![]() |
Ertuğral Takımına Güveniyor
[IMG]http://www.sivasspor.com//images/stories/diger/1.muhsinhoca2.jpg[/IMG]
Süper Lig'de yarın Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Sivasspor, son çalışmasını yaparak maç saatini beklyemeye başladı. Teknik Direktör Muhsin Ertuğral zor bir maç oynayacaklarını belirterek, "Bu maçta daha iyi bir performans sergileyeceğiz." dedi. Süper Lig'in 19'uncu haftasında Fenerbahçe ile karşılacak olan Sivasspor maç hazırlıklarını bugün yaptığı son çalışma ile tamamladı. Kırmızı-Beyazlılarda sakatlığı süren Sedat dışında eksik futbolcu bulunmuyor. Sakatlığı düzelen Mehmet Yıldız'ın yarınki karşılaşmada görev alabileceği belirtildi. Sivasspor Teknik Direktörü Muhsin Ertuğral, Türkiye'nin en iyi takımlarından birine karşı oynayacaklarını belirterek, "Ligde toparlanmak için kendi evimizdeki maçlarda iyi sonuçlar almak istiyoruz. Fenerbahçe maçında da her zamankinden çok daha iyi ve mücadeleci bir takım izlettireceğimizi düşünüyoruz. Takım olarak biraz daha zaman ihtiyacımız var ama her geçen gün biraz daha iyiye gittiğimizi düşünüyorum." diye konuştu. Öte yandan karşılaşmanın bilet satışları ise sürüyor. Fenerbahçe taraftarı için kale arkası tribününde 840 kişilik tribün ayrıldı. Biletler misafir seyirciler için 10 TL'den satılıyor. Ev sahibi takım taraftarları ise kale arkası 5, maraton 20 ve VIP 25 TL'den satılıyor. |
Cevap: Ertuğral Takımına Güveniyor
SEVGİLİ SİVASLI KARDEŞLERİM FARKINDAYSANIZ MUHSİN HOCAMIZ HER MAÇTAN ÖNCE TAKIMIM İİ PERFORMANS SERGİLİOR DİOR AMA HEP KAYBEDIORUZ BENCE BU MAÇ 2-0 FENERBAHCE ALACAK!!!!
|
adamın elınde dogru duzgun topcu yokkı hoca ne yapsın:mad:
|
GARDAS TRANSFERI BEN YAPMADIM ERTUGRAL HOCA YAPTI ISTEDIGINI GETIRDI AFRIKA DEDI AFRIKADAN GETIRDI BIR ADAMIN TAKIMA VERECEK BIR TAKTIK YADA TEKNIGI YOKSA TAKIM NE YAPSIN HOCA DEDIGIN SAHA KENARINDA TAKTIK VERIR SAYIN HOCAMIZ VERECEK BIRSEYININ OLMADIGI COK ACIK BIR SEKILDE YUZUNDEKI IFADELERDEN BELLI OLUYOR TAKIMINDA ZATEN UTANACAK YUZU KALMAMIS ARTIK ONUR MESELESI ETMIYORLAR NASIL OLSA MAASINI ALIYORLAR KIMSEDE BIRSEY DEMIYOR ONLAR ICIN SONUCUN NE OLDUGU DEGIL VAKITIN GECTIGI ONEMLI KIMIN UMURUNDA SIVASSPOR YONETIM NE ISLE MESGUL ONUDA BILMIYORUM AMA HOCAYA YADA FUTBOLCULARA BU KADAR GUVENIP HER YANLISINDA DESTEKLEMEYE DEVAM EDERLERSE BU GIDIS IYI DEGIL
BAKIN YARIN MACA EN AZ 5 FARK YERIZ AKSINI IDDIA EDEN VARSA SOYLESIN KIMLE MUCADELE EDECEGIZ GERCI BIR AVANTAJIMIZ VAR MEHMETIN SAYESINDE GURUR NE DEMEK FARKINA VARIRLARSA BIRSEY DEMIYORUM AMA YOKSA BU GIDIS IYI DEGIL |
