SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sivasspor Erken Veda Etti! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=28402)

SivasSpor.Com 27.01.2010 20:31

Sivasspor Erken Veda Etti!

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/2008yeni/TRkupa.jpg[/IMG]

Türkiye Kupası'nda geçen sezon yarı final oynama başarısı gösteren Sivasspor, bu sezon gruptan çıkamayarak kupaya erken veda etti.

Lig dördüncülüğü ve lig ikinciliği başarıları dolayısıyla son 2 sezondur Türkiye Kupası'nda gruplara seri başı olarak katılan Sivasspor, bu sezon geçen sezona oranla kupada başarısız bir grafik çizdi.

Geçen sezon kupada yarı final oynama başarısı gösteren Sivasspor, bu sezon ise kupaya gruplarda veda etti.

Geçen sezon kupada elde ettiği başarıyla hem futbol kamuoyunun takdirini kazanan, hem de önemli oranda gelir elde eden Sivasspor, bu sezon ise çeyrek final şansını yitirerek hem taraftarını üzdü, hem de kasasına girecek olan önemli orandaki gelirden yoksun kaldı.
Bu sezon Bursaspor, Denizlispor, Tarsus İdmanyurdu ve Giresunspor ile birlikte mücadele ettiği (C) Grubu'nda son maçlara Bursaspor ile beraber 7 puanla ilk 2 sırada giren kırmızı-beyazlı ekip, gruptaki son karşılaşmasında Bursaspor'a deplasmanda 4-0 yenilip, Denizlispor'un da Tarsus İdmanyurdu'nu 2-1 mağlup etmesi üzerine 7 puanla 3'üncü sırada kaldı.

10 puanlı Bursaspor ve 8 puanlı Denizlispor'un çeyrek finale yükseldiği grubu 3. sırada tamamlayan Sivasspor, kupaya veda etti.

Geçen sezon kupada Denizlispor, Manisaspor, Konyaspor ve Alanyaspor ile birlikte mücadele ettiği (C) Grubu'nu lider olarak tamamlayan Sivasspor, çeyrek finalde Galatasaray'ı eleyerek yarı finale yükselme başarısı göstermişti.

Galatasaray'ı eleyerek adını yarı finale yazdıran Sivasspor, yarı finalde Fenerbahçe'ye elenerek kupaya veda etmişti.

hoLiGan Enes 27.01.2010 20:33

Cevap: Sivasspor Erken Veda Etti!

[B]Yakışmadı.....................[/B]

58_babacan_58 27.01.2010 20:35

[B]AÇIKÇASI 2.KULVARDA BİZİM İÇİN DAHA KÖTÜ OLURDU BU DURUMDAYKEN, ŞİMDİ HEDEF ÜST SIRALARA TIRMANMAK 1 GALİBİYET BİZİ İNŞALLAH RAHATLATACAK VE O PİYANGODA BU HAFTA FENERE VURACAK FENERİ DAĞITACAZ İNŞALLAH.....[/B]

yorgun(58) 27.01.2010 20:35

geçmişe mazi derler gelecekten ise hiç umutyok busene bizi sevinmek yok hermaç kahrolacaz SENİN ESERİN BULENT DAGITTIN VE GİTTİN

M.Karahan 27.01.2010 20:37

Durmak yok TAM DESTEK HEP DESTEK!!!
Başka SiVASSPOR yok!!!

58delikanli58 27.01.2010 20:37

[QUOTE=hoLiGanY-G;602948][B]Yakışmadı.....................[/B][/QUOTE]

gercekden yakismasmis yenilirsek bile fair play ve gentlemen ligimizi unutmayalim

armn 27.01.2010 20:40

yok arkadaşlar daha fazla bibirimizi ve kendimizi kandırmayalım ta yazın kamp döneminden beri bu gün düzeldi yarın düzelecek diye kendimizi kandırıp durduk ve her seferinde hayalkırıklığı yaşadık arıtık umudu kestim bu oyunla hiç birşey olmaz ama herşeye rağmen SİVASSPORA AŞIĞIM..

