyatı onlarada vermemiz gerekiyor.aksi takdirde zaten federasyon paraya el koyuyor..onlara o fiyatları çekebilmek için kendi tribün fiyatlarınıda arttırman gerekiyor diye biliyorum..

oNuR 27.01.2010 03:35

[QUOTE=GuVeN;602542]Onurum öyle bi uygulama yapamayız.bizim kale arkasına verdiğimiz fiyatı onlarada vermemiz gerekiyor.aksi takdirde zaten federasyon paraya el koyuyor..onlara o fiyatları çekebilmek için kendi tribün fiyatlarınıda arttırman gerekiyor diye biliyorum..[/QUOTE]

Eğer böyle bi uygulama varsa bişey diyemeyiz abi ama yoksa gerçekten yanlış uygulama.İnşallah vardır da en azından ''biz ucuza maç izleyelim derken aradan 800 kişiyi kaçırmış,ee varsın olsun o kadar'' diyelim :)

kiNgSiZe58 27.01.2010 04:10

Kale arkaası tahmınımce Cumaya kalmaz biter. gerisini bilemem

shang 27.01.2010 08:56

her zaman maraton 10du 20 yapmışlar busefer

yukarıyıldızlı 27.01.2010 09:21

yine de fiyatlar makul bence ama havanın soğuk olduğu düşünülürse biraz daha düşük olabilirdi maraton...ama merak etmeyin sivas maskeli istanbul yalakalrı doldurur yastık yorgan alır gelirier...

SEVDAMSIN58 27.01.2010 09:32

YAPAR BIR KIYAK AZIZ ABISINE SAYIN BASKANIMIZ ZATEN BILICAYI DA FEDA ETMEDIMI AZIZ ABISINE O YUZDEN SURUNMUYORMU TAKIM YERLERDE YERBEZI GIBI

SiVaSLı MeRT 58 27.01.2010 09:34

bence bütün biletler satılmalı stad tıklım tıklım dolmalı sivasım fbye koymalı

hiko58 27.01.2010 09:50

bence biletlerin ucuz olması maça olan talebi azaltıyor. ucuz olan hiç bir şeye rağbet olmaz. yıllarca süper lige çıkalım diye yırtındık şimdi süper ligdeyiz seyirci bulamıyoruz. o kadarda ucuz bilet fiyatları varken. acaba şehir olarak süper ligi ve sivassporu artık istemiyormuyuz ne ???

hiko58 27.01.2010 10:03

birde başkana karşı olur olmaz konuşanlar var. kendilerini ne sanıyorlarsa. teknik heyeti eleştirirsin. futbolcuyu da tamam ama. başkanı neden eleştiriyorsun. adam bırakırsa kimi getireceksin başa. bu adamı yalvara yalvara getirmedilermi. osman seçilmiş ta köyüne kadar gidip sen başkan olacaksın demedimi. adam olmaz benim işlerim var demedimi. zorla başkanlığı vermedilermi adama. adam o kadar işinin arasında sivasspora başkan oluyor ve bizim sivaslı canım kardeşlerim başlıyorlar ileri geri yazmaya. hadi be. yapmayın artık. sivaslı işadamlarına bir sürü haksızlık dedikodu istememezlik yapıldı adamlar sivastan gitti başka yerlere yatırım yaptılar. sivasta bulunan birkaç kişinin kuşbazlığını yaparak diğer kişileri saf dışı bıraktılar adam parasını pulunu alıp gittiler başka yerleri abat ettiler. sivaslı küçük şeyler düşünmemeli artık. küçük çıkarların peşinde olmamalı. kendimiz için değil artık sivas için yaşamalıyız. sivas gelişmeli. sivas büyümeli. çok çok büyümeli. adına layık olmalı.sivaslı olarak bizde bu çekememezlik duygularını bir kenara atarak sivas için düşünmeliyiz. birkaç kişinin çıkarı için sivası feda etmemeliyiz. bırakın bütün sivaslı zenginler buraya gelsin.burası bir sanayi şehri olsun. neden milleti huzursuz ediyorruz.başkalarını rahatsız ederek bir yere varamayız. aklımızı başımıza almamız lazım.

58_babacan_58 27.01.2010 10:11

[B]HADİ YİĞİDO TAKIMINA BU ZOR GÜNÜNDE SAHİP ÇIK BÜTÜN BİLETLERİ TÜKETELİM DOLDURALIM ARTIK ŞU STADI..........[/B]

babapiton 27.01.2010 10:19

Çok ucuz biletler hadi yigidolar herkes stadyuma...

YÇmusaYÇ 27.01.2010 10:29

[QUOTE=SiVaSLı MeRT 58;602583]bence bütün biletler satılmalı stad tıklım tıklım dolmalı sivasım fbye koymalı[/QUOTE]

biletler satılır sivaslı olupta istanbulu destekliyenler war bu yüzden alır bizim içimizde izlerler......

