SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Hayrettin Ankaragücü'ne gitti! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=28412)

SivasSpor.Com 28.01.2010 17:04

Hayrettin Ankaragücü'ne gitti!

[url=http://urlal.com/dqqf][img]http://i1001.hizliresim.com/2010/1/28/5239.jpg[/img][/url]

Sivasspor’da süresiz kadro dışı kalan Hayrettin Yerlikaya’nın Ankaragücü ile anlaştığı öğrenildi.

Sivasspor Teknik Direktörü Muhsin Ertuğral’ın kadroda düşünmediği tecrübeli oyuncu Hayrettin Yerlikaya bir süredir A2 takımı ile idmanlara çıkıyordu.
Bir süredir Ankaragücü ile görüştüğü öğrenilen Hayrettin Yerlikaya’nın dün tesislerde vedalaşıp Ankara’nın yolunu tuttuğu ifade edildi. Ayrıca Hayrettin’in Ankaragücü’ne [B]Ceyhun+500 bin TL karşılığı verildiği [/B]de ileri sürüldü.

Kaynak:Hürdoğan

rezi 28.01.2010 17:09

Cevap: Hayrettin Ankaragücü'ne gitti!

ceyhun doğruysa çok iyi olur hiç olmazsa topa vuran bir adamımız olsun ne korner atabiliyoz ne de faul gerçi biraz huysuz amma velakin onada dayı deriz

GuVeN 28.01.2010 17:10

Takımımız ve Hayrettin adına hayırlı uğurlu olsun.haber doğruysa Ceyhun'un geliyor olmasıda güsel haber.

Shan58 28.01.2010 17:11

Hoca durduk yere kadro dışı bırakmaz.
Demekki hayrettin daha önce Ankaragücü'nden iyi bir teklif aldı ancak yönetim kabul etmedi.
Hayrettin'de büyük ihtimal bu transfer olayından dolayı doğru düzgün oynamadı.

Hayrettin Sivas'ın öz evladı harcandı diyenler ne diyecek merak ediyorum.
Hayrettin'in kaptanlık band'ını yere attığı gün neden Ankara'ya gittiği anlaşılmış oldu.

Ben daha önce görüşüp anlaştıklarını ancak yönetimin buna ilk önce onay vermediğini düşünüyorum.

İnşallah bu işte Bülent Uygun'un parmağı yoktur çünki O'nunda adı Ankaragücü'yle anılmıştı.

57babasivas 28.01.2010 17:11

evet çok güzel olur Ceyhun'un gelmesi

dadaşlar 28.01.2010 17:12

NE YAPALIM HAYIRLISI OLSUN.KENDİ HADDİNİ BİLECEKTİ KENDİ KENDİNİ YAKTI. ŞUNUDA UNUTMAYALIM Kİ CEYHUN VE 500.TL VERİLECEK CEYHUN ÇOK KALİTELİ ÇOK TECERÜBELİ BİR OYUNU EN SEVFİGİM OYUNCULARDAN BİRİSİ OLEEY

eyuphulagu 28.01.2010 17:13

Aynı haber fotomaç ta da var..Hayrettin e verdiği hizmetler için çok teşekkür ediyoruz...

Abdullah DuMaN 28.01.2010 17:17

[B]Gitmesine üzüldüm iki taraf içinde hayırlısı olsun [/B]

Bestepeli-58 28.01.2010 17:24

hayretini bu duruma düşerenler ona küfredenler kına gönderiyorum size neyse hayırlısıyla bakkasya göründe bize önce bülent uygun sonra haretin sırada abdurahman dereli mehmet yıldız var bu taraftar bunlarada küfreder ben buraya yazıyorum hayertin kardeşim sen sivasa ihanet etmedin yüregini koydun sahaya alın acık bahtın acık olsun allah işini gücünü ras getirsin militakıma kaptan olursun inş

FANATIK YIGIDO 28.01.2010 17:29

hayrettinin yerini dolduracak oyuncu cikmadi daha defans dahada kotuye gitti neyse ceyhun gelecekse hayrettine deyer umarim ceyhungelir kalitesi tartisilmaz oyuncu oynarsa insallah gelir cok faydali olacagina inaniyorum

sivaslitaner58 28.01.2010 17:43

ceyhun gelsin hayretin ankaragucunde insallah boyle hatalar yapmazsin

MeD_Turc 28.01.2010 17:44

yahu 2.500 euro degeri olan bi futbolcuyu 500 bin liraya verdik diye seviniyosunuz hayret bisey!