Besyo_cu 27.01.2010 20:42

[B]Erken veda etmek değilde bu şekilde elenmek hoş olmadı. [/B]

sevda58 27.01.2010 20:42

[COLOR="Red"][FONT="Century Gothic"][B]Zaten suan tek hedef ligde kalmak olacak..[/B][/FONT][/COLOR]

ahbey 27.01.2010 20:48

Veda mı? Ne vedası.. Bursaspor bize 4 şamar vurarak yakapaça dışarı attı.. Ne vedası?

Rallim58 27.01.2010 20:48

[B]Son dakikaya kadar Tarsus'tan gol sesi beklemenin acziyetine düşürenler utansın...[/B]

subasi29 27.01.2010 20:49

Hadi Simdi Lige Asilin,Baska Kurtulus Yolumuz Yok

şarkışla 58 27.01.2010 21:20

arkadaşlar bizi 2 adamın olmayışı yakıyor M.yıldız ve Bilica

selimdelen 27.01.2010 21:29

[QUOTE=şarkışla 58;602987]arkadaşlar bizi 2 adamın olmayışı yakıyor M.yıldız ve Bilica[/QUOTE]

guzel ozetlemısın aynen sana katılıyorum ve katılanlarında cok olacagına emınım neden ılerıde topu tutap memet defansda belkemik bilica gol yemeyince atıyorduk offf offf herve tumu satan slvya yı satan bilicayı satan lar utansın gerci bilica fenere tabıkı gıtmek ıstıcek tutamazdık ama yonetim ve teknık adam ıkna etse kusturmeden elınde tutmaya calıssa ıdı kı basarabılırdı cundu adam sivası sevıyordu bunu forma numarasıda ıspatlıyor neyse kupada yalan oldu avrupada yalan oldu ligdende dusersek ne yaparız bilmiyorum ben cok ama cok uzulurum lige bızım gıbı bır takım her zaman gereklı ama suda bır gercek super lıgde cok ama cok kirli işler donuyor barız ve acık belge yok o kadar gecen sezon antep macı ıst bbl macında bır cok dumen oldu ama belge belge olmayınca ne yapılabılır neyse gecmıs gecmısde kaldı ligde kalalım baska bır sey ıstemıyorum sivasın istanbuldakı maclarına gıdeyımde lig tvden sıvasın maclarını heyecanla ızleyeyımde gerısı olmasın sıvasdan sl den uefadan ve kupadan bır sey beklemesemde olur saygılar

Aydogan58 27.01.2010 21:34

Yahuuu,,

su Bursasporun kelkafali 1 Sercani -- SivasSporun 6+1 kalecisine bedelmis !!!

üstelikte adam 3 golen Sivasa karsi HATRIK yapiyor,,,

bizim Muhsin hoca Kafayi saliyor,,,

Herkesin ümidi Son dakikaya kadar,,
Tarsus'tan gol sesi beklemenin acizesine kalmislar !!!

bizim Yönetim ve Baskan
demeki bu olaydan baya memunlarki sesleri,,, soluklari cikaramiyorlar.

eyuphulagu 27.01.2010 21:53

[B]Allah Aşkına takımın elenmesine sevineceğinize nerdeyse karalar bağlıyorsunuz; Sivasspor bu yıl takım olamamış bir takım; hala da eksiklerimizi tamamlamaya uğraşıyoruz; diyelim ki Tarsus 1 gol attı ve turu geçtik peki ya sonrası; oynanan bu futbolla çeyrek finale çıkacaktık.. Sonra çeyrek finalde 2 maç daha.. Bu turu da geçtik diyelim sonra; yarı final : burada da 2 maç oynayacağız, etti 4 maç.. Eğer finale kalırsak 1 maç daha ettimi 5 maç.. Sonrası, sonrası belli;

YİNE BANA HÜSRAN YİNE BANA HASRET VAR ,YİNE BANA ESMER GÜNLER DÜŞTÜ. EYVAAH.. DİYEREK BANK ASYA DA BU ŞARKIYI Söyleyecektik...