Metal Gear 27.01.2010 11:11

Bugün hemen gidip almaya gerek duymuyorum.Zaten ilk giden bile olsam iyi yerden bilet alamıyorum.Amca,dayı,oğuları vb vb..

babapiton 27.01.2010 15:11

Hiç umudum yok benim korkum bu maglubiyetle bir anlık sinirle taraftarın bülent hocaya yaptıgımız gibi muhsin hocayıda kırmak eger böle bir hata yapılırsa işler karışır,muhsin hocada fazlasıyla eleştirilmeye başlandı :confused:

ercan58.a 27.01.2010 15:57

[B][COLOR="Blue"]evet yigidolar rezilligimizi izlemek için stadyuma koşalım trabzon bursa derken sıra fenerde buyrun[/COLOR][/B]

58candide58 27.01.2010 16:26

istanbuldayım o yüzden maça gitme gibi bi şansım yok..ama olsaydı bu maça kesin gitmezdim..fener takımı yine dagıtacak..3-4 tane atar heralde yine..bu takımla fener karşısında galibiyet çook zor..ama umut var biraz işte..neyse kesinlikle gidilmez bu maça bir rezillik daha görmemek için..

mnt3 27.01.2010 19:55

[QUOTE=SEVDAMSIN58;602581]YAPAR BIR KIYAK AZIZ ABISINE SAYIN BASKANIMIZ ZATEN BILICAYI DA FEDA ETMEDIMI AZIZ ABISINE O YUZDEN SURUNMUYORMU TAKIM YERLERDE YERBEZI GIBI[/QUOTE]

tam rakamları bilmiyorum ama,sivasspor bilica ya 3 lira teklif ederken fenerbahçe 20 lira teklif edince nasıl tutacaktık bilicayı?bilica sezon sonu sözleşmesi bittiğinden boşta kalıp bedavaya gidecekti,bilica da iyi niyetli ki,birkaç ay önce sözleşme yeniledi sivasspor ile ve sivasspor fenerbahçe den bonservis parası alarak,yani para kazanarak bilicayı verdi
lütfen bilip bilmeden yorum yapmayalım.mecnun odyakmaz sayesinde sivasspor bugünkü haline gelebildi,tesisler kazandı,şampiyonlar ligi ön elemesi oynadı.
bir zamanlar süper ligde oynayan malatyaspor ve elazığspor un 2.lig b grubunda ( a grubu değil-dikkatinizi çekerim) son 2 sırada olduğunu hatırlatırım .yani 3.lige düşmemek için debeleniyorlar.
yönetim kurulumuz sivasın alım gücünü bildiğinden fenerbahçe maçında 5 liradan bilet satıyor.artık iş biz yiğidolara düşüyor,fenerbahçe maçında 90 dakika bağırıp,destek olup 3 puanı almalııyız

mnt3 27.01.2010 19:59

[QUOTE=hiko58;602601]birde başkana karşı olur olmaz konuşanlar var. kendilerini ne sanıyorlarsa. teknik heyeti eleştirirsin. futbolcuyu da tamam ama. başkanı neden eleştiriyorsun. adam bırakırsa kimi getireceksin başa. bu adamı yalvara yalvara getirmedilermi. osman seçilmiş ta köyüne kadar gidip sen başkan olacaksın demedimi. adam olmaz benim işlerim var demedimi. zorla başkanlığı vermedilermi adama. adam o kadar işinin arasında sivasspora başkan oluyor ve bizim sivaslı canım kardeşlerim başlıyorlar ileri geri yazmaya. hadi be. yapmayın artık. sivaslı işadamlarına bir sürü haksızlık dedikodu istememezlik yapıldı adamlar sivastan gitti başka yerlere yatırım yaptılar. sivasta bulunan birkaç kişinin kuşbazlığını yaparak diğer kişileri saf dışı bıraktılar adam parasını pulunu alıp gittiler başka yerleri abat ettiler. sivaslı küçük şeyler düşünmemeli artık. küçük çıkarların peşinde olmamalı. kendimiz için değil artık sivas için yaşamalıyız. sivas gelişmeli. sivas büyümeli. çok çok büyümeli. adına layık olmalı.sivaslı olarak bizde bu çekememezlik duygularını bir kenara atarak sivas için düşünmeliyiz. birkaç kişinin çıkarı için sivası feda etmemeliyiz. bırakın bütün sivaslı zenginler buraya gelsin.burası bir sanayi şehri olsun. neden milleti huzursuz ediyorruz.başkalarını rahatsız ederek bir yere varamayız. aklımızı başımıza almamız lazım.[/QUOTE]