bence bu transferler bonservisi elinde olan boş beleş sayılacak transferler gibi :confused::confused:
|
[QUOTE=SEVDAMSIN58;603953]GARDAS TRANSFERI BEN YAPMADIM ERTUGRAL HOCA YAPTI ISTEDIGINI GETIRDI AFRIKA DEDI AFRIKADAN GETIRDI BIR ADAMIN TAKIMA VERECEK BIR TAKTIK YADA TEKNIGI YOKSA TAKIM NE YAPSIN HOCA DEDIGIN SAHA KENARINDA TAKTIK VERIR SAYIN HOCAMIZ VERECEK BIRSEYININ OLMADIGI COK ACIK BIR SEKILDE YUZUNDEKI IFADELERDEN BELLI OLUYOR TAKIMINDA ZATEN UTANACAK YUZU KALMAMIS ARTIK ONUR MESELESI ETMIYORLAR NASIL OLSA MAASINI ALIYORLAR KIMSEDE BIRSEY DEMIYOR ONLAR ICIN SONUCUN NE OLDUGU DEGIL VAKITIN GECTIGI ONEMLI KIMIN UMURUNDA SIVASSPOR YONETIM NE ISLE MESGUL ONUDA BILMIYORUM AMA HOCAYA YADA FUTBOLCULARA BU KADAR GUVENIP HER YANLISINDA DESTEKLEMEYE DEVAM EDERLERSE BU GIDIS IYI DEGIL
BAKIN YARIN MACA EN AZ 5 FARK YERIZ AKSINI IDDIA EDEN VARSA SOYLESIN KIMLE MUCADELE EDECEGIZ GERCI BIR AVANTAJIMIZ VAR MEHMETIN SAYESINDE GURUR NE DEMEK FARKINA VARIRLARSA BIRSEY DEMIYORUM AMA YOKSA BU GIDIS IYI DEGIL[/QUOTE] Arkadaşım sen üç aylık mı doğdun, beş aylık mı doğdun? İnsan biraz sabretmesini bilir, takımı hoca kurdu diyorsun, bu takım 7 aydır ezim ezim eziliyor, ama hocanın kurduğu veya kurmaya çalıştığı takım sadece ve sadece iki maç oynadı! O iki maçı da Trabzon ve Bursa gibi Türkiye'nin en zor iki deplasmanın da yaptı. Bu sebeple bu takımın gerçek gücünü görmek için haftaya evimizde oynayacağımız Denizli ve sonraki iki hafta oynayacağımız Diyarbakır ve Manisa maçlarını beklememiz gerekecek. Eğer Muhsin hocadan hesap sorulacaksa bahsettiğim üç maçı da oynamamız gerek, sonra değerlendirmelerinizi yapın. Şimdi sonuna kadar destek olma zamanı. Fener'den alacağımız bir puan bile bizim için altın kıymetinde olacakken, çıkıp burada üç yeriz beş yeriz muhabbeti yapmayın. Bu kulübe emek veren insanlara karşı ayıp etmiş olursunuz! |
walla hocaya ve takıma güvenmekten başka çaremiz yoktur.
|
inşallah dediğin gibi olur..:)
|
[B]Şu anlarda güvenilecek birilerinin olması o güveni boşa çıkarıp çıkarmayacağı ile anlamlıdır.[/B]
|
valla zor gibime geliyor her maçtan önce söylüyor sonra görüyoruz:mad:
|
[B]HER MAÇ ÖNCESİ AYNI YORUM GÜM GEÇTİKÇE İYİYE GİDİYORUZ VE MAÇ YAPILIYOR BİTİYOR EN AZ 3 GOL YİYİP MAĞLUP OLUYORUZ GOL BİLE ATAMIYORUZ.AMA İNŞALLAH BU SEFER YANILAN BEN OLURUM KAZANAN SİVASSPOR OLUR........[/B]
|
[B]Arkadaşlar biraz insaf ne demesini beklıyordunuz hocamızın bu sene çok kötüyüz gelen giden hatta ts bile bizi yeniyor bu maç da yeniliriz mi diyecek ?