Zamanın birinde, Sivas'ta çalışan bir hoca şunu söylemiş; "Sivas'ta herkes teknik direktör, herkes herşeyi biliyor ama ne hikmetse Sivas bir türlü başarıyı yakalayamıyor.. Çünkü burada futbolu bilmeden konuşan çok insan var" demiş..

Adam haklı, hepimiz hocayız, tepimiz futbolcuyuz..

Sürekli konuşuyoruz ama kendi kendimize konuşuyoruz..

Bir Trabzon, bir Eskişehir, bir Ankaragücü, bir Göztepe seyircisi kadar etkimiz hiç yok..

Bülent hocayı gönderdik hep beraber, şimdi de sıra Muhsin Hocaya mı geldi.. Onu da gönderip takımı kurtaracağız güya...

Sonra gelen hoca takımı tanıyana kadar sezon bitecek ve takım bank asya ya doğru gidecek; bu kaçınılmaz son...

Biz değilmiydik...!

Devre bitse de, hoca yeni transfer yapsa, daha iyi olsak diyen.. Hoca da dediğimizi yaptı; yeni oyuncular aldı, belki 1-2 transfer daha yapabiliriz..

Kimse yeni gelen oyuncuların uyum süresinin olacağını hesap etmiyor; herkes istiyor ki, gelenler bir anda takımla kaynaşsın, hemen kolej takımı olalım, her maçı kazanalım..

Dünya'da ara transferde 7-8 tane oyuncu alıp bunların 4-5 tanesini ilk 11 de oynatıp, hemen uyum sağlayan hiçbir takım yok; zaten olamaz da.. Real Madrit'e de bu kadar transfer yapsan, onun da aynı sorunları olur; oldu da.. Hoca da, başkanda, yönetimde kupayı istemiyordu ama bunu açıkca da söyleyemiyorlardı.. Olan oldu, geçen geçti, bundan sonrasına bakacağız; çıkmayan candan ümit de kesilmez..

Yeterki, taraftar olarak takımımıza, stadyumda desteğimizi esirgemeyelim...[/B]

Metal Gear 27.01.2010 22:01

Bülent Uygun şimdi Bursa'daki şatosunda bize şiir yazıyordur!

murat_n 27.01.2010 22:16

Umarız bu veda sadece Zıraat Türkiye Kupasına veda dır. Lige veda etmeyelimde kupanın hiçde önemi yok bizim için. Bu sene varsa yoksa ligde kalmak.....

SEVDAMSIN58 27.01.2010 23:41

[QUOTE=Aydogan58;602996]Yahuuu,,

su Bursasporun kelkafali 1 Sercani -- SivasSporun 6+1 kalecisine bedelmis !!!

üstelikte adam 3 golen Sivasa karsi HATRIK yapiyor,,,

bizim Muhsin hoca Kafayi saliyor,,,

Herkesin ümidi Son dakikaya kadar,,
Tarsus'tan gol sesi beklemenin acizesine kalmislar !!!

bizim Yönetim ve Baskan
demeki bu olaydan baya memunlarki sesleri,,, soluklari cikaramiyorlar.[/QUOTE]