çok güzel yazmışsın yiğido gardaş.biz potansiyelimizin farkında değiliz hala, o kadar sivaslı var dışarıda yaşayan,zengin olmuş.1 kişi de çıkıp,takım şampiyonlar ligi ön elemesi oynuyor,1 futbolcunun maliyetini de ben karşılayayım demedi.bu ortamda sivasspor için emek ve zaman harcayan yöneticilerimize sahip çıkmamız lazım.mecnun odyakmaz başkanımızla ve muhsin ertuğral hocamızla bu sezon ligde kalıp seneye gene fıtınalar estirteceğiz

mnt3 27.01.2010 20:03

[QUOTE=58candide58;602782]istanbuldayım o yüzden maça gitme gibi bi şansım yok..ama olsaydı bu maça kesin gitmezdim..fener takımı yine dagıtacak..3-4 tane atar heralde yine..bu takımla fener karşısında galibiyet çook zor..ama umut var biraz işte..neyse kesinlikle gidilmez bu maça bir rezillik daha görmemek için..[/QUOTE]

gitmeyin kardeşim,destek de olmayın.takım amatör lige kadar düşsün-orda izlersiniz o zaman..ben hatırlıyorum mesela,1984 yılında amatör lige düşüşünü sivassporun,oradan kalktı,şampiyonlar ligi ön elemesi oynadı,son uefa kupası sahibini sivasa getirdi,o takımı izlemek için bile stadı dolduramadık.biz sivaslılar bu kadar küçük düşünüp,birbirimizi yedikçe işimiz zor.

58alp58 28.01.2010 21:26

stadı boş bırakmayalım , inşallah bu maçı kazanırız

A.Turan Korkmaz 28.01.2010 22:45

[QUOTE=58candide58;602782]istanbuldayım o yüzden maça gitme gibi bi şansım yok..ama olsaydı bu maça kesin gitmezdim..fener takımı yine dagıtacak..3-4 tane atar heralde yine..bu takımla fener karşısında galibiyet çook zor..ama umut var biraz işte..neyse kesinlikle gidilmez bu maça bir rezillik daha görmemek için..[/QUOTE]

10-0 da yenilsek içerdeki her maçımıza sonuna kadar inatla geleceğim, geleceğiz. Bu takım bizim. İkinci bir takımımız yok, bu olmazsa şu diyeceğimiz.Gerçek taraftar maç ayırmaz. Yağmur, kar , soğuk , mazeret üretmez.Kötümser bakmaz. Bardağın dolu tarafını da bilir. O bardaktaki bir damla su bile özümüzdür bizim. Maça gideceğim, en yakın taraftar grubu hangisi ise( Yiğido Gençlik,1967,Yeniçeriler), onlara yanaşıp takımımı destekleyeceğim.

subasi29 28.01.2010 22:51

mac pazar gunu;bilet fiyatlarida iyi geriye stadi doldurmak kaliyor

yiğidomustafa 29.01.2010 09:23

[B]
Biletler bugün satışa sunulacak.Bilet fiyatları: Kale arkası 5TL
Maraton 20TL
VİP 25 TL
Deplasman 10 TL

Kale arkası bileti iyi ama diğer bölümleri 5Tl daha ucuzlatsalar dahada iyi olur.Zaten taraftar yok bir de 20TL 25tL yi görünce taraftar hiç gelmiyoor...[/B]

slasher//z 30.01.2010 08:56

rezillik mi oluyor???????

[B]sivasın senin gibi taraftara mı ihtiyacı war sence?
maçlara rezillik görmemek için gitmiyosan, sivasın iyi gününde de gelme bence.
mehmet yıldızın, muhsin hocanın, hayrettinin morale; takımın desteğe ihtiyacı oldugu böyle bir zamanda; sen taraftar değil iyi gün seyircisisin bence.[/B]

Metal Gear 30.01.2010 11:34

Sizin gibi düşünenler gelmese de olur zaten!
Dert değil!

oquzh4n58 30.01.2010 11:49

[QUOTE=oNuR;602540][B]Anladığım kadarı ile rakip taraftar bölümüde 5 lira.Eğer böyleyse gerçekten çok yanlış bi fiyat uygulaması..Zaten bütün İstanbul takımları ile olan maçlardan önce hep aynı söylüyoruz..Yap biletleri 50 lira!Mecbur dolacak orası.10 kişiden alacağın parayı tek kişiden al..Ama kendimiz yazıp kendimiz söylüyoruz..