Biraz sabır ve anlayış LÜTFEN...[/B] |
bizim ikinci yarı denizli maçı ile start alıyor beyler gerçekçi olmak gerek takım hazır değil hoca hep yanlış onbirle çıkıyor erken değişim yapmak zorunda kalıyor...sakatlarımız çoktu oyuncular uyum sağlayamadı hala gitmesi gereken topçular var bu sezon 11 12 sırada kapamamız gerek ozaman bu oyuna karşılık şampiyon olduk demek bence ...
|
[QUOTE=hudsonhornet;603948]SEVGİLİ SİVASLI KARDEŞLERİM FARKINDAYSANIZ MUHSİN HOCAMIZ HER MAÇTAN ÖNCE TAKIMIM İİ PERFORMANS SERGİLİOR DİOR AMA HEP KAYBEDIORUZ BENCE BU MAÇ 2-0 FENERBAHCE ALACAK!!!![/QUOTE]
ne bılıyon sen metorılıje uzmanımısın 2-0 yenılırmısık vallaha 10-0 yenılek ben yıne gıderım maca yıne sıvas dıye bagırrım ıstanbul yalakası olcama memleket hastası olurum |
Arkadaslar bülent uygun takimi karistirdi muhsin hoca ne yapsin ki koyacagini koyuyor ahh bülent ahhh:mad::mad::mad::mad::mad:
|
[QUOTE=BOUN;603956]Arkadaşım sen üç aylık mı doğdun, beş aylık mı doğdun? İnsan biraz sabretmesini bilir, takımı hoca kurdu diyorsun, bu takım 7 aydır ezim ezim eziliyor, ama hocanın kurduğu veya kurmaya çalıştığı takım sadece ve sadece iki maç oynadı! O iki maçı da Trabzon ve Bursa gibi Türkiye'nin en zor iki deplasmanın da yaptı. Bu sebeple bu takımın gerçek gücünü görmek için haftaya evimizde oynayacağımız Denizli ve sonraki iki hafta oynayacağımız Diyarbakır ve Manisa maçlarını beklememiz gerekecek. Eğer Muhsin hocadan hesap sorulacaksa bahsettiğim üç maçı da oynamamız gerek, sonra değerlendirmelerinizi yapın. Şimdi sonuna kadar destek olma zamanı. Fener'den alacağımız bir puan bile bizim için altın kıymetinde olacakken, çıkıp burada üç yeriz beş yeriz muhabbeti yapmayın. Bu kulübe emek veren insanlara karşı ayıp etmiş olursunuz![/QUOTE]
Evet hoca yeni oyuncularla sadece 2 maç yaptı. Ayrıca ileride top tutan Mehmet Yıldız ve İbrahim Şahin de iyleşti. Fener maçını belki kaybedebiliriz ama bundan sonraki haftalarda gerçek takımı göreceğiz. Bursa baçında topa sahip olan taraf hep bizdik bursa kontra ataktan ve defans hatasından gol attı. Ben oyunu beğendim iyileşme var. Unutmayalım ki Muhsin hoca [B]Afrika şampiyonlar ligini Afrika kupa galipleri kupasını Afrika Süper kupasını almış kariyerli bir hocadır.[/B] Ayrıca Kongo Milli takımını son sıradan alıp tarihinde ilk kez çeyrek final oynatmıştır. 1 sene önce Ajax'ın başına geçme durumu bile vardı. Bu sene 15. olup ligde kalalım yeter. Yeterki Muhsin hoca Seneye de bu takımın başında olsun. [B][U][I]Hocanın vizyonu çok büyük bu hocayı kaybetmemeliyiz.[/I][/U][/B] |
sana güvenim tam hocam inşallah kazanırız
|
hocaya destegimiz su an icin sonsuz.elestirilermizin cok olmasi sivasspor u iyi göremek istegindendir.muhsin hocayi ve takimi denizli macinda tam olarak degerlendirecegiz.