AYLARDIR BUNU YAZIYORUM BE HEMSERIM HERKES DURUMDAN MEMNUN BURSA GOL ATMIS KIMSENIN UMURUNDA DEGIL BURSA GOLLER ATMIS KIMSENIN RUHU DUYMUYOR HOCANIN VERECEK TAKTIGI YOK FUTBOLCUDA UTANACAK YUZ KALMAMIS ARTIK BU SEKILDE BIR SANTIM ILERLEYEMEYIZ BIRSEYLER YAPMAK LAZIM BIR COZUM BULMAK LAZIM YOKSA GOZUMUZU ACTIGIMIZDA IKINCI LIGDE OLURUZ
BELKIDE IKI YILDAN BERI BIRIKEN PARALARI BOYLE KARALIYACAKLAR YOKSA BUNE LAHANA TURSUSU BU NE PEHRIZ HEMSERIM KIMSENIN DUR DEDIGI YOK
KIM BULDU BU MUHSIN ERTUGRAL I BILICA NEDEN ABISINE PESKES CEKILDI SU ERMAN A KARSILIK TUM VE SILLAYI HANGI AKIL VERDI YASIN NE IS YAPAR IBRAHIM SAHIN DEMI FUTBOLCU KADIR KIM KARDES UGUR KAVUGU COKMU ARADI BU ADAMLAR YANI ANLAM VEREMIYORUM

SEVDAMSIN58 27.01.2010 23:44

BU GIDIS TAM VEDAYI GOSTERIYOR NE HOCANIN GOZUNDE BIR UMUT ISIGI NEDE FUTBOLCULARDA BU TAKIMA SEYIRCIYEDE IHTIYAC YOK ZATEN YONETIM SEYREDIYOR BASKA DIYECEK BIRSEY BULAMIYORUM

ahmetbaba 27.01.2010 23:47

kupayı alamayacağımız belliydi zaten.artık büyükler uyandı.eskiden olsa gençlerbirliği,kayseri,kocaeli almıştı hatırladıklarımdan.şimdi çok zor türkiye kupasını almak.elendiğimiz iyi oldu bence.tek kulvar kaldı artık.

efendigardaş 27.01.2010 23:47

TAKIM DAHA LİG BAŞLAMADAN KUPA MAÇLARINDA SİNYALLERİ VERDİ AMA ANDERLET MAÇININ GALİBİYETİ YÖNETİMİ YANILTTI FAKAT HİÇ ÖNLEM ALINMADI BU HALLERE DÜŞTÜK BAŞKA SİVASSPOR YOK LÜTFEN DESTEK VERMEYE DEVAM EDELİM...***

ALPBARAN 28.01.2010 00:35

[CENTER][FONT="Arial Black"][CENTER][FONT="Arial Black"]Petkoviç, Erman, Musa, Faruk, Yasin kaç kuruş alacağınız var? Sivasspordan... Transfer taksidiniz mi ödenmedi? maç başına piriminiz mi ödenmedi?

ALLAH'dan korkun, kuldan utanın... Diyarbakır'lı futbolcular 4 ay alacaklarını alamadılar... çıktılar vagarlarıyla şerefleriyle oynadılar

Doksan dakikada bırakın pozisyonu, bir sefer ofsayta bile düşmedik...

[/FONT][/CENTER]

DEFANS YOK, FORVET YOK, TAKIM BİR OFSAYTA DÜSMEZ Mİ? YA

BİR GOL POZİSYONUNA GİRMEZ Mİ? YA

YAZIKLAR OLSUN[/FONT][/CENTER]

konartr58 28.01.2010 00:52

erken veda değil geç bile kaldık.Sivasspor başka takımların hazırlık maçı yaptıkları takım konumundan kurtulmadıkca ligde kalması da giderek zorlaşacaktır.