Besyo_cu 28.01.2010 17:54

[B]Eğer doğruysa mükemmel bir transfere imza atmışız. Son anı beklemek gerek imza atılmadan birşeye inanmam artık.[/B]

refikpura 28.01.2010 18:00

[QUOTE=Bestepeli-58;603260]hayretini bu duruma düşerenler ona küfredenler kına gönderiyorum size neyse hayırlısıyla bakkasya göründe bize önce bülent uygun sonra haretin sırada abdurahman dereli mehmet yıldız var bu taraftar bunlarada küfreder ben buraya yazıyorum hayertin kardeşim sen sivasa ihanet etmedin yüregini koydun sahaya alın acık bahtın acık olsun allah işini gücünü ras getirsin militakıma kaptan olursun inş[/QU

Kendi futbolcusunu küfür olayuna bende karşıyım. Ancak hayrettin cidden bu sezon bize olan zararını görmemek için kör olmak lazım. Son Giresun maçına gidenler Hayrettin ve Faruk'u görmüşlerdin nasıl hatalr yaptıgını.. Tv den maç izlemeye benzemiyor stadda maç izlemek. Hayrettin Türk milli takıma kaptan olsun bundan sonra bırak maç izlemeyi stadın 10 km yakınından geçmem :)
Gözünüzde çok büyütmeyin Sivas amatörden de topcu koysan sahaya Hayrettinin bu sene oynadıgı kadar oynar. bence tek 500 bin de iyi parayken yanında Ceyhun kadro derinligi açısından çok çok iyi olmuş. Ceyhun yaşlandı eski formu olmaz ama kadro derinligi açısından iyi oldu. Herkes Ferhat a laf söylüyo adam ilk kez 11 de oynadıgı maçta Trabzon deplasmanında oynadı ve karşısına Alanzinho serkan balcı hepsi o kanattan geldi. Ben inanıyorum Ferhat'ın futbolcuguna... Çok iyi olmuş bu transfer. Ersen gitti hayro gitti birde kadiri okutsak iyi olur :)

ercan58.a 28.01.2010 18:05

[B][COLOR="Blue"]hayrettine ve sivassporumuza hayırlı olsun
ceyhun bizim takımda iş yapar uyum saglarsa tabi hayırlısı olsun[/COLOR][/B]

Turan 59 28.01.2010 18:10

Ceyhun'un takıma faydalı olacağını düşünüyorum.İyi bir transfer.

konartr58 28.01.2010 18:13

futbolu kişilerin başarısına endeskli görmek çok yanlış.o nednele ne beklediğimizi bilemiyoruz.sivasspor takım olma niteliğini kaybetmiş.bunu kabul edelim.kim gelirse gelsin kim giderse gitsin takım ruhu gelmedikce olacak birşey yoktur.

sevda58 28.01.2010 18:20

[COLOR="Red"][FONT="Century Gothic"][B]Ankaragucu icin hayirli ugurlu olsun, belki boylesi daha iyidi, Hayrettine basarilar diliyorum yeni takiminda..[/B][/FONT][/COLOR]

yigidomustafa58 28.01.2010 18:36

[B]inşallah yalan bir haberdir ben Hayrettin'in takımdan ayrılmasını istemiyorum çok emeği geçti bu takıma[/B]

Murat ARICI 28.01.2010 18:44

ceyhun gelirse ancak düşmeyiz diyebilirim..

eyupk 28.01.2010 18:46

anca gider Hayrettin, bu takımın kaptanlık bandını veya formasını yere atan kişinin takımda işi yok. anca gidersin Hayrettin. işterseniz bana kızın umrumda değil.

58_babacan_58 28.01.2010 18:51

[B]HAYRETTİN GİTTİYSE CEYHUN GELDİYSE İYİ,YOK CEYHUN GELMEDİYSE İŞTE O KÖTÜ......[/B]

armn 28.01.2010 19:07

tamam iyi güzelde takımın sol tarafı perişan halde ora ne olacak ??

AYDIN1985 28.01.2010 19:12

ARKADASLAR BU TAKAS SEZER BADUR ENGIN BAYTAR ISINE DÖNMESIN. INSALLAH CEYHUN GELIR.

babapiton 28.01.2010 19:17

[QUOTE=MeD_Turc;603268]yahu 2.500 euro degeri olan bi futbolcuyu 500 bin liraya verdik diye seviniyosunuz hayret bisey![/QUOTE]

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:DHayrettin 2.5 euromu sadece gülüyorum

calipso 28.01.2010 19:54

[B]Ceyhun+500 bin TL [/B] mi? eğer öyleyse bu ankaragücünde hiç kafa yokmuş

58^SiVaS^58 28.01.2010 20:00

bu haberde bence bir toaflik var ama ne bilmiyorum:confused::confused:

muhsin koçak 28.01.2010 20:09

[B][/B][QUOTE=Bestepeli-58;603260]hayretini bu duruma düşerenler ona küfredenler kına gönderiyorum size neyse hayırlısıyla bakkasya göründe bize önce bülent uygun sonra haretin sırada abdurahman dereli mehmet yıldız var bu taraftar bunlarada küfreder ben buraya yazıyorum hayertin kardeşim sen sivasa ihanet etmedin yüregini koydun sahaya alın acık bahtın acık olsun allah işini gücünü ras getirsin militakıma kaptan olursun inş[/QUOTE]

[B]Altına imzamı atarım....................[/B]