|
[B]tabiki bizde hocaya guveniyoruz ama benim dusundugum kadariyla mesela fener karsisinda oynatmayi dusundugu kadroyu deniyor cok guzel hepsi takir takir oynuyor
ama maca cikinca hoca bile taniyamiyor o oyunculari bizim oyuncular tam o baskiyi atamadilar uzerilerinden maca cikinca cok dusuyor tempolari hocamiza allah yardim etsin hocamiz cok kaliteli [/B] |
basarisizliklar kisisel hatalardan degil tüm takimin kopuk korkak ve kötü oynamasinda hocam ben bu takima teknik heyete nasil güveneyim
|
bir kere bu haberleri hoca söylemiyordur.çünkü bu hoca bülent gibi basınla aynaşmayı seven birisi değil.birileri haber olsun diye yazmıştır.
hoca derse derse şunu der."nereden geldim bu takıma.geçmişine bakıp yanıldım.bu takım dibi delik kpva gibi.hiç su tutmuyor.bu gidişle bu takımı ben bile kurtaramaycağım"der olsa gerek. |
sedat dönene kadar maçları kaybederiz bence yasinle olcak iş değil bir de yeni gelen lucienle yasin çok kötüydüler bursa maçında yine aynı ikili bizim için facia olur
|
Ben hiç güvenmiyorum. Çünkü hiç güven vermiyorlar hiiç. Yarında kahrolacağız. Eminim. Sezon sonunda da maalesef...
|
valla hoca bizde mecburiyetten güveniyoruz.güvenilecek bir tafarınız yok.,,
koskoca sivas taraftarını kahrediyorsunuz.kendinize gelin.:mad: |
Arkadaslar daha fener macina gelmeden hocaya birkac arkadasin guvensizligi baslamis....
Bu kadar coktu yani hoca ya guvenciniz :) Biz bu ligde kalicaz ve onumuzdeki sene daha iyi bir takim kurucaz... aha bunuda yaziyom buraya.... |
[B]İnsaf yahu hangi mantık doğrultusunda hocayı eleştiriyorsunuz. Ne bekliyorsunuz hocadan adamın elinde sihirli değnek mi var ki hemen herşeyi birden düzeltsin. İçi boşaltılmış demorilize olmuş her maçta kaybetmeyi alışkanlık haline getirmiş bir takımın başına geçiyor size 17 puan kazandırıyor.
Her sene 1 ay devre arası kamp yapılırdı. Bu sene kamp yapıldı mı. Gelen oyuncular arkadaşları ile daha tanışmadan maça çıktılar. Ne bekliyorsunuz dünya yıldızı mı getirdikleri Ronaldo'mu Messi'mi ne sanıyorsunuz alabileceğimiz en iyi oyuncuları aldık. Adamlar takıma alışsınlar ondan sonra herşey kendiliğinden gelecektir. Sabırsız bir milletiz hocamız bakalım içimizdeki Trabzonspor'lulara ne kdar dayanacak. Gerçek Sivasspor'lu olanlar yarın tam destek bekliyoruz....[/B] |
[QUOTE=BOUN;603956]Arkadaşım sen üç aylık mı doğdun, beş aylık mı doğdun? İnsan biraz sabretmesini bilir, takımı hoca kurdu diyorsun, bu takım 7 aydır ezim ezim eziliyor, ama hocanın kurduğu veya kurmaya çalıştığı takım sadece ve sadece iki maç oynadı! O iki maçı da Trabzon ve Bursa gibi Türkiye'nin en zor iki deplasmanın da yaptı. Bu sebeple bu takımın gerçek gücünü görmek için haftaya evimizde oynayacağımız Denizli ve sonraki iki hafta oynayacağımız Diyarbakır ve Manisa maçlarını beklememiz gerekecek. Eğer Muhsin hocadan hesap sorulacaksa bahsettiğim üç maçı da oynamamız gerek, sonra değerlendirmelerinizi yapın. Şimdi sonuna kadar destek olma zamanı. Fener'den alacağımız bir puan bile bizim için altın kıymetinde olacakken, çıkıp burada üç yeriz beş yeriz muhabbeti yapmayın. Bu kulübe emek veren insanlara karşı ayıp etmiş olursunuz![/QUOTE]