tekdoktirin 28.01.2010 01:19

Durmak yok TAM DESTEK HEP DESTEK!!!
Başka SiVASSPOR yok

tuzlugollu 28.01.2010 04:23

iyi oldu bosverin bizim kupayla isimiz olmaz bu sezon ligde kalalimda gerisini sonra dusunuruz bu fikstur bizi mahvetti ilk iki hafta buyuk takimlar birbirine dusmuyo geliyo bize denk dusuyo umarim fener macini alirizda o havayla iki uc mac gotururz bu isi yoksa fenerede kaybedersek valla artik umudu kesecem dusenin dostu olmazmis bu alemde sivassporda yanliz sivaslida bulent uygunun kazigini sivasspor hala cikaramadi kendisini buyuk gordu hem kendine hem sivasspora kelek atti gitti umarim toparlaniriz

tuzlugollu 28.01.2010 04:24

ayrica bizim hoca hicmi futbolculara sut calistirmiyor ya
bir suttami cekemez adam be futbolcular kaleyi gorunce korkuyo topu birbirine veriyo ordan sonrada kendi kalemize tehlike oluyo vurun be kardesim hicmi ekmek yemediniz

Rallim58 28.01.2010 07:59

[QUOTE=eyuphulagu;603001][B]Allah Aşkına takımın elenmesine sevineceğinize nerdeyse karalar bağlıyorsunuz; Sivasspor bu yıl takım olamamış bir takım; hala da eksiklerimizi tamamlamaya uğraşıyoruz; diyelim ki Tarsus 1 gol attı ve turu geçtik peki ya sonrası; oynanan bu futbolla çeyrek finale çıkacaktık.. Sonra çeyrek finalde 2 maç daha.. Bu turu da geçtik diyelim sonra; yarı final : burada da 2 maç oynayacağız, etti 4 maç.. Eğer finale kalırsak 1 maç daha ettimi 5 maç.. Sonrası, sonrası belli;

YİNE BANA HÜSRAN YİNE BANA HASRET VAR ,YİNE BANA ESMER GÜNLER DÜŞTÜ. EYVAAH.. DİYEREK BANK ASYA DA BU ŞARKIYI Söyleyecektik...

Zamanın birinde, Sivas'ta çalışan bir hoca şunu söylemiş; "Sivas'ta herkes teknik direktör, herkes herşeyi biliyor ama ne hikmetse Sivas bir türlü başarıyı yakalayamıyor.. Çünkü burada futbolu bilmeden konuşan çok insan var" demiş..

Adam haklı, hepimiz hocayız, tepimiz futbolcuyuz..

Sürekli konuşuyoruz ama kendi kendimize konuşuyoruz..

Bir Trabzon, bir Eskişehir, bir Ankaragücü, bir Göztepe seyircisi kadar etkimiz hiç yok..

Bülent hocayı gönderdik hep beraber, şimdi de sıra Muhsin Hocaya mı geldi.. Onu da gönderip takımı kurtaracağız güya...

Sonra gelen hoca takımı tanıyana kadar sezon bitecek ve takım bank asya ya doğru gidecek; bu kaçınılmaz son...

Biz değilmiydik...!

Devre bitse de, hoca yeni transfer yapsa, daha iyi olsak diyen.. Hoca da dediğimizi yaptı; yeni oyuncular aldı, belki 1-2 transfer daha yapabiliriz..

Kimse yeni gelen oyuncuların uyum süresinin olacağını hesap etmiyor; herkes istiyor ki, gelenler bir anda takımla kaynaşsın, hemen kolej takımı olalım, her maçı kazanalım..

Dünya'da ara transferde 7-8 tane oyuncu alıp bunların 4-5 tanesini ilk 11 de oynatıp, hemen uyum sağlayan hiçbir takım yok; zaten olamaz da.. Real Madrit'e de bu kadar transfer yapsan, onun da aynı sorunları olur; oldu da.. Hoca da, başkanda, yönetimde kupayı istemiyordu ama bunu açıkca da söyleyemiyorlardı.. Olan oldu, geçen geçti, bundan sonrasına bakacağız; çıkmayan candan ümit de kesilmez..

Yeterki, taraftar olarak takımımıza, stadyumda desteğimizi esirgemeyelim...[/B][/QUOTE]

Özlenen yorumlardan... Teşekkür ediyorum...