58^SiVaS^58 28.01.2010 20:10

[QUOTE=babapiton;603319]:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:DHayrettin 2.5 euromu sadece gülüyorum[/QUOTE]

tabiki hayrettin 2.500 euro sen dalga mi geciyon burada hayrettinle yada futboldan heberin mi yok affedersin ama böyle bak su sayfaya görürsün
[url]http://transfermarkt.de/de/spieler/33569/hayrettin-yerlikaya/profil.html[/url]
hayrettin 1 defa hata yapti sizde öyle yok su yok bu diyorsunuz yillardir sivasta oynuyor ve ilk kez hata yapti biraz anlayisli olun sizde:mad::mad::mad:

özsivasli1903 28.01.2010 20:27

hayrettin affdilemez miydi???
kim oynayacak simdi sol defansda?
zaten defans cok kötü bide hayro gitti...
trabzon macinda otobana döndü sol taraf...
A.Dereli-L.Aubey-S.Bayrak-??? 4 lü defans bu?
neyse sivasli hayrettine ankaragücünde basarilar...
ceyhun gelirse 30 tane orta saha olacak kim oynayacak???

vedat58 28.01.2010 20:34

...........................................HERVE TUM.............................................
herve tum istanbul büyüksehir belediyede firtina gibi esiyor, satilmasini hic istemedim , ve sivassporda yabancilardan blica ile herve tumu encok begendigim bu iki futbolcu , blica neyse de hangi hizmete karsilik tumu sattiniz, halen aklim ermiyor , soruyorum size elinizde herve tum gibi kactane futbolcu var ? yaziklar olsun yeni transferlerden hicte umudum yok cok hantallar veya hazir degiller , insallah iyi cikarlar:(

akkuzu 28.01.2010 20:35

Hoca hayretini kadro dışı bırakıpta takıma olumlu katkı yapıp takımı düzelttiyse eyvallah.Ama takım dahada kötü oldu.bu hocadan hiç bir şey olmaz bence bun hocayı gönderip Hikmet karamanınan derhal anlaşılmalı o zaten Ceyhunuda getirir takımıda düzeltirse ancak o düzeltir.Bu adama 20 tane daha adam verin bir şey olmaz.Daha elindeki adamları tanıyamadıki ceyhunu tanısın.

murat_n 28.01.2010 20:54

Ne ceyhunu yaaa..... Bizim zaten onlarca orta saha forvet arkası futbolcumuz var. Defansta adamımız yok. Kalkmış 1 kez hata yaptı diye adamı satıyoruz. Hemde Ceyhun gibi yaşı neredeyse 40 a dayanmış bir orta saha oyuncusu uğruna.....

akkuzu 28.01.2010 21:02

Farkındamıyız bilmiyorum ama O koskaca başarılı takımdaki en iyi oyuncular bir hali ile hemde (Bilica hariç) takıma hiç fazla katkıları olmadan birer birer elden çıkartıldılar.Tum..Sylla..Balili..Diello..sezer..murat erdogan..teyfik..ve haytrettin.sıradakimi galiba sedat...Kalan takıma bank asyada yeter gözü ile bakılıyor ama yanılıyorlar.Bu takım oradada iş yapmaz...

basel58 28.01.2010 21:12

yazik ettiler bence göndermemeliydi bursa macinda cok aradik trabzon macinda 2 golu onun oynadigi taraftan yedik
her futbolcu hata yapar bu ceza agir oldu bence

havacı_58 28.01.2010 21:24

her iki taraf içinde hayırlı olsun ceyhun inş bize faydalı olur ama şu bi gerçek ankaragücünden gelen topçular bize yarıyor.abdurrahman sedat gibi

Divriği58- 28.01.2010 21:29

Allah rızası için hayrettinin yerine FARUKU OYNATMA HOCA adamın savunma özellikleri sıfır oraya aubey yada murat sözgelmezi çek

MESSİ58 28.01.2010 21:42

BU HABERİN KAYNAĞI NERESİ YAAA BÖLE BİŞEY YOKTUR. HEP ABDULLAH YİĞİT DENEN ADAMIN UYDURMALARI BUNLAR BOŞYERE ORTALIĞI KARIŞTIRMAYA ÇALIŞIYOOOO. BU HABER KESİNLİKLE YANLIŞ HAYRETTİNİN AFFEDİLMESİ GÜNDEMDE HATTA FENER MAÇINDA SAHADA BİLE OLABİLİR. AKILLI OLALIM DESTEĞİMİZİ ÇEKMEYELİM ARKADAŞLAR GÜN BİRLİK OLMA ZAMANI ALLAH İÇİN DESTEK OLALIM FUTBOLCULARIMIZA

efendigardaş 28.01.2010 21:45

HAYRETTİN İÇİN EN İYİSİ OLDU BAŞARILAR KENDİSİNE ...***

babapiton 28.01.2010 21:56

Hayrettin Önemli degil neysede Hoca nası Tanıdıgı futbolcularda yanılıyo anlamıyorum yabancılardan aubeyin oyunu ortada adam 250 maç fransada maç yapmış yapmasına resmen futbolu bırakmış kendine bakmamıs kiloları almış adamı alıyoruz böle saçmalık yok ama taider in düzelenecegine inanıyorum

WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:23.