haklısın arkadaşım. bizim rabimiz bu oynadığımız takımlar değil. lig haftaya başlıyor bizim için. sabretmek lazım. yarın ki maçın sonucu önemli değil yenilirsek tabi. ama puan alırsak çok güzel bir şey olur. artık mehmet de oynayacak. inş. güzel günler yakın. |
KÜME DÜŞMEYELİMDE BU SEZON BAŞKA BİRŞEY İSTEMİYORUM...***
|
bu sefer hayal kırıklıgına ugramak istemiyorum onun için hiç umudum yok daha takımın zamana ihtiyacı var ama bizim zamanımız yok nasıl olacak hiç bilemiyorum seyirci taraftar gönül veren herkez umudunu korudu korudu artık demorilize takımdan ziyade taraftarlar taraftarların demorilize olmaması gerekirdi ama ister istemez olduk yarınki maçtada umut yok
|
şu maçta sedat olsaydı, herşey çok farklı olurdu eminim
|
[QUOTE=calipso;604039]şu maçta sedat olsaydı, herşey çok farklı olurdu eminim[/QUOTE]
Öyle bir oynayalım ki Fenerliler , şu maçta Emre, Christian,Guiza olsaydı ahhhh desinler. Hadi Yiğidom. |
Hocayi birakin o isini yapsin futlbolculari birak isini yapsin en Onemlisi bizim is olumune destek vermeliyiz biz stadi yakip cehheneme cevirirsek ozmn sen gor coskuyu futbolculardaaaa
|
tamam biz manisa diyar kasımpaşayı yenecezde küme düşmeyecez öylemi...
üzgünüm ama onlarda aynı şeyi düşünüyorlar.küme düşmemek için asıl bu maçları kazanmamız lazım. muhsin hoca değerli bir hoca elbette ama takımda hala bir sistem olmamasına çok üzülüyorum.ibb kadar bile sahaya yayılamıyoruz oynarken.:mad: yarınki maç çok önemli alırsak bu maçı bizi usein bolt bile tutamaz.:D |
ben güvenmiyorum. defansimiz cok kötü, golde gelmiyor
|
ben muhtemel kadrolari duydukca muhsin hocaya hic güvenesim kalmiyor.egerki faruk gene sol bek olarak oynar musa,taider.erman,kamanan .elrio bunlardan 4 ü bir arada ayni anda 11 de sahada olursa ben bu maci izlememeyi tercih ederim.cünkü o sekil bir kadro giresunsporla bile bas edemediki fenerbahceyle etsin.
insallah muhsin hoca sözleriyle oldugu gibi yarinki saahda futbolla vetakimlada bizim umutlarimizi yesertir. suan her sekilde muhsin hocayi destekliyouz ama aci daraliyor makas kapaniyor bu makas ilk olarak en öndekileri kesecektir bunuda muhsin hocanin bilmesi gerekiyor.. |
ben guvenmiyorum hocam :D her mac ayni soz..
|
kardesim sana 100% Katiliyorum ;) elerini saglik |
sonuna kadar takıma ve hocaya güveniyorum bu maç bizim
|
hocam çok güvenmek istiyorummmm amma . sen şu aklımdaki amadan beni kurtar
|
[B][COLOR="SeaGreen"]biz sana sen takıma güven bakalım hocam
bir deli yani bülent uygun kuyuya bir taş attı bizim 40 akıllı bir araya geldi çıkartamıyorlar,çıkartanada aşkolsun veeeeeeeeeee allah yardımcımız olsun inşallah[/COLOR][/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:18. |