Salim58 28.01.2010 08:53

[B]keşke bu şekilde bi veda olmasaydı, sağlık olsun lige bakmalıyız artık.[/B]

SempaticH 28.01.2010 09:06

yasin yasin yasin eğer o gitsin bu takım düzelmezse ben hiç birşey bilmiyorum yav allahtan kork be adam top oynaman bile çarşıda pazarda oranı buranı oynattığın gibi sen nebiçim insansın be nerden geldin takımın kadferini bile değiştirdin uğrsuz toptan anlamıyorsun sen takım 3... 0 olmuş o halen defansta topu çıkarmak için allah canımı alsın diye oynuyor be kardeşim sen necisin bizi düşürtmek içinmi geldin vicdansız herif defol git de şu takım kendine gelsin uğursuz defol git

shang 28.01.2010 09:24

hiç hoş olmadı 4 yedik trabzondan 3 yedik giresundan 3 yedik diyecek bi şey bulamıyorum stad 5 5 sesleriyle yıkılıyordu bi ara kahroldum artık...

hiko58 28.01.2010 13:39

yenilmek değilde ezilmek zoruma gitti. yenilmeyi değilde yerlerde sürünmeyi hazmedemedim. yenilmek değilde alay edilmek kanıma dokundu.

58sivas58spor58 28.01.2010 13:45

Cok yazik oldu, güzel gidiyorduk,hem lig icin bir moral olurdu

ercan58.a 28.01.2010 14:16

[B][COLOR="DarkRed"]fazlası ile ümitiydik tur atlarız diye sagolsunlar 4 gol yiyerek veda ettiler
neyse 10 tanede yemedik buna şükür...............................[/COLOR][/B]

tuzlugollu 28.01.2010 14:29

lenmemiz supriz degildi zaten bu oyunla ancak bukadar olur keske daha evvle elenseydik en azindan lige daha iyi hazirlanabilirdik bunlar amele pazarinda issiz kalirlar calismak isteseler okadar isteksizlerki nerde o eski sivasspor tekmeye kafa uzatan varini yogunu sahaya yansitan rhumu begenmezler istanbulu ucuruyo adam sillayi begenmezler gecit vermiyo baliliyi sattilar onun parasiyla on adam aldilar bir balili etmez demekki sansa tutturmusuz ben herzaman dedim biz buyuk takim degiliz mutevazi olalim diye amma bu mutevaziligi bulent uygun hoca yerle bir etti riyakar kibirli tavirlariyla kendinide bizide mahvetti simdi her macta kabus goruyoruz allah yardimcimiz olsun iyi kotu sivasin adini tv lerde duydukca gururlaniyoduk heralde artik gaztelerin son sayfalarinda yada yilda iki satir haber gorursek onunla avunacaz bundan sonra .....

oquzh4n58 28.01.2010 15:25

eme GEcenLer SagoLsun.................

AYDIN1985 28.01.2010 19:24

Bu Maglubiyetimiz Hayirlara vesile olur Insallah. Haydi Yigidom titre ve kendine gel.

58svsvs58 28.01.2010 19:45

bursaspor giresunu tarsusu denizliylede bearbere kaldı zaten. adam gibi yenemedi. sivas onlardan bile kolay lokma oldu. bizim denizli maçımız bile adaletli düşünürsek denizlinin hakkıydı maç. şansa berabere kaldık denizliyle. şansta her zaman sökmez. adalet er geç tecelli eder...BİZİM TAKIM ASLINDA ÇOK KOŞUYOR. CANLA BAŞLA YORULUYOR.. AMA BİŞEY OYNAYAN YOK...

58svsvs58 28.01.2010 19:46

YANİ DEMEK İSTEDİMKİ UN VAR FIRIN VAR EKMEK YAPMASINI BİLEN YOK...

58svsvs58 28.01.2010 19:47

SAYIN BAŞKANIM MECNUN OTYAKMAZDA OLMASA DÜŞÜNMEK BİLE İSTEMİYORUM. O ZAMAN TAM BİT............

WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:28.