[/B][/QUOTE]

sen macLara gıdıyomusunda ? bakıyomda sıvas dısı adamlar 50 mılyon olsn yok 30 mılyon olsun cok ucuz dıyorlar ucuz da uucuza bura sıvas zengın sehrı degılkı bn bı ogrencıyım 5mılyon ayırabılıyom anca kale arkasına gıdıyom her zmn arada maraton 50 mıylon olursa kım gıdecek kı ? toplasan 100ksıı gıder ve kombılker kımse gıtmez emın olun

oquzh4n58 30.01.2010 11:52

la sen ve senın gıbı ıstanbul yalakaları gelmessede olur gerekde yok bız sızın gıbı sampıyonluga oynuyan takım tutmuyozya gonlumzde olan sıvasımzn takımını yurekten tutuyoz ıstyosa kume dussun burda konusma sen ıstanbul yalakası

joe cole 30.01.2010 15:16

maç bıletlerı bıttı mı oyle bı duyum aldım da

armn 30.01.2010 18:25

çok ucuz biletler antalyada dün bjk maçında kale arkası 75 tlydi sivasspor çok uygun fiyatlara satıyor biletleri.

armn 30.01.2010 18:27

ve yorumlara baktımda buna bile pahalı diyenler var bence çok şanslısınız

A.Turan Korkmaz 30.01.2010 20:39

[QUOTE=ercan58.a;602765][B][COLOR="Blue"]evet yigidolar rezilligimizi izlemek için stadyuma koşalım trabzon bursa derken sıra fenerde buyrun[/COLOR][/B][/QUOTE]

Takım Eskişehir maçını alırken, ilk yarının son maçlarında puanlar alıyorken rezil miydi?
Skora göre yorum yapmak yanlıştır. Bizim takım Bursa maçındaki ilk 20 -25 dakikadaki oyununu 90 dakikaya yaysa, adaletli bir hakemle ve daha dikkatli bir oyunla her takımla kafa kafaya oynar. Bizim de isteğimiz o. Mahkum oynamamak, kafa kafaya oynamak. Yenersin, berabere kalırsın veya yenilirsin. Top yuvarlak. Fakat futbolun doğrularını sahada takımımızda görmek istiyoruz. Takım oyunu,toplu hücum anlayışı, takım savunması, zaman zaman oyunu soğutma, zaman zaman tempoyu artırma, yardımlaşma ve kademe yapma,özveriyle sakatlanma pahasına mücadele verme... vb. Bunlar daha evvel Sivassporumuzda olan ve şimdi de Muhsin hocanın otomatik! olmalı diye sözettiği şeyler. Ve bunlar da zamanla tecrübeyle birarada uzun süre oynamayla istikrarla ilgili.
Şu yarım sezonu bir atlatalım, ligde kalalım.
Eleştiri somut olursa kıymetlidir. 'Rezillik' sözü boyalı basının Sivassporumuza atmak istediği bir çamurdur.TVlerde, gazete köşelerinde takımımızdan averaj takımı gibi sözetmek isteyen çok hevesli var.Alay etmek istiyorlar. Biz birlik olup buna meydan vermeyelim. En azından kendi cümlelerimize dikkat edelim.Biz yapmayalım bari.

58sivas58spor58 30.01.2010 22:13

Biletler cok ucuz . ama iyi bi yandan !

sivastatlıbelam 30.01.2010 22:22

biizm yenmemiz için kesinlikle ilerde top tutmamız lazım.

seri pas yapamıyoruz u yüzden pas trafiğini rakip ceza alanı içinde yapmalıyız.
ara pasları orta sahada defans da değilde rakip yarı alanda yapmalıyız.

mehmet yıldız veya i.şahin mutlaka birisi oynamalı ve defansif oynamalıyız.

ahmetbaba 30.01.2010 23:00

haydi sivas uyuma.takıma destek zamanı.evinde kös kös oturma.haydi stada taraftar olmaya.

mucahitbaba58 31.01.2010 01:31

[B]insanlarin azi torba degilki buzelim burda sacma seyleri konusma
bize o sacma dusuncelerini aktarmana hic gerek yok kimse senin yorumunu takmaz [/B]

oNuR 31.01.2010 01:39

[QUOTE=oquzh4n58;603900]sen macLara gıdıyomusunda ? bakıyomda sıvas dısı adamlar 50 mılyon olsn yok 30 mılyon olsun cok ucuz dıyorlar ucuz da uucuza bura sıvas zengın sehrı degılkı bn bı ogrencıyım 5mılyon ayırabılıyom anca kale arkasına gıdıyom her zmn arada maraton 50 mıylon olursa kım gıdecek kı ? toplasan 100ksıı gıder ve kombılker kımse gıtmez emın olun[/QUOTE]

Güzel arkadaşım öncelikle yazdığımı dikkatli okumanı öneriyorum.
Sivasta olduğum 2 sene boyuncada 2-3 maç dışında hepsine gittim.Sanırım fotograflarımı takip etmiyorsun.Neyse problem değil.

Benim söylediğim bizim tribünlerimiz değil.Rakip taraftar tribününden bahsediyorum.Dikkatli oku lütfen

WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:08.